طرح توجیهی آشپزخانه - دانلود طرح توجیهی کترینگ جدید ویرایش سال 1401
طرح توجیهی غذای آماده نگارش سال 1401
معرفی طرح:
اگر شما هم قصد راه اندازی یک کسب و کار جدید با درآمد خوب را دارید , شاید راه اندازی کترینگ یا غذای آماده گزینه مناسبی برای شما باشد . هدف از تهیه این طرح راه اندازی یک غذای آماده در متراژ 150 متر و کل سرمایه گذاری طرح یک میلیارد و سیصد میلیون تومان برآورد شده است , غذاهایی که در طرح آورده شده است شامل انواع غذای آماده و انواع ساندویچ است .
غذای آماده بیرونبَر
غذای آماده بیرون بر به یکی از نیازهای اصلی افراد تبدیل شده است. پس اگر متوجه این نیاز افراد شدهاید و عاشق غذا و آشپزی باشید، قطعاً راهاندازی رستوران و یا مغازه بیرون بر شغل مناسبی برای شما است.
راه اندازی غذای آماده بیرونبَر به غذایی گفته میشود که در یک رستوران یا آشپزخانه تهیه و بسته بندی می شود و در جایی دیگر مصرف می شود , حالا یا به ترجیح مشتری، یا چون رستوران فضا یا صندلی برای نشستن ندارد مشتریان بعد از خرید غذا آن را با خود به خانه یا محلی دیگر میبرند .
کترینگ به سرویسی اطلاق می شود که غذا را در محلی مشخص و بهداشتی طبق و آماده می کند و به مشتری تحویل می دهد .
غذایی که در آشپزخانه تهیه می شود می تواند غذای گرم یا سرد باشد. کترینگ و آشپزخانه غذای بیرون بر، از جهات زیادی شبیه به هم هستند اما تفاوت هایی نیز دارند. مهم ترین شباهت آن ها، تامین کردن غذا و نوشیدنی است. و بارزترین تفاوت شان نیز به مخاطبان آن ها بر می گردد.بیشتر مشتریان آشپزخانه های بیرون بر، مردم هستند. در حالی که کترینگ ها با شرکت ها برای تهیه غذای شرکتی همکاری می کنند. برای مثال می توان به کترینگ های هوایی، هتل، ریلی، بیمارستانی و… اشاره کرد.
مراحل و نحوه راه اندازی آشپزخانه بیرون بر
- اگر قصد راه اندازی یک غذای بیرون ب دارید باید چالش های پیش روی خود را بشناسید و برای اجرایی کردن کار مراحلی را طی کنید که در ادامه به شرح آن ها می پردازیم :
- تهیه یک طرح توجیهی اقتصادی و برآورد مالی
- تهیه منو از غذاها
- تهیه مکان مناسب آشپزخانه
- تهیه مجوز های لازم
- تهیه تجهیزات آشپزخانه و وسایل کار
- استخدام پرسنل و نیوری کار
- شناسایی بهترین تامین کنندگان مواد غذایی و مواد اولیه
- دلیوری
- بازاریابی و تبلیغ کار
-
راه اندازی و احداث یک غذای بیرون بر و یا یک کترینگ گزینه مناسبی است جهت کسب درآمد.
کلمه "کترینگ" یک واژه انگلیسی است و به معنی تهیه و و توزیع غذا و نوشیدنی در یک مکان و سرو آن در مکان دیگری را کترینگ می گویند.
یک کترینگ از چند بخش تشکیل می شود . از جمله بخش های یک کترینگ را می توان از انبار آن نام برد.
بخش دیگری که وجود دارد آشپزخانه گرم و آشپرخانه سرد است.
که در آشپزخانه گرم به سرو غذاهای گرم و چلو , کباب و انواع خورشت و ... پرداخته می شود و در آشپزخانه سرد انواع نوشیدنی و انواع ساندویچ ها تهیه می شود.
تفاوت کترینگ و تهیه غذا (آشپزخانه ) با رستوران
بین کترینگ ( آشپزخانه ) با رستوران تفاوت هایی وجود دارد که می توان این تفاوت ها را اینگونه نام برد:
1- ایمنی خوراکیها 2- تامین غذای شرکتهاو ارگانهای بزرگ 3- کیفیت 4- قیمت 5- مزه خوراکیها 6- مناسب ترین خوراکی ها به لحاظ بهداشتی به دلیل همین تفاوت ها فرایند تولید خوراکیهای کترینگ ها و تهیه غداها استانداردسازی شده است واستانداردها هر روز بهبود می یابند.
هزینه راه اندازی آشپزخانه بیرون بر
بطور کلی اگر بخواهیم هزینه راه اندازی آشپزخانه بیرون بر را محاسبه کنیم باید گفت هزینه ای که برای تامین زمین به مساحت 50 متر مربع نیاز است حدود 250 میلیون تومان نیاز است که البته بخواهیم زمین را خریداری کنیم.
مراحل راه اندازی تهیه غذا
بعد از خرید زمین تسطیح و آماده سازی زمین و همچنین بث ساخت ساختمان ها را داریم که برای انجام این موارد حدودا 100 میلیون تومان هم اینجا هزینه داریم .
مرحله بعدی خرید تجهیزات و وسایل مورد نیاز برای آشپزخانه است که نیاز به سرمایه زیادی دارد سرمایه ای حدود 300 میلیون تومان لازم است.
مرحله بعدی که تقریبا بیشترین هزینه را در بر می گیرد هزینه تامین مواد اولیه است که البته ناگفته نماند مواد اولیه را می توان به مراتب و به اندازه نیاز تامین کرد.
در کل برای راه اندازی تهیه غذا حدودا به یک میلیارد تومان هزینه نیاز است , این هزنیه ای که برآورد شده است با خرید زمین و انجا ساخت و ساز است اگر زمین شما اجاره ای باشد که هزینه های راه اندازی به مراتب کمتر خواهد بود.
طرح توجیهی غذای بیرون بر ( غذای آماده ) که هم اکنون برای شما آماده شده است یک نمونه بسیار کامل از احداث یک واحد آشپزخانه یا همان غذای بیرون بر است.
همه تجهیزات و وسایل لازم برای راه اندازی یک آشپزخانه بطور کامل با قیمتهای بروز در طرح آورده شده است.
فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی کترینگ ( غذای بیرون بر ) نگارش سال 1401:
1-عنوان فعاليت:
|
طرح توجیهی تولید غذای آماده بیرون بر
|
2-ظرفيت :
|
|
3-مجري طرح:
|
-
|
4-محل اجرا :
|
-
|
5-اشتغال طرح :
|
7نفر
|
6-سرمايه ثابت طرح :
|
11031.90میلیون ریال معادل یک میلیارد و یکصد و سه میلیون و یکصد و نود هزارتومان
|
7-سرمايه در گردش :
|
2909.34میلیون ریال معادل دویست و نود میلیون و نهصد و سی و چهار هزارتومان
|
8-سرمايه گذاري کل طرح :
|
13941.24میلیون ریال معادل یک میلیارد و سیصد و نود و چهار میلیون و یکصد و بیست و چهار هزارتومان
|
9-ميزان زمين طرح :
|
150متر مربع
|
10-ميزان زمين بنا :
|
150متر مربع
|
11-ميزان تسهيلات مورد نياز :
|
11153میلیون ریال معادل یک میلیارد و یکصد و پانزده میلیون و سیصد هزارتومان
|
12-نوع تسهيلات :
|
وام 5 ساله
|
13-نقطه سربه سر :
|
74.32%
|
14-مدت برگشت سرمايه :
|
3سال
|
15-نرخ بازدهي سرمايه :
|
33%
|
16-تورم :
|
40%
|
17-نرخ تنزیل :
|
25%
|
برآورد زمین یا مکان مناسب برای طرح توجیهی کترینگ ( غذای بیرون بر )
برآورد محوطه سازی های لازم
برآورد هزینه رهن و اجاره کترینگ ( غذای بیرون بر )
برآورد هزینه خرید تجهیزات
برآورد تاسیسات عمومی و وسایل گرمایش و سرمایش
برآورد وسایل حمل و نقل ( پیک موتوری)
برآورد تجهیزات لازم برای طرح توجیهی احداث کترینگ ( غذای بیرون بر )
برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی
برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش مثل خواد اولیه آشپزخانه
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل
برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه
برآورد هزینه تولید سالیانه
برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش غذاها
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن
طرح موجود دارای فایل ورد و پی دی اف است. (pdf - word) ویرایش سال 1401
ویدیوی آموزشی از مراحل راه اندازی کترینگ/ رستوران
طرح توجیهی تولید غذای آماده نگارش سال 1402 ( pdf + word )