دوره آموزشی کشت زعفران گلخانه ای | دوره آموزش کشت ایروپونیک زعفران

کشت گلخانه زعفران  روشی جدید است که می‌توان زعفران را بدون نیاز به زمین زراعی کشت نمود , این روش مضرات زمین زراعی را ندارد . کشت زعفران در زمین دارای مشکلاتی ازجمله سرمازدگی ، آفات ، مشکلات جوندگان برای پیاز زعفران و بارندگی در هنگام برداشت گل است که باعث کاهش کیفیت محصول می‌شود. مقادیر بالای بار میکروبی به دلیل تماس با خاک نیز یکی دیگر از مشکلات پرورش زعفران در زمین زراعی است.

دوره آموزش کشت ایروپونیک زعفران


دوره آموزشی کشت زعفران گلخانه‌ای به‌صورت خاص و متناسب با سطح مهارت پایه برنامه‌ریزی‌شده است.
این دوره حدود یک روز کل طول می‌کشد و هدف آن آموزش اصول ابتدایی آشنایی با زعفران و نحوه ایجاد سالن , آشنایی با تجهیزات موردنیاز و کشت و نگه‌داری زعفران است. در دوره آموزشی زعفران شما فرایند راه‌اندازی و بهره‌برداری از گلخانه زعفران را یاد خواهید گرفت.


الزامات احداث گلخانه کوچک زعفران

  می‌توانید از هر فضای کوچک برای کشت گلخانه‌ای زعفران استفاده کنید.
     فضاهایی مانند حیاط و پارکینگ

 

*** با گذراندن دوره کشت زعفران گلخانه‌ای  می‌توانید پرورش گلخانه‌ای زعفران خود را شروع کنید  , با توجه به بالا قیمت زعفران , این محصول در جهان به‌عنوان طلای قرمز شناخته‌شده است و می‌توانید از هر مکان کوچک برای شروع کار و تولید زعفران باکیفیت استفاده کنید  و در طول دوره آموزشی ، این مطالب برای شما بیان‌شده است.


سرفصل‌های دوره آموزشی کشت زعفران گلخانه ای :

آشنایی با زعفرانن

-گیاه شناسی

– تولید

– آمار

    روش های کشت گلخانه ای(خاکی، هیدوپونیک و آیروپونیک) و مقایسه سه تکنیک کشت

– آشنایی با انواع کشت ها

– کشت خاکی و نحوه آبیاری

– کشت های بدون خاک و انواع آن

– کشت هیدروپونیک و انواع آن

– کشت آئروپونیک و انواع آن

– مقایسه سه نوع کشت

– مزایا و معایب کشت آیروپونیک


    روش کشت زعفران بر پایه روش آیروپونیک

– معرفی کشت رعفران گلخانه ای

– مراحل مختلف خواب و بیداری

– شرایط لازم برای دوره بیداری و خواب

– جمع آوری کلاله و فرآوری آن

– شرایط لازم برای مرحله بعد از گلدهی

    آشنایی با تجهیزات گلخانه و نحوه احداث گلخانه

– آشنایی با ساختار کلی گلخانه

– کنترل شرایط محیطی

– بستر کشت

– احداث گلخانه ایروپونیک

– بازدید از گلخانه و مشاهده تجهیزات مختلف گلخانه ای


    مراحل آماده سازی کورم های زعفران

– انتخاب کورم

– نحوه تشخیص کورم سالم

– انتخاب بهترین کورم برای سال اول کشت

– درجه بندی

– فراهم سازی شرایط لازم برای از بین بردن دوره خواب

    فن آوری و مدیریت داخلی گلخانه

– مشخص کردن مراحل رشد

– شرایط مناسب برای دوره خواب نحوه کنترل و دقت در ان

– شرایط لازم برای زمان گلدهی و نحوه کنترل

– کنترل روزانه و نحوه نوشتن چک لیست

– مبارزه با الودگی


    آموزش نحوه برآورد هزینه های اولیه، میزان نیروی انسانی و میزان برآورد سود و زیان و تولید در واحد سطح

– معیارهای محاسبه طراحی گلخانه

– براورد قیمت های تمام شده

– برآورد درآمدهای حاصله

– شاخص های مالی و اقتصادی

 

در پایان مدرک مورد تایید نظام مهندسی اعطا می گردد.

نویسنده

سمیه ملکی
مطالب مرتبط