طرح توجیهی آشپزخانه -غذای بیرون بر - دانلود طرح توجیهی کترینگ جدید ویرایش سال 95
طرح توجیهی آشپزخانه -غذای بیرون بر - دانلود طرح توجیهی کترینگ جدید ویرایش سال 95
جدید ترین ها
logo-samandehi
 

طرح توجیهی آشپزخانه -غذای بیرون بر - دانلود طرح توجیهی کترینگ جدید ویرایش سال 95

طرح توجیهی آشپزخانه - دانلود طرح توجیهی کترینگ جدید ویرایش سال 95

راه اندازی و احداث یک غذای بیرون بر و یا یک کترینگ گزینه مناسبی است جهت کسب درآمد.

کلمه "کترینگ" بک واژه انگلیسی است  و به معنی تهیه و و توزیع غذا و نوشیدنی در یک مکان و سرو آن در مکان دیگری را کترینگ می گویند.
یک کترینگ از چند بخش تشکیل می شود . از جمله بخش های یک کترینگ را می توان از انبار آن نام برد.
بخش دیگری که وجود دارد آشپزخانه گرم و آشپرخانه سرد است.
که در آشپزخانه گرم به سرو غذاهای گرم و چلو , کباب و انواع خورشت و ... پرداخته می شود و در آشپزخانه سرد  انواع نوشیدنی و انواع ساندویچ ها تهیه می شود.
آشپزخانه بیرون بر

تفاوت کترینگ و تهیه غذا (آشپزخانه )  با رستوران


بین کترینگ ( آشپزخانه ) با رستوران تفاوت هایی وجود دارد که می توان این تفاوت ها را اینگونه نام برد:
 1- ایمنی خوراکیها 2- تامین غذای شرکتهاو ارگانهای بزرگ 3- کیفیت 4- قیمت 5- مزه خوراکیها 6- مناسب ترین خوراکی ها به لحاظ بهداشتی به دلیل همین تفاوت ها فرایند تولید خوراکیهای کترینگ ها و تهیه غداها استانداردسازی شده است واستانداردها هر روز بهبود می یابند.

هزینه راه اندازی آشپزخانه بیرون بر
بطور کلی اگر بخواهیم هزینه راه اندازی آشپزخانه بیرون بر را محاسبه کنیم باید گفت هزینه ای که برای تامین زمین به مساحت 50 متر مربع نیاز است حدود 250 میلیون تومان نیاز است که البته بخواهیم زمین را خریداری کنیم.


آشپزخانه غذا آماده

مراحل راه اندازی تهیه غذا

بعد از خرید زمین تسطیح و آماده سازی زمین و همچنین بث ساخت ساختمان ها را داریم که برای انجام این موارد حدودا  100 میلیون تومان هم اینجا هزینه داریم .

مرحله بعدی خرید تجهیزات و وسایل مورد نیاز برای آشپزخانه است که نیاز به سرمایه زیادی دارد سرمایه ای حدود 300 میلیون تومان لازم است.

مرحله بعدی که تقریبا بیشترین هزینه را در بر می گیرد هزینه تامین مواد اولیه است که البته ناگفته نماند مواد اولیه را می توان به مراتب و به اندازه نیاز تامین کرد.
در کل برای راه اندازی تهیه غذا حدودا به یک میلیارد تومان هزینه نیاز است ] این هزنیه ای که برآورد شده است با خرید زمین و انجا ساخت و ساز است اگر زمین شما اجاره ای باشد که هزینه های راه اندازی به مراتب کمتر خواهد بود.


طرح توجیهی غذای بیرون بر ( غذای آماده ) که هم اکنون برای شما آماده شده است یک نمونه بسیار کامل از احداث یک واحد آشپزخانه یا همان غذای بیرون بر است.
مقدار ظرفیت تولیدی این آشپزخانه به طور میانگین 230 هزار پرس غذا در سال در نظر گرفته شده است.
در یک فضای 50 متری که دارای انبار و سالن آشپزخانه می باشد.
همه تجهیزات و وسایل لازم برای راه اندازی سک آشپزخانه بطور کامل با قیمتهای بروز در طرح آورده شده است.

فهرست اطلاعات موجود در طرح توجیهی تهیه غذای آماده
 ظرفیت طرح
محل اجرای طرح تهیه غذای آماده
سرمایه گذاری کـل
سهم آورده متقاضی
سهم تسهیلات
دوره بازگشـت سرمایه طرح توجیهی تهیه غذای آماده
اشتغالزایی طرح توجیهی  فست فود
توجیه اقتصادی
سرمایه گذاری ثابت
الف – 1 ) زمیـن مورد نیاز برای راه اندازی کترینگ
الف – 2 ) محوطه سازی
الف – 3 ) ساختمانها
الف – 4 ) ماشین‌آلات
الف – 5 ) تاسیسات
الف – 6 ) وسایل نقلیه
الف – 7 ) تاسیسات اداری
الف – 8 ) هزینه‌های قبل از بهره‌برداری
هزینه های جاری
ب – 1 ) مواد اولیه و نهاده های تولید
ب – 2 ) حقوق و دستمزد
ب – 3 )هزینه نگهداری و تعمیرات
ب- 4 ) هزینه استهلاک
ب- 5 ) سوخت و انرژی
ج – فروش
برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی
استهلاک هزینه های قبل از بهره برداری
هزینه فروش و اداری ( معادل 2% فروش سالانه)
سود ویژه قبل از کسر مالیات
محاسبه دوره برگشت سرمایه
محاسبه نقطه سر به سر ( در 100% تولید )
حقوق و دستمزد
سوخت و انرژی
تعمیر و نگهداری
توزیع و فروشاستهلاک قبل ازبهره برداری
پیش بینی نشده
محاسبة کارمزد وام
کارمزد سالانه
اصل تسهیلات
جدول بازپرداخت اصل و کارمزد تسهیلات
اصل بازپرداخت تسهیلات

خلاصه گزارش راه اندازی آشپزخانه بیرون بر


1-عنوان فعاليت:    طرح توجیهی تولید غذای آماده
2-ظرفيت :    230000 پرس در سال
5-اشتغال طرح :    13نفر
6-سرمايه ثابت طرح :    7070.05میلیون ریال
7-سرمايه گذاري کل طرح :    10321.73میلیون ریال
8-ميزان زمين طرح :    50متر مربع
9-ميزان زمين بنا :    100متر
10-ميزان تسهيلات مورد نياز :    6518.21میلیون ریال
11-نوع تسهيلات :    -
12-نقطه سربه سر توليد :    44.87%
13-مدت برگشت سرمايه :    2.41سال
14-نرخ بازدهي سرمايه :    36.08%


حتما دیدن کنید
طرح توجیهی رستوران سنتی

طرح توجیهی سفره خانه سنتی

 

ویدیوی آموزشی از مراحل راه اندازی کترینگ/ رستوران


 

فرمت : ورد + pdf
تعداد صفحات :24 صفحه
حجم فايل:
+1
pin it
share
reblog
  ارسال ديدگاه    |نظر2
     |  تعداد دفعات بازديد
     |  تعداد دفعات دانلود

قيمت : 15000تومان
                 

سلام به شما کاربر گرامي

طرح موجود مطابق با طرح استاندارد مورد تاييد دانشگاه و همچنين مورد تاييد بانک ها جهت اخذ وام مي باشد.

در اين طرح توجيهي سعي شده که تمام آنچه مورد نياز دانشجويان عزيز جهت ارائه پروژه کارآفريني است لحاظ شود.

توضيحات بيشتر درباره محتواي اين طرح را با کليک روي لينک زير مشاهده نماييد

دانلود نمونه یک طرح توجیهی

حتما بخوانید : آشنایی با طرح توجیهی و روش پرکردن آن

در صورت وجود سوال يا  مشاوره مي توانيد با 09369714614 تماس بگيريد