دانلود رایگان طرح توجیهی پرورش ماهی قزل آلا - پروژه کارآفرینی پرورش ماهی قزل آلا ویرایش 95
دانلود رایگان طرح توجیهی پرورش ماهی قزل آلا - پروژه کارآفرینی پرورش ماهی قزل آلا ویرایش 95
جدید ترین ها
logo-samandehi
 

دانلود رایگان طرح توجیهی پرورش ماهی قزل آلا - پروژه کارآفرینی پرورش ماهی قزل آلا ویرایش 95


پروژه کارآفرینی پرورش ماهی قزل آلا ویرایش 95
 
بشر نیاز به غذا دارد،آدمی به دنبال بهترین است ،تامین آنچه بدن برای ادامه حیات نیاز دارد انسان را به هر سو می کشاند و راه او را به یاری اندیشه خلاق در جهت زندگی آسان تر می گشاید و آنگاه دستی باز می کند تا نعمت و برکت دریا را نه در دوردست ها ، که در کنار خود بیابد.
 
امروزه صنعت نوین کشت و پرورش آبزیان درکشور ما با سرمایه گذاری های بسیار موقعیت مناسبی را با تکثیر ماهیانی از قبیل تاس ماهی ،کپور ،آزاد ، وچند نوع دیگر در جهت تامین پروتئین مورد نیاز مردم فراهم کرده است.
یکی از مشهور ترین ماهیان پرورشی قزل آلای رنگین کمان است،قزل آلای رنگین کمان از جمله ماهیان سردآبی است که در میانگین حرارتی 7 تا 17 درجه سانتی گراد زندگی می کند.
استخر پرورش ماهی
گوشت ماهی قزل آلا بسیار لذیذ است و از لحاظ خوراکی از جمله ماهیان با ارزش محسوب می شود.
حداکثر طول این ماهی به 70 سانتی متر و وزن آن نیز به 7 کیلو گرم می رسدو به خاطر رشد سریع در ردیف اول ماهیان سردآبی کارگاه های تکثیر و پرورش نقاط مختلف جهان از جمله ایران درآمده است.
****پیشنهاد سایت******
طرح توجیهی پرورش ماهی قزل آلا 97

طرح توجیهی پرورش ماهی 97
******************
قزل آلا در میان آب های طبیعی زلال و درجه حرارت 12 تا 15 درجه سانتی گراد که از نظر اکسیژن غنی باشد در شرایط بسیار مطلوبی زندگی می کند.
این ماهی درجه حرارت بیش از 25 درجه سانتی گراد را در مدت طولانی تحمل نمی کند و در درجه حرارت پایین تر از 0 دچار تلفات می شود.
بهترین و مناسب ترین مکان جهت پرورش ماهی قزلآی رنگین کمان آب چشمه است.
در دریاچه ها و رودخانه ها ماهی قزل آلا هنگام تخم ریزی مهاجرت خود را خلاف جهت جریان آب آغاز می کند و دراین سفر مشکل تا مقصد که بستر سنگلاخ یا سنگریزی بیابد از تغذیه می پرهیزد
تخم ریزی قزل آلا
وقتی ماهی قزل آلا مکان مناسبی را با درجه حرارت 5 تا 15 درجه یافت آنگاه اقدام به تخم ریزی می کند.
تخم ها پس از خارج شدن از شکم ماهی ماده در میان سنگ ها و سنگ ریزه ها با اسپرم ماهی نر لقاح می یابد و مراحل تکاملی خود را در همان محل تا رسیدن به مرحله لاروی و انگشت قدی طی می کند.و بعد به زندگی در رودخانه یا دریا باز می گردد.
دوره تخم ریزی ماهی قزل آلا از اواخر زمستان تا اواسط بهار است و تعداد تخم های آن از یک هزار تا پنج هزار می رسد.
 پیشنهاد می شود فیلم پرورش ماهی قزل آلا را از دست ندهید

تکثیر ماهی قزل آلای رنگین کمان
در تکثیر مصنوعی ماهیان مولد که قبلا در استخر های مخصوص خود نگهداری شده اند توسط کارگران ماهر از نظر رسیدگی تخم گیری و اسپرم گیری انتخاب و به سالن تخم کشی منتقل می گردند.
درسالن تکثیر ماهیان توسط مواد بیهوش کننده بیهوش میگردند، این عمل جهت جولوگیری از صدمه دیدن ماهی در هنگام تخم کشی است .
عمل تخم کشی توسط کارگران و به روش های تک نفره یا دو نفره انجام می گیرد.
قزل آلا رنگین کمان
روش یک نفره:
در روش تخم کشی یک نفره فرد انجام دهنده قسمت دم ماهی را در یک دست می گیرد و با دست دیکر شکم ماهی را از قسمت بالا به طرف محفظ تناسلی مالش می دهد
به این ترتیب تخم از بدن حیوان خارج می شود ، همچنین در باره مهیان نر هم خروج اسپرم به همین صورت انجام می شود.
تخم ها به درون ظروف پلاستیکی ریخته می شوند.باید مراقب بود که تخم ها به صورت مستقیم و عمودی با ظرف برخورد نکنند زیرا در یان صورت تخم ها ممکن است بر اثر نیروی ضربه وارده دچار آسیب دیدگی گردند.
تخم ماهی
تخم کشی دو نفره:
در این روش ماهی از قسمت سر و دم توسط یک نفر گرفته می شود و نفر دوم اقدام به مالش قسمت شکمی ماهی می کند ، با این عمل تخم ها از منفذ تناسلی ماهی خارج می شود

اسپرم گیره ماهی نر
پس از حصول تخم ها اسپرم ماهی نر بر روی آنها ریخته می شود ، این عمل بدون دخالت آب صورت می گیرد.
مقدار اسپرم ماهی نر از چند قطره تا یک قاشق مربا خوری فرق می کند ، یک قطره اسپرم کافی است تا ده هزار تخم را بارور سازد.
عمل لقح
بعد از ریختن اسپرم بر روی تخم ها آنها را با پر بوقلمون یا پر مرغ مخلوط می کنند ، استفاده از پر بخاطر جلوپیری از هرگونه صدمه احتمالی به تخم ها می باشد.
مخلوط اسپرم و تخم با آب مخلوط شده و در این حالت عمل لقاح انجام می پذیرد و ظرف محتوی تخم برای مدت 20 تا 30 دقیقه بی حرکت باید باقی بماند و پس از طی این مدت تخم های لقاح یافته جهت رشد به انکوباتور ها منتقل می شود.
انکوباتور
انکوباتور
انکوباتورها دستگاه هایی هستند که تخم ماهی درون آنها مراحل تکاملی خود را طی می کند و انواع مختلفی دارند.که در این طرح از انکوباتورهایی با جریان دائمی آب استفاده گردیده که شامل دو بخش می باشد.
یکی سینی الک مانند که تخم ها در داخل آن و دیگری سینی طبق مانند که سینی محتوی تخم ها در درون آن قرار می گیرد و آب به طور دائم و مستمر در داخل این سینی در جریان بوده و از قسمت انتهایی خارج می گردد.
مخلوط لقاح یافته به انکوباتور منتقل می شود در این مرحله تخم ها به نور و به خصوص نور مستقیم خورشید بسیار حساس بوده و تجربه نشان داده است که اگر تخم ماهی بیش از چند دقیقه تحت تابش مستقیم نور خورشید قرار گیرد از بین خواهد رفت.
بدین منظور در انکوباتورها با گذاشتن پوشش مناسب از تخم ها محافظت می شود

چشم زدگی
تخم ها در داخل انکوباتورها پس از مدتی که بستگی به درجه آب دارد چشم زده شده و لکه سیاهی درآن پدیدار می گردد.
این مرحله را مرحله شکوفایی تخم می نامند که آغاز پدیدار شدن اندام های یک ماهی می باشد.بهترین درجه حرارت برای شکوفایی تخم ها 7 الی 11 درجه سانتیگرادمی باشد.
چشم زدگی
مرحله چشم زدگی ماهی قزل آلا ممکن است تا 80 الی 90 روز نیز طول بکشد و این زمانی است که درجه حرارت آب پایین بوده و زمانی که درجه حرارت آب 10 درجه باشد زمان چشم زدگی به 31 روز تقلیل می یابد.
در طی مرحله چشم زدگی تخم هایی که فاسد شده و رنگ آنها سفید شده باید از انکوباتور حذف گردند که این عمل توسط دست و بوسیله کارگر انجام می شود و با این عمل از رشد قارچ ها جلوگیری به عمل می آید ، بی دقتی در این مرحله از کار می تواند ضایعات جبران ناپذیری را در پی داشته باشد.
ماهی 1 گرمی
طرح توجیهی پرورش ماهی قزل آلا
لارو ماهی
تخم ها پس از طی مرحله چشم زدگی تبدیل به لارو می گردند و دارای یک کیسه زرده در زیر شکم می باشند که منبع تغذیه آنها محسوب می شود.
در این مرحله نیازی به تغذیه دستی نداند و به صورت عمودی شنا می کنند.مواد غذایی کیسه زرده مورد مصرف ماهی قرار گرفته و زمانی که دو سوم محتوی کیسه مصرف گردید می توان از غذای دستی استفاده کرد ، غذای آنها متناسب با اندازه آنها تهیه گردیده و به صورت پودر در انکوباتورها ریخته می شود ، ماهی در این مرحله حرکتی افقی داشته و به راحتی می تواند تغذیه نماید.
در اوایل شروع تغذیه لارو ها بهتر است از طحال که سه یا چهار بار به خوبی چرخ شده و کاملا عاری از پوست و زواید است استفاده کرد ، تا ماهی را به غذای دستی عادت داد.
دراین مرحله لاروها را می توان با تراکم بالایی نگهداری کرد و همچنین به علت نیاز بالای ماهی در این سن به اکسیژن زیاد باید میزان آب ورودی را افزایش داد.
رقم بندی ماهی
رقم بندی
رقم بندی یا هم اندازه کردن ماهیان در طول رشد از جمله مواردی است که در طول رشد و تکثیر ماهیان بایستی به آن توجه داشت ، این کار در زمان رشد ماهی به دفعات انجام می گیرد.تا ماهیان کوچکتر هم فرصتی برای مصرف غذا بدست بیاورند ، از طرفی وقتی ماهیان درشت و ریز در یکجا باشند کانیبالسیم یا همجنس خواری می تواند از جمله ضایعات پرورش ماهی باشد.وماهیان بزرگ از ماهیان ریز تغذیه کنند.
درنهایت از جمله مزایای رقم بندی انتخاب پالت های مناسب در حوضچه های مختلف است.
بچه ماهی در مرحله از زندگی خود زمانی که به وزن یک گرم رسید و داری لکه های سیاهی روی بدن شد از انکوباتور خارج و به حوضچه های بتنی جهت فروش منتقل می گردند.
حوضچه پرورش ماهی
طرح توجیهی پرورش ماهی قزل آلا
انتقال ماهیان جهت پرواربندی
یک کارگاه تکثیر تولیدات خود را میتواند در هر مرحله ای از تخم چیم زده گرفته تا بچه ماهی چند گرمی به فروش رساند و ماهیان جهت طی مراحل بعدی رشد و عرضه به بازار به مزارع پرورش ماهی و یا استخر های بتنی انتقال یابند.
انتقال بچه ماهیان توسط تانکر های مجهز به کپسول اکسیژن به محل کارگاه های پرورشی انجام می گیرد

 
 چنانچه به موضوع پرورش ماهی قزل آلا در استخرهای ذخیره آب کشاورزی علاقه مندید پیشنهاد می شود این فیلم را مشاهده نمایید

 


موضوع طرح : طرح توجیهی پرورش ماهی قزل آلا جدید ویرایش 95


ظرفیت

محل اجرای طرح

سرمایه گذاری کـل

سهم آورده متقاضی

سهم تسهیلات

دوره بازگشـت سرمایه

اشتغالزایی

توجیه اقتصادی

سرمایه گذاری ثابت

الف – 1 ) زمیـن

الف – 2 ) محوطه سازی

الف – 3 ) ساختمانها

الف – 4 ) ماشین‌آلات

الف – 5 ) تاسیسات

الف – 6 ) وسایل نقلیه

الف – 7 ) تاسیسات اداری

الف – 8 ) هزینه‌های قبل از بهره‌برداری

هزینه های جاری

ب – 1 ) مواد اولیه و نهاده های تولید

ب – 2 ) حقوق و دستمزد

ب – 3 )هزینه نگهداری و تعمیرات

ب- 4 ) هزینه استهلاک

ب- 5 ) سوخت و انرژی

ج – فروش

برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی

استهلاک هزینه های قبل از بهره برداری

هزینه فروش و اداری ( معادل 2% فروش سالانه)

سود ویژه قبل از کسر مالیات

محاسبه دوره برگشت سرمایه

محاسبه نقطه سر به سر ( در 100% تولید )

حقوق و دستمزد

سوخت و انرژی

تعمیر و نگهداری

توزیع و فروشاستهلاک قبل ازبهره برداری

پیش بینی نشده

محاسبة کارمزد وام

کارمزد سالانه

اصل تسهیلات

جدول بازپرداخت اصل و کارمزد تسهیلات

اصل بازپرداخت تسهیلات
پروژه کارآفرینی پرورش ماهی قزل آلا ویرایش 95

فرمت فایل : ورد + pdf
تعداد صفحات: 22 صفحه

خلاصه گزارش
 

1-عنوان فعاليت: پرورش ماهی قزل آلا
2-ظرفيت : 50 تن
3-مجري طرح: ؟؟؟؟؟؟؟
4-محل اجرا : محل خودتان را بنویسید
5-اشتغال طرح : 6نفر
6-سرمايه ثابت طرح : 2950.80میلیون ریال
7-سرمايه گذاري کل طرح : 4584.91میلیون ریال
8-ميزان زمين طرح : 5000متر مربع
9-ميزان زمين بنا : 3132متر
10-ميزان تسهيلات مورد نياز : 2914.36میلیون ریال
11-نوع تسهيلات : -
12-نقطه سربه سر توليد : 56%
13-مدت برگشت سرمايه : 3.5سال
14-نرخ بازدهي سرمايه : 23%
 
 
موارد بالا در جدول هایی به صورت کامل آورده شده و همه اطلاعات بروز و ویرایش سال تحصیلی 95 می باشند.
در صورت هرگونه سوال و راهنمایی با بخش پشتیبانی تماس بگیرید.
 
ما بروز بودن طرح ها را 100 % تضمین می کنیم.

در صورتی که پروژه ای می خواهید که در سایت ما موجود نیست فقط کافیست با ما تماس بگیرید در اسرع وقت برای شما آماده می کنیم.

 

فرمت :
تعداد صفحات :
حجم فایل:
  ارسال دیدگاه    |نظر32
     |  تعداد دفعات بازدید
     |  تعداد دفعات دانلود

قیمت : 14000تومان
             

+1
pin it
share
reblog

سلام به شما کاربر گرامی

طرح موجود مطابق با طرح استاندارد مورد تایید دانشگاه و همچنین مورد تایید بانک ها جهت اخذ وام می باشد.

در این طرح توجیهی سعی شده که تمام آنچه مورد نیاز دانشجویان عزیز جهت ارائه پروژه کارآفرینی است لحاظ شود.

توضیحات بیشتر درباره محتوای این طرح را با کلیک روی لینک زیر مشاهده نمایید

دانلود نمونه یک طرح توجیهی

حتما بخوانید : آشنایی با طرح توجیهی و روش پرکردن آن

در صورت وجود سوال یا  مشاوره می توانید با 09369714614 تماس بگیرید