تهیه طرح توجیهی ،از ضررهای هنگفت مالی و اعتباری جلوگیری می کند.هر ایده ای تا روی کاغذ ریز نشود قابلیت اجرا پیدا نمی کند

طرح توجیهی کارخانه آب معدنی 1400 | هزینه راه اندازی کارخانه آب معدنی در سال 1400

معرفی طرح توجیهی آب معدنی  نگارش سال 1400 :
هدف از تهیه این طرح برآورد هزینه راه اندازی کارخانه آب معدنی در سال 1400 است , همه هزینه ها در واقع از صفر تا صد تولید آب معدنی و بحث مالی پروژه در این طرح محاسبه شده است , همچنین درآمد کارخانه آب معدنی با توجه به هزینه ها و نرخ تورم بالای  سال 1400 نیز با توجه به سود هر بطری آب معدنی به صورت دقیق حساب شده است . سعی کرده ایم همه اطلاعاتی که برای راه اندازی کارگاه آب معدنی نیاز است در یک فایل به صورت یکجا برای شما جمع آوری کنیم , اطلاعات مهمی چون قیمت دستگاه خط تولید آب معدنی , برآورد میزان سرمایه گذاری در تولید آب معدنی , درآمد کارخانه آب معدنی , سود هر بطری آب معدنی , هزینه های تامین مواد اولیه و حقوق و دستمزد و هزینه های آب و برق و میزان آب بها مصرفی و همچنین مهمتر از همه برآورد کلی از هزینه راه اندازی کارخانه آب معدنی در سال 1400 که برای هر سرمایه گذار بسیار مهم است که برآورد دقیقی از میزان سرمایه گذاری کلی یک پروژه داشته باشد. در این طرح آب معدنی در بسته بندی نیم و یک و نیم لیتری در نظر گرفته شده است. این طرح برای گرفتن مجوز آب معدنی و همچنین گرفتن وام کارخانه آب معدنی قابل استفاده و ارائه است .

طرح توجیهی آب معدنی 1400


آب معدنی
همه موجودات زنده برای زنده ماندن به آب احتیاج دارند. آب های معدنی و آب های آشامیدنی که در همه مغازه ها و فروشگاهها یافت می شوند, آب قابل شرب و سالمی هستند که در هر کجا می توان به آن دسترسی داشت.
آب معدنی ، آبی است که از چشمه معدنی تهیه می شود و حاوی مواد معدنی مختلفی مانند نمک ها و ترکیبات معدنی مفید است. آب معدنی با توجه به وجود یا عدم وجود گازهای اضافه شده ، ممکن است معمولاً ساده یا گازدار باشد .
آب بطری شده آب آشامیدنی یا آب معدنی (به عنوان مثال ، آب چاه ، آب مقطر ، آب معدنی یا آب چشمه) بسته بندی شده در بطری های پلاستیکی یا شیشه ای است. اندازه ها از بطری های کوچک یک نفره نیم لیتری وبسته بندی یک و نیم لیتری تا بسته بندی بسیار بزرگ متفاوت است.

طرح توجیهی آب معدنی 1400


هزینه راه اندازی کارخانه آب معدنی در سال 1400 :
برای راه اندازی یک کارخانه تولید آب معدنی نیاز به یک خط تولید با ظرفیت تولید مشخص دارید معمولا تهیه یک خط تولید با ظریت اسمی  6000 بطری در ساعت حدود 5 میلیارد تومن هزینه دارد , علاوه بر آن هزینه های نصب و خرید مواد اولیه و تجهیزات آزمایشگاه و هزینه های نصب و راه اندازی  را هم خواهید داشت , همچنین هزینه های مربوط به ساخت و ساز که در سال 1400 با توجه افزایش قیمت مواد اولیه هزینه های ساخت به بسیار زیاد خواهد بود , در کل برای راه اندازی یک کارخانه آب معدنی در سال 1400 با ظرفیت اسمی  6000 بطری در ساعت حدود 14 میلیارد تومن سرمایه نیاز دارید . ناگفته نماند می توان کارخانه را با سرمایه کمتر و هزینه های پایین تر راه اندازی کرد و بعد از مدتی کار را گسترش داد.

خط تولید آب معدنی


هزینه‌های راه‌اندازی کارخانه آب‌معدنی شامل موارد زیر است:
1.    تصفیه‌خانه
2.    آزمایشگاه و هزینه‌های مربوط به  مجوزها
3.    ایستگاه پرکن و تجهیزات
4.    سایر برنامه‌های کاربردی مانند برق ، مجموعه ژنرال و غیره
5.    وسایل اداری مجموعه
6.    ساخت‌وساز
7.    هزینه‌های مربوط به نصب و اجرا
8.     حقوق و دستمزد کارمندان
9.    سرمایه در گردش در هرماه

10.    در صورت وجود سایر هزینه‌های مواد اولیه


سود کارخانه آب‌معدنی چقدر است و آیا واقعاً احداث کارخانه آب‌معدنی سودآور است؟
ازآنجایی‌که قیمت نهایی آب‌معدنی بطری شده بیشتر از آب آشامیدنی معمولی بطری شده است مسلماً کارخانه آب‌معدنی نیز سود بالاتری دارد.
سود کارخانه آب‌معدنی
برای اینکه به این موضوع که آیا تأسیس کارخانه آب‌معدنی سودآور است یا نه این‌گونه به موضوع نگاه می‌کنیم , قطعاً همیشه تقاضا برای تهیه آب آشامیدنی سالم وجود داشته و دارد , ازاین‌رو اگر با برنامه پیش بروید قطعاً در این کار سود  خوبی خواهید داشت.

اهمیت اجرای طرح:
ازآنجا که تقاضای آب آشامیدنی بسته‌بندی‌شده به‌سرعت در حال افزایش است ، و با توجه به منابع آب محدود در برخی نقاط و شهر ها و آلودگی های , استفاده از آب های بهداشتی و آب معدنی بسیار بیشتر از گذشته مورد توجه قرار گرفته است.
آب بطری به دلایل مختلفی از جمله طعم ، راحتی استفاده ، کیفیت پایین آب شیر و نگرانی های ایمنی و بهداشتی مربوط به سلامتی و جایگزینی نوشیدنی های شیرین و مضر خریداری می شود.
با یک برنامه ریزی درست و استفاده از کارشناسان با تجربه می  توان یک طرح موفق اجرا کرد و علاوه بر ایجاد اشتغال و درآمد زایی با بالا بردن زمینه تولیدات و کیفیت کار در صادرات نیز قدمی برداشت و باعث ارز آوری هم شد.

سود کارخانه آب معدنی


مواد معدنی موحود در آب معدنی
محتوای تغذیه ای آب معدنی طبیعی طور معمول دارای مقدار زیادی مواد معدنی مانند:
آب معدنی در اصطلاح به آبی گفته می‌شود که دارای ترکیبات آب معدنی به طور ذاتی باشد ترکیبات آب معدنی شامل ترکیباتی همچون: پتاسیم، کلسیم، آهن ، اکسیژن و دیگر املاح مفید دیگر می باشد , همچنین هیچ‌گونه آلودگی ندارد و درصد نیترات موجود در  آن بسیار پایین است , ناگفته نماند که تمام آب معدنی ها دارای ترکیباتی که گفته شد و تعداد بسیار محدودی از شرکتهای آب معدنی دارای سر چشمه های آب معدنی منحصربه فرد با ترکیبات املاح کامل هستند که دارای بیشترین املاح آب معدنی در درون آب هستند که شرکت کرست هم از دسته معدود این شرکت‌ها می‌باشد.


فواید سلامتی
به دلیل کربناسیون و محتوای معدنی ، آب معدنی مزایای سلامتی متعددی از جمله موارد شناخته شده زیر را دارد :

کمک به سلامت قلب
در یک مطالعه ، زنان بعد از یائسگی هر روز دو لیتر آب معدنی 1 لیتر نوشیدند. نتایج نشان داد که مصرف آب معدنی باعث کاهش سطح کلسترول بد (LDL) و افزایش سطح کلسترول خوب (HDL) می شود.
از آنجا که کلسترول بالا خطر بیماری قلبی را افزایش می دهد ، آب معدنی به سلامت قلب شما کمک می کند.

کاهش فشار خون
در یک مطالعه 2004 ، محققان اثرات آب معدنی را بر روی افرادی که فشار خون مرزی (فشار خون بالا) و همچنین سطح پایین کلسیم و منیزیم داشتند ارزیابی کردند. پس از چهار هفته نوشیدن آب معدنی ، آنها متوجه کاهش قابل توجه فشار خون این افراد شدند.

 

 

طرح توجیهی آب معدنی  نگارش سال 1400

 

فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی آب معدنی نگارش سال  1400 :

برآورد زمین  یا مکان مناسب برای آب معدنی
برآورد محوطه سازی های لازم
برآورد هزینه ساخت و ساز و یا تعمیرکارخانه آب معدنی
برآورد هزینه خرید و لیست ماشین آلات و تجهیزات
برآورد تاسیسات عمومی و تجهیزات (تاسیسات)
برآورد وسایل حمل و نقل

برآورد تجهیزات لازم برای احداث کارخانه آب معدنی
برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی

برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل آب معدنی
 برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه :
برآورد هزینه تولید سالیانه
برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن
 
  طرح بسیار کامل است و همه مطالبی که در بالا گفته شد در طرح موجود است.
طرح آپدیت بهار سال 1400  است. طرح 41صفحه و داراس فایل ورد و پی دی اف  pdf + doc می باشد.
 

نویسنده

سمیه ملکی
قیمت:   59000تومان

جهت سفارش طرح توجیهی با خانم مهندس ملکی تماس بگیرید.(09015516984)

ممکن است از این مطالب خوشتان بیاید

مطالب مرتبط
معرفی دوستان و همکاران