تهیه طرح توجیهی ،از ضررهای هنگفت مالی و اعتباری جلوگیری می کند.هر ایده ای تا روی کاغذ ریز نشود قابلیت اجرا پیدا نمی کند

طرح توجیهی رستوران سنتی | طرح توجیهی رستوران: doc + pdf سال 99

در کنار همه رستوران‌ها و فست فود های رنگارنگی که در سطح شهر هستند هنوز هم وجود یک رستوران سنتی با آن حال و هوایی دنج و آرام می‌تواند مشتریان خاص خود را داشته باشد.
در رستوران‌های سنتی غذای سنتی و اصیل تهیه می‌شود، دکور و چیدمان این رستوران هم بر مطابق با آداب‌ورسوم سنتی طراحی می‌شود، معمولاً آب‌نماهای زیبا، تخت‌های چوبی زیبا برای سرو غذا و نورپردازی‌های خاص که زیبایی یک رستوران سنتی را دوچندان می‌کند.

طرح توجیهی رستوران سنتی


ساختمان‌ها و بناهای موردنیاز رستوران سنتی

حداقل مجموع زیربنای کلیه فضاهای فیزیکی رستوران سنتی شامل (شامل سالن پذیرایی، آشپزخانه، آبدارخانه، انبار مواد مصرفی، سردخانه‌ها، ظرف‌شویی، اتاق استراحت کارکنان، اتاقک لباس مهمانان، دفتر مدیر، سرویس‌های بهداشتی عمومی، نمازخانه، موتورخانه و پارکینگ)

موارد مهم در احداث رستوران سنتی

دقت کنید در احداث یک رستوران سنتی چیزی که بسیار اهمیت دارد، طراحی و دکور رستوران و همچنین غذاهایی است که سرو می‌شوند.
- مکان موردنظر باید دارای حوض و فواره‌های مناسب باشد که ایمنی هم در آن حتماً رعایت شود.
- برای تأمین نور سفره‌خانه علاوه بر استفاده از لامپ‌های معمولی از لامپ‌های با شکل قدیمی هم باید استفاده شود.
- همچنین برای بهتر بودن فضای کار بهتر است از یک‌خانه قدیمی البته محکم استفاده شود تا بتوان سنتی بودن فضا را بهتر جلوه داد.
- باید توجه داشته باشید که در سفره‌خانه سنتی کارکنان لباس‌های سنتی می‌پوشند و همچنین در لیست غذاهای منو، غذاهای سنتی و محلی هم وجود دارد.
- در سفره‌خانه سنتی باید حتماً از تخت‌های چوبی هم استفاده شود.

طرح توجیهی رستوران سنتی

سرمایه لازم برای سفره‌خانه

اگر شما هم به احداث رستوران سمتی علاقه دارید حتماً برآورد هزینه و سرمایه لازم برای احداث رستوران سنتی برای شما بسیار موردتوجه است اینکه قبل از اینکه وارد کار بشوید بتوانید برآورد کنید که کل سرمایه و هزینه‌ها چقدر می‌شود.
هزینه‌های احداث یک رستوران برای هر فرد می‌تواند متفاوت باشد زیرا به عوامل مختلفی بستگی دارد.
یک توضیح در ادامه می‌دهم تا بیشتر با این مورد آشنا شوید
فرض کنید شخصی قصد احداث یک رستوران سنتی دارد و می‌خواهد برای رستوران زمین بخرد و خودش ساخت‌وساز کند و شخص دیگری که قصد احداث رستوران سنتی را دارد تصمیمش بر اجاره و رهن یک ساختمان مناسب است، مسلماً هزینه‌های این دو بسیار متفاوت خواهد بود حال اگر قیمت این ملک‌ها را در شهرها و محله‌های مختلف هم بخواهیم یک فاکتور دیگر در برآورد هزینه‌ها لحاظ کنیم مطمئن بازهم قیمت‌ها تغییر خواهد کرد.


بنابراین به‌طورکلی هزینه‌های احداث یک رستوران سنتی به ترتیب شامل موارد زیر است:

1-    هزینه خرید یا اجاره ملک
2-    هزینه‌های مربوط به طراحی و دیزیان رستوران و خرید اشیا قدیمی و تزئینات
3-    هزینه‌های مربوط به خرید تجهیزات و وسایل آشپزخانه
4-    هزینه‌های مربوط به تهیه مواد اولیه
5-    هزینه‌های مجوز و تابلو در ورودی
6-    سایر هزینه‌های که شامل حقوق و دستمزد و تأسیسات و. می‌شود.


کل سرمایه لازم برای سفره‌خانه سنتی در سال 99 با در نظر گرفتن همه هزینه‌های ثابت و هزینه‌های در گردش برای یک رستوران به‌اندازه 150 مترمربع حدوداً یک میلیارد و چهارصد میلیون تومان می‌شود.

طرح توجیهی رستوران سنتی 99

درامد سفره‌خانه سنتی

درامد سفره‌خانه سنتی با توجه به میزان فروش وعده‌های غذا در صبحانه و نهار و شام محاسبه می‌شود . در این طرح با توجه به ظرفیت مورد انتظار میزان درآمد طرح با توجه به بازدهی طرح که 46 درصد برآورد شده است موردقبول است.

وام برای رستوران سنتی

در این طرح با توجه به هزینه ها یک میلیارد و یکصد و بیست و نه میلیون تومان به عنوان وام در نظر گرفته شده است.

فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی تاسیس سفره خانه سنتی نگارش سال 99:

برآورد زمین راه اندازی سفره خانه سنتی 99
برآورد محوطه سازی
برآورد هزینه ساخت و ساز و یا تعمیر ساختمان ها
برآورد هزینه خرید و لیست ماشین آلات و تجهیزات
برآورد تاسیسات عمومی و تجهیزات (تاسیسات)
برآورد وسایل حمل و نقل


برآورد تجهیزات لازم برای راه اندازی سفره خانه سنتی
برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی

برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل برای سفره خانه سنتی
 برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه :
برآورد هزینه تولید سالیانه
برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن

 

خلاصه گزارش طرح توجیهی رستوران سنتی نگارش سال 99

 

1-عنوان فعاليت:

احداث رستوران سنتی

2-وضعیت ملک :

اجاره 5 ساله

3-مجري طرح:

............................

4-محل اجرا :

.............................

5-اشتغال طرح :

8نفر

6-سرمايه ثابت طرح :

12546.36میلیون ریال معادل یک میلیارد و دویست و پنجاه و چهار میلیون تومان

7-سرمايه در گردش :

1569.29میلیون ریال معادل یکصد و پنجاه و شش میلیون تومان

8-سرمايه گذاري کل طرح :

14115.65میلیون ریال معادل یک میلیارد و چهارصد و یازده میلیون تومان

9-ميزان زمين طرح :

150متر مربع

10-ميزان زمين بنا :

150متر

11-ميزان تسهيلات مورد نياز :

11292.52میلیون ریال معادل یک میلیارد و یکصد و بیست و نه میلیون تومان

12-نوع تسهيلات :

وام 5 ساله

13-نقطه سربه سر :

58.32%

14-مدت برگشت سرمايه :

4سال

15-نرخ بازدهي سرمايه IRR :

46.20%

16-تورم :

30%

17-نرخ تنزیل :

%18

18-NPV

671.34

19-مدت زمان اجرای طرح :

5 سال از سال 1399-1400 الی 1405

 

نویسنده

سمیه ملکی
قیمت:   35000تومان

ممکن است از این مطالب خوشتان بیاید

مطالب مرتبط
معرفی دوستان و همکاران

دیدگاه های شما

افزودن یک دیدگاه