طرح توجیهی تولید کمپوت و کنسرو جدید 95
طرح توجیهی تولید کمپوت و کنسرو جدید 95
جدید ترین ها
logo-samandehi
 

طرح توجیهی تولید کمپوت و کنسرو جدید 95

طرح توجیه فني ، مالي و اقتصادي(Business Plan)

دانلود طرح توجیهی تولید کمپوت و کنسرو جدید ویرایش 95


شرح مختصري از دانش فني و روش توليد محصول
 كمپوت‌ از دسرهای‌ میوه‌ای‌ محسوب‌ می‌شودو در فصل‌هایی‌ كه‌ میوه‌ كم‌ است‌ می‌توان‌ از انواع‌و اقسام‌ كمپوت‌ استفاده‌ كرد.
به‌ طور كلی‌ این‌ میوه‌ پخته‌ را (كمپوت‌) اكثرمردم‌ مصرف‌ می‌كنند. مخصوصا اشخاصی‌ كه‌دستگاه‌ گوارش‌ آنها به‌ خوبی‌ قادر به‌ هضم‌ كردن‌میوه‌های‌ خام‌ نیست‌. بنابراین‌ در تهیه‌ آن‌ بایددقت‌ خاصی‌ شود و اندازه‌ و شكر و نوع‌ تازه‌بودن‌ میوه‌ را حتما باید در نظر گرفت‌ و هنگام‌درست‌ كردن‌ آن‌ باید سعی‌ كنید كه‌ شربت‌ آن‌زیاد جوشیده‌ نشود، زیرا مواد اصلی‌ آن‌ یعنی‌میوه‌ زود له‌ می‌گردد و فرم‌ تكه‌های‌ میوه‌ از بین‌می‌رود و حالت‌ وارفتگی‌ به‌ خود می‌گیرد.
اصولا كمپوت‌ را نمی‌توان‌ بدون‌ سرپوشی‌محكم‌، زیاد نگهداری‌ كرد، چون‌ شربت‌ آن‌ زیادجوشیده‌ نیست‌ و زود فاسد می‌شود. بنابراین‌ پس‌از طبخ‌ آن‌ در قوطی‌ یا شیشه‌ مخصوص‌ ریخته‌ ودهانه‌ شیشه‌ را كاملا ببندید تا هوا به‌ داخل‌ آن‌نفوذ نكند و هنگام‌ پختن‌ حتما نباید درب‌ ظرف‌ كه‌روی‌ اجاق‌ است‌ گذاشته‌ شود چون‌ بخار بیش‌ ازحد و حرات‌ زیاد داخل‌ ظرف‌، میوه‌ را له‌ می‌كند وشربت‌ غلیظ می‌شود. در واقع‌ شربت‌ كمپوت‌ بایدرقیق‌ و كم‌ شیرین‌ تهیه‌ شود.

فهرست مطاب موجود:

اطلاعات در مورد طرح/ ايده محوري :
مراحل مختلف اجراي پروژه جهت تحقق ايده
خلاصه گزارش
بررسی فنی طرح :
1- عنوان فعالیت : طرح توجیهی تولید کمپوت و کنسرو
محل اجرای طرح
مشخصات متقاضیان
حقیقی
حقوقی
نوع فعالیت یا محصولات تولیدی
-زمین
محوطه سازی
7-ساختمان سازی :
8-ماشین آلات و تجهیزات (مشخصات فنی آنها )
9-شرح مختصری از دانش فنی و روش تولید محصولات
10-تاسیسات عمومی و تجهیزات با مشخصات فنی آنها
11-وسایل حمل و نقل داخل و خارج کارخانه
12-مواد اولیه و بسته بندی:
13-آب ،برق ،سوخت مصرفی:
14-برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری:
15-برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی :
16- برآورد هزینه ثابت
-هزینه های سرمایه ای :
-هزینه قبل از بهره برداری
17-برآورد سرمایه در گردش:
18- نحوه سرمایه گذاری کل : (جدید و قدیم )
19-برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه :
20-هزینه تولید سالیانه :
21-قیمت تمام شده محصول:
22-قیمت فروش محصولات    
23-محاسبه نقطه سر به سر
-درصد فروش در نقطه سربه سر
24-سود و زیان ویژه (سود)
سود و زیان
25ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن:
ارزش افزوده نا خالص
ارزش افزوده خالص
نسبت افزوده ناخالص به فروش
نسبت افزوده خالص به فروش
نسبت افزوده خالص به سرمایه گذاری کل
26-سرمایه ثابت سرانه
سرمایه ثابت سرانه
27- کل سرمایه گذاری سرانه
28 نرخ بازدهی سرمایه:
-29دوره برگشت سرمایه
جدول باز پرداخت اقساط تسهیلات
.

 

1-عنوان فعاليت:

تولید کمپوت و کنسرو

2-ظرفيت :

1500 هزار قوطی

3-مجري طرح:

-

4-محل اجرا :

-

5-اشتغال طرح :

32نفر

6-سرمايه ثابت طرح :

20925.83میلیون ریال

7-سرمايه گذاري کل طرح :

26181.58میلیون ریال

8-ميزان زمين طرح :

4000متر مربع

9-ميزان زمين بنا :

2210متر

10-ميزان تسهيلات مورد نياز :

16234.52میلیون ریال

11-نوع تسهيلات :

-

12-نقطه سربه سر توليد :

53%

13-مدت برگشت سرمايه :

3سال

14-نرخ بازدهي سرمايه :

28%

 



موارد بالا در جدول هایی به صورت کامل آورده شده و همه اطلاعات بروز و ویرایش سال 95 می باشند. در صورت هرگونه سوال و راهنمایی با بخش پشتیبانی تماس بگیرید.

ما بروز بودن طرح ها را 100 % تضمین می کنیم.

 


فرمت : ورد قابل ویرایش + پی دی اف
تعداد صفحات :23 صفحه
حجم فایل:
  ارسال دیدگاه    |نظر7
     |  تعداد دفعات بازدید
     |  تعداد دفعات دانلود

قیمت : 10000تومان
             

+1
pin it
share
reblog

سلام به شما کاربر گرامی

طرح موجود مطابق با طرح استاندارد مورد تایید دانشگاه و همچنین مورد تایید بانک ها جهت اخذ وام می باشد.

در این طرح توجیهی سعی شده که تمام آنچه مورد نیاز دانشجویان عزیز جهت ارائه پروژه کارآفرینی است لحاظ شود.

توضیحات بیشتر درباره محتوای این طرح را با کلیک روی لینک زیر مشاهده نمایید

دانلود نمونه یک طرح توجیهی

حتما بخوانید : آشنایی با طرح توجیهی و روش پرکردن آن

در صورت وجود سوال یا  مشاوره می توانید با 09369714614 تماس بگیرید