توسط سمیه ملکی
5-28-2023 11:39:06 AM
طرح توجیهی غذای آماده ویرایش سال 1401
طرح توجیهی غذای آماده نگارش سال 1401
معرفی طرح:
اگر شما هم قصد راه اندازی یک کسب و کار جدید با درآمد خوب را دارید , شاید راه اندازی کترینگ یا غذای آماده گزینه مناسبی برای شما باشد . هدف از تهیه این طرح راه اندازی یک غذای آماده در متراژ 150 متر و کل سرمایه گذاری طرح یک میلیارد و سیصد میلیون تومان برآورد شده است , غذاهایی که در طرح آورده شده است شامل انواع غذای آماده و انواع ساندویچ است .
غذای آماده بیرونبَر
غذای آماده بیرون بر به یکی از نیازهای اصلی افراد تبدیل شده است. پس اگر متوجه این نیاز افراد شدهاید و عاشق غذا و آشپزی باشید، قطعاً راهاندازی رستوران و یا مغازه بیرون بر شغل مناسبی برای شما است.
راه اندازی غذای آماده بیرونبَر به غذایی گفته میشود که در یک رستوران یا آشپزخانه تهیه و بسته بندی می شود و در جایی دیگر مصرف می شود , حالا یا به ترجیح مشتری، یا چون رستوران فضا یا صندلی برای نشستن ندارد مشتریان بعد از خرید غذا آن را با خود به خانه یا محلی دیگر میبرند .
کترینگ به سرویسی اطلاق می شود که غذا را در محلی مشخص و بهداشتی طبق و آماده می کند و به مشتری تحویل می دهد .
غذایی که در آشپزخانه تهیه می شود می تواند غذای گرم یا سرد باشد. کترینگ و آشپزخانه غذای بیرون بر، از جهات زیادی شبیه به هم هستند اما تفاوت هایی نیز دارند. مهم ترین شباهت آن ها، تامین کردن غذا و نوشیدنی است. و بارزترین تفاوت شان نیز به مخاطبان آن ها بر می گردد.بیشتر مشتریان آشپزخانه های بیرون بر، مردم هستند. در حالی که کترینگ ها با شرکت ها برای تهیه غذای شرکتی همکاری می کنند. برای مثال می توان به کترینگ های هوایی، هتل، ریلی، بیمارستانی و… اشاره کرد.
مراحل و نحوه راه اندازی آشپزخانه بیرون بر
- اگر قصد راه اندازی یک غذای بیرون ب دارید باید چالش های پیش روی خود را بشناسید و برای اجرایی کردن کار مراحلی را طی کنید که در ادامه به شرح آن ها می پردازیم :
- تهیه یک طرح توجیهی اقتصادی و برآورد مالی
- تهیه منو از غذاها
- تهیه مکان مناسب آشپزخانه
- تهیه مجوز های لازم
- تهیه تجهیزات آشپزخانه و وسایل کار
- استخدام پرسنل و نیوری کار
- شناسایی بهترین تامین کنندگان مواد غذایی و مواد اولیه
- دلیوری
- بازاریابی و تبلیغ کار
طرح توجیح اقتصادی
مهم ترین قسمت در افتتاح آشپزخانه غذای بیرون بر، داشتن توجیح اقتصادی است. بازار امروز، به شدت رقابتی بوده و نمی توان بی گدار به آب زد.توصیه می کنیم تا زمانی که یک توجیه اقتصادی قابل قبول برای کار خود پیدا نکرده اید، به سراغش نروید.
امروزه غذاهای آماده و نیمه آماده طرفداران خودشان رادارند طرح توجیهی غذای آماده ازجمله طرحهایی است که ضرورت وجود آن دیگر بر کسی پوشیده نیست زیرا امروزه با افزایش مشغلههای کاری و فردی که همه ما درگیر آن هستیم شاید کمتر فرصت آن پیش بیاید که بتوانیم در خانه غذاهای گرم و موردعلاقهمان را پخت کنیم، خوشبختانه غذاهای آمادهای هستند که کیفیت غذای خانگی رادارند و میتوان از آنها استفاده کرد، به همین جهت است که اجرای طرح غذای آماده میتواند جز مشاغلی است که موردتقاضا است و میتواند سود خوبی را نصیب سرمایهگذار کند.همچنین طرح توجیهی صنایع غذایی هم در حال حاضر جز مشاغل پرطرفدار می باشد. زیرا علاقه به غذاها و طعم ها هیچ موقع کم نمی شود.
معرفی طرح توجیهی غذای آماده
در طرح توجیهی غذای آماده هدف ما اجرای یک آشپزخانه است که در آنجا به پخت و تهیه انواع غذا پرداخته میشود. در این طرح سعی کردهایم شمارا با این حرفه تا حدودی آشنا کنیم و بیشتر هدف ما بررسی هزینهها و سرمایه لازم برای راهاندازی یک غذای آماده است، در طرح توجیهی غذای آماده همه هزینهها ازجمله هزینه لازم برای خرید تجهیزات آشپزخانه ازجمله: خرید یخچال و اجاقگاز و وسایل آشپزخانه و ... و همچنین هزینههای لازم جهت تهیه مواد اولیه، بررسی سود و زیان سالانه طرح، محاسبه نرخ بازدهی طرح که همه موارد بر اساس قیمتهای سال1401 و نرخ تورم 30% بهصورت سالانه محاسبهشدهاند.
ساختمانهای موجود در طرح
در این طرح مکان برای احداث آشپزخانه بیرون بر یا همان غذای آماده بهصورت رهن سالانه در نظر گرفتهشده است؛ و ساخت و سازی برای این طرح در نظر گرفته نشده است.
اهمیت اجرای طرح غذای آماده
امروزه باوجود همه غذاهای فست فودی و ساندویچی که هرروزه هم زیاد میشوند کسانی هستند که علاقهی چندانی به غذاهای پرچرب و پرکالری فست فودی ندارند و ترجیح میدهند در کنار همه کمتحرکیهای که به دلیل گرفتاری کار روزمره با آن درگیر هستند حداقل غذای سالمی را میل کنند به همین خاطر است که راهاندازی یک غذای آماده آنهم با غذاهای خانگی و سالم میتواند گزینه مناسبی باشد .
فهرست مطالب موجود درطرح توجیهی غذای آماده نگارش سال 1401:
برآورد هزینه لازم برای تهیه زمین برای غذای آماده
برآورد محوطه سازی
برآورد هزینه اجاره مکان برای غذای آماده
برآورد هزینه خرید و لیست ماشین آلات و تجهیزات
برآورد تاسیسات عمومی و تجهیزات (تاسیسات)
برآورد وسایل حمل و نقل مثل موتور سیکلت برای حمل غذا
برآورد مواد اولیه تهیه غذای آماده
برآورد آب ،برق ،سوخت
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد کارگر
برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل برای غذای آماده
برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه :
برآورد هزینه تولید سالیانه
برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش غذاها
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن
1-عنوان فعاليت:
|
طرح توجیهی تولید غذای آماده بیرون بر
|
2-ظرفيت :
|
|
3-مجري طرح:
|
-
|
4-محل اجرا :
|
-
|
5-اشتغال طرح :
|
7نفر
|
6-سرمايه ثابت طرح :
|
11031.90میلیون ریال معادل یک میلیارد و یکصد و سه میلیون و یکصد و نود هزارتومان
|
7-سرمايه در گردش :
|
2909.34میلیون ریال معادل دویست و نود میلیون و نهصد و سی و چهار هزارتومان
|
8-سرمايه گذاري کل طرح :
|
13941.24میلیون ریال معادل یک میلیارد و سیصد و نود و چهار میلیون و یکصد و بیست و چهار هزارتومان
|
9-ميزان زمين طرح :
|
150متر مربع
|
10-ميزان زمين بنا :
|
150متر مربع
|
11-ميزان تسهيلات مورد نياز :
|
11153میلیون ریال معادل یک میلیارد و یکصد و پانزده میلیون و سیصد هزارتومان
|
12-نوع تسهيلات :
|
وام 5 ساله
|
13-نقطه سربه سر :
|
74.32%
|
14-مدت برگشت سرمايه :
|
3سال
|
15-نرخ بازدهي سرمايه :
|
33%
|
16-تورم :
|
40%
|
17-نرخ تنزیل :
|
25%
|
*** توجه : این طرح توسط شرکت الماس طرح البرز تهیه و نگارش شده است و هر گونه کپی برداری از طرح و مطالب سایت حرام و غیر قانونی است و پیگرد قانونی دارد.
طرح توجیهی تولید غذای آماده نگارش سال 1402 ( pdf + word )
|