طرح توجیهی راه اندازی خط تولید و بسته بندی خیارشور جدید ویرایش 94
طرح توجیهی راه اندازی خط تولید و بسته بندی خیارشور جدید ویرایش 94
جدید ترین ها
logo-samandehi
 

طرح توجیهی راه اندازی خط تولید و بسته بندی خیارشور جدید ویرایش 94

طرح توجیهی راه اندازی خط تولید و بسته بندی خیارشور جدید ویرایش 94

بعد از آن که خیار سبز وارد کارخانه شد عملیات بازرسی و افت زنی روی آن ها صورت می گیرد. ابتدا خیارها درجه بندی می شوند و هر درجه از آن ها درون سبدهای مخصوص درجه خود ریخته می شوند. این کار باعث می شود درجه خیارهایی که به هم نزدیک می باشد (مثلا درجه ممتاز و درجه یک ) از هم تفکیک شوند.

خیار سبزها درون یک وان آب قرار می گیرند. بعد از آن که عملیات خیس گذاری به گونه مناسب بروی خیار سبز صورت گرفت، توسط دستگاه نقاله به دستگاه دم گیر و گل گیر هدایت می شود. عمل گل گیری ودم گیری در بین میله هایی صورت می گیرد که در جهت هم می چرخند و دم وگل را به درون خود می کشند، بعد از این مرحله خیارها شسته می شوند و در این مرحله خیارها توسط تسمه نقاله ای به سمت جلو حرکت داده می شوند و عمل جدا سازی خیار سبزهای کپک زده، شکسته شده و همچنین آن هایی که بافت نرم دارند و خیار سبزهایی که درجه آن ها با درجه خیار شور خط تولید یکی نمی باشد به صورت دستی انجام می شود. ظروف بسته بندی پس از پاستوریزه شدن در خط تولید قرار می گیرند و سپس وارد دستگاه پرکن می شود. دستگاه پرکن شکلی دوار دارد که خیار سبز درون این دستگاه ریخته می شود و طی حرکت ظروف، ظروف از خیار سبز پر می شوند بعد از آن ظروف وارد مرحله در بندی می شود. پس از آن مرحله برچسب زنی،کارتن گذاری، پالت گذاری و انتقال به انبار قرنطینه می باشد. محصول تولیدشده به مدت 10 روز در انبار قرنطینه باقی می ماند و سپس نمونه گیری شده و نمونه ها در آزمایشگاه مورد بررسی قرارگرفته و آزمایشات کنترل کیفیت برروی آن ها انجام می گیرد، در صورت بی نقص بودن نمونه ها، محصول آماده عرضه به بازار می باشد.

خیارشور کارگاه


ویرایش این پروژه مربوط به سال 1394 می باشد و شامل ( ورد+ پی دی اف)

خلاصه طرح

موضوع طرح:پروژه کارآفرینی تولید خیارشور سال94

ظرفیت

محل اجرای طرح

سرمایه گذاری کـل

سهم آورده متقاضی

سهم تسهیلات

دوره بازگشـت سرمایه

اشتغالزایی

توجیه اقتصادی

سرمایه گذاری ثابت

الف – 1 ) زمیـن

الف – 2 ) محوطه سازی

الف – 3 ) ساختمانها

الف – 4 ) ماشین‌آلات

الف – 5 ) تاسیسات

الف – 6 ) وسایل نقلیه

الف – 7 ) تاسیسات اداری

الف – 8 ) هزینه‌های قبل از بهره‌برداری

هزینه های جاری

ب – 1 ) مواد اولیه و نهاده های تولید

ب – 2 ) حقوق و دستمزد

ب – 3 )هزینه نگهداری و تعمیرات

ب- 4 ) هزینه استهلاک

ب- 5 ) سوخت و انرژی

ج – فروش

برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی

استهلاک هزینه های قبل از بهره برداری

هزینه فروش و اداری ( معادل 2% فروش سالانه)

سود ویژه قبل از کسر مالیات

محاسبه دوره برگشت سرمایه

محاسبه نقطه سر به سر ( در 100% تولید )

حقوق و دستمزد

سوخت و انرژی

تعمیر و نگهداری

توزیع و فروشاستهلاک قبل ازبهره برداری

پیش بینی نشده

محاسبة کارمزد وام

کارمزد سالانه

اصل تسهیلات

جدول بازپرداخت اصل و کارمزد تسهیلات

اصل بازپرداخت تسهیلات

شرح مختصری از دانش فنی و روش تولید محصول


طرح توجیهی تولید خیارشور که برای شما اماده کرده ایم بسیار کامل است و برای کسانی که قصد ارائه به عنوان پروژه دانشجویی دارند بسیار مناسب است چرا که بسیار دقیق تهیه و تنظیم شده است.

تیکدانلود طرح توجیهی تولید خیارشور جدید ویرایش 95


تیکدانلود گزارش کارآموزی کارخانه تولید خیار شور


 

فرمت :
تعداد صفحات :
حجم فایل:
  ارسال دیدگاه    |نظر1
     |  تعداد دفعات بازدید
     |  تعداد دفعات دانلود

قیمت : 10000تومان
             

+1
pin it
share
reblog

سلام به شما کاربر گرامی

طرح موجود مطابق با طرح استاندارد مورد تایید دانشگاه و همچنین مورد تایید بانک ها جهت اخذ وام می باشد.

در این طرح توجیهی سعی شده که تمام آنچه مورد نیاز دانشجویان عزیز جهت ارائه پروژه کارآفرینی است لحاظ شود.

توضیحات بیشتر درباره محتوای این طرح را با کلیک روی لینک زیر مشاهده نمایید

دانلود نمونه یک طرح توجیهی

حتما بخوانید : آشنایی با طرح توجیهی و روش پرکردن آن

در صورت وجود سوال یا  مشاوره می توانید با 09369714614 تماس بگیرید