تهیه طرح توجیهی ،از ضررهای هنگفت مالی و اعتباری جلوگیری می کند.هر ایده ای تا روی کاغذ ریز نشود قابلیت اجرا پیدا نمی کند

طرح توجیهی تولید مربا و شربت | برآورد هزینه ساخت کارخانه مربا در سال 1400

طرح توجیهی تولید مربا و شربت نگارش سال 1400 :

هدف از تهیه این طرح توجیهی تولید مربا و شربت برآورد هزینه راه اندازی کارخانه تولید مربا و شربت در سال 1400 است , همه هزینه ها در واقع از صفر تا صد تولید مربا و بحث مالی پروژه در این طرح محاسبه شده است , همچنین درآمد کارخانه تولید مربا و شربت با توجه به هزینه ها و نرخ تورم بالای  سال 1400 نیز با توجه به سود کارخانه مربا به صورت دقیق حساب شده است . سعی کرده ایم همه اطلاعاتی که برای راه اندازی کارگاه مرباسازی نیاز است در یک فایل به صورت یکجا برای شما جمع آوری کنیم , اطلاعات مهمی چون هزینه ساخت کارخانه مربا , برآورد میزان سرمایه گذاری  , هزینه های تامین مواد اولیه و حقوق و دستمزد و هزینه های آب و برق و میزان آب بها مصرفی و همچنین مهمتر از همه برآورد کلی از هزینه راه اندازی کارخانه تولید مربا  و سود کارخانه مربا در سال 1400 که برای هر سرمایه گذار بسیار مهم است که برآورد دقیقی از میزان سرمایه گذاری کلی یک پروژه داشته باشد. در این طرح مرباهای تک نفره , سیصد گرمی , ششصد گرمی و هشتصد گرمی  و همچنین شربت 410 گرمی و یک لیتری تعریف شده است. این طرح برای گرفتن مجوز ساخت کارخانه مربا و همچنین گرفتن وام کارخانه مربا قابل استفاده و ارائه است .

طرح توجیهی تولید مربا و شربت

 

طرح توجیهی تولید مربا و شربت
مربا محصولی تهیه شده از میوه های سالم ، رسیده ، تازه ، است که به نسبت مساوی با شکر ترکیب و پخته می شود , مربا را معمولاً پس از تهیه در ظرف شیشه ای و یا پلاستیکی محکم قرار می دهند. معمولاً یک مربا به اندازه ای که میوه دارد به همان اندازه حاوی قند است. سپس این دو قسمت با هم پخته می شوند تا یک ژل تشکیل شود.


اهمیت تهیه مربا
تهیه مربا یکی از بهترین روش ها برای استفاده از محصولات مازاد میوه است تا به مرور زمان خراب نشوند. مربا یکی از روشهای نگهداری میوه ها و تبدیل آن از شکلی به شکل دیگر و استفاده از آنها به عنوان غذای خوب و ملات در زمستان است. مربا یکی از خوشمزه ترین دسرهایی است که می توان آن را با نان یا نان تست یا با شیرینی های دیگر مانند تارت خورد.

یکی از محصولات صنعتی است که عمدتا از انواع مختلف میوه تهیه می شود و شکر که به نوبه خود میوه را حفظ کرده و می توان چند ماه میوهها را به صورت مربا شده نگهداری کرد تا خراب نشود .


 معروف ترین انواع:
مربا آلبالو ، مربا پرتقال ، توت فرنگی و زردآلو ، مربا به و ...


 فواید مربا
 مربا احساس گرسنگی را برای افرادی که اشتها ندارند افزایش می دهد ، زیرا ترشح بزاق را در دهان افزایش می دهد ، که به نوبه خود ترشحات معده را افزایش می دهد که باعث احساس گرسنگی و تمایل به غذا می شود. این ماده غذایی از نظر ارزش غذایی خوب و هضم سریع در نظر گرفته می شود ، که آن را به غذایی مناسب برای کسانی که به طور منظم ورزش می کنند ، برای زنان باردار و افرادی که از لاغری شدید رنج می برند تبدیل می کند. مربا ، به ویژه مربای هلو ، در برابر یبوست شدید مقاومت می کند ، زیرا حاوی فیبر به مقدار مناسب است.
 انرژی مورد نیاز بدن برای فعالیت بدنی را تأمین می کند و در زمستان در برابر سرما مقاومت می کند. مربای توت فرنگی عملکرد مغز را فعال می کند. مربای زردآلو به درمان کم خونی کمک می کند.


اهمیت پروژه تولید مربا و شربت:
 پروژه ها و صنایع وابسته به تولید غذا یکی از بهترین و مناسب ترین راه حل های اقتصادی است که دولت برای حفظ و بازاریابی محصولات کشاورزی دنبال می کند و عمدتا صنایع غذایی شامل پروژه های بسیاری است که اقتصاد به آنها وابسته است. با بخش بازاریابی بزرگ در بازارهای محلی و همچنین برای صادرات.

طرح توجیهی تولید مربا و شربت


 پروژه پیشنهادی یکی از پروژه هایی است که مکمل سیستم اقتصادی مناطق کشاورزی یا روستایی است. هدف از ایجاد پروژه تولید مربا و آب میوه (شربت) است .
این پروژه با استفاده از آخرین استانداردهای عدم آلودگی ، سرعت تولید و هزینه کم ، با در نظر گرفتن روشهای علمی مناسب در تولید و ذخیره سازی و دانش علمی کامل و دقیق ، تولید مربا و آب میوه با استفاده از فناوری روز برای صنایع غذایی را هدف قرار می دهد. برای جلوگیری از انواع فساد مواد غذایی.


این پروژه پیشنهاد , گزینه و ایده مناسبی به عنوان یک پروژه سازنده برای کارآفرینان یا سرمایه گذاران کوچک  است زیرا تولید و ارائه شده برای کمک به سیستم تولید مواد غذایی برای بازار داخلی و صادرات به خارج از کشور قابل ارائه است .


اهمیت پروژه تولید مربا و آب میوه:
اهمیت پروژه تولید مربا در دسترس بودن مواد اولیه اولیه از میوه ها ، به ویژه در مناطق کشاورزی ، بازاریابی بالا برای محصولات این پروژه


 مواد مورد نیاز برای تولید  مربا و آب میوه:
مواد اولیه از میوه های تازه ، شکر و مواد نگهدارنده است که در طول سال در دسترس است. مهمترین مواد اولیه مورد نیاز برای تولید در مرحله اول آن عبارتند از:
1-    میوه های تازه مانند: توت فرنگی ، هویج , آلبالو، انبه ,  زردآلو ، گلابی ، پرتقال ، آلو ، خرما ، سیب ، انجیر ، ، هلو و ...
2-    شکر:
هدف از افزودن شکر: عامل نگهدارنده از فساد آب میوه جلوگیری می کند ترکیبات نوشیدنی ویتامین ، طعم ، مزه و رنگ را حفظ می کند ارزش غذایی نوشیدنی را افزایش می دهد.

 

تولید مربا مربا
 میوه های سالم ، تکه ها یا له می شوند و با شکر مخلوط شده و با حرارت زیاد پخته می شود. در تهیه مربا ملزم به نگهداری میوه به شکل طبیعی نیست. و همه میوه ها به صورت تکه تکه شده یا به صورت مارمالاد تهیه می شوند.


 روش تهیه:
بعد از انتخاب نوع مربا مورد نظر به ترتیب زیر عمل می شود:
 شستشو ، مرتب سازی ، درجه بندی ، پوست کندن ، برداشتن هسته ، سپس برش با توجه به اندازه های مورد نیاز ، و یا خروج میوه ها در حالت طبیعی کامل ، به ترتیب تهیه می شوند.


 افزودن شکر به میوه ها:
شکر به مقدار معادل وزن آنها (1: 1) در لایه های متناوب به میوه ها اضافه می شود به شرطی که لایه اول از میوه باشد.


 نکات مهم برای بالا بردن کیفیت: محصول نهایی:


 اول  در ارتباط با محصول: برای جلوگیری از هرگونه تغییر در طعم و بوی محصولات ، باید از میوه های با کیفیت خوب استفاده کرد و باید مراقب دسته بندی و حذف میوه های ناقص یا رسیده باشید. استفاده از شکر تصفیه نشده منجر به تغییر رنگ نوشیدنی ها می شود.
 کمبود اسید سیتریک منجر به رسوب قند به شکل کریستال در انتهای بطری ها می شود.


دوم درباره تجهیزات: در ساخت قفسه ها ، که برای قرار دادن ظروف و موارد دیگر استفاده می شود ، باید توجه داشت که فلزی و متحرک هستند تا روند تمیز کردن را تسهیل کرده و در برابر حشرات مقاومت کنند. برای تسهیل حفظ و نگهداری کالاها ، مواد اولیه ، محصولات و مواد غذایی به منظور جلوگیری از خراب شدن آنها ، باید مکانهای مناسبی در اختیار کارخانه قرار گیرد. برای کارخانه باید حوضچه های مناسبی برای شستن ظروف و تجهیزات ویژه در نظر گرفته شود. تجهیزات لازم برای حفاظت در برابر خطرات آتش سوزی به کارخانه ارائه می شود. کلیه تجهیزات باید بلافاصله پس از تولید از عملیات دوره ای تمیز شوند.

 سوم نیروی کار:  افراد باید از  دستکش مناسب و استریل استفاده کنند. باید اطمینان حاصل شود که الزامات بهداشتی مورد نیاز برای افراد و کارگران برآورده شده است. به هر دلیلی ، هیچ غذایی نباید با دست بدون دستکش لمس شود.


 چهارم: در مورد مواد هرگونه مصالحی که برای استفاده نامناسب باشد باید از بین برود. قبل از ورود  میوه ها به به کارخانه ، باید  سالم بودن میوه های وارد شده به کارخانه  از طریق تامین کنندگان تأیید شود. میوه های فاسدشدنی مانند توت فرنگی باید بلافاصله پس از ورود به کارخانه فرآوری شوند تا از فساد جلوگیری شود یا در مکان های مناسب نگهداری شود.

طرح توجیهی تولید مربا و شربت

ارزش غذایی و اهمیت اقتصادی مربا
تهیه مربا از نظر اقتصادی و تغذیه ای اهمیت ویژه ای دارد ، به ویژه در ماه های سرد فصل زمستان به محض این که بدن انسان نیاز به تامین انرژی حرارتی آن را دارد و به دلیل دارا بودن مواد قندی با جذب سریع ، و از عناصر معدنی و برخی ویتامین ها ، به ویژه A و C و اسید فولیک. همچنین بازار مهمی برای مصرف میوه ها در فصول رسیدن و فراوانی آنها است .

 

فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی تولید مربا و شربت نگارش سال  1400 :

برآورد زمین  یا مکان مناسب برای
تولید مربا و شربت
برآورد محوطه سازی های لازم
برآورد هزینه ساخت و ساز و یا تعمیر کارخانه
تولید مربا و شربت
برآورد هزینه خرید و لیست ماشین آلات و تجهیزات
برآورد تاسیسات عمومی و تجهیزات (تاسیسات)
برآورد وسایل حمل و نقل

برآورد تجهیزات لازم برای احداث کارخانه 
مربا و شربت
برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی

برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل کارخانه
تولید مربا و شربت

 برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه :
برآورد هزینه تولید سالیانه
برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن
 
 
 
  طرح بسیار کامل است و همه مطالبی که در بالا گفته شد در طرح موجود است.
طرح آپدیت تابستان سال 1400  است. طرح دارای 60 صفحه فایل ورد و پی دی اف  pdf + doc می باشد.

نویسنده

سمیه ملکی
قیمت:   79000تومان

جهت سفارش طرح توجیهی با خانم مهندس ملکی تماس بگیرید.(09015516984)

ممکن است از این مطالب خوشتان بیاید

مطالب مرتبط
معرفی دوستان و همکاران