طرح توجیهی رستوران سنتی نگارش سال 95
طرح توجیهی رستوران سنتی نگارش سال 95
جدید ترین ها
logo-samandehi
 

طرح توجیهی رستوران سنتی نگارش سال 95

رستوران سنتی یا به قولی سفره‌خانه‌ها دسته‌ای از رستوران‌ها هستند که طرف داران خاص خود رادارند.
امروزه اکثر کسانی که در شهرها و کلان‌شهرها زندگی می‌کنند دیگر تمایل چندانی به زرق‌وبرق وسایل صنعتی ندارند، این لوازم بیشتر ما را به یاد دفتر کارمان، ساختمان اداره و شرکت وزندگی ماشینی و اضطراب ناشی از آن می‌اندازد که همه‌روزه برای ما تکرار می‌شوند.
به همین جهت است که ما سعی می‌کنیم به بهانه‌های مختلف حتی به بهانه غذا خوردن مدتی هرچند کوتاه خودمان را از این محیط دور کنیم.
طرح توجیهی رستوران سنتی
سفره‌خانه‌ها به خاطر ایجاد فضایی سنتی و دل‌نشین و راحتی در طرز نشستن روی تخت و کلاً فضای غیررسمی و غیر اداری برای بیشتر مردم دل‌چسب‌ترند. از دیگر مزایای رستوران‌های سنتی امکان نشستن به‌صورت طولانی‌مدت است که به همراه آرامش فضای موجود و شیوه پذیرایی، لذت غذا خوردن را دوچندان می‌کند.
چنانچه مایل به احداث رستوران به‌صورت سنتی هستید این مژده را به شما می‌دهم که دست شما باز است و می‌توانید باکمی خلاقیت مثلاً اجرای موزیک زنده یا پرده‌خوانی و ... خاطره به‌یادماندنی در ذهن مشتریانتان بسازید طوری که حتی سال‌ها از این خاطره صحبت کنند.
طرح توجیهی سفره خانه سنتی
طرح توجیهی رستوران سنتی
طرح توجیهی احداث سفره‌خانه سنتی دارای چند بخش است که در ادامه مختصری از آن را آورده‌ام
بخش اول
شامل حیاط و باغ و محوطه است.
هیچ‌چیز مانند خوردن شام و ناهار کنار آب و زیر درختان یا درون آلاچیق نیست، مخصوصاً در فصل تابستان می‌توانید تخت‌های چوبی را باسلیقه خودتان زیر درختان گذاشته و محیط دل‌نشینی را به را ی مشتریان فراهم کنید همچنین می‌توانید نانوایی مربوط به مجموعه را درون حیاط بنا کنید تا نان داغ در دسترس مشتریان باشد.
طرح توجیهی سفره خانه
بخش دوم شامل سالن‌ها و لژ خانوادگی است، در این بخش که به‌صورت زمستانی و تابستانی قابل‌استفاده است می‌توانید فضای مناسبی را برای مشتریانتان فراهم کنید، می‌توانید با قرار دادن بوفه و فراهم کردن انواع نوشیدنی‌های سرد و گرم درون سالن موجبات راحتی هر چه بیشتر مشتریانتان را فراهم کنید. اگر قصد اجرای موزیک زنده رادارید می‌توانید فضایی را در سالن به این کار اختصاص دهید
قابل‌ذکر است نحوه چیدمان و تزئین سالن و استفاده از کارکنان باتجربه می‌تواند تأثیر بسزایی در کار شما داشته باشد.
سومین بخش: بخش مربوط به آشپزخانه و انبارهای سفره‌خانه است. تمامی انبارها و نمازخانه و سرویس بهداشتی و خوابگاه کارمندان و تجهیزات موردنیاز در این بخش قرار می‌گیرد.
مکان موردنظر شما برای سفره‌خانه بهتر است مشرف‌به یک منظره طبیعی جذاب باشد و اگر این چین نیست بهتر است خودتان دست‌به‌کار شوید و محیط مناسب و آرامی را برای مراجعه‌کنندگان فراهم کنید
طرح توجیهی رستوران سنتی
طرح توجیهی  رستوران سنتی
طرحی که پیش رودارید شامل سفره‌خانه سنتی برای صرف صبحانه، ناهار و شام به و فروش انواع نوشیدنی‌های سرد و گرم است
آخرین ویرایش طرح مربوط به زمستان 1395 است
شناسنامه طرح
1-عنوان فعاليت: رستوران سنتی سایت
2-ظرفيت : 150هزار مشتری در سال
3-مجري طرح: نام خودتان را بنویسید
4-محل اجرا : شهر خودتان را بنویسید
5-اشتغال طرح : 21 نفر
6-سرمايه ثابت طرح : 14126.24
7-سرمايه گذاري کل طرح : 15436.01
8-ميزان زمين طرح : 1000
9-ميزان زمين بنا : 616 متر
10-ميزان تسهيلات مورد نياز : 9392.58
11-نوع تسهيلات : وام
12-نقطه سربه سر توليد : 53.67
13-مدت برگشت سرمايه : 3.94
14-نرخ بازدهي سرمايه : 55.64
 
پیشنهاد میشود کلیپ زیبای رستوران سنتی را مشاهده نمایید


آخرین ویرایش طرح مربوط به زمستان 1395 است
این طرح هم همانند همه طرح های توجیهی شامل موارد زیر است
ظرفیت طرح
محل اجرای طرح

سرمایه گذاری کـل

سهم آورده متقاضی

سهم تسهیلات

دوره بازگشـت سرمایه طرح توجیهی رستوران

اشتغالزایی طرح توجیهی رستوران

توجیه اقتصادی

سرمایه گذاری ثابت

الف – 1 ) زمیـن مورد نیاز برای احداث رستوران

الف – 2 ) محوطه سازی

الف – 3 ) ساختمانها

الف – 4 ) ماشین‌آلات

الف – 5 ) تاسیسات

الف – 6 ) وسایل نقلیه

الف – 7 ) تاسیسات اداری

الف – 8 ) هزینه‌های قبل از بهره‌برداری

هزینه های جاری

ب – 1 ) مواد اولیه و نهاده های تولید

ب – 2 ) حقوق و دستمزد

ب – 3 )هزینه نگهداری و تعمیرات

ب- 4 ) هزینه استهلاک

ب- 5 ) سوخت و انرژی
ج – فروش

برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی

استهلاک هزینه های قبل از بهره برداری

هزینه فروش و اداری ( معادل 2% فروش سالانه)

سود ویژه قبل از کسر مالیات

محاسبه دوره برگشت سرمایه

محاسبه نقطه سر به سر ( در 100% تولید )

حقوق و دستمزد

سوخت و انرژی

تعمیر و نگهداری

توزیع و فروشاستهلاک قبل ازبهره برداری

پیش بینی نشده

محاسبة کارمزد وام

کارمزد سالانه

اصل تسهیلات

جدول بازپرداخت اصل و کارمزد تسهیلات

اصل بازپرداخت تسهیلات

جهت اطلاع از قیمت وسایل آشپزخانه می توانید از وب سایت آرمان دیدن کنید


 25 صفحه
فایل ورد + pdf

موارد بالا در جدول هایی به صورت کامل آورده شده و همه اطلاعات بروز و ویرایش سال 95 می باشند.
در صورت هرگونه سوال و راهنمایی با بخش پشتیبانی تماس بگیرید.
ما بروز بودن طرح ها را 100 % تضمین می کنیم.
25 صفحه
فایل ورد + pdf

فرمت :
تعداد صفحات :
حجم فايل:
+1
pin it
share
reblog
  ارسال ديدگاه    |نظر4
     |  تعداد دفعات بازديد
     |  تعداد دفعات دانلود

قيمت : 15000تومان
                 

سلام به شما کاربر گرامي

طرح موجود مطابق با طرح استاندارد مورد تاييد دانشگاه و همچنين مورد تاييد بانک ها جهت اخذ وام مي باشد.

در اين طرح توجيهي سعي شده که تمام آنچه مورد نياز دانشجويان عزيز جهت ارائه پروژه کارآفريني است لحاظ شود.

توضيحات بيشتر درباره محتواي اين طرح را با کليک روي لينک زير مشاهده نماييد

دانلود نمونه یک طرح توجیهی

حتما بخوانید : آشنایی با طرح توجیهی و روش پرکردن آن

در صورت وجود سوال يا  مشاوره مي توانيد با 09369714614 تماس بگيريد