تهیه طرح توجیهی ،از ضررهای هنگفت مالی و اعتباری جلوگیری می کند.هر ایده ای تا روی کاغذ ریز نشود قابلیت اجرا پیدا نمی کند

طرح توجیهی فست فود سیار 1403 ⭐️ جهت اخذ وام و مجوز فایل pdf+Word

طرح توجیهی فست فود سیار ⭐️ محاسبه درآمد فست فود سیار در سال 1403

راه‌اندازی فست فود سیار یکی از بهترین ایده‌های کسب‌وکار به شمار می‌رود و درآمد خوبی هم دارد  زیرا در این روش کارآفرین درگیر هزینه‌های ساخت‌وساز و یا درگیر اجاره‌های سنگین نمی‌شود و از آن گذشته قابل‌حمل و نقل است و اگر در محلی بازدهی مطلوبی نداشته باشد می‌توان آن را به محل دیگر منتقل کرد.
فست‌فود سیار غذاهای آماده و سریع را از طریق یک وسیله نقلیه متحرک مانند وانت یا ون به مشتریان عرضه می‌کند. این نوع کسب‌وکار به دلیل انعطاف‌پذیری بالا و سرمایه‌گذاری اولیه نسبتاً کم، بسیار محبوب شده است.

طرح توجیهی فست فود سیار


چرا فست فود را باید انتخاب کنیم؟
فست فود در همه جهان از محبوبیت خاصی برخوردار است, چراکه طعم و مزه خوب و سرعت آماده شدن غذا در سبک زندگی امروزی سهم بسزایی دارد. امروزه اکثر ما درگیر کارهای روزمره هستیم و فرصت زیادی برای آشپزی و درست کردن غذای روزانه نداریم و سرعت‌بالای آماده شدن فست فودها, طعم و مزه خوب و عالی, تنوع زیاد، قیمت پایین و قابل‌مصرف به‌صورت بیرون بر باعث شده است که این‌گونه غذاها با داشتن طبیعت وسیع و متنوع جای خود را در زندگی روزمره ما باز کنند. فست‌فود سیار می‌تواند به مکان‌های پرتردد مانند پارک‌ها، نزدیک دانشگاه‌ها، مراکز خرید و محل‌های گردشگری برود و به‌راحتی به مشتریان دسترسی پیدا کند. همچنین با توجه به هزینه‌های کمتر، خطرات مالی و اقتصادی نیز کاهش می‌یابد که این امر جذابیت بیشتری برای کارآفرینان تازه‌کار دارد.


چرا غذاهای خیابانی مورد استقبال قرارگرفته‌اند؟
غذاهای خیابانی تاریخچه بسیار زیادی در جهان دارند، غذاهای خیابانی معمولاً به‌صورت غذاها و نوشیدنی‌هایی هستند که توسط فروشندگان و دست‌فروشان کنار خیابان, داخل ماشین و ون‌ها و درون نمایشگاه‌ها و دکه‌ها به فروش می‌رسند.


دلیل استقبال مردم از غذاهای خیابانی:
قیمت پایین و در دسترس بودن مواد اولیه از مهم‌ترین دلایل استفاده مردم از غذاهای خیابانی به شمار می‌رود. غذاهای خیابانی معمولاً به خوراکی‌های ارزان و خوشمزه‌ای گفته می‌شود که قیمت بالایی نداند و به‌آسانی در دسترس همگان قرار دارند. در دسترس بودن یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌ها در استفاده مردم ازاین‌گونه خوراکی‌هاست, قابل‌حمل بودن و جای کم به صاحب کسب‌وکار این امکان را می‌دهد تا بهترین محل را برای جذب مشتری پیدا کند.


کامیون غذای سیار:
یک کامیونت است که برای طبخ غذا تجهیز شده است و نمای بیرون آن نقاشی و رنگ‌آمیزی شده و گاهی با بنرهای تبلیغاتی پوشانده شده است. این کامیون‌ها می‌توانند شامل فروش بستنی سیار، غذاهای سرد، فروش آب‌معدنی و نوشیدنی‌های خنک, غذاهای بسته‌بندی‌شده و با یک آشپزخانه کامل از صفرتا صد طبخ غذاها باشد. ون‌های فروش غذای سیار, فود کورت و یا غذای شبانه نیز گفته می‌شود.

طرح توجیهی فست فود سیار


مزایای فست فود سیار:
راه‌اندازی فست‌فود سیار یک فرصت خوب برای ورود به دنیای کسب‌وکارهای غذایی است. این نوع کسب‌وکار به انعطاف‌پذیری و هزینه‌های پایین‌تری نسبت به رستوران‌های ثابت نیاز دارد. درواقع بیشترین مزیت احداث فست فود سیار عدم نیاز به سرمایه‌گذاری زیاد است و این‌یک مزیت رقابتی خوب نسبت به رستوران‌های معمولی است.
از دیگر مزایای آن می‌توان به کاهش هزینه‌های عملیاتی شامل طیف وسیعی از کارمندان و کارگران و آشپز و خدمات کار و غیره اشاره کرد. یک تیم کوچک می‌تواند این کارها را اداره کند و از طرفی هزینه‌های مالیاتی تمیز به حداقل خود خواهد رسید. از دیگر هزینه‌های فست فود سیار می‌توان به کاهش هزینه‌های تعمیر و نگهداری اشاره کرد؛ و فست فود های سیار قابل تست محل‌های بیشتری برای فروش دارند, اکثر رستوران‌ها و فست فود ها به دلیل اینکه نمی‌توانند موقعیت خود را تغییر دهند و یا اینکه بازار و محل عبور جمعیت به دلایل مختلف ممکن است, از آن محل به‌جای دیگری تغییر مسیر دهد و دریکی دو سال اول شکست می‌خورند.
از دیگر دلایل شکست آن‌ها می‌توان به اجاره‌های بالا اشاره کرد. خوشبختانه فود تراک ها این مشکل را ندارند و باکمی جابه‌جایی می‌توان آن‌ها را در مسیر عبور جمعیت قرارداد.

درآمد فست فود سیار چقدر است؟
درآمد فست‌فود سیار می‌تواند متغیر باشد و به عوامل مختلفی بستگی دارد. این عوامل شامل مکان، نوع غذاها، قیمت‌گذاری، ترافیک مشتری، بازاریابی و مدیریت کسب‌وکار است.
درآمد فست‌فود سیار می‌تواند بسیار متغیر باشد. با در نظر گرفتن تمامی عوامل و مدیریت بهینه کسب و کار، می‌توانید به درآمد خوبی دست‌یابید. مهم‌ترین نکته، ارائه غذاهای باکیفیت و ایجاد تجربه مثبت برای مشتریان است تا بازگشت آن‌ها را تضمین کنید.
برای اینکه درآمد بیشتری در این کار داشته باشید باید کیفیت خوب و مناسب در غذاها ارائه ه دهید و همچنین تنوع غذایی داشته باشید به این صورت که منویی که انواع مختلف غذاها را ارائه می‌دهد، می‌تواند مشتریان بیشتری جذب کند. قیمت مناسب و کیفیت بالا می‌تواند موجب بازگشت مشتریان و افزایش فروش شود. همچنین برای بالا بردن فروش و درامد می‌توانید در ساعات مختلف روز و در مکان‌های مختلف فعالیت کنید، درحالی‌که رستوران‌های ثابت محدود به ساعات کاری و مکان ثابت خود هستند.

از هزینه‌های طرح می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. تهیه ون
  2. نقاشی و رنگ‌آمیزی ون و نصب تابلو تبلیغاتی روی آن
  3. تهیه لوازم آشپزخانه
  4. تهیه یخچال و فریزر
  5. تهیه موتوربرق بنزینی
  6. ویترین و میز کار استیل
  7. کپسول گاز
  8. میز و صندلی به تعداد محدود
  9. ریسه و لامپ و تجهیزات نورپردازی
  10. نصب تانکر حمل آب روی خودرو

یکی دیگر از عواملی که باعث بالا رفتن درآمد این طرح می‌شود هزینه‌های اولیه کمتر نسبت به رستوران ثابت است زیرا در مقایسه با راه‌اندازی یک رستوران ثابت، هزینه‌های اولیه برای فست‌فود سیار معمولاً کمتر است. نیازی به اجاره یا خرید مکان ثابت نیست و هزینه‌های مربوط به دکوراسیون و تأسیسات نیز کاهش می‌یابد. و شما می‌توانید مبلغی که می‌خواستید صرف هزینه‌های دیگر کنید صرف تبلیغات و بازاریابی کنید تا تعیین مخاطب هدف، مثلاً دانشجویان، کارکنان ادارات، یا توریست‌ها درآمد خود را بیشتر کنید.

فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی فست فود سیار نگارش سال 1403 :

برآورد زمین برای راه اندازی
فست فود سیار
برآورد محوطه سازی
برآورد هزینه تهیه تجهیزات برای فست فود سیار
برآورد هزینه خرید و لیست ماشین آلات و تجهیزات
برآورد تاسیسات عمومی و تجهیزات (تاسیسات)
برآورد وسایل حمل و نقل


برآورد مواد اولیه فست فود

برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی

برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل برای فست فود سیار
برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه
برآورد هزینه تولید سالیانه
برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن

خلاصه گزارش طرح توجیهی فست فود سیار 1403

1-عنوان فعاليت:

فست فود سیار

2-مجري طرح:

 

3-محل اجرا مکان های پیشنهادی برای توقف:

 

4-اشتغال طرح :

3نفر

5-سرمايه ثابت طرح :

12959.10میلیون ریال معادل یک میلیارد و دویست و نود و پنج میلیون و نهصد و ده هزارتومان

6-سرمايه در گردش :

2079.50میلیون ریال معادل دویست و هفت میلیون و نهصد و پنجاه هزارتومان

7-سرمايه گذاري کل طرح :

15038.60میلیون ریال معادل یک میلیارد و پانصد و سه میلیون و هشتصد و شصت هزارتومان

8-میزان تسهیلات مورد نیاز:

12030.88میلیون ریال معادل یک میلیارد و دویست و سه میلیون و هشتاد وهشت هزار تومان

8-ميزان زمين طرح :

0متر مربع (طرح نیاز به زمین ندارد)

9-ميزان زیربنا :

0متر(طرح نیاز به بنا ندارد)

11-نقطه سربه سر :

55.42%

12-مدت برگشت سرمايه :

4سال

13-نرخ بازدهي سرمايه :

33.03%

14-تورم :

40%

15-نرخ تنزیل :

25%

126- نگارش طرح

شرکت الماس طرح البرز    newbp.ir      

 

 

  • عنوان طرح: طرح توجیهی طرح توجیهی راه اندازی فست فود سیار 1403
  • حجم فایل  : 2000 کیلوبایت
  • تعداد صفحات: 30 صفحه
  • نوع فایل doc + pdf
  • لینک دانلود بلافاصله پس از پرداخت فعال خواهد شد.
  • ضمنا یک نسخه از فایل به ایملی که در صفحه خرید وارد کرده اید ارسال خواهد شد.

جهت سفارش طرح توجیهی با کارشناسان شرکت الماس طرح البرز تماس بگیرید.

 

شماره های تماس کارشناسان

 مهندس ایزدی پور   09369714614  آیکن تلفن      خانم مهندس ملکی   09015516984   آیکون تلفن  

نویسنده

سمیه ملکی
قیمت:   219000تومان

جهت سفارش طرح توجیهی با خانم مهندس ملکی تماس بگیرید.(09015516984)

ممکن است از این مطالب خوشتان بیاید

مطالب مرتبط
معرفی دوستان و همکاران