تهیه طرح توجیهی ،از ضررهای هنگفت مالی و اعتباری جلوگیری می کند.هر ایده ای تا روی کاغذ ریز نشود قابلیت اجرا پیدا نمی کند

طرح توجیهی احداث رستوران برای مجوز و وام doc + pdf نگارش سال 1404

طرح توجیهی رستوران  جهت اخذ تسهیلات بانکی و مجوزات نگارش سال 1404

طرح توجیهی رستوران نمونه ای بسیار کامل و جامع جهت مطالعه علاقه مندان به راه اندازی رستوران است، در طرح توجیهی رستوران همه هزینه ها و درآمد این کسب و کار با دقت مورد بررسی قرار گرفته و این طرح جهت گرفتن مجوز رستوران و گرفتن وام بانکی قابل استفاده است.

رستوران مکانی است که افراد نه تنها برای خوردن غذا، بلکه برای اینکه ساعاتی را کنار هم به آرامش سپری کنند وبرای  تجربه‌ای دلنشین، دورهمی خانوادگی یا ملاقات دوستانه به آن مراجعه می‌کنند. اگر شما هم به فکر راه‌اندازی یک رستوران  یا رستوران سنتی، رستوران بین راهی یا کافه رستوران هستید، داشتن یک طرح توجیهی دقیق و واقعی اولین قدم برای موفقیت و برنامه‌ریزی صحیح است.

طرح توجیهی رستوران

چرا رستوران اهمیت دارد؟

اهمیت رستوران‌ها فقط در «غذا» خلاصه نمی‌شود؛ بلکه به این دلیل ارزشمندند که:
امروزه بخصوص در شهر های بزرگ مشلغه های کاری افراد بسیار بیشتر از گذشته شده و سبک زندگی مردم تغییر کرده و فرصت آشپزی کاهش یافته است.

رستوران به عنوان مکانی برای اجتماعی شدن و تشکیل ارتباطات انسانی و برگزاری دورهمی و جلسات کوچک شناخته می‌شود.

رستوران ها نقش مهمی در گردشگری، اشتغال‌زایی و اقتصاد شهری دارد.

یکی از مهم‌ترین فضاهای فرهنگی برای انتقال سلیقه، هنر و ذائقه غذایی هر منطقه است.

می‌توان گفت رستوران‌ها یکی از ستون‌های «زندگی اجتماعی» مردم هستند. بسیاری از مردم امروزه تصمیمات مهم، جشن‌ها، مراسم، جلسات کاری و دیدارهای مهمشان را  در رستوران‌ها برگزار می کنند.

روزانه مردم چقدر به رستوران‌ها مراجعه می‌کنند؟

با توجه به آمار های گرفته شده و با توجه به الگوی مصرف و سبک زندگی امروزی جامعه ، مراجعه مردم به رستوران ها و واحدهای پذیرایی بسیار چشمگیر  شده است:

در شهرهای بزرگ، بین ۲۵ تا ۴۰ درصد مردم روزانه حداقل یک‌بار به یک رستوران، کافه یا فودکورت مراجعه می‌کنند.

در مناطق گردشگری، این عدد گاهی تا ۷۰ درصد نیز افزایش پیدا می‌کند.

حتی در شهرهای کوچک هم مراجعه روزانه و هفتگی به رستوران به یک رفتار کاملاً معمول تبدیل شده است.

در مجموع، رستوران‌ها جزو پُربازدیدترین فضاهای خدماتی هر شهر هستند و همین موضوع نشان می‌دهد که چرا سرمایه‌گذاری در این حوزه، همواره یکی از پربازده‌ترین و کم‌ریسک‌ترین فعالیت‌ها محسوب می‌شود.

طرح توجیهی رستوران  چه کاربردی دارد؟

طرح توجیهی، نقشه راه کسب‌وکار شماست؛  و می تواند مانند چراغ راه برای یک سرمایه گذار باشد . طرح توجیهی سندی معتبر است که امکان تصمیم‌گیری آگاهانه را فراهم می‌کند و نشان می‌دهد پروژه از نظر اقتصادی، فنی، مالی و اجرایی تا چه حد قابل اتکا و سودآور است.
 تهیه این طرح، برای یک واحد پذیرایی – مخصوصاً رستورانی با منوی کامل شامل انواع کباب، خورشت و غذاهای ایرانی – و انواع نوشیدنی  اهمیت بسیار زیادی دارد.

مهم‌ترین کاربردها و موراد استفاده این طرح عبارت‌اند از:

۱. دریافت وام و تسهیلات بانکی

بانک‌ها برای پرداخت وام‌های میان‌مدت و بلندمدت، نیازمند مدرکی هستند که توانایی مالی طرح و امکان بازپرداخت اقساط را ثابت کند.
طرح توجیهی ساخت واحد پذیرایی دقیقاً این نقش را ایفا می‌کند و با ارائه تحلیل‌های مالی، اقتصادی و فنی، شانس دریافت وام ۵ ساله مورد نیاز (۳۰٫۶ میلیارد ریال) را بالا می‌برد.

۲. جذب سرمایه‌گذار خصوصی

سرمایه‌گذاری در رستوران زمانی جذاب است که اطلاعات شفاف، واقعی و قابل تحلیل ارائه شود.
این طرح می‌تواند برای جذب شریک سرمایه‌گذار، متقاعدسازی سرمایه‌گذاران جدید و حتی توسعه آتی رستوران استفاده شود.

۳. اخذ مجوزهای قانونی

راه‌اندازی هر واحد پذیرایی و طرح رستوران نیازمند اخذ مجوز از نهادهای ذی‌ربط است. وجود طرح توجیهی جامع، روند اخذ این مجوزها را تسهیل کرده و باعث سرعت بیشتر در فرآیند صدور پروانه بهره‌برداری می‌شود.

۴. کاهش ریسک سرمایه‌گذاری

این طرح با ارائه جزئیات دقیق درباره هزینه‌ها، درآمدها، نقطه سر به سر و نرخ بازدهی، دید روشن‌تری نسبت به آینده کسب‌وکار ایجاد می‌کند.
به این ترتیب ریسک‌های احتمالی مدیریت شده و قدرت تصمیم‌گیری سرمایه‌گذار افزایش پیدا می‌کند.

 

اطلاعات مالی و اقتصادی طرح توجیهی رستوران نگارش 1404

این بخش از طرح، ستون اصلی تحلیل اقتصادی است و نشان می‌دهد که اجرای پروژه از منظر سرمایه‌گذاری تا چه میزان منطقی و سودآور است. در ادامه، خلاصه اطلاعات مالی پروژه شما آورده شده است:

سرمایه‌گذاری مورد نیاز جهت راه‌اندازی رستوران
۱. سرمایه کل پروژه

سرمایه مورد نیاز برای راه‌اندازی کامل واحد پذیرایی:
۵۱٬۰۰۰ میلیون ریال (۵٫۱ میلیارد تومان)
این رقم شامل هزینه‌های خرید تجهیزات، آماده‌سازی فضا، دکوراسیون، تهیه مواد اولیه اولیه و سایر مخارج اجرایی می‌شود.

۲. سرمایه ثابت

سرمایه ثابت مورد نیاز پروژه:
۴۶٬۰۰۰ میلیون ریال (۴٫۶ میلیارد تومان)
این بخش شامل هزینه‌های زیرساختی، تجهیز سالن، آشپزخانه صنعتی، سیستم تهویه، میز و صندلی‌ها و تمامی اقلام ثابت رستوران است.

۳. سرمایه در گردش

برای تأمین اولیه مواد غذایی شامل انواع کباب، خورشت، پلو، روغن، ادویه، گوشت، سبزیجات و سایر اقلام اولیه، به سرمایه در گردش زیر نیاز است:
۵٬۰۰۰ میلیون ریال (۵۰۰ میلیون تومان)

 

تحلیل سودآوری و بازدهی اقتصادی پروژه
۱. نرخ بازدهی سرمایه

نرخ بازدهی این طرح:۳۷٫۸٪ این رقم نشان می‌دهد که رستوران از نظر اقتصادی پتانسیل مناسبی برای سودآوری دارد.

۲. نقطه سر به سر
نقطه سر به سر پروژه:۶۴٫۹۴٪یعنی رستوران زمانی سودده می‌شود که حداقل ۶۵٪ از ظرفیت فروش خود را پوشش دهد.

۳. مدت بازگشت سرمایه

مدت زمان موردنیاز برای بازگشت کامل سرمایه اولیه:۶ سالاین عدد با توجه به هزینه‌ها و نرخ تورم سال ۱۴۰۳ منطقی و قابل قبول است.

 

تسهیلات مالی مورد نیاز نوع وام موردنیاز  وام ۵ ساله

مبلغ مورد نیاز:۳۰٬۶۰۰ میلیون ریال (۳٫۰۶ میلیارد تومان)
این تسهیلات بخش مهمی از تأمین مالی پروژه را پوشش می‌دهد و در کنار آورده سرمایه‌گذار، امکان اجرای سریع طرح را فراهم می‌کند.

 

مشخصات فنی و اجرایی طرح راه اندازی رستوران


مشخصات زمین و زیربنا

مساحت زمین: ۴۰۰ مترمربع
مساحت زیر بنا: 3۰۰ مترمربع
این فضا برای یک واحد پذیرایی متوسط با سالن سرویس‌دهی، آشپزخانه صنعتی، انبار مواد اولیه و بخش مدیریتی مناسب است.

اشتغال‌زایی

پروژه ظرفیت ایجاد ۷ شغل مستقیم دارد.
این تعداد شامل آشپز، کمک‌آشپز، صندوقدار، گارسون، نظافتچی و مدیریت داخلی رستوران است.

 

با توجه به هزینه‌های اجرایی، پیش‌بینی درآمد، نقطه سر به سر و نرخ بازدهی جذاب، می‌توان نتیجه گرفت که طرح توجیهی ساخت واحد پذیرایی یک پروژه اقتصادی قابل دفاع و سودآور است.
ترکیب منوی کامل شامل انواع کباب، خورشت و غذاهای محبوب ایرانی، همراه با فضای مناسب و مدیریت اصولی، این طرح را به یک گزینه مناسب برای سرمایه‌گذاری تبدیل می‌کند.

در صورت مدیریت صحیح هزینه‌ها، کیفیت بالای غذا و ارائه خدمات حرفه‌ای، رستوران می‌تواند نه تنها بازگشت سرمایه را تضمین کند، بلکه در سال‌های آینده به توسعه فضای فیزیکی و افزایش ظرفیت نیز برسد.

خلاصه گزارش طرح توجیهی رستوران

خلاصه گزارش
عنوان فعاليت:  طرح توجیهی ساخت واحد پذیرایی   
محصولات :    انواع غذاها جهت نهار و شام انواع کباب و انواع خورشت ، انواع پلو
مجري طرح:    -
محل اجرا-
اشتغال طرح :7نفر مستقیم
سرمايه ثابت طرح : 46000میلیون ریال معادل چهار میلیارد و ششصد میلیون تومان
سرمايه در گردش :5000 میلیون ریال معادل پانصد میلیون تومان
سرمايه گذاري کل طرح :     51000 میلیون ریال معادل پنج میلیارد و یکصد میلیون تومان
متراژ رستوران400متر مربع
نوع تسهيلات :وام 5 ساله
ميزان تسهيلات مورد نياز :  30600میلیون ریال معادل سه میلیارد و شصت میلیون تومان
نقطه سربه سر64.94%
مدت برگشت سرمایه    6 سال
نرخ بازدهی سرمایه 37.8%  
تورم    40%
نرخ تنزیل    25%

 

فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی رستوران نگارش سال 1404 : دارای فایل ورد + پی دی اف

برآورد زمین  یا مکان مناسب برای طرح توجیهی رستوران
برآورد محوطه سازی های لازم
برآورد هزینه ساخت و ساز و یا تعمیر سالن رستوران

برآورد هزینه خرید و لیست ماشین آلات و تجهیزات
برآورد تاسیسات عمومی و تجهیزات (تاسیسات)
برآورد وسایل حمل و نقل

برآورد تجهیزات لازم برای طرح توجیهی احداث رستوران
برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی

برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش مثل خواد اولیه آشپزخانه
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل
 برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه
برآورد هزینه تولید سالیانه

برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش غذاها
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن

 

عنوان طرح:  طرح توجیهی راه اندازی رستوران نگارش سال 1404  (doc+pdf)

  • حجم فایل  : 1300 کیلوبایت
  • تعداد صفحات: 33 صفحه
  • نوع فایل doc + pdf
  • لینک دانلود بلافاصله پس از پرداخت فعال خواهد شد.
  • ضمنا یک نسخه از فایل به ایملی که در صفحه خرید وارد کرده اید ارسال خواهد شد.

خلاصه گزارش طرح تاسیس رستوران نگارش 1404 فایل ورد + پی دی اف

 

جهت سفارش طرح توجیهی با کارشناسان شرکت الماس طرح البرز تماس بگیرید.

 

شماره های تماس کارشناسان

 مهندس ایزدی پور   09369714614  آیکن تلفن      خانم مهندس ملکی   09015516984   آیکون تلفن  

نویسنده

 

نویسنده

سمیه ملکی
قیمت:   225000تومان

جهت سفارش طرح توجیهی با خانم مهندس ملکی تماس بگیرید.(09015516984)

ممکن است از این مطالب خوشتان بیاید

مطالب مرتبط