توسط سمیه ملکی
6-10-2025 5:57:19 PM
دانلود طرح توجیهی باغ تالار و باغ رستوران pdf+doc | براورد هزینه ساخت باغ تالار در سال 1402
طرح توجیهی باغ رستوران - طرح توجیهی و توجیه فنی و مالی و اقتصادی احداث باغ رستوران ویرایش بهار 1402
باغ رستوران مکانی است که یک رستوران در کنار یک فضای سرسبز و باصفا و در میان درختان و گل ها احداث شده باشد.
در فضای داخلی باغ آلاچیق هایی ساخته می شود که برای تزیین آلاچیق ها سعی می شود که آلاچیق ها با فرش های زیبا فرش شود .
در بین درختان باغ آبنما هایی طراحی و ساخته می شود که زیبایی باغ رستورا ن را دوچندان می کند.
مهمترین ویژگی یک باغ رستوران , فضای بسیار مطبوع , آرام و سبز رستوران است که در این مکان ها آرامشی وجود دارد دور از همه شلوغی ها و رفت و آمد های زندگی شهری که لذت را چند برابر می کند.
در باغ رستوران ها معمولا منوهای غذایی تنوع بیشتری دارند . باغ رستوران ها مکان بسیار مناسبی برای برگزاری جشن ها و مهمانی و عروسی هاست .

باغ رستوران قسمت ها و بخش های متنوعی دارد از جمله :
باغ , آلاچیق ها , رستوران , بوفه , کافی شاپ , نماز خانه ,آب نما , و ...
معمولا افرادی که باغ رستوران ها را برای صرف غذا و وقت گذرانی انتخاب می کنند , باغ رستوران را یک تفریح می شمارند و انتظار دارند که امکانات و کیفیت ی که در یک باغ رستوران تجربه می کنند بسیار بیشتر از رستوران های معمولی باشد.
لذت صرف یک وعده غذای با کیفیت در باغ رستوران در کنار فضای زیبا و دلنشینی که دارد شاید یکی از مهمترین دلایل انتخاب یک باغ رستوران جهت برگزاری مراسمات باشد.

فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی باغ تالار و رستوران عروسی pdf +doc نگارش 1402 :
برآورد هزینه های رهن و اجاره برای طرح توجیهی باغ تالار عروسی
برآورد محوطه سازی های لازم
برآورد هزینه ساخت و ساز
برآورد هزینه خرید و لیست ماشین آلات و تجهیزات
برآورد تاسیسات عمومی و تجهیزات (تاسیسات)
برآورد وسایل حمل و نقل
برآورد تجهیزات لازم برای طرح توجیهی باغ تالار عروسی
برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی
برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل طرح توجیهی
برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه
برآورد هزینه تولید سالیانه
برآورد قیمت تمام شده
درآمد تالار
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن
1-عنوان فعاليت:
|
طرح توجیهی احداث باغ رستوران وباغ تالار
|
2-ظرفيت :
|
1000 نفر
|
3-مجري طرح:
|
|
4-محل اجرا :
|
|
5-اشتغال طرح :
|
12نفر
|
6-سرمايه ثابت طرح :
|
176048.95میلیون ریال معادل هفده میلیارد و ششصد و چهار میلیون و هشتصد و نود و پنج هزارتومان
|
7-سرمايه در گردش :
|
9864.83میلیون ریال معادل نهصد و هشتاد و شش میلیون و چهارصد و هشتاد و سه هزارتومان
|
8-سرمايه گذاري کل طرح :
|
185913.78میلیون ریال معادل هجده میلیارد و پانصد و نود و یک میلیون و سیصد و هفتاد و هشت هزارتومان
|
9-ميزان زمين طرح :
|
10000متر مربع
|
10-ميزان زمين بنا :
|
2295متر
|
11-ميزان تسهيلات مورد نياز :
|
148731.02میلیون ریال معادل چهارده میلیارد و هشتصد و هفتاد و سه میلیون و یکصد و دو هزارتومان
|
12-نوع تسهيلات :
|
وام 5 ساله
|
13-نقطه سربه سر :
|
32.37%
|
14-مدت برگشت سرمايه :
|
3سال پس از بهره برداری
|
15-نرخ بازدهي سرمايه :
|
32.79%
|
16-تورم :
|
40%
|
17-نرخ تنزیل :
|
25%
|
- حجم فایل : 5.600کیلوبایت
- کل زمین طرح : 10000 متر مربع
- محصولات طرح : طرح توجیهی باغ تالار
- تعداد صفحات : 39 صفحه
- نوع فایل ورد و pdf
- لینک دانلود بلافاصله پس از پرداخت فعال خواهد شد.
- ضمنا یک نسخه از فایل به ایملی که در صفحه خرید وارد کرده اید ارسال خواهد شد.
- طرح در دست نگارش است.
|