توسط سمیه ملکی
10-3-2022 1:22:47 PM
طرح توجیهی بسته بندی ذرت علوفه ای (doc + pdf) سال 1401
طرح توجیهی بسته بندی ذرت علوفه ای
شرایط آب و هوایی متنوع کشور موجب شده است . تا در برخی از مناطق به علت وجود فصول نا مساعد امکان استفاده از علوفه سبز و تازه محدود گردد، و در مناطق دیگر علوفه سبز به وفور یافت شود. به همین دلیل و با توجه به نیاز دامداریها ، خصوصا گاوداریهای شیری ، به علوفه در طول سال باید این کمبود به نحوی برطرف گردد. لذا دامداران روشهای مختلف نگهداری علوفه نظیر خشک کردن و سیلو کردن را برای تامین علوفه مورد نیاز خودبه کار می برند.
به روش خشک کردن که سبب اتلاف بسیاری از مواد مغذی علوفه به خصوص پروتئین آن ( حتی تا ۴۰ درصد) می شود، ارجحیت دارد.به همین دلیل در سالهای اخیر با توجه به ارزش غذائی ذرت علوفه ای ، عملکرد بسیار بالا در واحد سطح (بین ۵۰ تا ۸۰ تن در هکتار) و سازگاری با شرایط اقلیمی متفاوت ، سطح زیر کشت آن به عنوان بهترین علوفه جهت سیلو کردن به طور فزاینده ای افزایش یافته است .
اهمیت سیلاژ بسته بندی شده
در سال های اخیر سیلو کردن علوفه های مختلف یکی از رایج ترین روش ها در مراکز پرورش دام به منظور تامین خوراک دام بوده است. در این مدت پیشرفت زیادی در دامداری های صنعتی کشور و همچنین شیوه های ذخیره سازی علوفه ایجاد شده است. این بهبود در مقابل استفاده یا عدم استفاده از سیلو و یا این مسئله که اغلب روستاها و مناطق دور دست اطلاع زیادی در این باره ندارند، دگرگونی و تحول چشمگیری را به وجود آورده است.
نیاز گاو و گوسفندان به منظور تولید بیشتر، سریعتر و راحت تر باید به گونه ای برآورده شود، استفاده از سیلاژهای بسته بندی شده این امکان را برای آنها به ارمغان می آورد. علوفه های همچون یونجه و ذرت علوفه ای از رطوبت بالایی برخوردار هستند، این رطوبت نسبتا بالا سبب می شود این علوفه های در مقابل میکروب های بی هوازی و هوازی آسیب پذیر باشند.
بدیهی است هرگاه روند دگرگونی های شیمیایی ایجاد شده در علوفه سیلو شده را به طبیعت بسپاریم، باید منتظر این امر باشیم که در سیلو کپک زدگی و فساد پیش بیاید و با اتلاف ماده خشک همراه باشیم. به طور کلی نقش حیاتی سیلاژ بسته بندی در تولید سیلاژ، جلوگیری از این آسیب ها و گرفتاری ها و مهمتر از آن کنترل روند تخمیر است.
به طور خلاصه سیلاژ بسته بندی مسیری است به طرف تامین، حفظ ماده خشک، جلوگیری از فساد، ارتقا دادن روند تخمیر، درجه هضم بیشتر و در نهایت تولید شیر و گوشت بیشتر و همچنین بهبود باروری.
سیلاژ ذرت چیست؟
سیلاژ ذرت علوفه ای که در انگلیسی Maize silage نامیده میشود، یکی از باکیفیت ترین منابع تأمین خوراک دام برای انواع دام از قبیل گاو، گوساله، گاو شیری، گاو گوشتی، میش، گوسفند، شتر، شترمرغ و … به حساب می آید که باعث افزایش شیردهی دام و پرواری آن میشود و برای تأمین کمبود منابع غذایی دام استفاده می شود. سیلو ذرت علوفه ای دارای مقادیر بسیار بالای کربوهیدرات محلول بوده که آن را به عنوان غذایی فوقالعاده برای گاو و افزایش شیردهی آن مطرح کرده است.
مواد تشکیل دهنده سیلو ذرت
سیلاژ ذرت دارای مواد نشاستهدار و همچنین فیبر به صورت همزمان است. میزان ترکیب این دو در سیلو ذرت بسته به ژنتیک گیاه، میزان رشد و شرایط رشد میتواند متغیر باشد. همچنین در روند تولید سیلاژ ذرت باید توجه مخصوص و ویژهای به میزان نیترات درون آن داشت. دلیل این موضوع آن است که به خاطر استفادهی زیاد از کود نیتروژن، احتمال بالا بودن مقدار نیترات درون سیلو ذرت زیاد است. اگر این مقدار بیش از حد بالا باشد میتواند به سلامت دام آسیب رساند.
روند تهیه سیلاژ ذرت علوفه ای
تهیه سیلاژ دارای مراحل زیر است:
کشت علوفه مناسب
برداشت در زمان مناسب
خرد کردن علوفه توسط چاپر
تنظیم رطوبت
انباشتن علوفه
پوشاندن سیلو
فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی بسته بندی ذرت علوفه ای نگارش سال 1401 :
برآورد زمین طرح بسته بندی ذرت علوفه ای
برآورد محوطه سازی های لازم
برآورد هزینه ساخت و ساز و محوطه سازی
برآورد هزینه خرید و لیست ماشین آلات و تجهیزات
برآورد تاسیسات عمومی و تجهیزات (تاسیسات)
برآورد وسایل حمل و نقل
برآورد تجهیزات لازم برای هر بخش به طور کلی
برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی
برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل
برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه :
برآورد هزینه تولید سالیانه
برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن
خلاصه گزارش طرح توجیهی بسته بندی ذرت علوفه ای نگارش سال 1401 :
1-عنوان فعاليت:
|
طرح توجیهی بسته بندی ذرت علوفه ای
|
2-ظرفيت :
|
ظرفیت10هزار تن در سال
|
3-مجري طرح:
|
-
|
4-محل اجرا :
|
-
|
5-اشتغال طرح :
|
10نفر
|
6-سرمايه ثابت طرح :
|
133552.52میلیون ریال معادل سیزده میلیارد و سیصد و پنجاه و پنج میلیون و دویست و پنجاه و دو هزارتومان
|
7-سرمايه در گردش :
|
12748.85میلیون ریال معادل یک میلیارد و دویست و هفتاد و چهار میلیون و هشتصد و هشتاد و پنج هزارتومان
|
8-سرمايه گذاري کل طرح :
|
146301.37میلیون ریال معادل چهارده میلیارد و ششصد و سی میلیون و یکصد و سی و هفت هزارتومان
|
9-ميزان زمين طرح :
|
20000متر مربع
|
10-ميزان زمين بنا :
|
5650متر
|
11-ميزان تسهيلات مورد نياز :
|
117041.10میلیون ریال معادل یازده میلیارد و هفتصد و چهار میلیون و یکصد و ده هزارتومان
|
12-نوع تسهيلات :
|
وام 5 ساله
|
13-نقطه سربه سر :
|
53.15%
|
14-مدت برگشت سرمايه :
|
6 سال
|
15-نرخ بازدهي سرمايه :
|
29.03%
|
16-تورم :
|
40 %
|
17-نرخ تنزیل :
|
25 %
|
- حجم فایل 2.5 مگابایت
- تعداد صفحات 44 صفحه
- نوع فایل doc + pdf
- لینک دانلود بلافاصله پس از پرداخت فعال خواهد شد.
- ضمنا یک نسخه از فایل به ایملی که در صفحه خرید وارد کرده اید ارسال خواهد شد.
|