پروژه کارآفرینی احداث کارخانه تولید ماکارانی 94 جدید
پروژه کارآفرینی احداث کارخانه تولید ماکارانی 94 جدید
جدید ترین ها
logo-samandehi
 

پروژه کارآفرینی احداث کارخانه تولید ماکارانی 94 جدید



ویرایش این پروژه مربوط به سال 1394 می باشد و شامل ( ورد+ پی دی اف)

خلاصه طرح

موضوع طرح:پروژه کارآفرینی تولید ماکارونی سال94

ظرفیت

محل اجرای طرح

سرمایه گذاری کـل

سهم آورده متقاضی

سهم تسهیلات

دوره بازگشـت سرمایه

اشتغالزایی

توجیه اقتصادی

سرمایه گذاری ثابت

الف – 1 ) زمیـن

الف – 2 ) محوطه سازی

الف – 3 ) ساختمانها

الف – 4 ) ماشین‌آلات

الف – 5 ) تاسیسات

الف – 6 ) وسایل نقلیه

الف – 7 ) تاسیسات اداری

الف – 8 ) هزینه‌های قبل از بهره‌برداری

هزینه های جاری

ب – 1 ) مواد اولیه و نهاده های تولید

ب – 2 ) حقوق و دستمزد

ب – 3 )هزینه نگهداری و تعمیرات

ب- 4 ) هزینه استهلاک

ب- 5 ) سوخت و انرژی

ج – فروش

برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی

استهلاک هزینه های قبل از بهره برداری

هزینه فروش و اداری ( معادل 2% فروش سالانه)

سود ویژه قبل از کسر مالیات

محاسبه دوره برگشت سرمایه

محاسبه نقطه سر به سر ( در 100% تولید )

حقوق و دستمزد

سوخت و انرژی

تعمیر و نگهداری

توزیع و فروشاستهلاک قبل ازبهره برداری

پیش بینی نشده

محاسبة کارمزد وام

کارمزد سالانه

اصل تسهیلات

جدول بازپرداخت اصل و کارمزد تسهیلات

اصل بازپرداخت تسهیلات

شرح مختصری از دانش فنی و روش تولید محصول
ماکارونی




 



1- سیلوی ذخیره آرد : ابتدا آرد به مخزن های مخصوص (سیلو) توسط بونکر حمل آرد منتقل می شود. در این خصوص تعدادی سیلوی ذخیره با ظرفیت بالا تعبیه گردیده که کلیه این سیلوها ازطریق Auger انتقال ، آرد را وارد خط تولید می نماید.

2- الک، میکسر و میکروفیدر : از میکسر مخصوص (continuous) و میکروفیدر جهت مخلوط کردن آردها و مواد افزودنی نظیر گلوتن، بتاکاروتن، ویتامین ها و افزودنی های دیگر استفاده می شود. محصول عمل اختلاط آرد و موادافزودنی، وارد الک شده که دراین جا عملیات تنظیم دانه بندی و جداکردن مواد زائد مخلوط انجام می گیرد.

3- سیستم انتقال مواد اولیه : عمل انتقال توسط سیستم بلوئر انجام میشود که مکانیسم عملکرد آن Shooting مخلوط توسط فشارهوای فیلتر شده کمپرسور به سمت ماشین تولید می باشد.

4- دستگاه پرس (Press) : دستگاه پرس شامل فیلتر، ترازوی دیجیتال،کنترلر دیجیتالی آب، سیستم پلی ماتیک (Polymatic) ترکیب ابو آرد می باشد که در این سیستم استفاده از انواع آرد ها یک مزیت به حساب می آید. (چون گندم های دیوروم و آرد حاصل از آن یعنی سمولینا در ایران دارای کیفیت بالایی نیست) همچنین زمان مخلوط کردن خمیر بسیار کوتاه می باشد (حدودا 20 ثانیه). از مزایای دیگر این سیستم، (Clean in Place)CIP می باشد. به این معنا که تمامی ورودی ها، خروجی ها، لوله ها و سیلندرهای اکسترودر خمیر توسط آب و مواد قلیایی شسته می شود.

در این بخش خمیر داخل خمیر دان که مجهز به مارپیچ (Screw)ورز داده شده و با بافتی یکنواخت جهت شکل گیری به صورت رشته ای، فرمی، ورمیشل و لازانیا از قالب ها عبور داده می شود.

5- سیستم خشک کن (Drier) : پس از شکل گیری خمیر ماکارونی بصورت رشته های بلند یا کوتاه، ماکارونی بایستی خشک شود تا مقدار آب موجود در آن به حد لازم برای رسیدن به رطوبت نسبی تعادل با هوای محل نگهداری برسد که در نتیجه این عمل از سوختگی و ترک خوردگی ماکارونی جلوگیری بعمل می آید. تمام مراحل حین فرآیند از نظر میزان رطوبت و آلودگی ثانویه تحت نظارت واحد کنترل کیفیت می باشد.



فرمت :
تعداد صفحات :
حجم فایل:
  ارسال دیدگاه    |نظر0
     |  تعداد دفعات بازدید
     |  تعداد دفعات دانلود

قیمت : 10000تومان
             

+1
pin it
share
reblog
برچسب ها:

سلام به شما کاربر گرامی

طرح موجود مطابق با طرح استاندارد مورد تایید دانشگاه و همچنین مورد تایید بانک ها جهت اخذ وام می باشد.

در این طرح توجیهی سعی شده که تمام آنچه مورد نیاز دانشجویان عزیز جهت ارائه پروژه کارآفرینی است لحاظ شود.

توضیحات بیشتر درباره محتوای این طرح را با کلیک روی لینک زیر مشاهده نمایید

دانلود نمونه یک طرح توجیهی

حتما بخوانید : آشنایی با طرح توجیهی و روش پرکردن آن

در صورت وجود سوال یا  مشاوره می توانید با 09369714614 تماس بگیرید