تهیه طرح توجیهی ،از ضررهای هنگفت مالی و اعتباری جلوگیری می کند.هر ایده ای تا روی کاغذ ریز نشود قابلیت اجرا پیدا نمی کند

طرح توجیهی سفره خانه سنتی 1401 | درامد سفره خانه سنتی pdf + word

طرح توجیهی سفره خانه سنتی 1401
بازار ارائه خدمات به گردشگران و مسافران از رونق خوبی برخوردار می باشد و می توان گفت که با حاشیه سود تضمین شده ای نیز همراه است. این امر موجب شده تا عده ای از علاقه مندان، کسب و کاری در این راستا راه اندازی نمایند. طرح های زیادی در زمینه ارائه خدمات به گردشگران، مسافران و ... وجود دارد که طرح توجیهی سفره خانه سنتی، نمونه ای پرطرفدار و محبوب محسوب می شود. شرایط بوم گردی و فرهنگی در برخی از استان های کشورمان به گونه ای است که راه اندازی سفره خانه سنتی به همراه تزیین های خاص دکوراسیون و طبح انواع غذاهای محلی می تواند گزینه ای ایده آل برای کسب درآمد باشد. راه اندازی یک سفره خانه سنتی همچون بسیاری از کسب و کارها نیاز به طرح، مجوز و یکسری شرایط دارد که برای برداشتن اولین قدم می توان از کارشناسانی که در این حوزه فعالیت می کنند کمک گرفت.


 

طرح توجیهی سفره خانه سنتی
 


سفره خانه سنتی چیست؟
سفره خانه سنتی یادآور سنت و فرهنگ ایرانیان است که فضایی سنتی و دلنشین دارد. در این قبیل از اماکن انواع غذاهای لذیذ ایرانی سرو می شود. برای این که شکل سنتی به خود بگیرد از طرح و تزئینات خاصی همچون حوض کوچک، نورپردازی رنگارنگ، نقش‌های قدیمی، آلاچیق و ... استفاده می شود. همچنین به جای میز و صندلی تخت های چوبی چند نفره قرار می دهند. دکور خاصی که سفره خانه سنتی دارد افراد را از حال و هوای مدرنیته بیرون می آورد. غذاهایی هم که در سفره خانه سرو می شود به صورت محلی و سنتی هستند. حتی کارکنان نیز با لباس سنتی آن منطقه از مهمانان خود پذیرایی می کنند. در برخی سفره خانه ها علاوه بر سرو غذا، چای و قلیان نیز دارند. این چنین محیط هایی نه تنها برای ایرانیان بلکه برای گردشگران خارجی نیز بسیار جذاب و جالب می باشد. در سال های اخیر، سفره خانه سنتی بسیار مورد توجه قرار گرفته و توانسته که نقش مهمی را در جذب گردشگران ایفا نماید.


طرح سفره خانه سنتی
برای راه اندازی سفره خانه سنتی نیاز به وجود یک طرح توجیهی است. طرح سفره خانه سنتی باید به گونه تنظیم شود که از توجیه اقتصادی برخوردار باشد و بتواند موجب اشتغالزایی و سودآوری گردد. برای این که افراد بتوانند طرح سفره خانه سنتی را اجرا نمایند بایستی بخش های اجرایی و فنی سفره خانه را به صورت اصولی و صحیح پیاده سازی کنند. مهمترین مسئله موقعیت مکانی سفره خانه است. این مکان بایستی از مدارس، بیمارستان، مراکز نظامی و سایر اماکنی که موجب تولید سر و صدا می شود به دور باشد. همچنین برای اجرای طرح، حداقل زمین 300 تا 500 متر است که متراژ آن با توجه به درجه 1، 2 و 3 بودن تعیین می گردد. مکان سفره خانه می تواند مسقف، روباز و یا ترکیبی از این دو باشد. نورپردازی سفره خانه بایستی حالتی استاندارد داشته باشد که برای این امر می توان از نور چراغ های سنتی استفاده نمود. در صورتی که افراد شرایط لازم برای دریافت مجوز را داشته باشند می توانند از سازمان میراث فرهنگی و اتحادیه صنفی قهوه داران و سفره خانه داران جواز کسب را دریافت نمایند.


وام برای سفره خانه سنتی
راه اندازی یک سفره خانه سنتی نیاز به سرمایه گذاری دارد که شاید عده کمی بتوانند تمام هزینه های مربوط به آن را از جیب خودشان تامین کنند. متقاضی برای راه اندازی این کسب و کار بایستی از سرمایه لازم برخوردار باشد که اخذ وام بانکی می تواند گزینه ای ایده آل باشد. در طرح توجیهی، حدود 80 درصد از کل سرمایه گذاری مربوط به احداث سفره خانه سنتی، با اخذ وام و تسهیلات بانکی امکان پذیر است و مابقی را متقاضی بایستی از منبع شخصی خود تامین نماید. دریافت این قبیل از وام ها شرایط و ضوابط خاص خود را دارد اما به طور کلی، متقاضی برای دریافت باید از امتیاز بالایی برخوردار باشد.

 

طرح توجیهی سفره خانه سنتی


درآمد سفره خانه سنتی
سفره خانه های سنتی به دلیل سبک خاصی که از نظر دکوراسیون و سرو غذا دارند برای بسیاری از مسافران، گردشگران و یا اهالی همان منطقه جذاب اند و خیلی از افراد تمایل دارند برای تجربه یک محیط متفاوت و سرو غذاهای سنتی به این اماکن سر بزنند. از این رو سفره خانه های سنتی در کشورمان بسیار پرطرفدار هستند. این استقبال و محبوبیت موجب شده تا بازار کسب و کار سفره خانه سنتی نیز از رونق خوبی برخوردار باشد. به طور کلی یک سفره خانه سنتی در صورتی با سود و درآمد همراه است که بخش قابل توجهی از هزینه های جانبی آن به خصوص در بخش خرید مواد غذایی کاهش پیدا کند. همچنین مدیریت صحیح و پیاده سازی راهکارهایی برای جذب مشتری از جمله عوامل تاثیر گذار در سود و درآمدزایی یک سفره خانه سنتی هستند.  

 

فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی تاسیس سفره خانه سنتی نگارش سال 1401:
برآورد زمین راه اندازی سفره خانه سنتی
برآورد محوطه سازی
برآورد هزینه ساخت و ساز و یا تعمیر ساختمان ها
برآورد هزینه خرید و لیست ماشین آلات و تجهیزات
برآورد تاسیسات عمومی و تجهیزات (تاسیسات)
برآورد وسایل حمل و نقل


برآورد تجهیزات لازم برای راه اندازی سفره خانه سنتی
برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی

برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل برای سفره خانه سنتی
 برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه :
برآورد هزینه تولید سالیانه
برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن

 

خلاصه گزارش  سفره خانه سنتی 1401

1-عنوان فعاليت:

احداث سفره خانه سنتی

2-ظرفيت :

45 هزار نفر درسال

3-مجري طرح:

 

4-محل اجرا :

 

5-اشتغال طرح :

8نفر

6-سرمايه ثابت طرح :

23,369.01میلیون ریال معادل دو میلیارد و سیصد و سی و شش میلیون و نهصد و یک هزارتومان

7-سرمايه در گردش :

1,264.06میلیون ریال معادل یکصد و بیست و شش میلیون و چهارصد و شش هزارتومان

8-سرمايه گذاري کل طرح :

24,633.07میلیون ریال معادل دو میلیارد و چهارصد و شصت و سه میلیون و سیصد و هفت هزارتومان

9-ميزان زمين طرح :

500متر مربع

10-ميزان زمين بنا :

246متر

11-سرمایه گذاری انجام شده

6457.76 میلیون ریال معادل ششصد و چهل و پنج میلیون تومان

12-سرمایه گذاری مورد نیاز:

18175.31 میلیون ریال معادل یک میلیارد و هشتصد و هفده میلیون و پانصد و سی و یک هزار تومان

13-نوع تسهيلات :

وام 5 ساله

14-نقطه سربه سر :

46.29%

15-مدت برگشت سرمايه :

5سال

16-نرخ بازدهي سرمايه :

34.56%

17-تورم :

30%

18-نرخ تنزیل :

25%

 
 

طرح بسیار کامل است و همه مطالبی که در بالا گفته شد در طرح موجود است.
طرح آپدیت سال 1401  و دارای فایل  doc+pdf است.

 

نویسنده

سمیه ملکی
قیمت:   65000تومان

ممکن است از این مطالب خوشتان بیاید

مطالب مرتبط
معرفی دوستان و همکاران

دیدگاه های شما

افزودن یک دیدگاه