طرح توجیهی تولید غذای آماده|پروژه کارآفرینی غذای آماده 95
طرح توجیهی تولید غذای آماده|پروژه کارآفرینی غذای آماده 95
جدید ترین ها
logo-samandehi
 

طرح توجیهی تولید غذای آماده|پروژه کارآفرینی غذای آماده 95

طرح توجیهی تولید غذای آماده| پروژه کارآفرینی غذای آماده 95

در پروژه کارآفرینی تولید غذای آماده که هم اکنون برای شما تهیه شده است سعی کردیم که همه نیاز های اولیه از جمله قیمت و متراژ زمین مورد نیاز , تجهیزات اولیه مورد نیاز برای راه اندازی تولید غذای آماده , مواد اولیه خام مورد نیاز برای غذاپزی ,نیروی انسانی و ماشین آلات را مورد بررسی قرار دهیم تا بتوانیم سود حاصل از اجرایی کردن طرح توجیهی راه اندازی غذای آماده را مورد بررسی قرار دهیم.

غذای آماده

 اطلاعاتی که شما با تهیه این طرح بدست خواهید آورد:

اطلاعات موجود در طرح توجیهی تولید و بسته بندی غذای آماده
فهرست مطاب موجود:
اطلاعات در مورد طرح/ ايده محوري :
مراحل مختلف اجراي پروژه جهت تحقق ايده
خلاصه گزارش
بررسی فنی طرح :
1- عنوان فعالیت :پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی غذای آماده
محل اجرای طرح
مشخصات متقاضیان
حقیقی
حقوقی
نوع فعالیت یا محصولات تولیدی : غذای آماده
زمین
محوطه سازی
7-ساختمان سازی :
8-ماشین آلات و تجهیزات (مشخصات فنی آنها )
9-شرح مختصری از دانش فنی کشت یونجه
10-تاسیسات عمومی و تجهیزات با مشخصات فنی آنها
11-وسایل حمل و نقل داخل و خارج کارگاه
12-مواد اولیه و بسته بندی:
13-آب ،برق ،سوخت مصرفی:
14-برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری:
15-برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی :
16- برآورد هزینه ثابت
-هزینه های سرمایه ای :
-هزینه قبل از بهره برداری
17-برآورد سرمایه در گردش:
18- نحوه سرمایه گذاری کل : (جدید و قدیم )
19-برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه :
20-هزینه تولید سالیانه :
21-قیمت تمام شده محصول:
22-قیمت فروش محصولات    
23-محاسبه نقطه سر به سر
-درصد فروش در نقطه سربه سر
24-سود و زیان ویژه (سود)
سود و زیان
25ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن:
ارزش افزوده نا خالص
ارزش افزوده خالص
نسبت افزوده ناخالص به فروش
نسبت افزوده خالص به فروش
نسبت افزوده خالص به سرمایه گذاری کل
26-سرمایه ثابت سرانه
سرمایه ثابت سرانه
27- کل سرمایه گذاری سرانه
28 نرخ بازدهی سرمایه:
-29دوره برگشت سرمایه
جدول باز پرداخت اقساط تسهیلات

نوع فعالیت یا محصولات تولیدی :
 

ردیف نام محصول میزان تولید سالیانه واحد قیمت فروش
(ریال)
1- غذای آماده
 
155.000 پرس در سال 80.000






 
 قیمت نهایی تمام شده هر پرس غذا در این طرح: 8 هزار تومان

همچنین این طرح برای افرادی که قصد راه اندازی تهیه غذا را دارند بسیار ناسب است چرا که با همه مراحل راه اندازی یک غذای آماده آشنا می شوند و هم اینکه با تجهیزات و مواد اولیه مورد نیاز برای راه اندازی  آشپزخانه بیرون بر آشنا می شوند.


موارد بالا در جدول هایی به صورت کامل آورده شده و همه اطلاعات بروز و ویرایش سال 95 می باشند.
در صورت هرگونه سوال و راهنمایی با بخش پشتیبانی تماس بگیرید.
ما بروز بودن طرح ها را 100 % تضمین می کنیم.

 

فرمت : ورد قابل ویرایش + پی دی اف
تعداد صفحات :22 صفحه
حجم فايل:
+1
pin it
share
reblog
  ارسال ديدگاه    |نظر0
     |  تعداد دفعات بازديد
     |  تعداد دفعات دانلود

قيمت : 14000تومان
                 

سلام به شما کاربر گرامي

طرح موجود مطابق با طرح استاندارد مورد تاييد دانشگاه و همچنين مورد تاييد بانک ها جهت اخذ وام مي باشد.

در اين طرح توجيهي سعي شده که تمام آنچه مورد نياز دانشجويان عزيز جهت ارائه پروژه کارآفريني است لحاظ شود.

توضيحات بيشتر درباره محتواي اين طرح را با کليک روي لينک زير مشاهده نماييد

دانلود نمونه یک طرح توجیهی

حتما بخوانید : آشنایی با طرح توجیهی و روش پرکردن آن

در صورت وجود سوال يا  مشاوره مي توانيد با 09369714614 تماس بگيريد