تهیه طرح توجیهی ،از ضررهای هنگفت مالی و اعتباری جلوگیری می کند.هر ایده ای تا روی کاغذ ریز نشود قابلیت اجرا پیدا نمی کند

طرح توجیهی ساندویچ سرد | برآورد هزینه راه اندازی خط تولید ساندویچ سرد

همه ما گاهی برایمان پیش آمده که می خواهیم در کوتاه ترین زمان غذای خود را آماده کنیم , عده ای مشاغل و کسب و کارهایی مرتبط راه اندازی کرده اند که با تهیه  غذاهای نیمه آماده و انواع ساندویچ سرد و پخش آنها در فروشگاه ها این امکان را برای ما فراهم کردند تا در کمترین زمان و در هر جایی بتوانیم یک وعده غذایی با قیمت مناسب تهیه کنیم.

طرح توجیهی ساندویچ سرد

معرفی طرح توجیهی ساندویچ سرد
هدف از اجرای این طرح برآورد هزینه های لازم برای راه اندازی خط تولید ساندویچ سرد , برآورد هزینه و قیمت خط تولید ساندویچ سرد ,محاسبه درآمد و سود این کار است , زمین و محل کار به صورت رهن و اجاره ساختمان به متراژ1000 متر در نظر گرفته شده است . در این طرح همه تجهیزات و دستگاه های لازم به همراه قیمت دقیقشان محاسبه شده اند , کل سرمایه گذاری طرح چهار میلیارد و هفتصد و هشتاد و نه میلیون تومان و میزان تسهیلات و وام که به این طرح تعلق می گیرد معادل سه میلیارد و دویست و نود و هفت میلیون تومان برآورد شده است. از این طرح می توان برای گرفتن مجوز تولید ساندویچ سرد هم استفاده کرد.


ساندویچ سرد  
ساندویچ سرد  یک میان وعده عالی برای محل کار , مدرسه و حتی منزل است که براحتی در همه فروشگاه ها و سوپر مارکت ها قابل تهیه است , شاید هنوز هم همه ما به غذاهای جدید و آماده ونیمه آماده ای که در فروشگاه ها عرضه می شوند عادت نکرده باشیم , اما اگر سری به یکی از همین فروشگاه ها بزنیم تنوع در غذاهای آماده و نیمه آماده را می بینیم که چگونه در تهیه غذاها آماده و نیمه آماده تلاش کردند و خلاقیت ایجاد می کنند تا یک وعده غذایی خوشمزه ، سالم و با قیمت مناسب آماده کنند که تمام خانواده را راضی کند. از ساندویچ های گیاهی فوق العاده گرفته تا ساندویچ تهیه شده از گوشت  و انواع مخلفات که ما را وسوسه می کنند که حتی یکبار هم که شده این وعده عای جذاب و نظر خوشمزه را امتحان کنیم. ساندویچ غذایی است که متشکل از یک یا چند نوع مختلف غذا مانند پنیر یا گوشت خرد شده ، سبزیجات است که روی یا بین یک یا چند برش نان  ساندویچ قرار می گیرد. ساندویچ ها را به دو صورت گرم یا سرد می توان تهیه کرد .

طرح توجیهی ساندویچ سرد

ساندویچ ها ما را از بودن چندین ساعته در آشپزخانه و خوردن غداهای تکراری نجات دادند. مسما همه ما  با توجه به حجم کارها و مشغله های روزمره ای که داریم از غذاهای آماده و انواع ساندویچ ها استقبال می کنیم و ممکن است در هفته چندین باز این غذاها و میان وعده ها را تهیه کنیم.

دیدن آینده سوپرمارکت ها و فروشگاه ها بدون ساندویچ و غذای های نیمه  آماده غیرممکن است و این غذاها جای خود را در بازار براحتی باز کرده اند و مطمئن با گذشت زمان تقاضا برای مصرف  این غذاها بیشتر نیز می شود. به این ترتیب می توان  بازار ساندویچ و غذاهای آماده و نیمه آماده را صنعتی بزرگ و سود ساز برای سالهای آینده دانست  که ارزش سرمایه گذای را دارد.

ماشین آلات مورد نیاز جهت اجرای طرح توجیهی زودبازده تولید ساندویچ سرد :

سردخانه ثابت
خط تولید استیل به طول 12 متر
دستگاه سیل وکیوم بسته بندی
انواع میز ، وان، آبچکان استیل و سینک ظرفشوئی
2 واحد دستگاه دوخت ریلی بسته بندی
دستگاه وکیوم کابینی
تجهیزات آشپزخانه شامل
اسلایسر گوشت و کالباس صنعتی
دستگاه پنوماتیک صنعتی برش نان
دستگاه بسته بندی

دستگاه برش نان مجهز به برش عمودی و افقی
خط تولید سالاد الویه
و ...

مواد اولیه مورد نیاز برای تولید ساندویچ سرد , سالاد الویه و غذای نیمه آماده :

• سس
• نخودفرنگی و ذرت
• خیارشور
• نان

• سیب زمینی
• مرغ یا کالباس  و ژامبون
• هویج

•سبزیجات و کاهو

• و ...

فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی ساندویچ سرد pdf+ doc نگارش سال 98 :

برآورد  هزینه اجاره کارگاه تولید ساندویچ سرد
برآورد محوطه سازی های لازم
برآورد هزینه خرید و لیست ماشین آلات و تجهیزات
برآورد تاسیسات عمومی و تجهیزات (تاسیسات)
برآورد وسایل حمل و نقل

برآورد تجهیزات لازم مثل نام , مرغ , سبزی جات و ...
برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی

برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل
 برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه :
برآورد هزینه تولید سالیانه
برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن

خلاصه گزارش طرح توجیهی ساندویچ سرد

 

1-عنوان فعاليت:

تولید و بسته بندی ساندویچ آماده

2-ظرفيت :

15 هزار ساندویچ در روز

3-مجري طرح:

-

4-محل اجرا :

-

5-اشتغال طرح :

60نفر

6-سرمايه ثابت طرح :

36413.85میلیون ریال معادل سه میلیارد و ششصد و چهل و یک میلیون تومان

7-سرمايه در گردش :

11479.30میلیون ریال معادل یک میلیون و صد و چهل و هفت میلیون تومان

8-سرمايه گذاري کل طرح :

47893.15میلیون ریال-معادل چهار میلیارد و هفتصد و هشتاد و نه میلیون تومان

9-ميزان زمين طرح :

1000متر مربع

10-ميزان زمين بنا :

1000متر

11-ميزان تسهيلات مورد نياز :

32979.30میلیون ریال معادل سه میلیارد و دویست و نود و هفت میلیون تومان

12-نوع تسهيلات :

وام 5 ساله

13-نقطه سربه سر :

69.25%

14-مدت برگشت سرمايه :

4سال

15-نرخ بازدهي سرمايه :

38.13%

16-تورم :

30%

17-نرخ تنزیل :

%25

 

طرح بسیار کامل است و همه مطالبی که در بالا گفته شد در طرح موجود است.
طرح آپدیت سال 98  و شامل  28 صفحه فایل ورد و پی دی اف است

نویسنده

سمیه ملکی
قیمت:   30000تومان

ممکن است از این مطالب خوشتان بیاید

مطالب مرتبط
معرفی دوستان و همکاران

دیدگاه های شما

افزودن یک دیدگاه