تهیه طرح توجیهی ،از ضررهای هنگفت مالی و اعتباری جلوگیری می کند.هر ایده ای تا روی کاغذ ریز نشود قابلیت اجرا پیدا نمی کند

طرح توجیهی غذای بیرون بر | طرح توجیهی کترینگ pdf نگارش سال 99

غذای آماده به معنای غذایی است که بعد ارز تهیه می‌توان مصرف و نیاز به آماده‌سازی دیگری ندارد، هدف ما از تهیه این طرح برآورد هزینه‌های است که برای احداث یک کترینگ یا غذای آماده بیرون بر اعم از تهیه مغازه و خرید تجهیزات یا حقوق و دستمزد و سایر هزینه‌های اضافی است.
غذای آماده بیرون بر دقیقاً شبیه به غذاهایی است که در آشپزخانه‌های ما تهیه می‌شود و کیفیت مطلوبی دارند.

 

طرح توجیهی کترینگ pdf

احداث کترینگ یا غذای بیرون بر

برای احداث یک کترینگ شما نیاز به آشپزخانه دارید که شامل آشپزخانه سرد و گرم می‌شود، همچنین انباری که مواد اولیه را آنجا نگهداری کنید.
در آشپزخانه گرم به سرو غذاهای گرم و چلو، کباب و انواع خورشت و ... پرداخته می‌شود و در آشپزخانه سرد  انواع نوشیدنی و انواع ساندویچ‌ها تهیه می‌شود.

مراحل احداث کترینگ (آشپزخانه بیرون بر)

گام اول:
اولین قدم قبل از ورود به این کار داشتن علاقه است که شما را با اشتیاق به سمت این کار بکشد و همچنین برآورد قیمتی از سرمایه‌های ثابت و سرمایه در گردش.


گام دوم: تهیه منوی غذایی است که با توجه با آن منو اقدام به خرید تجهیزات و تأمین مواد اولیه کنید.


گام سوم و گام اجرایی پروژه: تهیه مکان موردنظر با توجه با امکانات و انتظاراتی است که دارید.


گام چهارم: خرید و تهیه تجهیزات و نصب و راه‌اندازی آن‌هاست. تجهیزات لازم ازجمله اجاق‌گاز و یخچال و فریزر، گرم‌کن غذا، میز دورچین استیل، فیش گیر، دستگاه سلفون کش حرارتی، کانتر گرم، دستگاه خلال کن، چرخ‌گوشت، دیگ مکانیزه و انواع ظروف یک‌بارمصرف و ...

تجهیزات کترینگ


گام پنجم: تهیه مواد اولیه با توجه به منو انتخابی است.


گام ششم: طی کردن روند قانونی و اخذ مجوز


گام هفتم: برنامه‌ریزی و انجام مراحل اجرایی کر مثل تهیه منوها، آماده کردن دکور و نورپردازی و مشخص کردن قیمت‌ها و استخدام نیروی کار و آشپز

طرح توجیهی کترینگ

هزینه راه‌اندازی غذای آماده

بیشترین هزینه در راه‌اندازی کترینگ مربوط به تهیه تجهیزات و وسایل آشپزخانه است، در سال 99 کل هزینه‌ها با برآورد تهیه همه وسایل و تجهیزات حدود هفتصد میلیون تومان می‌شود.
که از این مبلغ فقط حدود سیصد میلیون تومان صرف تهیه تجهیزات می‌شود.
البته این هزینه‌ها با توجه به بودجه و سرمایه شخص و میزان وسعت طرح ممکن متفاوت باشد، همچنین عوامل دیگری نظیر هزینه اجاره، میزان خدمات و تنوع غذایی و ... بستگی دارد.

وام راه‌اندازی آشپزخانه بیرون بر

ازآنجایی‌که هزینه‌های اولیه برای راه‌اندازی یک آشپزخانه بالاست و همه افراد این سرمایه را ندارند به همین خاطر برای اجرای طرح لازم است که مبلغی را وام بگیرند تا بتوانند کارشان را شروع کنند، با توجه به اینکه گرفتن وام کار دشواری است، لازم است که قبل از درخواست وام از کار خود یک طرح توجیهی تهیه کنید. در طرح‌های توجیهی میزان وام به این صورت مشخص می‌شود که از کل میزان سرمایه‌گذاری طرح 80 درصد را به‌عنوان وام می‌توان از بانک تسهیلات گرفت.

طرح توجیهی غذای آماده بیرون بر

فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی کترینگ ( غذای بیرون بر ) نگارش سال 99:

 

1-عنوان فعاليت:

غذای آماده -کترینگ

2-ظرفيت :

300 روز در سال

3-مجري طرح:

..............

4-محل اجرا :

..................

5-اشتغال طرح :

8نفر

6-سرمايه ثابت طرح :

5246.81میلیون ریال معادل پانصد و بیست و چهار میلیون تومان

7-سرمايه در گردش :

2575.74میلیون ریال –معادل دویست و پنجاه و هفت میلیون تومان

8-سرمايه گذاري کل طرح :

7822.55میلیون ریال-معادل هفتصد و هشتاد و دو میلیون تومان

9-ميزان زمين طرح :

100متر مربع

10-ميزان زمين بنا :

100متر

11-ميزان تسهيلات مورد نياز :

6258.04میلیون ریال معادل ششصد و بیست و پنج میلیون تومان

12-نوع تسهيلات :

وام 5 ساله

13-نقطه سربه سر :

65.21%

14-مدت برگشت سرمايه :

4سال

15-نرخ بازدهي سرمايه IRR :

37.69%

16-تورم :

30%

17-نرخ تنزیل :

%18

18-NPV:

119.70

19-جدول پرداخت وام

5 ساله 12%

20-مدت اجرای طرح

5 سال از سال 1399-1400 الی 1405

 


برآورد زمین  یا مکان مناسب برای طرح توجیهی کترینگ ( غذای بیرون بر )
برآورد محوطه سازی های لازم
برآورد هزینه رهن و اجاره کترینگ ( غذای بیرون بر )

برآورد هزینه خرید تجهیزات
برآورد تاسیسات عمومی و وسایل گرمایش و سرمایش
برآورد وسایل حمل و نقل ( پیک موتوری)

برآورد تجهیزات لازم برای طرح توجیهی احداث کترینگ ( غذای بیرون بر )
برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی

برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش مثل خواد اولیه آشپزخانه
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل
 برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه
برآورد هزینه تولید سالیانه

برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش غذاها
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن

طرح موجود  دارای فایل ورد و پی دی اف است. (pdf - word) ویرایش سال 99

طرح توجیهی غذای آماده بیرون بر

نویسنده

سمیه ملکی
قیمت:   35000تومان

ممکن است از این مطالب خوشتان بیاید

مطالب مرتبط
معرفی دوستان و همکاران

دیدگاه های شما

افزودن یک دیدگاه