تهیه طرح توجیهی ،از ضررهای هنگفت مالی و اعتباری جلوگیری می کند.هر ایده ای تا روی کاغذ ریز نشود قابلیت اجرا پیدا نمی کند

طرح توجیهی نانوایی فانتزی

هزینه راه اندازی نان فانتزی
تاریخچه نان به گذشته‌های دورو شاید زمانی که انسان کشاورزی را در مهار خود گرفت برمی‌گردد. همه مذاهب و ملل احترام خاصی برای نان قائل‌اند.
قوت غالب برخی کشورهای جهان هنوز هم نان است، به دلیل این قدمت و تاریخچه مصرف است که نان در بعضی کشورها مقدس به شمار می‌رود.
نان فانتزی
طرح توجیهی نان فانتزی
در سال‌های متمادی نان به‌عنوان یک کالای ضروری و روزانه در سبد خرید خانوارها قرار داشته و موردتوجه است.
تا چند سال پیش به‌غیراز چند نوع نان سنتی و چند نوع نان محلی که در اغلب موافق فقط در نامشان تفاوت داشتند نان دیگری مورداستفاده قرار نمی‌گرفت.
اما امروزه به‌جز آن نان‌های سنتی نان‌های دیگری هم به نام نان فانتزی راه خود را در بازار بازکرده است؛ نان‌های فانتزی برعکس نان‌های سنتی انواع مختلفی داند که گاهی به‌صورت شیرینی همراه با شکر و گاهی هم بدون شکر در اندازه‌های مختلف طبخ می‌شوند.
کارگاه نان فانتزی
از انواع نان‌های فانتزی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد
نان همبرگر، نان باگت، نان ساندویچ، نان بربری، کیک یزدی، نان جو، نان تافتون، نان تست، کشمشی، کلوچه و سوخاری و...
خوشبختانه بازار نان فانتزی رو به رشد است و در هر محله‌ای تقریباً یک فروشگاه نان فانتزی وجود دارد و این خود حاکی از علاقه مشتریان به خرید انواع نان است.
برای ورود به این کار نیاز به تخصص زیادی نیست فقط تجربه و تجهیزات نسبتاً زیادی را می‌طلبد. هرچند که راه‌اندازی یک کارگاه صنعتی و بزرگ تجهیزات فراوان و بودجه زیادی می‌خواهد اما شما می‌توانید کار خود را با احداث یک کارگاه کوچک شروع کنید.
برای شروع به کار یک کارگاه کوچک نان فانتزی در سال 96 حدود 200 میلیون تومان سرمایه نیاز است.
نان فانتزی
طرح توجیهی نان فانتزی
در ادامه برخی از تجهیزات موردنیاز یک کارگاه را برای شما لیست کرده‌ام
فر گردان فر طبقه‌ای انواع قالب‌های نان انواع میز کار استیل
انواع سینی‌های آلومینیومی اتاقک تخمیر دیوایدر خمیرگیر
میکسر رول کن خمیر پنکه و فن‌های خنک‌کننده ویترین، ترازو و ...
 

مواد اولیه موردنیاز کارگاه هم شامل موارد زیر هستند
آرد گندم، روغن، آرد جو، شکر، کشمش، جوش‌شیرین، مخمر، تخم مرغ، نمک، شیر و ...
اگرچه هنوز هم نان فانتزی در تقابل با نان سنتی قوت غالب به شمار نمی‌رود و بیشتر به‌عنوان میان وعده و شیرینی استفاده می‌شود، اما مصرف روزانه انواع نان ساندویچ و باگت و همبرگر توسط ساندویچی‌ها می‌تواند تضمینی برای ادامه کار کارگاه باشد.
نان فانتزی
طرح توجیهی نان فانتزی
هرچند تجهیزات زیاد و مدرن در سرعت و کیفیت کار مو اثر است اما تهیه خمیر و پخت آن، خود هنر است که به‌آسانی به دست نمی‌آید.
بنابراین اگر تازه‌کار هستید و قصد ورود به این شغل رادارید به خرید تجهیزات اکتفا نکنید. بهتر است قبلاً تجربه این کار را داشته باشید و یا از تجربه یک استاد نانوا بهره ببرید. در غیر این صورت تجهیزات مدرن کمکی به کیفیت کار شما نخواهد کرد.

 

کلیپ نان فانتزی تمام اتوماتیک

خلاصه طرح
1-عنوان فعاليت: تولید نان فانتزی
2-ظرفيت :  
3-مجري طرح: -
4-محل اجرا : -
5-اشتغال طرح : 7نفر
6-سرمايه ثابت طرح : 2172.42میلیون ریال
7-سرمايه گذاري کل طرح : 3421.72میلیون ریال
8-ميزان زمين طرح : 100متر مربع
9-ميزان زمين بنا : 215متر
10-ميزان تسهيلات مورد نياز : 2395.21میلیون ریال
11-نوع تسهيلات : وام
12-نقطه سربه سر توليد : 64%
13-مدت برگشت سرمايه : 3سال
14-نرخ بازدهي سرمايه : 25%
 
آخرین ویرایش طرح مربوط به سال 1396 است
لینک خرید در ادامه

نویسنده

قیمت:   15000تومان

جهت سفارش طرح توجیهی با خانم مهندس ملکی تماس بگیرید.(09015516984)

ممکن است از این مطالب خوشتان بیاید

مطالب مرتبط
معرفی دوستان و همکاران