توسط سمیه ملکی
6-26-2023 12:53:21 AM
طرح توجیهی فست فود | طرح توجیهی فود کورت سال 99
معرفی طرح توجیهی فست فود نگارش سال 99
هدف از اجرای طرح توجیهی فست فود برآورد هزینه های راه اندازی یک فست فود در یک مغازه به اندازه 50 متر به صورت رهن و اجاره سالانه است , در این طرح همه هزینه ها از اجاره مغازه , پول رهن گرفته تا هزینه های مربوط به طراحی دکور و تهیه تابلو تا خرید تجهیزات محاسبه شده اند همچنین با توجه به هزینه راهاندازی فست فود در سال 99 میزان درآمد فست فود در سال 99 نیز حساب شده است , تهیه و مطالعه این طرح به علاقه مندان راه اندازی فست فود و فودکورت توصیه می شود , محاسبات دقیق و طبق قیمت دلار در سال 99 انجام شده است . محصولاتی که در این طرح آورده شده است شامل پیتزا , ساندویچ , سیب زمینی سرخ کرده و انواع نوشیدنی است.
مقدمه
افزایش جمعیت و تغییر شیوه زندگی باعث افزایش مشغلهها و همچنین کمبود وقت برای افراد در طبخ غذا شده است، همین مورد خود دلیلی است که تمایل افراد بهصرف غذاهای آماده بیرون از منزل بیشتر شده است، گرفتاری و مشغلههای کاری باعث شده که افراد تمایل به تهیه یک غذای آماده و باکیفیت و البته باقیمت مناسب داشته باشند و همین امر روزبهروز به محبوبیت فست فود و افزایش رستورانها کمک میکند.
فست فود چیست؟
فست فود مدل خاصی از رستوران است که غذای خاصی مثل ساندویچ و همبرگر و پیتزا در آنجا سرو میشود.
فست فود به غذایی گفته میشود که در زمان کوتاهی تهیه میشود و قیمت مناسبتری نسبت به غذاهای رستورانی دارند. هزینههای راهاندازی یک فست فود بسیار کمتر از هزینهای راهاندازی یک رستوران است.
هزینه راهاندازی فست فود در سال 99
برای شروع بکار لازم است که هزینه تقریبی راهاندازی فست فود را تخمین بزنید و بعدازآن بودجه لازم را تهیه کنید، بیشترین هزینه فست فود مربوط به اجاره مغازه و قیمت تجهیزات فست فود است.
1- هزینههای اخذ مجوز
توجه داشته باشید که هرچند که گرفتن مجوزها زمانبر و هزینهبر است اما عدم به دست آوردن مجوزهای لازم میتواند منجر به جریمههای سنگین شود، یا حتی باعث تعطیل شدن کار شما شود. همچنین تهیه کارت معاینه بهداشت نیز الزامی است.
2- هزینه رهن و اجاره مکان
مکان موردنظر باید ویژگیهایی داشته باشد تا فروش شما بیشتر باشد ازجمله اینکه قابلمشاهده و در دسترس باشد. امکان پارک ماشین وجود داشته باشد. در مسیر رفتوآمد افراد پیاده باشد.
3- تهیه کردن منوی غذای موردنظر
4- هزینههای مربوط به خرید و تهیه تجهیزات با توجه به منویی که قبلاً تهیهکردهاید.
5- هزینههای طراحی دیزاین و تهیه تابلو مغازه
6- هزینههای مربوط به تبلیغات و جذب مشتری
7- هزینههای استخدام نیروی کار و بیمه
8- هزینه تأمین مواد اولیه
بازار هدف فست فود
بازار هدف شامل اشخاصی است که وقت و انرژی لازم برای طبخ و تهیه غذا را ندارند. جوانان و کسانی که دستمزد کمی دارند نیز به دلیل قیمت نسبتاً پایین فست فود، مشتریان هدف هستند.
منبع درآمد فست فود چیست؟
فست فود ها و غذاهای آماده با فروش مواد غذایی و نوشیدنی به مشتریان درآمد کسب میکند.
نکات مهم در موفقیت فست فود ها
1- سرعت عمل در تهیه غذا شاید مهمترین عامل برای جلب رضایت مشتری باشد. همچنین قیمت محصولات شما باید توان رقابت با رقبا را داشته باشد.
2- تهیه یک وبسایت میتواند یک گزینه خوب برای فروش بیشتر و گرفتن سفارش باشد. مخصوصاً که وبسایت بروز باشد و قیمتها و منو روزانه آپدیت شود.
برگ برنده فست فودها چیست؟
شاید یکی از دلایلی که این روزها فست فودها را اینقدر محبوب کرده قیمت آن باشد که هر شخصی با هر درآمدی میتواند آن را تهیه کند و هم اینکه غذاهای فست فود واقعاً خوشمزه هستند و افراد با تهیه آنها احساس رضایت و خوشحالی میکنند.
1-عنوان فعاليت:
|
طرح توجیهی راه اندازی فست فود
|
2-ظرفيت :
|
-
|
3-مجري طرح:
|
.................
|
4-محل اجرا :
|
.................
|
5-اشتغال طرح :
|
6نفر
|
6-سرمايه ثابت طرح :
|
5316.65میلیون ریال- پانصد و سی و یک میلیون تومان
|
7-سرمايه در گردش :
|
1336.84میلیون ریال-یکصد و سی و سه میلیون تومان
|
8-سرمايه گذاري کل طرح :
|
6653.49میلیون ریال-ششصد و شصت و پنج میلیون تومان
|
9-ميزان زمين طرح :
|
50متر مربع
|
10-ميزان زمين بنا :
|
50متر
|
11-ميزان تسهيلات مورد نياز :
|
5322.79میلیون ریال –معادل پانصد و سی و دو میلیون تومان
|
12-نوع تسهيلات :
|
وام 5 ساله
|
13-نقطه سربه سر :
|
53.60%
|
14-مدت برگشت سرمايه :
|
3سال
|
15-نرخ بازدهي سرمايه IRR :
|
54.35%
|
16-تورم :
|
30%
|
17-نرخ تنزیل :
|
%18
|
18-NPV
|
508.09
|
19-مدت زمان اجرا
|
5 سال از سال 1399-1400 –الی 1405
|
فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی فست فود ( فود کورت) نگارش سال 99:
برآورد زمین یا مکان مناسب برای طرح توجیهی فست فود ( فود کورت)
برآورد محوطه سازی های لازم
برآورد هزینه رهن و اجاره فست فود ( فود کورت)
برآورد هزینه خرید تجهیزات
برآورد تاسیسات عمومی و وسایل گرمایش و سرمایش
برآورد وسایل حمل و نقل ( پیک موتوری)
برآورد تجهیزات لازم برای طرح توجیهی احداث فست فود ( فود کورت)
برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی
برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش مثل خواد اولیه آشپزخانه
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل
برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه
برآورد هزینه تولید سالیانه
برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش غذاها
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن
طرح موجود دارای فایل ورد و پی دی اف است. (pdf - word) ویرایش سال 99
پیشنهاد ویژه برای شما :
|