توسط سمیه ملکی
3-25-2022 12:47:33 AM
طرح توجیهی احداث کارخانه آب آشامیدنی | سود کارخانه آب آشامیدنی در سال 1400
معرفی طرح توجیهی آب آشامیدنی نگارش سال 1400 :
هدف از تهیه این طرح برآورد هزینه راه اندازی کارخانه آب آشامیدنی در سال 1400 است , همه هزینه ها در واقع از صفر تا صد تولید آب آشامیدنی و بحث مالی پروژه در این طرح محاسبه شده است , همچنین درآمد کارخانه آب آشامیدنی با توجه به هزینه ها و نرخ تورم سال 1400 نیز با توجه به سود هر بطری آب آشامیدنی به صورت دقیق حساب شده است . سعی کرده ایم همه اطلاعاتی که برای راه اندازی کارگاه آب آشامیدنی نیاز است در یک فایل به صورت یکجا برای شما جمع آوری کنیم , اطلاعات مهمی چون قیمت دستگاه خط تولید آب آشامیدنی , برآورد میزان سرمایه گذاری در تولید آب آشامیدنی , درآمد کارخانه آب آشامیدنی , سود هر بطری آب آشامیدنی , هزینه های تامین مواد اولیه و حقوق و دستمزد و هزینه های آب و برق و میزان آب بها مصرفی و همچنین مهمتر از همه برآورد کلی از هزینه راه اندازی کارخانه آب آشامیدنی در سال 1400 که برای هر سرمایه گذار بسیار مهم است که برآورد دقیقی از میزان سرمایه گذاری کلی یک پروژه داشته باشد. در این طرح آب معدنی در بسته بندی نیم و یک و نیم لیتری در نظر گرفته شده است. این طرح برای گرفتن مجوز آب آشامیدنی و همچنین گرفتن وام کارخانه آب آشامیدنی قابل استفاده و ارائه است .
آب آشامیدنی
آب یکی از منابع طبیعی مهم روی زمین است. آب دومین ماده ضروری بعد از هوا است که برای بقای همه موجودات زنده روی این سیاره ضروری است.
آب ، ترکیب هیدروژن و اکسیژن است یک هدیه طبیعی گرانبها که بسیار است برای بقای بشر ضروری است , آب مورد استفاده برای آشامیدن باید عاری از ناخالصی های نامطلوب باشد .
تولید آب آشامیدنی با کیفیت
آب آشامیدنی زمانی می تواند تولید و بین مصرف کنندگان توزیع شود که دارای پارامترهای کیفی مشخص باشد.
بنابراین تولید آب آشامیدنی مستلزم تخصص در فن آوری ها و فرایندهای متعدد و همچنین توانایی پیش بینی نیازها است که مستلزم آگاهی دقیق از منابع آب است. ذخایر موجود آب طبیعی شامل آبهای زیرزمینی ، آبهای سطحی ایستاده یا جاری (دریاچه ها ، رودخانه ها و غیره) است. پیاده سازی سیستم تصفیه برای تولید آب مناسب برای آشامیدن بستگی به مقدار آب موجود ، کیفیت آن (با در نظر گرفتن تغییرات احتمالی) ، هزینه های اقتصادی و محدودیت های زیست محیطی دارد.
منابع تامین آب آشامیدنی
یک سوم آب شیرین به شکل کوه های یخی و یخ های قطبی ذخیره می شود و مقدار کمی نیز به عنوان آب های زیرزمینی و سطحی ذخیره می شود. آبی که ما استفاده می کنیم آب سطحی است و اساساً در رودخانه ها ، حوضچه ها و دریاچه ها موجود است. اما با افزایش جمعیت و فعالیتهای توسعه ای سطح آبهای زیرزمینی روز به روز آلوده می شوند. آلودگی روزافزون منجر به ورود مواد شیمیایی مضر و مواد خطرناک در سیستم آب شده است. امروزه استفاده مستقیم از آب رودخانه ها ، مخازن و دریاچه ها ایمن نیست زیرا حاوی میکروارگانیسم های مختلف ، عوامل بیماری زا و سایر آلاینده ها است که بر سلامت انسان ها ، گیاهان و حیوانات تأثیر منفی می گذارد. این وضعیت آبهای سطحی ناسالم و ناایمن نیاز به تصفیه خانه آب را ایجاد کرده است.
تصفیه خانه آب چیست؟
برای داشتن یک زندگی سالم ، فقط باید از آب تمیز استفاده کنید. اما واقعیت این است که آب آشامیدنی وجود دارد یعنی آب آشامیدنی در همه جای زمین در دسترس نیست. سالانه تعداد زیادی از مردم به دلیل نوشیدن آب آلوده جان خود را از دست می دهند. چندین کشور وجود دارد که در آنها آب آشامیدنی کافی وجود ندارد.
اب آشامیدنی چیست؟
تولید آب آشامیدنی شامل حذف آلاینده ها و/یا غیرفعال سازی میکروب های بالقوه مضر از آب خام برای تولید آبی است که به اندازه کافی برای مصرف انسان خالص است بدون هیچ گونه خطر کوتاه مدت یا بلند مدت برای هرگونه اثر سوء بر سلامتی باشد.
تامین آب آشامیدنی
حدود 10 درصد (0.7 میلیارد) از مردم جهان به آب آشامیدنی با کیفیت کافی دسترسی ندارند . تقاضا برای آب آشامیدنی در جهان با افزایش جمعیت و گرم شدن زمین ، به ویژه برای کشورهایی که سرانه آب شیرین تجدیدپذیر آنها کمتر از 1000 متر مکعب است ، به عنوان یک چالش قابل توجه مهم خواهد شد .
سود کارخانه آب آشامیدنی
همه ما می دانیم که آب نیاز اساسی انسان است. پس می تواند ایده خوبی باشد که با آن تجارت کنید. افزایش جمعیت در حدود 2 تا 3 درصد در سال نشان می دهد که محدوده خوبی برای راه اندازی کارخانه آب آشامیدنی در کشور وجود دارد ، صرف نظر از میزان رقابت ما در این صنعت. اگرچه کارخانه داران بزرگی در زمینه تولید نوشیدنی در کشور فعالیت می کنند, اما صنعت آب بطری همچنان در سالهای آینده رشد می کند. درآمد صنعت آب آشامیدنی و آب آشامیدنی بطری در مقایسه با چهار سال گذشته با سرعت بالایی تا 30-40 درصد سالانه افزایش می یابد.
هزینه راه اندازی کارخانه آب آشامیدنی:
یک کارخانه تولید آب آشامیدنی تقریباً تمام امکانات و ماشین آلات یک کارخانه بزرگ را باید داشته باشد .
هزینه راه اندازی هر کارخانه با ظرفیت مختلف متفاوت خواهد بود. برای یک کارخانه آب آشامیدنی با ظرفیت 2000 بطری در ساعت نیاز به ساختمان سازی کمتری در مقایسه با یک کارخانه آب آشامدنی که ظرفیت تولید آن 6000 بطری در ساعت می باشد ,همچنین هزینه های خرید تجهیزات که حدود یک سوم کل سرمایه کذاری طرح را شامل می شود که این ماشین آلات شامل تصفیه آب ، واحد دمیدن بطری ، دستگاه پر کردن بطری) ، دستگاه بسته بندی, جت پرینتر , کانوایر هوایی, مخزن پلی اتیلن و غیره می باشد.
اینها فقط تخمین های تقریبی هستند. با این حال ، هنگامی که ساختمان را اجاره می گیرید ر مقایسه با زمانی که ساخت و ساز انجام می دهید ، می توانید هزینه ها را حتی بیشتر کاهش دهید. حتی ماشین آلات و لوازم جانبی را می توان در ابتدا برای شروع به جای خریدن آنها را اجاره کنید . با این کار ، هزینه کلی راه اندازی کارخانه آب بطری را کاهش می دهید. این امر حاشیه سود کارخانه آب آشامیدنی را نیز افزایش می دهد.
حاشیه سود در کارخانه آب آشامیدنی چقدر است؟
حاشیه سود کارخانه آب آشامیدنی که می توانید از بطری های کوچک انتظار داشته باشید تقریباً 15 درصد و برای بطری های بزرگ حدود 50 درصد است. بنابراین ، می توانیم بگوییم ، میانگین حاشیه سود که می توانید از کارخانه آب آشامیدنی مقیاس کوچک خود انتظار داشته باشید 25 تا 30 درصد خواهد بود.
مجوز کارخانه آب آشامیدنی
یکی از موارد مهم در راه اندازی کارخانه آب آشامیدنی گرفتن مجوزهای راه اندازی کارخانه است , برای شروع هر کسب و کاری ، باید قوانین و مقررات منطقه را رعایت کنید. گرفتن مجوز از سازمان صنعت و معدن و سازمان آب منطقه ضروری است.
ماشین آلات و سایر لوازم جانبی آب آشامیدنی
بعد از گرفتن مجوز ضرورت بعدی تامین ماشین آلات و لوازم جانبی است. اگر بودجه کافی برای خرید تجهیزات ندارید ، می توانید آنها را به صورت اجاره ای یا اجاره بلند مدت تهیه کنید. در اینجا چند مورد است که می توانید در نظر بگیرید:
- مجموعه ژنراتور
- مخازن ذخیره سازی
- دستگاههای پرکن آب
- ماشین آلات تصفیه آب و فیلترها
- نوار نقاله ، سیلر
- دستگاه های ضدعفونی کننده و پخش کننده آب
- تعداد کافی کامیون برای توزیع آب تصفیه شده و بسته بندی شده
چگونه می توان بیشترین فروش و بیشترین درآمد را از کارخانه آب آشامیدنی داشت؟
فروش آب آشامیدنی در محل شما ساده ترین راه برای کسب درآمد بیشتر از آن خواهد بود ، نه اینکه با مارک های بزرگ در سطح کشور بخواهیدرقابت کنید , بعد از پیدا کردن جایگاه مناسب در سطح محلی می توانید بازار خود را در سراسرکشور گسترش دهید. این می تواند گام بعدی شما باشد. با این حال ، در ابتدا همیشه ایده آل این است که با فروش در محل خود از یک نام تجاری مناسب کار خود را شروع کنید و بعداً گسترش دهید. با هتل ها ، رستوران های کوچک ، بیمارستان ها ، مغازه های کوچک تماس بگیرید و آنها را متقاعد کنید تا از آب آشامیدنی بسته بندی شده شما استفاده کنند.
شما می توانید بر اساس نیاز مشتریان منطقه خود با بطری های کوچک و بزرگ مانند 1 لیتر ، 2 لیتر ، نیم لیتر و غیره شروع کنید. همچنین ، تحقیق کنید که چه کسی دیگری آب آشامیدنی و آب معدنی را در همان منطقه توزیع می کند. سعی کنید امکاناتی را ارائه دهید که رقیب شما به مشتریان محلی نمی دهد. این می تواند نرخ کمتری در هر بطری نسبت به رقبای شما داشته باشد. هنگامی که با یک نام تجاری خوب در منطقه شروع می کنید ، به آرامی می توانید نرخ ها را افزایش دهید. همچنین ، سعی کنید مکان های نزدیکی را که رقیب محلی توزیع نمی کند ، را پیدا کنید و توزیع را در آنجا شروع کنید.
خوب ، راه های زیادی وجود دارد که می توانید سود و درآمد خود را از توزیع محلی آب آشامیدنی افزایش دهید. در زیر نکاتی برای شما آمده است!
ابتدا باید راه اندازی محصول را سازماندهی کنید. این امر باعث ایجاد آگاهی از نام تجاری در محل شما برای آب آشامیدنی شما می شود.
- محصول و بسته بطری را با دقت طراحی کنید.
- یک نام قابل فروش و مناسب برای آب بطری خود انتخاب کنید.
- می توانید با خرده فروشان مجاور صحبت کنید و از آنها بخواهید محصولات شما را نیز به بازار ببرند.
- رسانه های جمعی کمک بزرگی برای تبلیغ محصول خواهند بود.
- شبکه های اجتماعی به شما کمک می کند تا با مشتریان بالقوه ارتباط برقرار کنید.
- تابلوهای تبلیغاتی در بزرگراه ها و مناطق تجاری نصب کنید.
خلاصه گزارش:
1-عنوان فعاليت:
|
طرح توجیهی آب آشامیدنی
|
2-ظرفيت :
|
5000 بطری در ساعت
|
3-مجري طرح:
|
|
4-محل اجرا :
|
|
5-اشتغال طرح :
|
21نفر
|
6-سرمايه ثابت طرح :
|
130950.15میلیون ریال معادل سیزده میلیارد و نود و پنج میلیون و پانزده هزارتومان
|
7-سرمايه در گردش :
|
26361.16میلیون ریال معادل دو میلیارد و ششصد و سی و شش میلیون و یکصد و شانزده هزارتومان
|
8-سرمايه گذاري کل طرح :
|
157311.31میلیون ریال معادل پانزده میلیارد و هفتصد و سی و یک میلیون و یکصد و سی و یک هزارتومان
|
9-ميزان زمين طرح :
|
1000متر مربع
|
10-ميزان زمين بنا :
|
870متر
|
11-ميزان تسهيلات مورد نياز :
|
125849.05میلیون ریال معادل دوازده میلیارد و پانصد و هشتاد و چهار میلیون و نهصد و پنج هزارتومان
|
12-نوع تسهيلات :
|
وام 5 ساله
|
13-نقطه سربه سر :
|
34.15%
|
14-مدت برگشت سرمايه :
|
4 سال
|
15-نرخ بازدهي سرمايه :
|
43.32%
|
16-تورم :
|
30 %
|
16-نرخ تنزیل :
|
25 %
|
فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی آب آشامیدنی نگارش سال 1400 :
برآورد زمین یا مکان مناسب برای آب آشامیدنی
برآورد محوطه سازی های لازم
برآورد هزینه ساخت و ساز و یا تعمیرکارخانه آب آشامیدنی
برآورد هزینه خرید و لیست ماشین آلات و تجهیزات
برآورد تاسیسات عمومی و تجهیزات (تاسیسات)
برآورد وسایل حمل و نقل
برآورد تجهیزات لازم برای احداث کارخانه آب آشامیدنی
برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی
برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل آب آشامیدنی
برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه :
برآورد هزینه تولید سالیانه
برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن
طرح توجیهی آب آشامیدنی بسیار کامل است و همه مطالبی که در بالا گفته شد در طرح موجود است.
طرح آپدیت بهار سال 1400 است. طرح 36 صفحه و داراس فایل ورد و پی دی اف pdf + doc می باشد.
|