دانلود طرح توجیهی برای وام تولید رشته آشی 95
دانلود طرح توجیهی برای وام تولید رشته آشی 95
جدید ترین ها
logo-samandehi
 

دانلود طرح توجیهی برای وام تولید رشته آشی 95

دانلود پروژه کارآفرینی مخصوص گرفتن وام

 رشته آشي : رشته ايست كه داراي رنگ سفيد متمايل به شيري ميباشد و از آرد ستاره تهيه ميشود اين نوع رشته كمي ضخيم ميباشد .
يادآوري1 : آرد ستاره آردي، است كه 21 درصد از آن سبوس گرفته و بقيه بصورت آرد باشد . خاكستر اين نوع آرد در حدود 0/72 گرم درصد گرم ميباشد .
رشته پلويي : رشته ايست كه از آرد سبوس گرفته تهيه ميشود رنگ آن تيره‏تر از رشته آشي است اين نوع رشته نازك‏تر از رشته آشي است .
يادآوري2 : آرد سبوس گرفته، آردي است كه 16 درصد از آن سبوس گرفته شده باشد خاكستر اين نوع آرد در حدود 2 گرم درصد گرم ميباشد .
رشته‏ هاي نامتجانس : مقداري از رشته كه به هم چسبيده و بصورت گلوله درآمده باشد . رشته نامتجانس خوانده ميشود.
طرح توجیهی رشته آش
ويژگي هاي فيزيكي و شيميايي
ويژگي هاي فيزيكي : مقطع عرضي رشته ، برش عرضي رشته بشكل مستطيل ميباشد و داراي پهنا و درازاي مشخص ميباشد كه در رشته پلوئي و آشي به قرار زير است :
الف : مقطع عرضي رشته آشي :
:: درازا : درازاي رشته آشي نبايد بيشتر از 3 ميليمتر باشد .
:: پهنا : پهناي رشته آشي نبايد بيشتر از 2/5 ميليمتر باشد .
ب : مقطع عرضي رشته پلوئي :
:: درازا : درازاي رشته پلوئي نبايد بيشتر از 2/5 ميليمتر باشد .
:: پهنا : پهناي رشته پلوئي نبايد بيشتر از 2 ميليمتر باشد .
اندازه رشته : بطور معمول اندازه رشته به اندازه بسته‏اي است كه رشته در آن قرار ميگيرد .
کارگاه تولید رشته آشی
ويژگي هاي شيميايي :
رطوبت : ميزان رطوبت نبايد بيشتر از %9 باشد .
خاكستر : ميزان خاكستر رشته آشي نبايد بيشتر از %6 باشد و ميزان خاكستر رشته پلوئي نبايد بيشتر از %7 باشد .
پروتئين : ميزان پروتئين در هر دو نوع رشته نبايد كمتر از %8 باشد .
نمك طعام : ميزان نمك طعام در هر دو نوع رشته نبايد بيشتر از %10 باشد .
بسته بندي
رشته بايد در بسته‏هائي مقوائي يك كيلوئي بطول 35، عرض 14و ارتفاع 7 كه قابل حمل و نقل و نگهداري يا در كارتن‏هاي غيرقابل نفوذ نسبت به حشرات و رطوبت باشد بسته‏بندي شود.
شرح فرآیند تولید رشته
 
1- آماده سازی مواد اولیه
2- مخلوط کردن
3- ورز دادن خمیر
4- برش گردان
5- رشته کردن خمیر
6- پخت درتونل بخار
7- سرخ کردن
8- سردکردن
9- بسته بندی درسلوفان
10- بسته بندی درکارتن
فرآیند تولید رشته آرد به شرح زیر است:
1-مواد افزودنی قبل از اختلاط به دقت توزین می گردد.
2- آرد الک شده وسپس بوسیله جریان هوا ازداخل لوله به مخلوط کن وارد می شود و درآنجا باافزودنیهای دیگر بمدت تقریباً 15 دقیقه مخلوط مي گردد .
3- خمیر اولیه در داخل حفره مخصوصی قرار می گیردکه درآنجا به کمک حرارت وفشارتبدیل به خمیر ورز داده می شود .
4- خمیر ورز داده شده بوسیله فشار یک سری غلطک تبدیل به ورقه می گردد و خمیر با عبور از هر جفت غلطک نازکتر می گردد.
5- وقتی ضخامت ورقه خمیر به حد مطلوب رسید خمیر به صورت نوارهایی بریده می شود که سرانجام این نوارها تبدیل به رشته می شوند . اندازه وزن رشته ها وهمچنین ظرفیت طرح با تنظیم دستگاه برش تعیین مي شود .
6- این رشته های خمیر آماده قبل از اینکه برای پخت وارد تونل بخار شوند . بوسیله مقداری مواد طعم دهنده قوی پوشش داده می شوند وطعم محصول نهایی بوسیله این چاشنی های از قبل فرموله شده انتخاب می شود.
7- این رشته ها سپس بوسیله روغنهای نباتی برای حذف رطوبت سرخ می شوند مسئله ای که در مورد سرخ کردن باید رعایت شود اینست که از اکسیداسیون روغنها در اثراستفاده مکرر اجتناب شود.
8- قبل از اینکه رشته ها درسلوفان یا ظروف بسته بندی شوند بوسیله یک سرد کنند سرد می شوند و این عمل باعث می شود که از تغییر طعم روغن جلوگیری شود.
 شناسنامه طرح
 
خلاصه گزارش
 

1-عنوان فعاليت: تولید رشته آشی
2-ظرفيت : 200 هزار بسته در سال
3-مجري طرح: -
4-محل اجرا : -
5-اشتغال طرح : 4نفر
6-سرمايه ثابت طرح : 5602.93میلیون ریال
7-سرمايه گذاري کل طرح : 6546.60میلیون ریال
8-ميزان زمين طرح : 1500متر مربع
9-ميزان زمين بنا : 530متر
10-ميزان تسهيلات مورد نياز : 2341.45میلیون ریال
11-نوع تسهيلات : وام
12-نقطه سربه سر توليد : 36%
13-مدت برگشت سرمايه : 3سال
14-نرخ بازدهي سرمايه : 28%
 
ویژگی های طرح:
فهرست :

محل اجرای طرح

سرمایه گذاری کـل

سهم آورده متقاضی

هم تسهیلات

دوره بازگشـت سرمایه

اشتغالزایی : تعداد نیروی انسانی : 4 نفر

توجیه اقتصادی

سرمایه گذاری ثابت

پیشنهاد می شود از فیلم کارگاه رشته سازی و دستگاه رشته بر تولید داخلی دیدن نمایید


الف – 1 ) زمیـن

الف – 2 ) محوطه سازی

– 3 ) ساختمانها

الف – 4 ) ماشین‌آلات

الف – 5 ) تاسیسات

الف – 6 ) وسایل نقلیه

الف – 7 ) تاسیسات اداری

الف – 8 ) هزینه‌های قبل از بهره‌برداری

هزینه های جاری

 – 1 ) مواد اولیه و نهاده های تولید

 – 2 ) حقوق و دستمزد

ب – 3 )هزینه نگهداری و تعمیرات

ب- 4 ) هزینه استهلاک

ب- 5 ) سوخت و انرژی

ج – فروش

برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی

استهلاک هزینه های قبل از بهره برداری

هزینه فروش و اداری ( معادل 2% فروش سالانه)

سود ویژه قبل از کسر مالیات

محاسبه دوره برگشت سرمایه

محاسبه نقطه سر به سر ( در 100% تولید )

حقوق و دستمزد

سوخت و انرژی

تعمیر و نگهداری

توزیع و فروشاستهلاک قبل ازبهره برداری

پیش بینی نشده

محاسبة کارمزد وام

کارمزد سالانه

اصل تسهیلات

جدول بازپرداخت اصل و کارمزد تسهیلات

اصل بازپرداخت تسهیلات

قیمت تمام شده هر کیلو رسته آشی:  هر یک کیلو 3800 تومان
میزان سود ماهانه طرح تولید رشته آشی: ماهانه  4 میلیون و 750 هزار تومان
فرمت فایل : ورد + pdf
تعداد صفحات: 27 صفحه



موارد بالا در جدول هایی به صورت کامل آورده شده و همه اطلاعات بروز و ویرایش  سال 95 می باشند.

در صورت هرگونه سوال و راهنمایی با بخش پشتیبانی تماس بگیرید.
ما بروز بودن طرح ها را 100 % تضمین می کنیم.

در صورتی که پروژه ای می خواهید که در سایت ما موجود نیست فقط کافیست با ما تماس بگیرید در اسرع وقت برای شما آماده می کنیم.

فرمت : ورد قابل ویرایش + پی دی اف
تعداد صفحات :27 صفحه
حجم فایل:
  ارسال دیدگاه    |نظر4
     |  تعداد دفعات بازدید
     |  تعداد دفعات دانلود

قیمت : 12000تومان
             

+1
pin it
share
reblog

سلام به شما کاربر گرامی

طرح موجود مطابق با طرح استاندارد مورد تایید دانشگاه و همچنین مورد تایید بانک ها جهت اخذ وام می باشد.

در این طرح توجیهی سعی شده که تمام آنچه مورد نیاز دانشجویان عزیز جهت ارائه پروژه کارآفرینی است لحاظ شود.

توضیحات بیشتر درباره محتوای این طرح را با کلیک روی لینک زیر مشاهده نمایید

دانلود نمونه یک طرح توجیهی

حتما بخوانید : آشنایی با طرح توجیهی و روش پرکردن آن

در صورت وجود سوال یا  مشاوره می توانید با 09369714614 تماس بگیرید