توسط
8-29-2019 2:31:04 AM
طرح توجیهی پرورش گوسفند و میش داشتی نگارش سال 97
طرح توجیهی پرورش گوسفند و میش داشتی نگارش سال 97
هدف از اجرای طرح توجیهی موجود ره اندازی یک واحد دامداری پرورش گوسفند (میش) داشتی به ظرفیت 100 راس می باشد.
درباره نگهداری و تغذیه گوسفند بخصوص پرواربندی گوسفند تابهحال در این وبسایت مطالب بسیاری نوشتهشده است برخی از مقالات سایت در این زمینه را میتوانید در اینجا مطالعه نمایید.
طرح توجیهی گوسفند داشتی نگارش 97
طرح امروز راجع به پرورش و نگهداری گوسفند داشتی است، نگهداری دام بهصورت داشتی بهنوعی از نگهداری دام گفته میشود که در آن برخلاف پرواربندی که یک دوره مشخص است و پس از پایان دوره همه گله فروخته میشود و این چرخه در سال 2 یا سه بار تکرار میگردد.
طرح توجیهی پرورش میش داشتی 97
گوسفند داشتی همانگونه که از نامش پیداست برای نگهداری یا داشتن استفاده میشود و معمولاً از درآمدهای جانبی آن بهغیراز گوشت استفاده میشود
سودی که با نگهداری گوسفند داشتی عاید دامدار میشود عبارت است از:
1- فروش شیر و لبنیات و پنیر و ...:معمولاً به دلیل کم بودن شیر گوسفند شیر بهصورت خام فروخته نمیشود و بیشتر بهصورت فرآوری شده مانند کره، روغن، کشک و پنیر به فروش میرسد.
2- فروش برهها: در حال حاضر با توجه به اصلاح نژاد گوسفندان و استفاده از داروهای مرتبط درزمینهٔ آبستن شدن آنها، دوقلو زایی میان دامها بسیار بالاست که امر میتواند باعث بالا رفتن سود دامدار گردد.
3- فروش پشم: اگرچه در سالهای اخیر خریدوفروش پشم مخصوصاً پشم قرمز کاهشیافته است، اما بازهم بهعنوان درآمد جزئی قابلمحاسبه است.
4- فروش گوسفند حذفی: پس از چند دوره زایمان توان گوسفند مولد در زاد ولد و شیردهی کم میشود و لازم است برای جلوگیری از این موضوع و بهاصطلاح پیر شدن گله برههای مناسب را با گوسفندان پیرتر عوض نمود.
5- فروش کود: در مورد فروش کود، اگر دامدار زمین داشته باشد کود گوسفندی یکی از بهترین کودهای ارگانیک به شمار میرود و میتواند کود را در زمین کشاورزی استفاده کند و مازاد آن را بفروشد.
این طرح برای نگهداری 100 رأس گوسفند داشتی تهیهشده است و موارد فوق در آن محاسبه گردیده است.
>>> دقت فرمایید که طرح فاقد هرگونه توضیحات متنی است، فرم پرسشنامه مطابق جدولهای زیر و محاسبات مالی و ریاضی که شرح آن در ادامه آورده شده است پر گردیده است.
کل سرمایهگذاری طرح:
سرمایه ثابت طرح:
سرمایه در گردش:
میزان تسهیلات:
سهم آورده متقاضی:
جدول خلاصه طرح را در ادامه ملاحظه نمایید:
|