توسط سمیه ملکی
5-28-2023 11:39:37 AM
طرح توجیهی غذای بیرون بر | طرح توجیهی کترینگ pdf نگارش سال 1401
طرح توجیهی غذای آماده نگارش سال 1401
معرفی طرح:
اگر شما هم قصد راه اندازی یک کسب و کار جدید با درآمد خوب را دارید , شاید راه اندازی کترینگ یا غذای آماده گزینه مناسبی برای شما باشد . هدف از تهیه این طرح راه اندازی یک غذای آماده در متراژ 150 متر و کل سرمایه گذاری طرح یک میلیارد و سیصد میلیون تومان برآورد شده است , غذاهایی که در طرح آورده شده است شامل انواع غذای آماده و انواع ساندویچ است .
غذای آماده بیرونبَر
غذای آماده بیرون بر به یکی از نیازهای اصلی افراد تبدیل شده است. پس اگر متوجه این نیاز افراد شدهاید و عاشق غذا و آشپزی باشید، قطعاً راهاندازی رستوران و یا مغازه بیرون بر شغل مناسبی برای شما است.
راه اندازی غذای آماده بیرونبَر به غذایی گفته میشود که در یک رستوران یا آشپزخانه تهیه و بسته بندی می شود و در جایی دیگر مصرف می شود , حالا یا به ترجیح مشتری، یا چون رستوران فضا یا صندلی برای نشستن ندارد مشتریان بعد از خرید غذا آن را با خود به خانه یا محلی دیگر میبرند .
کترینگ به سرویسی اطلاق می شود که غذا را در محلی مشخص و بهداشتی طبق و آماده می کند و به مشتری تحویل می دهد .
غذایی که در آشپزخانه تهیه می شود می تواند غذای گرم یا سرد باشد. کترینگ و آشپزخانه غذای بیرون بر، از جهات زیادی شبیه به هم هستند اما تفاوت هایی نیز دارند. مهم ترین شباهت آن ها، تامین کردن غذا و نوشیدنی است. و بارزترین تفاوت شان نیز به مخاطبان آن ها بر می گردد.بیشتر مشتریان آشپزخانه های بیرون بر، مردم هستند. در حالی که کترینگ ها با شرکت ها برای تهیه غذای شرکتی همکاری می کنند. برای مثال می توان به کترینگ های هوایی، هتل، ریلی، بیمارستانی و… اشاره کرد.
مراحل و نحوه راه اندازی آشپزخانه بیرون بر
- اگر قصد راه اندازی یک غذای بیرون ب دارید باید چالش های پیش روی خود را بشناسید و برای اجرایی کردن کار مراحلی را طی کنید که در ادامه به شرح آن ها می پردازیم :
- تهیه یک طرح توجیهی اقتصادی و برآورد مالی
- تهیه منو از غذاها
- تهیه مکان مناسب آشپزخانه
- تهیه مجوز های لازم
- تهیه تجهیزات آشپزخانه و وسایل کار
- استخدام پرسنل و نیوری کار
- شناسایی بهترین تامین کنندگان مواد غذایی و مواد اولیه
- دلیوری
- بازاریابی و تبلیغ کار
طرح توجیح اقتصادی
مهم ترین قسمت در افتتاح آشپزخانه غذای بیرون بر، داشتن توجیح اقتصادی است. بازار امروز، به شدت رقابتی بوده و نمی توان بی گدار به آب زد.توصیه می کنیم تا زمانی که یک توجیه اقتصادی قابل قبول برای کار خود پیدا نکرده اید، به سراغش نروید.
غذای آماده
غذای آماده به معنای غذایی است که بعد ارز تهیه میتوان مصرف و نیاز به آمادهسازی دیگری ندارد، هدف ما از تهیه این طرح برآورد هزینههای است که برای احداث یک کترینگ یا غذای آماده بیرون بر اعم از تهیه مغازه و خرید تجهیزات یا حقوق و دستمزد و سایر هزینههای اضافی است.
غذای آماده بیرون بر دقیقاً شبیه به غذاهایی است که در آشپزخانههای ما تهیه میشود و کیفیت مطلوبی دارند.
احداث کترینگ یا غذای بیرون بر
برای احداث یک کترینگ شما نیاز به آشپزخانه دارید که شامل آشپزخانه سرد و گرم میشود، همچنین انباری که مواد اولیه را آنجا نگهداری کنید.
در آشپزخانه گرم به سرو غذاهای گرم و چلو، کباب و انواع خورشت و ... پرداخته میشود و در آشپزخانه سرد انواع نوشیدنی و انواع ساندویچها تهیه میشود.
مراحل احداث کترینگ (آشپزخانه بیرون بر)
گام اول:
اولین قدم قبل از ورود به این کار داشتن علاقه است که شما را با اشتیاق به سمت این کار بکشد و همچنین برآورد قیمتی از سرمایههای ثابت و سرمایه در گردش.
گام دوم: تهیه منوی غذایی است که با توجه با آن منو اقدام به خرید تجهیزات و تأمین مواد اولیه کنید.
گام سوم و گام اجرایی پروژه: تهیه مکان موردنظر با توجه با امکانات و انتظاراتی است که دارید.
گام چهارم: خرید و تهیه تجهیزات و نصب و راهاندازی آنهاست. تجهیزات لازم ازجمله اجاقگاز و یخچال و فریزر، گرمکن غذا، میز دورچین استیل، فیش گیر، دستگاه سلفون کش حرارتی، کانتر گرم، دستگاه خلال کن، چرخگوشت، دیگ مکانیزه و انواع ظروف یکبارمصرف و ...
گام پنجم: تهیه مواد اولیه با توجه به منو انتخابی است.
گام ششم: طی کردن روند قانونی و اخذ مجوز
گام هفتم: برنامهریزی و انجام مراحل اجرایی کر مثل تهیه منوها، آماده کردن دکور و نورپردازی و مشخص کردن قیمتها و استخدام نیروی کار و آشپز
هزینه راهاندازی غذای آماده
بیشترین هزینه در راهاندازی کترینگ مربوط به تهیه تجهیزات و وسایل آشپزخانه است، در سال 99 کل هزینهها با برآورد تهیه همه وسایل و تجهیزات حدود هفتصد میلیون تومان میشود.
که از این مبلغ فقط حدود سیصد میلیون تومان صرف تهیه تجهیزات میشود.
البته این هزینهها با توجه به بودجه و سرمایه شخص و میزان وسعت طرح ممکن متفاوت باشد، همچنین عوامل دیگری نظیر هزینه اجاره، میزان خدمات و تنوع غذایی و ... بستگی دارد.
وام راهاندازی آشپزخانه بیرون بر
ازآنجاییکه هزینههای اولیه برای راهاندازی یک آشپزخانه بالاست و همه افراد این سرمایه را ندارند به همین خاطر برای اجرای طرح لازم است که مبلغی را وام بگیرند تا بتوانند کارشان را شروع کنند، با توجه به اینکه گرفتن وام کار دشواری است، لازم است که قبل از درخواست وام از کار خود یک طرح توجیهی تهیه کنید. در طرحهای توجیهی میزان وام به این صورت مشخص میشود که از کل میزان سرمایهگذاری طرح 80 درصد را بهعنوان وام میتوان از بانک تسهیلات گرفت.
فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی کترینگ ( غذای بیرون بر ) نگارش سال 1401:
1-عنوان فعاليت:
|
طرح توجیهی تولید غذای آماده بیرون بر
|
2-ظرفيت :
|
|
3-مجري طرح:
|
-
|
4-محل اجرا :
|
-
|
5-اشتغال طرح :
|
7نفر
|
6-سرمايه ثابت طرح :
|
11031.90میلیون ریال معادل یک میلیارد و یکصد و سه میلیون و یکصد و نود هزارتومان
|
7-سرمايه در گردش :
|
2909.34میلیون ریال معادل دویست و نود میلیون و نهصد و سی و چهار هزارتومان
|
8-سرمايه گذاري کل طرح :
|
13941.24میلیون ریال معادل یک میلیارد و سیصد و نود و چهار میلیون و یکصد و بیست و چهار هزارتومان
|
9-ميزان زمين طرح :
|
150متر مربع
|
10-ميزان زمين بنا :
|
150متر مربع
|
11-ميزان تسهيلات مورد نياز :
|
11153میلیون ریال معادل یک میلیارد و یکصد و پانزده میلیون و سیصد هزارتومان
|
12-نوع تسهيلات :
|
وام 5 ساله
|
13-نقطه سربه سر :
|
74.32%
|
14-مدت برگشت سرمايه :
|
3سال
|
15-نرخ بازدهي سرمايه :
|
33%
|
16-تورم :
|
40%
|
17-نرخ تنزیل :
|
25%
|
برآورد زمین یا مکان مناسب برای طرح توجیهی کترینگ ( غذای بیرون بر )
برآورد محوطه سازی های لازم
برآورد هزینه رهن و اجاره کترینگ ( غذای بیرون بر )
برآورد هزینه خرید تجهیزات
برآورد تاسیسات عمومی و وسایل گرمایش و سرمایش
برآورد وسایل حمل و نقل ( پیک موتوری)
برآورد تجهیزات لازم برای طرح توجیهی احداث کترینگ ( غذای بیرون بر )
برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی
برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش مثل خواد اولیه آشپزخانه
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل
برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه
برآورد هزینه تولید سالیانه
برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش غذاها
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن
طرح موجود دارای فایل ورد و پی دی اف است. (pdf - word) ویرایش سال 1401
طرح توجیهی تولید غذای آماده نگارش سال 1402 ( pdf + word )
|