دانلود طرح توجیهی تولید پودر میوه جدید ویرایش 95
دانلود طرح توجیهی تولید پودر میوه جدید ویرایش 95
جدید ترین ها
logo-samandehi
 

دانلود طرح توجیهی تولید پودر میوه جدید ویرایش 95


دانلود طرح توجیهی | پروژه کارآفرینی تولید پودر میوه ویرایش سال 95

معمولا در فراوری میوه ها، تولید کنسانتره و آب آن مورد توجه خاص می باشد، ولی غالبا بازار کنسانتره ها و آب میوه ها در داخل و خارج از کشور دچار نوسانات زیادی می شود و بعلت کوتاه بودن نسبی زمان ماند آن، ضایعات زیاد و خسارات بسیار بالایی را بر تولیدکنندگان آن وارد می سازد به این دلیل تولید پودر میوه موجب جلوگیری از هدر رفتن آن میشود . روش خشک کردن و پودر کردن در صنایع غذایی یکی از بهترین و قدیمی ترین روشهای نگهداری مواد غذائی است.در این روش هزینه عمل آوری نسبت به سایر روشها کمتر بوده و پس از عمل آوری ، نگهداری محصولات نیازی به تاسیسات برودتی و سردخانه و غیره ندارد و محصولات در انبار مناسب قابلیت نگهداری را دارند . یکی دیگر از اولویتهای روش خشک و پودر کردن میوه ها نسبت به سایر روشها کاهش شدید وزن و حجم محصولات است که این امر در مسائل ترابری و حمل ونقل و در زمینه حجم اشغالی انبارها خبلی مقرون بصرفه می باشد. افزایش ماندگاری آنها از طریق کاهش فعالیت آبی و کاهش روند رشد میکروبی آنها از دیگر مزایای این محصولات می باشد. تنها مشکلی که همراه با پودر میوه ها می باشد خاصیت جذب آب و خاصیت ترموپلاستیکی آنهاست که باعث ایجاد مسائلی از قبیل چسبندگی ، کلوخه شدن و مشکل بودن جابجایی بدون بسته بندی مناسب می شود. این موارد با افزودن یکسری از افزودنی ها جهت سهولت خشک کردن و بهبود خواص انتقالی و ذخیره سازی پودر مرتفع میشود. محصولات طرح ،تولید انواع پودر میوه میباشد. از جمله پودر میوه پرتقال، لیمو، موز، توت فرنگی و هلو. این محصولات به صورت پودر نرم در کیسه های پلی اتیلنی یک و پنج کیلوئی بسته بندی میشوند. پودر میوه در صنایع غذائی مورد استفاده قرار میگیرد و در تولید کلیه موادی که طعم ، عطر و رنگ میوه مورد نیاز باشد مصرف میشود.علاوه براین به عنوان پودر نوشیدنی نیز با اضافه کردن آب به آن قابل استفاده میباشد.
 پودر میوه

حفظ و نگهداري محصولات غذايي با توجه به رشد جمعيت و كمبود مواد غذايي بسيار موردتوجه قرارگرفته است و روزبه‌روز اهميت جلوگيري از اتلاف مواد غذايي و طولاني نمودن زمان‌ماند آن‌ها به دلیل رشد صادرات و به دست آوردن بازارهاي پايدار بيشتر نمايان می‌گردد.
معمولاً در فراوري میوه‌ها، توليد كنسانتره و آب آن موردتوجه خاص است، ولي غالباً بازار كنسانتره ها و آب‌میوه‌ها در داخل و خارج از كشور دچار نوسانات زيادي می‌شود و به علت كوتاه بودن نسبي زمان‌ماند آن، ضايعات زياد و خسارات بسيار بالايي را بر توليدكنندگان آن وارد می‌سازد به اين دليل توليد پودر ميوه موجب جلوگيري از هدر رفتن آن می‌شود . روش خشک‌کردن و پودر كردن در صنايع غذايي يكي از بهترين و قدیمی‌ترین روش‌های نگهداري مواد غذائي است. در اين روش هزينه عمل‌آوری نسبت به ساير روش‌ها كمتر بوده و پس از عمل‌آوری ، نگهداري محصولات نيازي به تأسیسات برودتي و سردخانه و غيره ندارد و محصولات در انبار مناسب قابليت نگهداري رادارند . يكي ديگر از اولویت‌های روش خشك و پودر كردن میوه‌ها نسبت به ساير روش‌ها كاهش شديد وزن و حجم محصولات است كه اين امر در مسائل ترابري و حمل‌ونقل و درزمینهٔ حجم اشغالي انبارها خیلی مقرون‌به‌صرفه است.

 
 طرح توجیهی پودر میوه
افزايش ماندگاري آن‌ها از طريق كاهش فعاليت آبي و كاهش روند رشد ميكروبي آن‌ها از ديگر مزاياي اين محصولات است. تنها مشكلي كه همراه با پودر میوه‌ها است خاصيت جذب آب و خاصيت ترموپلاستيكی آن‌هاست كه باعث ايجاد مسائلي از قبيل چسبندگي ، كلوخه شدن و مشكل بودن جابجايي بدون بسته‌بندی مناسب می‌شود. اين موارد با افزودن يكسري از افزودنی‌ها جهت سهولت خشک‌کردن و بهبود خواص انتقالي و ذخیره‌سازی پودر مرتفع می‌شود.
 
محصولات طرح ،توليد انواع پودر ميوه است. ازجمله پودر ميوه پرتقال، ليمو، موز، توت‌فرنگی و هلو. اين محصولات به‌صورت پودر نرم در کیسه‌های پلی‌اتیلنی يك و پنج كيلوئي بسته‌بندی می‌شوند. پودر ميوه در صنايع غذائي مورداستفاده قرار می‌گیرد و در توليد كليه موادي كه طعم ، عطر و رنگ ميوه موردنیاز باشد مصرف می‌شود. علاوه براین به‌عنوان پودر نوشيدني نيز با اضافه كردن آب به آن قابل‌استفاده است.
 
پودرهای ميوه داراي كاربردهاي وسيعي در صنايع غذائي هستند.
 طرح توجیهی تولید پودر میوه
از کاربردهای پودر میوه می‌توان موارد زير را نام برد:
 
استفاده در غذاي كودك جهت افزايش ارزش غذايي و بهبود طعم
كاربرد در تهيه ماست و بستني میوه‌ای جهت تنوع بخشيدن به محصولات
انواع مربا ، مارمالاد ، ژله و پودينگ میوه‌ای
تهيه انواع تافي و آب‌نبات و شكلات میوه‌ای با طعم طبيعي میوه‌هاي مختلف در رنگ‌ها و طعم‌های مختلف
استفاده در انواع نوشیدنی‌های میوه‌ای و معجون‌های میوه‌ای
كاربرد دردسرهای میوه‌ای و تنقلات مختلف
انواع كيك و محصولات تافي با طعم ميوه
در اين طرح ميزان مصرف پودر ميوه (در بخش تقاضا) در صنايع زير بررسی‌شده است.صنايع نام‌برده شده از مصرف‌کنندگان پودر ميوه در صنعت هستند علاوه بر اين در بخش خانگي نيز مصرف‌کنندگان زيادي وجود دارند كه از برآورد نياز آن‌ها صرف‌نظر شده است.
 
پروژه کارآفرینی پودر میوه
الف) نگاهي به روش توليد پوره انواع میوه‌جات
 
فرايند توليد پوره میوه‌ها با توجه بر نوع میوه‌هاي مورداستفاده جهت توليد پوره به سه قسمت اساسي تقسيم می‌گردد
 
قسمت اول – آماده‌سازی ميوه
اين قسمت شامل مراحل زير است.
سورت ميوه و حذف كليه آشغال‌ها و اجرام خارجي ناخواسته
دم‌گیری ميوه
پوست‌گیری ميوه
تخمدان يا هست گیری ميوه
شستشوي ميوه
خرد كردن ميوه و توليد خمير آن
قسمت دوم – تغليظ ميوه خردشده و توليد پوره
اين قسمت شامل مراحل زير است:
صاف كردن خمير ميوه
اضافه كردن شكر
تغليظ خمير
توليد پوره
 
قسمت سوم – بسته‌بندی
 
بسته‌بندی پوره تولیدشده عمومي در قوطی‌های فلزي يا بشكه صورت می‌گیرد.
به‌طوری‌که در بالا شرح داده شد، فرايند توليد پوره ميوه داراي سه قسمت اساسي است و لذا بر اساس نوع ميوه، قسمت اول فرايند متفاوت خواهد بود كه اين اختلاف صرفاً در خصوص ماشین‌آلات مورداستفاده بوده و فرايند توليد نسبتاً يكسان است . علت وجود تفاوت در ماشین‌آلات قسمت اول را می‌توان به‌صورت زير عنوان كرد:
 
پودر میوه
میوه‌هاي داراي هسته بزرگ
 
اين ميوه شامل هلو، شفت آلو، گيلاس، آلبالو، انبه و موارد مشابه است.
میوه‌هاي داراي هسته‌های نرم و كوچك
اين میوه‌ها شامل مركبات، سيب، گلابي، موز و موارد مشابه است.
 

پودر میوه گیلاس
میوه‌هاي داراي دم
اين میوه‌ها شامل آلبالو و گيلاس است.
بنابراين كاملاً مشخص است كه آماده‌سازی میوه‌هاي فوق كه شامل پوست‌گیری، هسته‌گیری و دم‌گیری است، با همديگر متفاوت خواهد بود كه اين امر ضرورت استفاده از ماشین‌آلات مخصوص هر گروه ميوه را به وجود آورده و درنهایت قسمت اول فرايند توليد را بسته به نوع ميوه متفاوت می‌سازد. ليكن قسمت دوم و سوم فرايند در مورد كليه میوه‌ها يكسان است.
 
در شكل زير نمودار كلي فرايند توليد ارائه‌شده است.
با توجه بر نمودار فرايند توليد، هرکدام از فعالیت‌های آن به‌صورت زير قابل توضيح است.
 
سورت ميوه
در صنعت فرآوري میوه‌جات، منظور از سورت ميوه، جداسازي موارد نارس، لهيده، گنديده و همچنين برداشتن چوب، علف، برگ و موارد ديگر است كه معمولاً به همراه ميوه وارد کارخانه می‌گردد. عمليات سورت از طريق قرار دادن ميوه روي نقاله در حال حركت و جداسازي اجر ا م خارجي توسط كارگران انجام می‌گیرد. در اين فعاليت دوش آب سبب شستشوي ميوه نيز می‌گردد.
 
شستشوي كامل ميوه
میوه‌هاي رسيده به كارخانه معمولاً تميز نبوده و در سطح آن‌ها بقاياي سموم استفاده‌شده كشاورزي ، تخم يا لار و حشرات، خاك و موارد ديگر است . ازاین‌رو در اين مرحله با استفاده از ماشين شستشو، ميوه ضمن تميز شدن به قسمت بعدي منتقل می‌گردد.
 دستگاه سورتینگ شستشو خشک کن میوه-چیپس میوه


طرح توجیهی تولید پودر میوه
 
پری هیتر
 
پري هیتر به معني حرارت دهي اوليه ميوه است كه اين عمل علاوه بر آسان‌سازی جدا شدن هسته و پوست ميوه، سبب از بين رفتن میکروارگانیسم‌های سطحي آن شده و همچنين قوام خمير پوره را افزايش می‌دهد.
 
پوست‌گیری، هسته‌گیری، دم‌گیری
 
اين عمليات بر اساس نوع ميوه توسط ماشین‌های مخصوص آن صورت می‌گیرد.
 
خرد كردن ميوه
 
ميوه پس از گذراندن مراحل قبلي، توسط ماشین‌های مخصوص خردشده و تبديل به خمير ميوه می‌گردد. خردکن‌ها داراي انواع مختلف هستند كه هرکدام براي ميوه خاص خودساخته و مورداستفاده قرار می‌گیرد.
دستگاه بسته بندی پودر میوه


پروژه کارآفرینی تولید پودر میوه
 
صاف كردن ميوه
 
خمير تولیدشده ميوه، معمولاً داراي ناخالصی‌هایی مانند پوست ميوه و بقاياي تخم‌های جدا نشده ميوه است ازاین‌رو به‌منظور توليد پوره مرغوب و یکدست لازم است ناخالصی‌های فوق از خمير جدا شود كه اين امر در مرحله صافي كه عموماً به‌صورت تور بو سه مرحله‌ای) هر مرحله داراي سوراخ‌هایی با قطر متفاوت است ) است، انجام می‌گیرد. خمير صاف‌شده ميوه به‌صورت نرم و فاقد پوست و هسته‌های احتمالي ميوه است.
 
تغليظ خمير ميوه
 
خمير ميوه صاف‌شده از بر یک س پاييني برخوردار است ميزان آب خمير بيشتر از حد موردنیاز است ازاین‌رو لازم است به‌منظور ايجاد شرايط بهتر نگهداري و توليد محصول در حد انتظار بازار، بخش قابل‌توجهی از آب آن تبخير و جدا گردد. عمليات تغليظ توسط اپراتورها سه مرحله‌ای كه به‌صورت تحت خلأ كار می‌کنند صورت می‌گیرد. خمير خارج‌شده از اين دستگاه داراي غلظت بالا بوده و آماده جهت بسته‌بندی و ارسال به بازار است.
بسته‌بندی
بسته‌بندی پوره عموماً در قوطی‌های فلزي ۵۰۰ و ۱۰۰۰ گرمي و بشکه‌های ۱۰۰ و ۲۰۰ ليتري صورت می‌گیرد كه نوع قوطي آن براي مصارف خانگي و نوع بشکه‌ای آن براي مصارف صنعتي خواهد بود.
تولیدی میوه خشک و سرکه سیب


 
طرح توجیهی تولید پودر میوه
استريليزاسيون
 
هر ماده غذايي پس از بسته‌بندی لازم است تحت عمليات حرارتي قرارگرفته و به‌واسطه آن كليه میکروارگانیسم‌های همراه غذا داخل قوطی‌ها) از بين رفته و غذا براي نگهداري طولانی‌مدت تهيه گردد. عمليات استرليزاسيون در اتوكلاوهاي آب داغ و تحت دما و زمان مشخص انجام می‌گیرد كه پارامترهاي فوق براي هر ميوه متفاوت است كه در اينجا به‌طور متوسط دماي استريليزاسيون حدود ۱۵ دقيقه خواهد بود. – ۹۰-۹۵ درجه و زمان حدود ۲۰ لازم به ذكر است كه استريليزاسيون توسط اتوكلاو براي قوطی‌های فلزي صورت گرفته ليكن براي بسته‌بندی بشکه‌ای از استريليزاسيون ممتد كه به‌واسطه عبور پوره از داخل لوله‌های استريليزاسيون صورت می‌گیرد، انجام خواهد گرديد.
قرنطينه محصول به مدت معين  محصولات غذائي پس از توليد لازم است به مدت معيني در انبار محصول قرنطينه شده و در صورت عدم مشاهده هرگونه آلودگي ميكروبي ، راهي بازار مصرف گردند . وجود آلودگی‌های ميكروبي در قوطی‌ها به‌صورت بادکردگی قوطی‌ها ، سوراخ بودن آن‌ها و موارد ديگر قابل‌مشاهده و كشف است .
در مورد محصول موردمطالعه زمان قرنطينه حدود دو هفته است .
ارسال محصول آماده فروش به انبار محصول
پس از پايان دوران قرنطينه ، محصول براي فروش به انبار محصول تحويل می‌شود .
 
ب) مقايسه روش توليد معمول كشورمان با ديگر كشورهاي جهان
 
روش توليد محصول موردمطالعه دربند قبل شرح داده شد بنابراين درصورتی‌که اين روش توليد با روش‌هاي توليد مورداستفاده در ساير كشورها مورد مقايسه قرار گيرد نتايج زير حاصل خواهد شد:
فنّاوری و روش توليد عنوان‌شده در ساير كشورها همان روشي است كه در كشور ما انجام می‌گیرد ليكن آنچه در فرايند تولید داراي اهميت است و حتي می‌توان گفت كه اين عوامل كيفيت محصول تولیدشده را تشكيل می‌دهند .
 منبع: فودا
كيفيت و دقت عمل ماشین‌آلات مورداستفاده در فرايند ساخت كيفيت مواد اوليه مصرفي میوه‌جات  رعايت بهداشت در كليه فرايندهاي آماده‌سازی توليد ، بسته‌بندی و نگهداري دقت عمل در انتخاب فرمولاسيون ساخت مناسب  لحاظ كردن چگونگي ذائقه عموم جامعه در طراحي فرمولاسيون ساخت  هر جامعه‌ای در مورد غذا ، ذائقه مخصوص به خود را دارد ، به‌طوری‌که حتي می‌توان گفت يك فرمول ساخت كه در شهري از درجه مقبوليت بسيار بالائي برخوردار است ، در شهر ديگر شايد با استقبال خاصي مواجه نگردد

 
شناسنامه طرح

1-عنوان فعاليت: تولید انواع پودر میوه
2-ظرفيت : 1300 تن در سال
3-مجري طرح:  
4-محل اجرا :  
5-اشتغال طرح : 14 نفر
6-سرمايه ثابت طرح : 14041.91
7-سرمايه گذاري کل طرح : 16721.20
8-ميزان زمين طرح : 5000
9-ميزان زمين بنا : 1820
10-ميزان تسهيلات مورد نياز : 10300.65
11-نوع تسهيلات : وام
12-نقطه سربه سر توليد : 30.49
13-مدت برگشت سرمايه : 1.67
14-نرخ بازدهي سرمايه : 140.32
 
پودر میوه
تمام موارد زیر در این طرح بصورت کامل ، دقیق و با اطلاعات بروز موجود می باشد.
بررسی فنی طرح : طرح کارآفرینی  تولید پودر میوه ویرایش سال95

محل اجرای طرح

مشخصات متقاضیان

نوع فعالیت یا محصولات تولیدی : پودر میوه

زمین مورد نیاز برای احداث کارخانه تولید پودر میوه

محوطه سازی

مشخصات متقاضیان

نوع فعالیت یا محصولات تولیدی :
 

ساختمان سازی

ماشین آلات و تجهیزات (مشخصات فنی آنها )

شرح مختصری از دانش فنی و روش

تاسیسات عمومی و تجهیزات با مشخصات فنی

وسایل حمل و نقل داخل و خارج کارخانه

وسایل حمل و نقل داخل و خارج کارخانه

محاسبه نقطه سر به سر

درصد فروش در نقطه سربه سر

سود و زیان ویژه )سود)

ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن:

وسایل حمل و نقل داخل و خارج کارخانه

مواد اولیه و بسته بندی

آب ،برق ،سوخت مصرفی

برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری

برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی

 برآورد هزینه ثابت

هزینه های سرمایه ای

هزینه قبل از بهره برداری

برآورد سرمایه در گردش

نحوه سرمایه گذاری کل : (جدید و قدیم )

برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه :

هزینه تولید سالیانه

قیمت تمام شده

قیمت فروش

محاسبه نقطه سر به سر

درصد فروش در نقطه سربه سر

سود و زیان ویژه )سود)

ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن:

سرمایه ثابت سرانه

کل سرمایه گذاری سرانه

نرخ بازدهی سرمایه

دوره برگشت سرمایه

جدول باز پرداخت اقساط تسهیلات

اطلاعات موجود در طرح:
ظرفیت تولید در طرح: 65 تن پودر میوه در سال
دوره برگشت سرمايه : 3 سال و 4 ماه
با محاسبه :
سود و زيان ويژه
نقطه سربه سر
قیمت تمام شده هر کیلو پودر میوه
نرخ بازدهی طرح تولید پودر میوه

برای خرید لوازم و تجهیزات مورد نیاز خط تولید پودر میوه می توانید
با این شماره تماس بگیرید 09102014465 ایران کارخانه
و برای تهیه طرح توجیهی سفارشی با پشتیبانی سایت تماس بگیرید



موارد بالا در جدول هایی به صورت کامل آورده شده و همه اطلاعات بروز و ویرایش بهار 95 می باشند.

در صورت هرگونه سوال و راهنمایی با بخش پشتیبانی تماس بگیرید.
ما بروز بودن طرح ها را 100 % تضمین می کنیم.

در صورتی که پروژه ای می خواهید که در سایت ما موجود نیست فقط کافیست با ما تماس بگیرید در اسرع وقت برای شما آماده می کنیم.
 

فرمت : ورد قابل ویرایش + پی دی اف
تعداد صفحات :21 صفحه
حجم فايل:
+1
pin it
share
reblog
  ارسال ديدگاه    |نظر3
     |  تعداد دفعات بازديد
     |  تعداد دفعات دانلود

قيمت : 12000تومان
                 

سلام به شما کاربر گرامي

طرح موجود مطابق با طرح استاندارد مورد تاييد دانشگاه و همچنين مورد تاييد بانک ها جهت اخذ وام مي باشد.

در اين طرح توجيهي سعي شده که تمام آنچه مورد نياز دانشجويان عزيز جهت ارائه پروژه کارآفريني است لحاظ شود.

توضيحات بيشتر درباره محتواي اين طرح را با کليک روي لينک زير مشاهده نماييد

دانلود نمونه یک طرح توجیهی

حتما بخوانید : آشنایی با طرح توجیهی و روش پرکردن آن

در صورت وجود سوال يا  مشاوره مي توانيد با 09369714614 تماس بگيريد