طرح توجیهی پرورش بوقلمون pdf + طرح توجیهی پرورش بوقلمون سال 95
طرح توجیهی پرورش بوقلمون pdf + طرح توجیهی پرورش بوقلمون سال 95
جدید ترین ها
logo-samandehi
 

طرح توجیهی پرورش بوقلمون pdf + طرح توجیهی پرورش بوقلمون سال 95

چند سالی است که در راستای بهبود تغذیه و کیفیت آن و تقاضای بازار توسط علاقه مندان و همچنین صادرات علاوه بر پرورش مرغ خانگی ،پرورش انواع طیور ازجمله کبک ، قرقاول ، بوقلمون ،بلدرچین و غاز نیز به صورت صنعتی رفته رفته جای خود را در میان کارآفرینان ایرانی باز نموده است
در این میان باوجود کیفیت گوشت و طعم خارق العاده انواع طیور بجز مرغ خانگی ،همچنان تقاضای بازار به سمت مرغ گرایش داردو کسانی که قصد پرورش و تولید طیور ار دارند ابتدا باید بازار هدف خود را شناسایی کنند.
معمولا صادرات به کشور های همسایه و عربی یک از گزینه های این کارآفرینان محسوب می شود.زیرا بازار داخلی به علت قرار نداشتن استفاده از این محصولات در سبد غذایی خانوار و  قیمت ارزان مرغ  جوابگوی عرضه زیاد این محصولات نیست.

اما به هر حال در ادامه روند توسعه صنعتی شدن پرورش طیور جا دارد نگاهی به  پرورش بوقلمون  داشته باشیم جهت طرح توجیهی پرورش بوقلمون آورده شده است که در آن شما می توانید با زمین ،ساختمان ها و تاسیسات و.. برای اجرای این طرح آشنا شوید.

بوقلمون
یکی از مهمترین مسائلی که ذهن بشر را از دیر باز درگیر خود نموده، تغذیه است و همیشه به عنوان اولین نیاز اساسی انسان یاد میشود. متأسفانه هنوز نگهداری و پرورش بوقلمون در ایران در سطح وسیع و مدرن جایگاه معتبری نیافته است. اغلب در برخی از روستاها به صورت ابتدایی و پراکنده، در تعداد کم اقدام به نگهداری آنها می کنند. با وجودی که آمار ارائه شده در ایران در رابطه با تعداد بوقلمون ها و نحوه پراکندگی و خصوصیات دیگر آنها از درجه اطمینان قابل ملاحظه ای برخوردار نیست، ولی آنچه هم که هست ازکم اهمیت شمردن این رشته از دامپروری در ایران حکایت می کند. از سوی دیگر مصرف کنندگان نیز استقبال چندانی از مصرف گوشت بوقلمون به عمل نمی آورند. یکی از توجیحات دراین مورد فرهنگ تغذیه ای و دیگری گران بودن گوشت بوقلمون می باشد. برعکس درسال های اخیر تولید و مصرف گوشت بوقلمون در بسیاری از کشورهای اروپایی و آمریکا روندی افزایشی داشته است.
 
خوراک بوقلمون
دلیل اساسی افزایش تولید و مصرف گوشت بوقلمون در اروپا و آمریکا به این خاطر است که اولاً گوشت بوقلمون از لحاظ چربی و کالری فقیر و از نقطه نظر فیزیولوژی تغذیه بسیار با اهمیت و ارزش رژیمی آن شبیه به گوشت گوساله های بسیار جوان بدون چربی است. ثانیاً امکان عرضه گوشت بوقلمون به اشکال متنوع وجود داشته و می توان آنها را به حالت لاشه کامل یا قطعات ران وسینه و یا به صورت کالباس وسوسیس و غیره وارد بازار مصرف نمود.
نگهداری سنتی بوقلمون در نواحی خراسان، گیلان و مازندران، آذربایجان غربی و شرقی و استان های مرکزی، فارس، اصفهان و کرمان متداول و میزان تولید آنها ناچیز است. با توجه به کمبود گوشت نسبت به جمعیت کنونی ایران، می توان امیدوار بود که پرورش و نگهداری طیوری مانند بوقلمون در کنار سایر پرندگان مفید کمک مؤثری در رفع این کمبود باشد.
نگهداری سنتی بوقلمون
پرهای قسمت های مختلف بدن بوقلمون مصارف گوناگونی دارد، به طوری که در صنایع تولید لحاف وتشک، تهیه چسب مایع، برس های گردگیری، گل های مصنوعی و غیره از آنها استفاده می شود. پرهایی که به روش خشک از بدن جدا شده اند نسبت به پرهایی که به روش مرطوب جمع آوری می شوند دارای ارزش بیشتری هستند. اگر موقعیت فروش پرها مناسب باشد، صلاح این است که تولید کننده پرها را از لحاظ کیفی کاملاً از یکدیگر تفکیک کرده و در انواع مختلف عرضه نماید. پرهای سفید ارزش بیشتری نسبت به پرهای رنگین دارند. پرهای مرطوب و نامرغوب را می توان به عنوان کودی که به آهستگی تجزیه و جذب می شود در مزارع مورد استفاده قرار داد.
 
در ایران معمولاً پرورش دهندگان بوقلمون فقط در سال مبادرت به پرورش یک یا دو نوبت می نمایند ولی در آمریکا واروپا بوقلمون را مانند سایر پرندگان در تمام فصول سال پرورش می دهند. تلفات بوقلمون در ایران زیاد است چون هنوز مطالعات زیادی در مورد بیماری های بوقلمون در ایران، صورت نگرفته است.
مطالعات مقدماتی انجام شده نشان داده است که حساسیت بوقلمون در برابر بیماری هایی مانند نیوکاسل، آبله و کوریزا زیاد است، از طرفی واکسن مخصوص برای بوقلمون ساخته نمی شود و اغلب از واکسن نوع مرغی استفاده می گردد. بیماری هایی که اغلب در ایران در بین بوقلمون ها دیده می شود طبق مطالعات مؤسسه رازی حصارک عبارتند از: کوکسیدیوز روده باریک، راشیتیسم، کلی باسیلوز، کمبود ویتامین 6 B و نیوکاسل است.
هدف از اجراي طرح
هدف مجریان طرح ایجاد اشتغال و زمینه فعالیت در عرصه تولید طیور سنگین وزن و افزایش علاقه درپرورش این نوع طیور و تولید گوشت با کیفیت و راندمان بالاتر می باشد. در این طرح در دوره های اول ) 2دوره در سال( هدف جبران هزینه های انجام شده می باشد ولی سعی خواهد شد در دوره های بعدی باتولید بوقلمون کوچک جثه تر و کم وزن تر گوشت آن را به صورت لاشه کامل در اختیار مصرف کنندگان قرار دهند. در دوره های اول به علت بازاریابی مشکل لاشه کامل، بیشتر محصول به کارخانجات قطعه بندیگوشت و سوسیس و کالباس سازی فروخته خواهد شد.


نژاد مورد استفاده نژاد سفید انگلیسی ) B.U.T 9 ( است که در حال حاضر جوجه یک روزه آن در ایران تولید می شود. طول دوره پرورش 06 هفته در نظر گرفته شده ) 0 قطعه در متر مربع( که در این زمان به وزنی در حدود 00 کیلوگرم خواهد رسید. به خاطر این وزن بالا هدف مجریان این طرح کاهش طول دوره پرورش به 02 و سپس 1 هفته برای تولید لاشه کوچکتر به منظور ارائه لاشه کامل به بازار است تا این گوشت رژیمی با کیفیت راحت تر در سبد تغذیه ای خانوار قرار بگیرد. دلیل دیگر این تصمیم تغییر ناچیزراندمان لاشه در ماه چهارم می باشد )تا سن 02 هفتگی راندمان لاشه 15 % و تا سن 06 هفتگی 10 % است(.
بوقلمون سفید

ویژگي هاي محل احداث
زمین خریداری شده به مساحت 4500 متر مربع می باشد که برای احداث کلیه ساختمان ها 3200 مترمربع نیاز می باشد و بقیه زمین به منظور توسعه در آینده در نظر گرفته شده است. ابعاد زمین 80 متر
در 56 متر می باشد

فیلم آموزش پرورش بوقلمون بخش1


عملیات اجراي طرح
- آماده سازی زمین: شامل ایجاد جاده خاکی از محل مزرعه تا جاده اصلی به طول 205 متر، خاکبرداری، تسطیح )زمین مورد نظر به خاکبرداری و تسطیح بسیار کمی نباز دارد(، حصارکشی دور زمین،
نصب در ورودی و عملیات حفر چاه می باشد.
- احداث ساختمان های مورد نیاز شامل سالن پرورش، اتاق مدیریت و سرایداری، سرویس بهداشتی، اتاقموتور و ژنراتور، انبار خوراک و غیره می باشد.
-خرید تجهیزات، ماشین آلات و اشتراک برق سه فاز.
- احداث تأسیسات و نصب تجهیزات: شامل سیم کشی، لوله کشی، نصب تابلوهای برق، نصب پمپ آب،نصب ژنراتور و غیره می باشد.
- ضدعفونی سالن و آماده کردن آن برای ورود جوجه.
تهیه خوراک به صورت اقلام جداگانه و تهیه جیره در داخل مزرعه.
- خرید جوجه یک روزه و انتقال آن به مزرعه.
توضیح در مورد سالن ها
2 سالن به طول 65 و عرض 12 متر که به فاصله 15 متر از یکدیگر قرار گرفته اند. در ضمن اتاق سرویس که دارای طول 12 متر وعرض 3 متر می باشد نیز در داخل همین سالن ها تعبیه شده است. ارتفاع تا سقف 3/5 متر ودرکناره ها 2/7 متر م یباشد
. مطالح بکار رفته در دیوارهای سالن عبارتند از: بلوک، سیمان و همچنین عایق کاری دیوارها با سیمان سفید. اسکلت سالن از قوطی آهن و عایق کاری سقف با پشم شیشه و پوشش سقف ایرانیت می باشد. در ضمن ستون های آهنی در داخل سالن قرار می گیرند زیرا اسکلت سقف از نوع خرپا نمی باشد.
درهر سالن یک درب ورودی به منظور ورود به اتاق سرویس و 2 درب در طول سالن به منظور تخلیه کود و مصارف دیگر وجود دارد.


فیلم آموزش پرورش بوقلمون بخش2


در ادامه طرح توجیهی پرورش بوقلمون با ظرفیت 5000 قطعه در هر دوره و دو دوره در سال را برای شما آماده نموده ایم
در این طرح پرورش بوقلمون به صورت کاملا صنعتی و با احتساب 10 % تلفات وزن هر بوقلمون 13 کیلو گرم در نظر گرفته شده است
 
خلاصه گزارش و شناسنامه طرح
 

1-عنوان فعاليت: پرورش بوقلمون
2-ظرفيت : 5000 قطعه در هر دوره
3-مجري طرح: --------
4-محل اجرا : ---------
5-اشتغال طرح : 3 نفر
6-سرمايه ثابت طرح : 17256.63
7-سرمايه گذاري کل طرح : 18201.76
8-ميزان زمين طرح : 4500
9-ميزان زمين بنا : 3200 متر
10-ميزان تسهيلات مورد نياز : 11015.57
11-نوع تسهيلات : وام
12-نقطه سربه سر توليد : 50.94
13-مدت برگشت سرمايه : 5.01
14-نرخ بازدهي سرمايه : 36.95
 

با احتساب دو دوره در سال و هر دوره 16 هفته
-نوع فعالیت یا محصولات تولیدی :
ردیف نام محصول میزان تولید سالیانه واحد قیمت فروش
(ریال)
1- گوشت بوقلمون زنده (10% تلفات و میانگین وزن 13 کیلوگرم) 117000 کیلوگرم 70000
2- کود 9000 کیلوگرم 3000
 
 
به شما پیشنهاد می شود از طرح

طرح توجیهی پرورش کبک

هم بازدید کنید

فرمت فایل : doc ورد + pdf
تعداد صفحات: 20 صفحه




موارد بالا در جدول هایی به صورت کامل آورده شده و همه اطلاعات بروز و ویرایش سال تحصیلی 95 می باشند.

در صورت هرگونه سوال و راهنمایی با بخش پشتیبانی تماس بگیرید.

>>ما بروز بودن طرح ها را 100 % تضمین می کنیم.<<

در صورتی که پروژه ای می خواهید که در سایت ما موجود نیست فقط کافیست با ما تماس بگیرید در اسرع وقت برای شما آماده می کنیم.


 

فرمت :
تعداد صفحات :
حجم فايل:
+1
pin it
share
reblog
  ارسال ديدگاه    |نظر8
     |  تعداد دفعات بازديد
     |  تعداد دفعات دانلود

قيمت : 14000تومان
                 

سلام به شما کاربر گرامي

طرح موجود مطابق با طرح استاندارد مورد تاييد دانشگاه و همچنين مورد تاييد بانک ها جهت اخذ وام مي باشد.

در اين طرح توجيهي سعي شده که تمام آنچه مورد نياز دانشجويان عزيز جهت ارائه پروژه کارآفريني است لحاظ شود.

توضيحات بيشتر درباره محتواي اين طرح را با کليک روي لينک زير مشاهده نماييد

دانلود نمونه یک طرح توجیهی

حتما بخوانید : آشنایی با طرح توجیهی و روش پرکردن آن

در صورت وجود سوال يا  مشاوره مي توانيد با 09369714614 تماس بگيريد