توسط سمیه ملکی
5-28-2023 11:31:13 AM
نمونه طرح توجیهی سفره خانه سنتی(WORD+PDF) 1402 |طرح توجیهی سفره خانه سنتی
نمونه طرح توجیهی سفره خانه سنتی(WORD+PDF) 1402 |طرح توجیهی سفره خانه سنتی
در کشور ما طرحها و برنامههای زیادی وجود دارد که اگر به شکل درستی اجرا شوند با درآمدزایی و سود فراوانی همراه میباشند. یکی از انواع طرحهایی که در سالهای اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است، سفره خانه سنتی میباشد. این قبیل از طرحها از آنجایی که میتوانند نیاز مسافران و گردشگران را پوشش دهند بسیار پرطرفدار و محبوب هستند. در این طرح انواع غذا و نوشیدنی سنتی و ایرانی سرو میشود و به جای میز و صندلی از تخت استفاده میگردد تا همچنان شکل سنتی آن حفظ شود. به همین دلیل از جذابیتهای خارق العادهای برخوردار میباشد.
دلایل توجیه پذیر بودن سفره خانه سنتی
هر شغلی که به طور مستقیم با نیاز مسافران و گردشگران و همچنین ارائه خدمات رفاهی به آنها همراه باشد یقینا از سودآوری خوبی برخوردار خواهد بود. اما با این حال وجود یکسری ویژگی و ارزشها موجب شده تا اجرای طرح سفره خانه سنتی با مزایای اقتصادی خوبی همراه باشد. برخورداری از مشتریان فراوان هم در داخل و هم از آن سوی مرزهای کشور را میتوان یکی از دلایل مهم اقتصادی بودن این طرح دانست. سفره خانه سنتی نسبت به رستوران و کافههای مدرن به دلیل سبک و چیدمان خاص برای بسیاری از افراد جذاب میباشد. از طرفی دیگر در سفره خانههای سنتی انواع غذاهای اصیل ایرانی با طعم و مزه ویژه میتوان سرو نمود. که وجود این ویژگیها نه تنها برای مردم ایران بلکه برای آن دسته از افرادی که به فرهنگ و غذاهای سنتی ایران علاقه مند هستند نیز بسیار جذاب میباشند. به همین دلیل سفره خانه سنتی محبوبیت زیادی در بین مردم دارد. دائمی بودن حرفه رستوران داری سنتی از دیگر ویژگیهایست که میتوان به آن اشاره نمود. همچنین در دسته شغلهای دائمی قرار دارد یعنی به صورت موقتی و فصلی اداره نمیشود که این خود مزیتی مهم تلقی میگردد.
فضا و مکان مورد نیاز برای سفره خانه سنتی
یکی از آیتمهای تاثیر گذار بر روی سودآوری سفره خانه سنتی، انتخاب مکان و فضایی مناسب است. یعنی سفره خانه باید در مسیر عبور مسافران و گردشگران قرار بگیرد. بدین ترتیب افراد قبل از این که برای اخذ مجوز اقدام نمایند بایستی مکان مناسبی را خریداری و یا اجاره نمایند. حداقل میزان مساحت مورد نیاز برای راه اندازی سفره خانه، 250 متر مربع تجاری مسقف، یا فضای باز و یا ترکیبی از هر دو میباشد. البته مکان مد نظر باید دارای یکسری خصوصیات و ویژگی نیز باشد تا مانع از اخذ مجوز نگردد.
از مهمترین این خصوصیات میتوان اشارهای به موارد زیر نمود:
-برخورداری از دفتر کار و پذیرش
-برخورداری از سرویس بهداشتی، چایخانه، آشپزخانه و انبار
-برخورداری از حوض، فواره، آلاچیق و فضای سبز در صورت در نظر گرفتن فضای باز
-در نظر گرفتن تختهای چوبی با کفپوش فرش
-کمتر بودن تعداد میز و صندلی نسبت به تخت در صورت استفاده
-ارائه حداقل سه نوع غذای سنتی ایرانی
-استفاده کارکنان و پرسنل از پوشش سنتی
-استفاده از المان و وسایل سنتی در دکوراسیون سفره خانه
هزینه ساخت سفره خانه سنتی
هزینه ساخت سفره خانه سنتی بستگی به آیتم و فاکتورهای مختلفی دارد که از مهمترین آن میتوان به وسعت کار اشاره نمود. یقینا هر چه که کار بزرگتر و وسیعتر باشد به مکان بزرگتر، تعداد تجهیزات بیشتر و همچنین به نیروی کار بیشتری نیاز دارد. در نتیجه بایستی هزینه بیشتری را برای این امر نیز در نظر گرفت.
سرمایه لازم برای سفره خانه
برای تاسیس و راه انداری طرح سفره خانه سنتی، کارآفرینان بایستی از یک پشتوانه مالی برخوردار باشند تا با کمک آن بتوانند کار خود را عملا آغاز نمایند. این پشتوانه مالی در دو بخش ثابت و سرمایه در گردش استفاده میشود. سرمایه ثابت صرف خرید مکان (یا اجاره) و خرید امکانات و تجهیزات میگردد و برای پرداخت حقوق کارکنان و خرید مواد غذایی بایستی از سرمایه در گردش استفاده نمود. هر گونه کمبود سرمایه در این راستا میتواند میزان موفقیت را به طور چشمگیری کاهش دهد. بنابراین افراد برای قدم گذاشتن در این راه باید از سرمایه لازم برخوردار باشند. برای تامین سرمایه مورد نیاز میتوان از طریق دریافت وام اقدام نمود که برای این امر نیز نیاز به یکسری شرایط و ضوابط میباشد. البته علاوه بر وام راهکارهای دیگری وجود دارد و آن هم جذب سرمایه گذار خصوصی میباشد. افرادی که بنا به دلایل مختلف توانایی دریافت وام ندارند میتوانند از سرمایه گذاران خصوصی برای تامین کسری بودجه خود کمک بگیرند.
1-عنوان فعاليت:
|
احداث سفره خانه سنتی
|
2-ظرفيت :
|
|
3-مجري طرح:
|
|
4-محل اجرا :
|
..............
|
5-اشتغال طرح :
|
12نفر
|
6-سرمايه ثابت طرح :
|
37538.51میلیون ریال معادل سه میلیارد و هفتصد و پنجاه و سه میلیون و هشتصد و پنجاه و یک هزارتومان
|
7-سرمايه در گردش :
|
3483.74میلیون ریال معادل سیصد و چهل و هشت میلیون و سیصد و هفتاد و چهار هزارتومان
|
8-سرمايه گذاري کل طرح :
|
41022.24میلیون ریال معادل چهار میلیارد و یکصد و دو میلیون و دویست و بیست و چهار هزارتومان
|
9-ميزان زمين طرح :
|
500متر مربع
|
10-ميزان زمين بنا :
|
1420متر
|
11-ميزان تسهيلات مورد نياز :
|
32817.79میلیون ریال معادل سه میلیارد و دویست و هشتاد و یک میلیون و هفتصد و هفتاد و نه هزارتومان
|
12-نوع تسهيلات :
|
وام 5 ساله
|
13-نقطه سربه سر :
|
62.04%
|
14-مدت برگشت سرمايه :
|
5 سال
|
15-نرخ بازدهي سرمايه :
|
35.78%
|
16-تورم :
|
40 %
|
17-نرخ تنزیل :
|
25 %
|
فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی تاسیس سفره خانه سنتی نگارش سال 1402:
برآورد زمین راه اندازی سفره خانه سنتی
برآورد محوطه سازی
برآورد هزینه ساخت و ساز و یا تعمیر ساختمان ها
برآورد هزینه خرید و لیست ماشین آلات و تجهیزات
برآورد تاسیسات عمومی و تجهیزات (تاسیسات)
برآورد وسایل حمل و نقل
برآورد تجهیزات لازم برای راه اندازی سفره خانه سنتی
برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی
برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل برای سفره خانه سنتی
برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه :
برآورد هزینه تولید سالیانه
برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن
- حجم فایل : کیلوبایت
- کل زمین طرح : متر مربع
- تعداد صفحات : 35 صفحه
- نوع فایل ورد و pdf
- لینک دانلود بلافاصله پس از پرداخت فعال خواهد شد.
- ضمنا یک نسخه از فایل به ایملی که در صفحه خرید وارد کرده اید ارسال خواهد شد.
|