تهیه طرح توجیهی ،از ضررهای هنگفت مالی و اعتباری جلوگیری می کند.هر ایده ای تا روی کاغذ ریز نشود قابلیت اجرا پیدا نمی کند

دانلود طرح توجیهی کارخانه خوراک دام و طیور نگارش سال 1400 | هزینه کارخانه خوراک دام

معرفی طرح:

هدف از تهیه طرح توجیهی رایگان خوراک دام و طیور برآورد هزینه کارخانه خوراک دام و همچنین برآورد میزان سود تولید خوراک دام در سال 1400 است ,  در این طرح همه هزینه ها از هزینه های ثابت و هزینه های متغیر از جمله هزینه تهیه مواد اولیه تولید خوراک دام و طیور , هزینه های مربوط به تهیه تجهیزات و ماشین آلات و ... در نظر گرفته شده است.

صنعت تولید خوراک دام و طیور

تهیه و تولید خوراک با کیفیت برای دام و طیور می تواند ، سودآورترین عملکرد ، سلامت ، رشد و نرخ تبدیل خوراک دامها را تضمین می کند.
تولید خوراک به  معنی فرآیند تولید خوراک دام , طیور و آبزیان از محصولات خام کشاورزی است. علوفه تولید شده برای تولید به گونه ای تنظیم شده است که نیازهای تغذیه ویژه حیوانات را برای گونه های مختلف حیوانات در مراحل مختلف زندگی برآورده می کند. خوراک دام با کیفیت از نظر غذایی بسیار با ارزش است و تاثیر مثبتی بر رشد و وزن گیری دارد.

طرح توجیهی رایگان خوراک دام و طیور


اهمیت صنعت تولید خوراک دام:
اگر بقایای کشاورزی مورد بازیافت و استفاده قرار نگیرند ، مانند بازیافت آن توسط شرکتهای تولید خوراک دام ، به محیط زیست آسیب زیادی می رساند ، بنابراین روند تغذیه دامها از طریق آن نیز به موضوعی متمایز تبدیل شده است ، زیرا این زباله ها به محض تجزیه شدن به محیط آسیب می رسانند. این پروژه ها مربوط به بازیافت معمولاً از حمایت زیادی از طرف دولت برخوردار می شوند ، زیرا به عنوان یکی از پروژه های بازیافت زباله های مفید برای محیط زیست طبقه بندی می شود.
تولید خوراک دام از  اهمیت ویژه ای در جوامع صنعتی برخوردار است , صنعت خوراک دام از صنعت دام برای تامین نیازهای پروتئینی یک کشور پشتیبانی  و حمایت می کند. کمک های خوراکی به 70 درصد از هزینه تولید دام می رسد که باعث می شود خوراک به عنوان یک عامل مهم در دامپروری و مرغداری ها باشد ، خوراک با کیفیت باعث افزایش وزن گیری و در نهایت بالا رفتن میزان فروش می شود.


پروژه صنعت خوراک دام
یکی از مشاغلی که بسایر مورد توجه سرمایه گذاران و کارآفرینان در زمینه کشاورزی و دام پروری وجود دارد , کسب و کار تولید خوراک دام و طیور آبزیان از بقایای کشاورزی است ، زیرا این زمینه سودآور ، متمایز و صاحب ایده ای خلاق با هدف افزایش منافع مربوط به محیط زیست است ، زیرا  با افزایش جمعیت , تعداد دام ها نیز افزایش یافته است. ،  و البته  که کارخانه های موجود جوابگوی حجم  خوراک مورد تقاضا  نیستند و تقاضا برای محصول خوراک بسیار زیاد می شود.بنابراین یک تصمیم درست برای سرمایه گذاری می تواند شانس موفقیت کارآفرین در آینده را تضمین کند.


اهداف پروژه تولید خوراک از ضایعات کشاورزی:
هدف اجرای این پروژه دستیابی به طیف وسیعی از اهداف مالی و اقتصادی است ، که در بالاترین هدف آن تولید یک محصول مفید در زمینه دام و طیور است که سود را افزایش می دهد و به توسعه و پیشرفت کشورها در زمینه صنعت دام کمک می کند.


پروژه صنعت خوراک دام چه محصولاتی دارد؟
در کارخانه تولید خوراک دام , انواع خوراک از جمله گاو و گاومیش و همچنین گوسفند و طیور و آبزیان از طریق تولید خوراک از بقایای کشاورزی انجام می شود.

 

دانلود طرح توجیهی خوراک دام و طیور

چهار مرحله اساسی تولید خوراک دام :


دریافت مواد اولیه خام:
کارخانجات خوراک مواد اولیه خام را از کشاورزان و  تأمین کنندگان دریافت می کنند. به محض ورود ، مواد تشکیل دهنده توزین ، آزمایش و تجزیه و تحلیل می شوند تا مواد مغذی مختلف بررسی و اطمینان از کیفیت آنها حاصل شود..


 تعیین ترکیبات: متخصصان تغذیه در کنار دانشمندان برای تنظیم رژیم های غذایی سالم و متعادل برای دام ، طیور ، آبزی پروری و حیوانات خانگی تلاش می کنند تا بهترین ترکیبات را تعیین کنند. این یک فرآیند پیچیده است ، زیرا هر حیوان در هر سنی نیازهای تغذیه ای متفاوتی دارد.


ترکیب مواد: پس از تعیین فرمول ، آسیاب مواد را مخلوط می کند تا یک محصول نهایی ایجاد شود.


 بسته بندی و برچسب:  بسته بندی و برچسب گذاری در تولید محصولات بسیار مهم است و تولید کنندگان بهترین راه را برای بسته بندی و ارسال محصولات تولید شده تعیین می کنند. اگر برای خرده فروشی باشد ، "کیسه می شود و برچسب گذاری می شود" یا در کیسه ای با برچسب قرار می گیرد که شامل هدف (نوع مصرف) ، مواد تشکیل دهنده و دستورالعمل محصول است. اگر محصول برای استفاده تجاری آماده شود ، به صورت عمده ارسال می شود.

کارگاه کوچک تولید خوراک دام و طیور


مواد اولیه تولید خوراک دام و طیور

انواع خوراک دام
خوراک دام ترکیبی از غلات کامل یا فرآوری شده ، کنسانتره و علوفه برای همه گونه های حیوانات است. امروزه خوراک دام به صورت آماده و بسته بندی برای صنایع دام ، طیور و ماهی و آبزیان تولید می شود.


خوراک دام به طور کلی به شرح زیر طبقه بندی شده است:
    الف – علوفه ‏ها
به هر گونه خوراک گیاهی و پرحجم چون یونجه، علوفه باغ که خوش خوراک هستند علوفه گفته می شود.
علوفه ها: مراتع علفی ، یا قسمتهای گیاهی مانند یونجه ، علوفه ، محصولات ریشه ای ، کاه و انبار. رژیم های غذایی که به گونه های مختلف داده می شود همه یکسان نیستند.


ب – خوراک‏هاى فشرده شده یا کنسانتره دامى
مواد کنسانتره یکی از مواد غذایی پر ارزش برای تمام دام هاست که از ترکیب ماده هایی مانند جو، سبوس، تفاله چغندر قند، کنجاله تخم پنبه با تکمیل‏کننده‏هاى معدنى و ویتامینى بدست می آید.
    کنسانتره دارای انرژی بالا ، عمدتاً حاوی غلات و محصولات جانبی آنها است .

تهیه و کیفیت خوراک
کیفیت خوراک دام تولید شده در نهایت به کیفیت مواد اولیه و خام, مانند دانه یا علف مورد استفاده بستگی دارد. مواد اولیه باید از کیفیت بسیار خوبی برخوردار تا بتوان به محصول با کیفیتی دست یافت.


اهمیت و ارزش خوراک دام:
خوراک تقریباً 60 تا 80 درصد از هزینه کل پروش را تشکیل می دهد. خوراک های تهیه شده برای دام فقط برای سیری حیوان نیستند بلکه باید مواد مغذی مورد نیاز برای رشد سالم را برای حیوانات تأمین کنند.
مواد مغذی اساسی مورد نیاز عبارتند از: پروتئین ، انرژی ، مواد معدنی ، ویتامین ها و آب.

خوراک طیور
تغذیه هزینه های زیادی را برای پرورش طیور و پرندگان ایجاد می کند ، زیرا پرندگان به طور کلی بیش از سایر حیوانات به تغذیه نیاز دارند .به دلیل اینکه سرعت رشد سریعتر و میزان بهره وری بالاتری نسبت به سایر حیوانات دارند.
 بازده تغذیه بر عملکرد پرندگان و محصولات آنها منعکس می شود. طبق نظر شورای تحقیقات ملی (1994) ، طیور حداقل 38 درصد اجزای غذایی را در خوراک خود نیاز دارند. جیره غذایی هر یک از اجزای خوراک ، اگرچه برای هر مرحله از پرندگان متفاوت است ، اما باید شامل کربوهیدرات ، چربی ، پروتئین ، مواد معدنی و ویتامین ها باشد. کربوهیدرات ها باشد,  که معمولاً از طریق غلات از جمله ذرت ، گندم ، جو و غیره تأمین می شوند که به عنوان منبع اصلی انرژی در خوراک طیور عمل می کنند.


چربی ها ،  برای تأمین اسید چرب در خوراک طیور مورد نیاز است.
 پروتئین ها برای تأمین اسیدهای آمینه ضروری برای رشد بافت های بدن مانند عضلات ، اعصاب ، غضروف و غیره مهم هستند.
غذاهای سویا ، کلزا و گلوتن ذرت منبع اصلی پروتئین گیاهی در رژیم های طیور هستند.


کلسیم ، فسفر ، کلر ، منیزیم ، پتاسیم و سدیم به میزان بیشتری در پرورش طیور مورد نیاز است. ویتامین ها ، مانند ویتامین A ، B ، C ، D ، E و K ، از سوی دیگر ، اجزایی هستند که به میزان کمتری برای پرورش طیور مورد نیاز است.

طرح توجیهی احداث کارخانه خوراک دام

انواع خوراک دام:
خوراک مورد نیاز دام شامل گاو و گوساله ، گاو شیری ، اسب ، بز ، گوسفند و ... است. غذای دام ها با بر اساس سن ، جنس ، نژاد ، محیط و غیره متفاوت است. با این حال ، نیازهای اساسی تغذیه ای دام باید شامل پروتئین ، کربوهیدرات ، ویتامین ها و مواد معدنی باشد. گاوهای شیری نسبت به سایر گاوها به انرژی بیشتری در خوراک خود نیاز دارند.

سود تولید خوراک دام
دامداری بزرگترین بخش ثروت کشورها را شامل می شود زیرا شامل انواع مختلف دام ، طیور ماهی و بسیاری از حیوانات است که به منظور پرورش و فروش , از طریق آنها درآمد کسب می شود . ایده این پروژه بر اساس تولید خوراک دام  با تکیه بر غلات مورد استفاده در صنعت خوراک با افزودن مواد غذایی در نسبت های خاصی است که به روند پرواربندی و رشد و توسعه کمک می کند.
سود مورد انتظار بین 30 تا 40 درصد متغیر است و این سود پس از تمام هزینه ها از جمله هزینه های ثابت و سرمایه در گردش  است.


امکان سنجی کارخانه خوراک دام
 روشها و مدلهای زیادی وجود دارد که از طریق آنها می توانید یک مطالعه امکان سنجی انجام دهید ، و می توان آن را به سه مرحله ، یعنی مطالعه بازار و تجزیه و تحلیل کالا ، و همچنین تجزیه و تحلیل مالی پروژه که شامل تمام هزینه ها و سودهای مورد انتظار است ، محدود کرد. هر مرحله از آنها نقش مهمی در آماده سازی امکان سنجی و برنامه ای دارد که قبل از شروع واقعی اجرای این پروژه  تدوین شده است .


تقاضا در بازار
از نظر دیدگاه تجاری , دامداران معمولا به منابع مخلوط خوراک و مواد اولیه آن اهمیتی نمی دهند ، بلکه تنها چیزی که برای آنها اهمیت دارد مخلوطی با پروتئین و فیبر بالا است که  با کمترین هزینه تهیه کنند ، که ارزش و درآمد آنها را افزایش دهد.


 سهم پروژه در بازار
در ابتدا ، ممکن است در بازاریابی و فروش کمی با مشکل روبرو شوید ، زیرا محصول ناشناخته است ، اما حداکثر ظرف سه  الی شش ماه ماه ، با کیفیت محصول و قیمت مناسب آن نسبت به سایر محصولات مشابه ، بر آن غلبه خواهید کرد و جایگاه مناسبی در بازار خواهید داشت .


 رقابت در بازار
خوراک سنتی از نظر کیفیت یا قیمت نمی تواند با این محصول رقابت کند ، زیرا قیمت بالایی دارند و قادر به رقابت نخواهند بود.


هزینه کارخانه خوراک دام
هزینه های هر پروژه با توجه به  هزینه های ثابت و هزینه  متغیر برآورد می شود:


هزینه های ثابت پروژه:

  • آنها هزینه های ثابتی هستند که برای تأسیس پروژه تهیه می شود و فقط یک بار پرداخت می شود و آنها به شرح زیر است:
  •  محلی که پروژه تولید خوراک دام در آنجا تأسیس می شود ، و این مکان ممکن است اجاره یا متعلق به صاحب پروژه باشد ، و توصیه ما به شما این است که پروژه خود را در مکانی اجاره ای شروع کنید. ، و هزینه آن بسته به قیمت اجاره چنین واحدهایی در کشور متغیر است.
  •  هزینه های خرید تجهیزات از جمله مخلوط کن که تمام مواد اولیه خوراک خام را با سایر مواد غذایی مخلوط می کند .
  • هزینه های خرید دستگاهی که دانه هایی را که مخصوص سفارش داده شده است خرد می کند .
  •   هزینه های اخذ مجوزهای لازم برای انجام این نوع فعالیت های صنعتی شامل: (مجوزها - ثبت تجاری کارخانه - اوراق مورد نیاز برای بیمه پروژه ، بیمه کارگران) قیمت نیز متغیر است.
  •  خرید دستگاه بسته بندی .
  • خرید ترازو و باسکول .
  • و هزینه های مربوط به وسایل جانبی دیگر.
  • طرح توجیهی احداث کارخانه خوراک دام

هزینه های متغیر  پروژه :

  • هزینه های استهلاک
  • هزینه متغیر مربوط به مواد اولیه
  •  هزینه های بسته بندی
  •  هزینه های پرداخت اجاره کارخانه ، همچنین پرداخت برق ، آب و مالیات و همچنین پرداخت هزینه های متفرقه و هزینه های نگهداری .
  • هزینه های راه اندازی کارخانه تولید خوراک دام با توجه به ظرفیت تولید و اندازه کارگاه متفاوت است , کارگاه کوچک تولید خوراک دام و طیور نیاز به سرمایه بسیار کمتری در مقایسه با کارخانه های بزرگ تولید خوراک دام دارد.

 

 

 

 

شرایط تاسیس کارخانه خوراک دام
برای راه‌اندازی این کارخانه نیاز به مجوزهای مختلفی از سازمان‌ها می‌باشد. همچنین شما باید به طور متوسط میزانی دانش در زمینه تولید خوراک دام داشته باشید.

 در مورد صادر کنندگان مجوز، متولی صدور مجوز اداره کل دامپزشکی استان است که در هر استانی قصد تأسیس این کارخانه را داشته باشید، باید به واحدهای استانی همان استان مراجعه کنید.
در مورد مجوز دریافت شده، این مجوز با کسب و کارهایی مانند تولید صنعتی خوراک دام، طیور، آبزیان و دیگر دام‌ها مرتبط است. تمام اشخاص حقیقی و حقوقی می‌توانند این مجوز را دریافت کنند. نوع مجوز پروانه است و برای امر سلامت و بهداشت وجود آن ضرورت دارد.

 

به صورت کلی شرایط تاسیس کارخانه خوراک دام به شرح زیر است:

    داشتن شرایط بهداشت عمومی که مورد تأیید کارشناس اداره کل دامپزشکی استان باشد.
    مطابقت داشتن محصول تولیدی در زمان آزمایش با تمام ضوابط تعیین شده
    برای تمام تولیدات باید نمونه برچسب و لیبل برابر با دستورالعمل‌های سازمان دامپزشکی کشور موجود باشد
    داشتن لیست مواد اولیه موردنظر

 

فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی احداث کارخانه خوراک دام و طیور نگارش سال 1400 :

برآورد خرید  زمین
برآورد محوطه سازی
برآورد هزینه ساخت و ساز و یا تعمیر ساختمان ها
برآورد هزینه خرید و لیست ماشین آلات و تجهیزات
برآورد تاسیسات عمومی و تجهیزات (تاسیسات)
برآورد وسایل حمل و نقل
برآورد مواد اولیه خوراک دام
برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی

برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل
برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه :
برآورد هزینه تولید سالیانه کارخانه خوراک دام و طیور
برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش خوراک دام
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن

خلاصه گزارش:

1-عنوان فعاليت:

طرح توجیهی کارخانه خوراک دام

2-ظرفيت :

10 تن در ساعت , 110 تن در روز

3-مجري طرح:

-

4-محل اجرا :

-

5-اشتغال طرح :

100نفر

6-سرمايه ثابت طرح :

294362.85میلیون ریال معادل بیست و نه میلیارد و چهارصد و سی و شش میلیون و دویست و هشتاد و پنج هزارتومان

7-سرمايه در گردش :

202353.11میلیون ریال معادل بیست میلیارد و دویست و سی و پنج میلیون و سیصد و یازده هزارتومان

8-سرمايه گذاري کل طرح :

496715.96میلیون ریال معادل چهل و نه میلیارد و ششصد و هفتاد و یک میلیون و پانصد و نود و شش هزارتومان

9-ميزان زمين طرح :

20000متر مربع

10-ميزان زمين بنا :

4850متر

11-ميزان تسهيلات مورد نياز :

397372.77میلیون ریال معادل سی و نه میلیارد و هفتصد و سی و هفت میلیون و دویست و هفتاد و هفت هزارتومان

12-نوع تسهيلات :

وام 5 ساله

13-نقطه سربه سر :

42.16%

14-مدت برگشت سرمايه :

4 سال

15-نرخ بازدهي سرمايه :

36.35%

16-تورم :

30%

 

طرح بسیار کامل است و همه مطالبی که در بالا گفته شد در طرح آپدیت سال 1400 است .

دارای فایل ورد +پی دی اف  pdf - word می باشد .

 

 

طرح توجیهی احداث کارگاه کوچک تولید خوراک دام و طیور doc + Pdf نگارش سال 1402  
طرح توجیهی کارگاه کوچک تولید خوراک دام و طیور (نگارش تابستان 1401)  
     

نویسنده

سمیه ملکی
قیمت:   69000تومان

جهت سفارش طرح توجیهی با خانم مهندس ملکی تماس بگیرید.(09015516984)

ممکن است از این مطالب خوشتان بیاید

مطالب مرتبط