توسط سمیه ملکی
11-15-2021 12:07:51 AM
طرح توجیهی رستوران: pdf + doc 98
رستوران شغلی است که غذا و نوشیدنی را برای مشتریان تهیه میکند. همه ما وعدههای غذایی موردعلاقه خود را در بیرون از منزل در یک محل به نام رستوران میخوریم، اما بعضی از رستورانها خدماتی همچون تحویل غذای آماده انجام میدهند و محلی برای سرو غذا ندارند. رستورانها ازنظر ظاهری و تنوع غذایی مختلفاند و طیف گستردهای از غذاها و خدمات را به مشتریان ارائه میکنند از رستورانها، فست فود و کافههای ارزانقیمت، گرفته تا رستورانهای خانوادگی باقیمت متوسط ، از مراکز لوکس باقیمت بالا.
دانلود طرح توجیهی کترینگ pdf نگارش سال 99
رستورانها مکانهایی خاص برای ما هستند که زمانی که میخواهیم از وقت خود لذت ببریم و با عزیزانمان یک وعده غذایی را صرف کنیم به آنجا میرویم، ظاهر یک رستوران باید متناسب بافرهنگ و آداب مردم آن محل باشد.
بعضی از رستورانها تمام وعدههای غذایی اصلی، مانند صبحانه، ناهار و شام (مثل رستورانهای هتل و رستورانهای فرودگاه) را سرو میکنند. سایر رستورانها ممکن است فقط یک وعده غذایی تهیه کنند یا ممکن است آنها دو وعده غذایی (مثلاً ناهار و شام) آماده کنند.
در رستورانها بهطورکلی به این صورت است که برای صرف یک وعده غذایی و با کمک یک منوی ثابت غذایی را سفارش میدهید.
مراحل مهم برای احداث یک رستوران
اولین قدم برای افتتاح یک رستوران جدید تصمیمگیری در مورد نوع رستوران است. آیا میخواهید یک رستوران ناهارخوری باکیفیت بالا احداث کنید آیا نوع خاصی از غذاها را در ذهن دارید، مانند ایتالیایی، فرانسوی یا هندی
مورد بعدی مکان برای احداث رستوران است این مورد در موفقیت و بازدهی طرح میتواند بسیار مؤثر باشد.
اگر میخواهید مکان احداث رستوران را اجاره کنید باید دقت کنید آیا این رستوران در یک منطقه شلوغ و با پاخور زیاد قرار دارد؟
آیا پارکینگ دارد و یا خیابان و مسیر طوری هست که جای پارک ماشینها را داشته باشد؟
آیا چندین رستوران دیگر در همان نقطه احداث و احیاناً بستهشدهاند؟
لذتبخشترین قسمت از افتتاح یک رستوران جدید میتواند انتخاب یک نام رستوران باشد که به معنای چیزی برای شماست.
گام مهم بعدی هزینههای احداث رستوران
تأمین مالی همان چیزی است که باعث میشود شما رستوران خود را در چه ابعاد و با چه کیفیتی احداث کند.
مورد بعدی مجوز
مجوزهای لازم برای احداث رستوران، به یاد داشته باشید، بسیاری از مجوزها چندین هفته، حتی ماهها طول میکشد تا تصویب شوند؛ بنابراین پسازاینکه وضعیت بودجه شما مشخص شد، شروع به پیگیری مدارک برای اخذ وام کنید.
طراحی رستوران
انتخاب رنگ مناسب برای رستوران شما به شما در ایجاد یک برند قدرتمند کمک میکند و به شما کمک میکند تا از یک فضای مناسب برای مشتریان استقبال کنید.
منوها، خرید تجهیزات و استخدام کارکنان
یک منوی رستوران که بهخوبی نوشتهشده است، خواندن آسان باشد و یک طرح واضح و بدون حاشیه باشد. همچنین بهتر است از یکقلم جذاب و کاغذ باکیفیت استفاده کنید.
پسازآن میتوانید خرید تجهیزات و مبلمان ه را آغاز کنید.
هرچه بهروز افتتاح نزدیک میشوید، هم آشپزخانه و هم کارگران را استخدام کنید. کارکنان آشپزخانه، پیشخدمت و صندوقدار همه اجزای جداییناپذیر از رستورانها هستند و شما باید فرد مناسبی را برای هر موقعیتی استخدام کنید.
تبلیغات
تبلیغات برای بیشتر رستورانهای جدید ضروری است. میتوانید تبلیغات رسانهای اجتماعی مانند فیسبوک، توییتر و اینستاگرام را با تبلیغات سنتی بیشتر مانند روزنامهها و تبلیغات تلویزیونی تکمیل کنید، همچنین از تأثیری که یک وبسایت خوب در موفقیت رستوران شما دارد نیز غافل نشوید.
جدول خلاصه طرح
1-عنوان فعاليت:
|
احداث رستوران
|
2-ظرفيت :
|
200 نفر
|
3-مجري طرح:
|
.......................
|
4-محل اجرا :
|
.......................
|
5-اشتغال طرح :
|
10نفر
|
6-سرمايه ثابت طرح :
|
30594.10میلیون ریال – سه میلیارد و پنجاه و نه میلیون تومان
|
7-سرمايه در گردش :
|
3462.90میلیون ریال-سیصد و چهل و شش میلیون تومان
|
8-سرمايه گذاري کل طرح :
|
34057.01میلیون ریال-سه میلیارد و چهارصد و پنج میلیون تومان
|
9-ميزان زمين طرح :
|
200متر مربع
|
10-ميزان زمين بنا :
|
400متر
|
11-ميزان تسهيلات مورد نياز :
|
27245.60میلیون ریال-دو میلیارد و هفتصد و بیست و چهار میلیون تومان
|
12-نوع تسهيلات :
|
وام 5 ساله
|
13-نقطه سربه سر :
|
45.21%
|
14-مدت برگشت سرمايه :
|
6سال
|
15-نرخ بازدهي سرمايه :
|
48.41%
|
16-تورم :
|
30%
|
17-نرخ تنزیل :
|
%25
|
18-مدت بهره برداری :
|
20 سال از سال -1400-1399 الی 1420
|
فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی رستوران نگارش سال 98:
برآورد زمین یا مکان مناسب برای طرح توجیهی رستوران
برآورد محوطه سازی های لازم
برآورد هزینه ساخت و ساز و یا تعمیر سالن رستوران
برآورد هزینه خرید و لیست ماشین آلات و تجهیزات
برآورد تاسیسات عمومی و تجهیزات (تاسیسات)
برآورد وسایل حمل و نقل
برآورد تجهیزات لازم برای طرح توجیهی احداث رستوران
برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی
برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش مثل خواد اولیه آشپزخانه
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل
برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه
برآورد هزینه تولید سالیانه
برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش غذاها
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن
طرح موجود دارای فایل ورد و پی دی اف است. (pdf - word) ویرایش سال 98
پیشنهاد می کنیم از
بازدید کنید
|