توسط سمیه ملکی
11-15-2021 12:08:35 AM
طرح توجیهی احداث رستوران doc + pdf نگارش سال 1400
معرفی طرح توجیهی رستوران :
هدف از تهیه طرح توجیهی رستوران برآورد کل سرمایه گذاری برای احداث یک رستوران در سال 1400 است , اعم از هزینه های ثابت یک رستوران و هزینه و سرمایه در گردش برای شروع به کار یک رستوران , در این طرح سود رستوران با توجه به سود هر پرس غذا محاسبه شده است , همچنین لیست تجهیزات و وسایل مورد نیاز برای راه اندازی آشپزخانه و رستوران با توجه به هزینه های سال 1400 برآورد شده است به روش های مختلفی می توان یک رستوران راه اندازی کرد از جمله : رستوران سنتی, طرح باغ رستوران , طرح توجیهی غذای بیرون بر ,طرح توجیهی و یا ایده برای کترینگ , طرح کسب و کار غذای خانگی , طرح توجیهی آشپزخانه صنعتی و موارد دیگری که هرکدام جذابیت خاصی دارد و امکانات و ملزوماتی با بودجه ای مختلف را برای اجرا نیاز دارند, فودکورت و فست فود هم زیر مجموعه ای از رستوران هستند که در ابعاد کوچک تر و با هزینه کمتر قابل اجرا هستند. ملک به صورت اجاره ای در نظر گرفته شده است .

مشخصات طرح توجیهی رستوران نگارش سال 1400:
1. تهیه شده در دو نسخه doc + pdf
2. شامل صفر تا صد اجرای پروژه
3. برآورد کل هزینه راه اندازی رستوران و سرمایه گذاری لازم جهت احداث یک رستوران در سال 1400
4. شامل لیست تجهیزات و وسایل مورد نیاز برای اجرای طرح
5. برآورد میزان درآمد و سود طرح رستوران با توجه به نرخ تورم سالانه
6. برآورد چشم انداز 10 ساله طرح
7. قابلیت استفاده از طرح برای گرفتن وام راه اندازی رستوران
8. قابلیت استفاده از طرح جهت اخذ مجوز راه اندازی رستوران
9. مکان رستوران به صورت اجاره ای در طرح در نظر گرفته شده است و هزینه ساخت و ساز ساختمان در طرح لحاظ نشده است.

تعریف رستوران
رستوران یا سالن غذاخوری ، شغلی است که غذا و نوشیدنی را برای مشتریان تهیه و سرو می کند. وعده های غذایی و نوشیدنی معمولاً در همان رستوران سرو و میل می شوند ، اما بسیاری از رستوران ها خدمات غذای بیرون بر و تحویل غذا را نیز ارائه می دهند. رستوران ها از نظر شکل ظاهری و منوی غذایی بسیار متنوع هستند ، از جمله انواع مختلفی از غذاها و مدل های خدماتی از رستوران های فست فود ارزان و کافه تریا گرفته تا رستوران های خانوادگی با قیمت متوسط تا رستوران های لوکس با قیمت بالا.
بعضی از رستوران ها همه وعده های غذایی اصلی مانند صبحانه ، ناهار و شام (به عنوان مثال ، رستوران ها و غذاخوری ها ، رستوران های هتل و رستوران های فرودگاه و غذاهای فست فودی ) را سرو می کنند. سایر رستوران ها ممکن است فقط یک وعده غذا (مثلاً فقط صبحانه) یا دو وعده (مثلاً ناهار و شام) تهیه کنند. رستوران یک مکان عمومی است که در آن مشتریان از منویی ثابت غذای خود را سفارش می دهند.

انواع خدمات رستوران
به طور معمول ، در رستوران های گران قیمت ، مشتریان پشت میزها می نشینند ، سفارش آنها توسط گارسون گرفته می شود و غذا را آماده می کند. پس از صرف غذا ، مشتریان قبض را پرداخت می کنند. در برخی از رستوران ها ، مانند رستوران های محل کار ، هیچ پیشخدمتی وجود ندارد. مشتریان از سینی هایی استفاده می کنند که خودشان می توانند نوشیدنی را از یخچال انتخاب کنند و همچنین غذای مورد نظر خودر را در قسمت صندوق درخواست کنند و سپس قبل از نشستن بهزینه آن را به صندوق پرداخت کنند. رویکرد رستوران دیگری که از چند پیشخدمت استفاده نمی کند ، رستوران بوفه است. مشتری ها غذا را در بشقاب های خودشان سرو می کنند و سپس در پایان غذا پول را پرداخت می کنند.
فست فودها نیز رستوران محسوب می شوند. علاوه بر این ، کامیون ها و ماشین هایی هستند که به فروش مواد غذایی اقدام می که این مورد هم یکی دیگر از گزینه های محبوب برای افرادی است که خواهان خدمات سریع غذا هستند.
مراحل مهم برای احداث یک رستوران
اولین قدم برای افتتاح یک رستوران جدید تصمیمگیری در مورد نوع رستوران است. آیا میخواهید یک رستوران ناهارخوری باکیفیت بالا احداث کنید آیا نوع خاصی از غذاها را در ذهن دارید، مانند ایتالیایی، فرانسوی یا هندی
مورد بعدی مکان برای احداث رستوران است این مورد در موفقیت و بازدهی طرح میتواند بسیار مؤثر باشد.
اگر میخواهید مکان احداث رستوران را اجاره کنید باید دقت کنید آیا این رستوران در یک منطقه شلوغ و با پاخور زیاد قرار دارد؟
آیا پارکینگ دارد و یا خیابان و مسیر طوری هست که جای پارک ماشینها را داشته باشد؟
آیا چندین رستوران دیگر در همان نقطه احداث و احیاناً بستهشدهاند؟
لذتبخشترین قسمت از افتتاح یک رستوران جدید میتواند انتخاب یک نام رستوران باشد که به معنای چیزی برای شماست.
گام مهم بعدی هزینههای احداث رستوران
تأمین مالی همان چیزی است که باعث میشود شما رستوران خود را در چه ابعاد و با چه کیفیتی احداث کند.
مورد بعدی مجوز
مجوزهای لازم برای احداث رستوران، به یاد داشته باشید، بسیاری از مجوزها چندین هفته، حتی ماهها طول میکشد تا تصویب شوند؛ بنابراین پسازاینکه وضعیت بودجه شما مشخص شد، شروع به پیگیری مدارک برای اخذ وام کنید.
طراحی رستوران
انتخاب رنگ مناسب برای رستوران شما به شما در ایجاد یک برند قدرتمند کمک میکند و به شما کمک میکند تا از یک فضای مناسب برای مشتریان استقبال کنید.

منوها، خرید تجهیزات و استخدام کارکنان
یک منوی رستوران که بهخوبی نوشتهشده است، خواندن آسان باشد و یک طرح واضح و بدون حاشیه باشد. همچنین بهتر است از یکقلم جذاب و کاغذ باکیفیت استفاده کنید.
پسازآن میتوانید خرید تجهیزات و مبلمان را آغاز کنید.
هرچه بهروز افتتاح نزدیک میشوید، هم آشپزخانه و هم کارگران را استخدام کنید. کارکنان آشپزخانه، پیشخدمت و صندوقدار همه اجزای جداییناپذیر از رستورانها هستند و شما باید فرد مناسبی را برای هر موقعیتی استخدام کنید.
تبلیغات
تبلیغات برای بیشتر رستورانهای جدید ضروری است. میتوانید تبلیغات رسانهای اجتماعی مانند فیسبوک، توییتر و اینستاگرام را با تبلیغات سنتی بیشتر مانند روزنامهها و تبلیغات تلویزیونی تکمیل کنید، همچنین از تأثیری که یک وبسایت خوب در موفقیت رستوران شما دارد نیز غافل نشوید.
خلاصه گزارش طرح توجیهی رستوران نگارش سال 1400 :
1-عنوان فعاليت:
|
طرح توجیهی رستوران
|
2-ظرفيت :
|
محاسبه در جدول شماره 4
|
3-مجري طرح:
|
-
|
4-محل اجرا :
|
-
|
5-اشتغال طرح :
|
8نفر
|
6-سرمايه ثابت طرح :
|
8234.22میلیون ریال
|
7-سرمايه در گردش :
|
1751.17میلیون ریال
|
8-سرمايه گذاري کل طرح :
|
9985.39میلیون ریال
|
9-ميزان زمين طرح :
|
250 متر مربع
|
10-ميزان زمين بنا :
|
250 متر مربع
|
11-ميزان تسهيلات مورد نياز :
|
7988.31میلیون ریال
|
12-نوع تسهيلات :
|
وام 5 ساله
|
13-نقطه سربه سر :
|
65.52%
|
14-مدت برگشت سرمايه :
|
5 سال
|
15-نرخ بازدهي سرمايه :
|
34.99%
|
16-تورم :
|
30%
|
16-نرخ تنزیل :
|
25 %
|
فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی رستوران نگارش سال 1400 :
برآورد زمین یا مکان مناسب برای طرح توجیهی رستوران
برآورد محوطه سازی های لازم
برآورد هزینه ساخت و ساز و یا تعمیر سالن رستوران
برآورد هزینه خرید و لیست ماشین آلات و تجهیزات
برآورد تاسیسات عمومی و تجهیزات (تاسیسات)
برآورد وسایل حمل و نقل
برآورد تجهیزات لازم برای طرح توجیهی احداث رستوران
برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی
برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش مثل خواد اولیه آشپزخانه
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل
برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه
برآورد هزینه تولید سالیانه
برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش غذاها
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن

طرح موجود دارای 30 صفحه فایل ورد و پی دی اف است. (pdf - word) ویرایش سال 1400
|