طرح توجیهی تولید خیارشور جدید ویرایش 95
طرح توجیهی تولید خیارشور جدید ویرایش 95
جدید ترین ها
logo-samandehi
 

طرح توجیهی تولید خیارشور جدید ویرایش 95

طرح توجیهی تولید خیارشور جدید ویرایش 95

تولید خیارشور
بعد از آن که خیار سبز وارد کارخانه شد عملیات بازرسی و افت زنی روی آن ها صورت می گیرد. ابتدا خیارها درجه بندی می شوند و هر درجه از آن ها درون سبدهای مخصوص درجه خود ریخته می شوند. این کار باعث می شود درجه خیارهایی که به هم نزدیک می باشد (مثلا درجه ممتاز و درجه یک ) از هم تفکیک شوند.
خیار سبزها درون یک وان آب قرار می گیرند. بعد از آن که عملیات خیس گذاری به گونه مناسب بروی خیار سبز صورت گرفت، توسط دستگاه نقاله به دستگاه دم گیر و گل گیر هدایت می شود. عمل گل گیری ودم گیری در بین میله هایی صورت می گیرد که در جهت هم می چرخند و دم وگل را به درون خود می کشند، بعد از این مرحله خیارها شسته می شوند و در این مرحله خیارها توسط تسمه نقاله ای به سمت جلو حرکت داده می شوند و عمل جدا سازی خیار سبزهای کپک زده، شکسته شده و همچنین آن هایی که بافت نرم دارند و خیار سبزهایی که درجه آن ها با درجه خیار شور خط تولید یکی نمی باشد به صورت دستی انجام می شود. ظروف بسته بندی پس از پاستوریزه شدن در خط تولید قرار می گیرند و سپس وارد دستگاه پرکن می شود. دستگاه پرکن شکلی دوار دارد که خیار سبز درون این دستگاه ریخته می شود و طی حرکت ظروف، ظروف از خیار سبز پر می شوند بعد از آن ظروف وارد مرحله در بندی می شود. پس از آن مرحله برچسب زنی،کارتن گذاری، پالت گذاری و انتقال به انبار قرنطینه می باشد. محصول تولیدشده به مدت 10 روز در انبار قرنطینه باقی می ماند و سپس نمونه گیری شده و نمونه ها در آزمایشگاه مورد بررسی قرارگرفته و آزمایشات کنترل کیفیت برروی آن ها انجام می گیرد، در صورت بی نقص بودن نمونه ها، محصول آماده عرضه به بازار می باشد.
 

فهرست مطاب موجود:

اطلاعات در مورد طرح/ ايده محوري :
مراحل مختلف اجراي پروژه جهت تحقق ايده
خلاصه گزارش
بررسی فنی طرح :
1- عنوان فعالیت : کارآفرینی تولید خیار شور
محل اجرای طرح
مشخصات متقاضیان
حقیقی
حقوقی
نوع فعالیت یا محصولات تولیدی
-زمین
محوطه سازی
7-ساختمان سازی :
8-ماشین آلات و تجهیزات (مشخصات فنی آنها )
9-شرح مختصری از دانش فنی و روش تولید محصولات
10-تاسیسات عمومی و تجهیزات با مشخصات فنی آنها
11-وسایل حمل و نقل داخل و خارج کارخانه
12-مواد اولیه و بسته بندی:
13-آب ،برق ،سوخت مصرفی:
14-برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری:
15-برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی :
16- برآورد هزینه ثابت
-هزینه های سرمایه ای :
-هزینه قبل از بهره برداری
17-برآورد سرمایه در گردش:
18- نحوه سرمایه گذاری کل : (جدید و قدیم )
19-برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه :
20-هزینه تولید سالیانه :
21-قیمت تمام شده محصول:
22-قیمت فروش محصولات    
23-محاسبه نقطه سر به سر
-درصد فروش در نقطه سربه سر
24-سود و زیان ویژه (سود)
سود و زیان
25ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن:
ارزش افزوده نا خالص
ارزش افزوده خالص
نسبت افزوده ناخالص به فروش
نسبت افزوده خالص به فروش
نسبت افزوده خالص به سرمایه گذاری کل
26-سرمایه ثابت سرانه
سرمایه ثابت سرانه
27- کل سرمایه گذاری سرانه
28 نرخ بازدهی سرمایه:
-29دوره برگشت سرمایه
جدول باز پرداخت اقساط تسهیلات

خلاصه گزارش
 
1-عنوان فعالیت: تولید خیارشور
2-ظرفیت : 65000 بسته در سال
3-مجری طرح:  
4-محل اجرا :  
5-اشتغال طرح : 12 نفر
6-سرمایه ثابت طرح : 7018.40
7-سرمایه گذاری کل طرح : 7346.12
8-میزان زمین طرح : 850
9-میزان زمین بنا :  
10-میزان تسهیلات مورد نیاز : 4440.45
11-نوع تسهیلات : وام
12-نقطه سربه سر تولید : 80.28
13-مدت برگشت سرمایه : 5.05
14-نرخ بازدهی سرمایه : 90

نوع فعالیت یا محصولات تولیدی :
ردیف نام محصول میزان تولید سالیانه واحد قیمت فروش
(ریال)
1- خیار شور
 
65000 بسته 50.000
 
 
موارد بالا در جدول هایی به صورت کامل آورده شده و همه اطلاعات بروز و ویرایش سال 95 می باشند.
در صورت هرگونه سوال و راهنمایی با بخش پشتیبانی تماس بگیرید.
ما بروز بودن طرح ها را 100 % تضمین می کنیم.

 

فرمت : ورد قابل ویرایش + پی دی اف
تعداد صفحات :24 صفحه
حجم فایل:
  ارسال دیدگاه    |نظر2
     |  تعداد دفعات بازدید
     |  تعداد دفعات دانلود

قیمت : 14000تومان
             

+1
pin it
share
reblog

سلام به شما کاربر گرامی

طرح موجود مطابق با طرح استاندارد مورد تایید دانشگاه و همچنین مورد تایید بانک ها جهت اخذ وام می باشد.

در این طرح توجیهی سعی شده که تمام آنچه مورد نیاز دانشجویان عزیز جهت ارائه پروژه کارآفرینی است لحاظ شود.

توضیحات بیشتر درباره محتوای این طرح را با کلیک روی لینک زیر مشاهده نمایید

دانلود نمونه یک طرح توجیهی

حتما بخوانید : آشنایی با طرح توجیهی و روش پرکردن آن

در صورت وجود سوال یا  مشاوره می توانید با 09369714614 تماس بگیرید