طرح توجیهی فست فود - طرح توجیهی فست فود word و pdf سال 97

طرح توجیهی فست فود - طرح توجیهی فست فود word و  pdf سال 97

راه اندازی فست فود
فست فود و سادویچ را می توان جز کسب و کارهایی دانست که هیچ گاه از مد نمی افتند . همه ما در هر شرایطی نیاز به خوراک و تغذیه داریم و مخصوصا امروزه فست فودها که توانسه اند اند با طرع و مزه ی عالی که دارند جای خوبی در زندگی ما برای خود باز کنند.
برای راه اندازی یک فست فود نیاز به سرمایه زیادی نیست و با همین سرمایه کم می توان سود نسبتا خوبی از فست فود داشت.

 
طرح توجیهی فست فود
 
پیشنهاد ویژه برای شما :
دانلود طرح توجیهی غذای آماده 98

طرح توجیهی ساندویچ سرد | برآورد هزینه راه اندازی خط تولید ساندویچ سرد طرح توجیهی ساندویچ سرد
 

برای کسب درآمد خوب از راه اندازی فست فود لازم است که حتما قبل از اجرای کار مواردی را مد نظر داشت :
1-    انتخاب محل مناسب: محل مناسب برای راه اندازی فست فود از مهمترین مواردی هست که باید به آن توجه داشت , این گزینه بقدری مهم است که هر چقدر تجهیزات شما خوب و مدرن باشد و حتی کیفیت غذایتان عالی باشد ولی اگر جای خوبی نداشته باشید , ممکن است که در کارتان شکست بخورید.

2-    تهیه و خرید تجهیزات لازم: مورد بعدی که بعد از انتخاب مکان مهم است تهیه تجهیزات است که این مورد بستگی به توان مالی اشخاص متفاوت است , ممکن است کسی بخواهد با شیک ترین و لوکس ترین تجهیزات فست فود خود را راه اندازی کند و یا کسی بخواهد یا تهیه تجهیزات دست دوم و کارکرده کار خود را شروع کند .

3-    طراحی و تجهیز دکور داخلی فست فود که برای جلب نظر مشتریان بسیار مهم است , ترکیب رنگ وسایل و نحوه چیدمان وسایل را باید حتما مورد توجه و دقت قرار دهید.

4-    مورد بعدی تهیه منویی است که مشتری با مطالعه آن بتواند خیلی راحت سفارش خود را بدهد , منو باید کامل باشد و حتما قیمت ها در منو درج شود , قیمت مناسب در منو می تواند در سفارش بیشتر مشتری اثر بگذارد.

5-    مزه و کیفیت فست فود هم دبسیار شرط است , همه ما شاه این هستیم که وقتی جایی غذای آماده و یا فست فودی می خوریم اگر از مکان و کیفیتش راضی باشیم دفعه های بعدی نیز به همان جا برای سرو غذا و نوشیدنی می رویم.

 
طرح توجیهی فست فود

مراحل تاسیس فست فود
1-    انخاب نام مناسب برای فست فود
2-    انتخاب محل مناسب
3-    تهیه منویی مناسب با محل کار و نوع فرهنگ آن منطقه( این موضوع در جذب مشتری و قیمت فست فود بسیار مهم است , در هر منطقه ای نمی توان هر نوع فست فودی را ارائه داد , هر منطقه ای نوع خاصی از غذا و قیمت خاصی را می طلبد.)
4-    تهیه و اختصاص یک خط تلفن بنام فست فودتان
5-    تهیه و خرید تجهیزات مناسب با سرمایه و منویتان
6-    اجرای دکور داخلی فست فود که خیلی مهم است.
7-    تهیه لیست و منو محصولات به همراه قیمتشان و نصب در فست فود

چرا باید فست فود را انتخاب کنم؟
اگر بخواهیم به چشم خریدار به این شغل نگاهی کنیم و این حرفه را از جنبه های مختلف مورد نقد و بررسی قرار دهیم , باید بگویم که راه اندازی فست فود بدون شک اگر با برنامه ریزی باشد می تواند شغلی پرسود باشد.

دلایل و مزیت های راه اندازی فست فود:
مهمترین مزیتی که کار فست فود نسبت به برخی مشاغل دارد این است که این کار فست فود یک کار فصلی نیست , و همچنین مختص گروه و یا سن خاصی از افراد جامعه هم نمی شود , هر کسی که احساس گرسنگی کند ممکن است که از فست فود شما خرید کند .  
مزیتی دیگری که بسیار هم مهم است اینکه اکثر کسب و کارها در روزهای تعلطیل آنها هم درآمدی ندارند , ولی کار فست فود در روزهای تعطیل می تواند نسبت به روزهای دیگر حتی بیشتر هم فروش داشته باشد.

 
دکور داخلی فست فود
نمایی از طراحی دکور داخلی فست فود

 
 
  آخرین ویرایش طرح مربوط به سال 1397 است.

فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی فست فود نگارش سال 97:

برآورد خرید و یا اجاره و رهن زمین فست فود
برآورد محوطه سازی
برآورد هزینه ساخت و ساز و یا تعمیر ساختمان ها
برآورد هزینه خرید و لیست ماشین آلات و تجهیزات
برآورد تاسیسات عمومی و تجهیزات (تاسیسات)
برآورد وسایل حمل و نقل


برآورد مواد اولیه و بسته بندیفست فود
برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی

برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل برای راه اندازی فست فود

برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه :
برآورد هزینه تولید سالیانه
برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش فست فود
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن
طرح بسیار کامل است و همه مطالبی که در بالا گفته شد در طرح آپدیت سال 97  است .

 


پیشنهاد می کنم از مطلب زیر هم دیدن کنید

 

طرح توجیهی احداث و راه اندازی کافی شاپ سال 1402 (word+pdf)  
 
*** توجه : این طرح توسط شرکت الماس طرح البرز تهیه و نگارش شده است و هر گونه کپی برداری از طرح و مطالب سایت حرام و غیر قانونی است و پیگرد قانونی دارد.
 

 

نویسنده

سمیه ملکی
  قیمت:22000تومان

ممکن است از این مطالب خوشتان بیاید

مطالب مرتبط

دیدگاه های شما

افزودن یک دیدگاه