تهیه طرح توجیهی ،از ضررهای هنگفت مالی و اعتباری جلوگیری می کند.هر ایده ای تا روی کاغذ ریز نشود قابلیت اجرا پیدا نمی کند

طرح توجیهی تاسیس مدرسه غیرانتفاعی ⭐️ هزینه تاسیس مدرسه غیر انتفاعی در سال ۱۴۰۲

طرح توجیهی تاسیس مدرسه غیرانتفاعی دخترانه و پسرانه سال 1402

مدرسه غیر انتفاعی یک مؤسسه آموزشی است که توسط دولت اداره نمی‌شود و هزینه های تاسیس و راه اندازی آن معمولاً از طریق شهریه‌ها، کمک‌های مالی و گاه از منابع خصوصی دیگر تأمین می‌شود. مدارس غیر انتفاعی می توانند در سطوح مختلف آموزشی از جمله آموزش ابتدایی، متوسطه و عالی وجود داشته باشند. در این طرح ساختمان طرح به صورت اجارهای در نظر گرفته شده است.

هدف اصلی مدارس غیر انتفاعی ,ارائه خدمات  مدرن آموزشی به دانش آموزان است .تأسیس مدرسه غیرانتفاعی به معنای این است که هزینه‌های آموزشی توسط دانش‌آموزان یا والدین آنها پرداخت می‌شود.البته به همین علت مدارس غیر انتفاعی امکانات مدرن و جذابی نسبت به بقیه مدارس دارند  کلاس درس باتعداد اندکی از دانش آموزان , کلاس های فوق برنامه وبرگزاری اردوهای علمی و ورزشی از جمله  امکانات وفعالیت های مدارس فوق می با شد. مدارس غیر انتفاعی با جذب برجسته ترین اساتید ومعلمها فضای بسیار عالی برای تحصیل افراد فراهم آورده اند.داشتن طرح دقیق واصولی برای تدریس از ویژگی های مهم وبرجسته این مدارس است ..مدارس غیرانتفاعی معمولاً به دنبال ارائه یک آموزش کیفی به دانش‌آموزان هستند و تمرکز آن‌ها بر روی توسعه تحصیلات و کمک به رشد فردی دانش‌آموزان است. به عبارت دیگر، این مدارس به بهبود فضای  آموزش و پرورش متعهد هستند.مزیت این نوع مدارس در این است که می‌توانند به دانش‌آموزانی با توانمندی‌های مختلف فرصت فراگیری و آموزش دهند. اغلب این مدارس از کمک‌ها و حمایت‌های مالی والدین، شرکت‌ها یا سازمان‌های غیرانتفاعی خود استفاده می‌کنند.راه اندازی یک مدرسه غیرانتفاعی می‌تواند یک ایده مفید و معنی‌دار باشد. برای موفقیت در تاسیس یک مدرسه غیرانتفاعی، مهم است که تحقیقات دقیقی انجام دهید، نیازهای جامعه را بشناسید، و برنامه‌های مفید وجدیدی را ارائه دهید انتخاب اساتید و معلمهای مناسبی داشته باشید همچنین مدیریت کارآمد ومقتدرو جذب حمایت مالی و اجتماعی از جمله این نیاز ها هستند.هرچند که این موارد می‌توانند به عنوان راهنمایی مفید باشند، اما باید توجه داشت که موفقیت یک مدرسه غیر انتفاعی نیازمند تعهد، سخت‌کوشی، و مدیریت مؤثر است.

هزینه تاسیس مدرسه غیر انتفاعی در سال ۱۴۰۲

تجهیزات لازم  برای تاسیس  مدرسه غیر انتفاعی :

برای  تاسیس یک مدرسه غیرانتفاعی، تجهیزات مختلفی لازم است تا به خوبی به نیازهای آموزشی و اداری پاسخ داده شود. تجهیزات مورد نیاز برای یک مدرسه غیر انتفاعی ممکن است بسته به نوع فعالیت‌ها و سطح تحصیلی دانش‌آموزان متغیر باشد ومی‌تواند بسته به شرایط مختلف و نیازهای خاص هر مدرسه تغییر کند.  در ادامه تجهیزات اساسی  یک مدرسه غیرانتفاعی را معرفی میکنیم:

  • کلاس‌ها و محل آموزش: تعداد کافی کلاس‌ها و تجهیزات مدرن و پیشرفته آموزشی

  • مبلمان: میزها و صندلی‌های مناسب برای دانش‌آموزان و معلمان, میز و صندلی‌های مدیران و کارکنان , کمد برای نگهداری کتاب و لوازم شخصی دانش‌آموزان

  • تجهیزات اداری: شامل رایانه و پرینتر, تلفن یا وسیله ارتباطی دیگر, مبلمان اداری (میز و صندلی برای کارکنان).

  • تجهیزات آموزشی:تخته سیاه یا تخته نویسندگی هوشمند, پروژکتور یا تجهیزات نمایش تصویر,کتب درسی و منابع آموزشی, دستگاه پخش صدا و تصویر (دیتاپروژکتور، تلویزیون یا کامپیوتر), وسایل آموزشی مثل نقشه‌ها، نمودارها، وسایل آزمایشگاهی و...

  • کتابخانه: کتاب‌های مناسب بر اساس سطح سنی دانش‌آموزان,میز و صندلی برای مطالعه.

  • تجهیزات IT: شبکه‌ی کامپیوتری برای اتصال به اینترنت و ارتباط داخلی, سیستم‌های نرم‌افزاری مدیریت مدرسه.

  • تجهیزات اداری:رایانه‌ها و لوازم جانبی مرتبط (چاپگر، اسکنر و ...)

  • نرم‌افزارهای اداری و آموزشی شامل تلفن و تجهیزات ارتباطی.

  • امکانات بهداشتی: طراحی مناسب برای دسترسی به امکانات بهداشتی شامل

  • دستشویی‌ها و سرویس بهداشتی برای دانش‌آموزان و کارکنان,آبگرمکن وآب سرد کن برای آب آشامیدنی و...

  • تجهیزات ایمنی: دستگاه‌های اطفاء حریق و آموزش مربوط به آتش‌نشانی.   

  • امکانات امنیتی:دوربین‌های مداربسته ,سیستم اعلام حریق و امداد, درب‌ها و پنجره‌های محکم.

  • فضاهای ورزشی: زمین بازی یا سالن ورزشی مناسب  با تجهیزات و امکانات مربوط به فعالیت‌های ورزشی ,وسایل  و تجهیزات ورزشی (توپ، دستکش و...)

  • تجهیزات فناوری:دستگاه‌های کپی و چاپ.دستگاه‌های پخش صوت و تصویر.

  • پارکینگ و حمل و نقل: پارکینگ برای کارکنان و والدین, دسترسی آسان به وسایل نقلیه عمومی.

 

تاسیس مدرسه غیر انتفاعی  نسبت به مدارس دولتی چه مزیتی دارد؟

تاسیس یک مدرسه غیر انتفاعی می‌تواند یک چالش جذاب , پردرآمد وهمچنین راهی برای ارائه خدمات آموزشی به افراد باشد. به عنوان مدیر یا مسئول یک مدرسه غیر انتفاعی، مهم است که تجهیزات به روز و مطابق با نیازهای آموزشی باشند. همچنین، برنامه‌های توسعه و بهبود تجهیزات نیز باید در نظر گرفته شوند. تأسیس مدرسه غیرانتفاعی می‌تواند مزایای خاص خود را داشته باشد.

در زیر به برخی از این مزایا اشاره شده است:

منابع مالی: یکی از مزایای برجسته تأسیس مدرسه غیرانتفاعی فراهم آوردن منابع مالی مستقل و پایدار است. این مدارس می‌توانند از درآمدهای حاصل از شهرت خوب، برنامه‌های تحصیلی و فعالیت‌های خارج از ساعات تدریس بهره‌مند شوند.

توسعه فرهنگ کارآفرینی: تأسیس مدرسه می‌تواند فرهنگ کارآفرینی را در مدرسه ایجاد کند. این امر ممکن است با توجیه مسئولیت‌های مالی و مدیریت منابع به شیوه بهینه‌تر و کارآمدتر همراه باشد.

توسعه زیرساخت‌ها و تجهیزات:منابع مالی بیشتر می‌توانند به توسعه زیرساخت‌ها و به‌روزرسانی تجهیزات مدرسه کمک کنند. این امور می‌توانند تأثیر مستقیمی بر تجربه آموزشی دانش‌آموزان و افزایش کیفیت تدریس داشته باشند.

پیشنهاد برنامه‌های ویژه: با داشتن منابع مالی بیشتر، مدرسه می‌تواند برنامه‌ها و فعالیت‌های ویژه‌تری را ارائه دهد. این ممکن است شامل دوره‌های تخصصی، سخنرانی‌ها، و فرصت‌های تجربی باشد که تجربه تعلیم و تربیت را بهبود می‌بخشد.

توسعه روابط با جوامع و صنعت:منابع مالی بیشتر می‌توانند مدرسه را به یک نهاد قوی‌تر و موثرتر تبدیل کنند. این مدارس می‌توانند به عنوان یک نقطه تقویت همکاری ایجاد و ارتباطات  مفیدی برقرار کرده و همکاری‌های مفید را ترویج دهند.

به هر حال، مهم است که هدف اصلی و ماموریت آموزشی مدرسه همواره حفظ شود تا به ابرازهای مثبت و ارتقاء کیفیت آموزشی منجر شود.

توسعه زیرساخت‌ها و تجهیزات:منابع مالی که از طریق هزینه‌های دانش‌آموزان فراهم می‌شود، می‌تواند برای بهبود زیرساخت‌ها، ایجاد فضاهای آموزشی مناسب، و تهیه تجهیزات آموزشی مورد استفاده قرار گیرد.

 

مزیت در رقابت:با دریافت هزینه از دانش‌آموزان، مدرسه می‌تواند رقابتی‌تر عمل کرده و خدماتی با کیفیت بالاتر ارائه دهد تا جلب دانش‌آموزان و والدین.

 

 
مدرسه غیر انتفاعی

درآمد مدرسه غیر انتفاعی چقدر است؟

درآمد یک مدرسه غیرانتفاعی بسته به عوامل مختلفی مانند موقعیت مکانی، اندازه، سطح تحصیلات ارائه شده، جمعیت دانش‌آموزی، و  موارد مالی و آموزشی دیگر می‌تواند بسیار متفاوت باشد.

  • درآمد مدارس غیرانتفاعی معمولاً از طریق مختلف تهیه می شود که در  ادامه به برخی از آنها اشاره می کنیم :

  •  شهریه و هزینه: مدارس غیرانتفاعی برای پوشش هزینه های عملیاتی شهریه و هزینه دریافت کنند. میزان شهریه می تواند بر اساس عواملی مانند سطح تحصیلات (به عنوان مثال، مقطع ابتدایی، متوسطه، آموزش عالی)، کیفیت امکانات و منابع و موقعیت جغرافیایی متفاوت باشد.

  •   بودجه دولتی: مدارس غیرانتفاعی برای تاسیس مدرسه از تسهیلات مالی دولت و وام بانک ها استفاده می کنند.

  •  خدمات کمکی: مدارس غیرانتفاعی ممکن است از علاوه بر شهریه اصلی و ورودی که می گیرند بابت موارد دیگری هم از دانش آموزان شهریه بگیرند مثل برگزاری کلاس های فوق برنامه , برگزاری کلاس آی آموزش ویژه و ...

مدارس غیر انتفاعی می‌تواند بهترین شیوه‌های مدیریتی را انتخاب کرده و بهبودهای مداوم در فرآیندها و ساختارهای خود اعمال کند.

هرچند که مزایا وجود دارد، اما نیاز به اطمینان از ارائه خدمات آموزشی عالی و احترام به اصول اخلاقی و انصاف در ارائه خدمات به همه دانش‌آموزان بسیار مهم است. همچنین باید مدیریت مالی مدرسه به نحوی باشد که بتواند نیازهای آموزشی را برآورده کند و همگان را در بهره‌مندی از خدمات آموزشی فراهم کند.

اهمیت سرمایه گذاری در مدرسه غیر انتفاعی

سرمایه‌گذاری در یک مدرسه غیرانتفاعی اهمیت زیادی دارد و به چندین جنبه مهم ارتباط دارد. در زیر تعدادی از این اهمیت‌ها آورده شده است:

ارتقاء کیفیت آموزش:

سرمایه‌گذاری در تجهیزات آموزشی، کتب، نرم‌افزارها، و وسایل آموزشی می‌تواند به بهبود کیفیت آموزش و یادگیری دانش‌آموزان کمک کند. توسعه و به‌روزرسانی منابع آموزشی، افزایش کیفیت تدریس، و معاونت‌های آموزشی موجب بهبود عملکرد دانش‌آموزان و ارتقاء سطح آموزش می‌شود.

 

    پرورش استعدادها:ایجاد امکانات فراهم کننده برای کلاس‌های هنری، ورزشی، و علوم، به دانش‌آموزان این امکان را می‌دهد که استعدادها و علایق خود را کشف و توسعه دهند.  

  توسعه زیرساخت‌ها و تجهیزات:با سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های مدرسه، مانند کلاس‌ها، امکانات بهداشتی،  فضای ورزشی، کتابخانه، و امکانات اداری،  بهبود محیط آموزشی را فراهم می آورد.

فراهم آوردن فرصت‌های بیرون‌مدرسه:سرمایه‌گذاری در برنامه‌ها و فعالیت‌های فراهم آورنده از محیط آموزشی خارج، مانند سفرهای مطالعاتی، نمایشگاه‌ها، و کارگاه‌ها، به دانش‌آموزان فرصت می‌دهد تا از تجربیات و آموخته‌های بیرون محیط مدرسه نیز بهره‌مند شوند.

 

جذب نیروی متخصص:دستمزد و شرایط کاری برتر، می‌تواند باعث جلب و نگه‌داری معلمان و کارکنان با تجربه و متخصص شود، که این امر به بهبود کیفیت آموزش و مدیریت مدرسه کمک می‌کند.  با سرمایه‌گذاری در حوزه حقوق، مزایا، و زیرساخت‌های مدرسه، مدرسه می‌تواند نیروهای انسانی متخصص را جذب کرده و حفظ کند، که این امر به کیفیت آموزش و مدیریت مدرسه کمک می‌کند.

 

 

  تجهیز به روز دستگاه‌های آموزشی:سرمایه‌گذاری در فناوری اطلاعات و ارتباطات (IT)، تجهیزات آموزشی مدرن، وسایل تعلیم و تربیت به روز و دستگاه‌های نوین، به دانش‌آموزان این امکان را می‌دهد که با تکنولوژی‌های جدید آشنا شوند.

 

توسعه برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی:سرمایه‌گذاری در فعالیت‌های اجتماعی، هنری، و فرهنگی مدرسه، می‌تواند به فرآیند یادگیری دانش‌آموزان افزوده شود و اوضاع فرهنگی و اجتماعی مدرسه را تقویت کند.

 

توسعه فناوری در آموزش:سرمایه‌گذاری در فناوری‌های آموزشی مانند تجهیزات هوشمند، نرم‌افزارهای آموزشی و ارتباطی، به بهبود روش‌های آموزش و یادگیری کمک می‌کند.

ترویج پژوهش و نوآوری:با اختصاص منابع به پژوهش و نوآوری در مدرسه، می‌توان به عنوان یک مرکز فرهنگی و آموزشی پیشرفته شناخته شد. این اقدامات می‌تواند به توسعه دانش و افزایش سطح تحصیلات دانش‌آموزان کمک کند

 

تسهیل دسترسی به فناوری:با سرمایه‌گذاری در فناوری‌های نوین و اجتناب از قدیمی شدن تجهیزات، مدرسه می‌تواند به دانش‌آموزان خود دسترسی به منابع آموزشی دیجیتالی، نرم‌افزارهای آموزشی و اینترنت را فراهم کند.

 

ترویج هنرها و ورزش:سرمایه‌گذاری در بخش‌های هنری و ورزشی مدرسه، می‌تواند به توسعه استعدادهای هنری و ورزشی دانش‌آموزان کمک کند. این اقدامات ممکن است شامل ایجاد استودیوهای هنری، زمین‌های ورزشی به‌روز، و تجهیزات مرتبط باشد.

شرایط وام تاسیس مدرسه غیر انتفاعی  چگونه است؟

قبل از درخواست وام، مفید است با موسسات مالی مختلف، بانک‌ها، یا دولتی‌ها در ارتباط باشید و شرایط و نیازهای آن‌ها را مطالعه کنید. همچنین، بهتر است با مشاوران حقوقی یا مدیران تجربی در حوزه آموزش و اداره مدرسه مشورت کنید.

درخواست وام برای تاسیس یک مدرسه غیرانتفاعی ممکن است به تعداد زیادی عوامل متکی باشد و این عوامل با توجه به نظام مالی و اقتصادی هر کشور ممکن است متغیر باشند. اما در اکثر موارد، برخی از شرایط کلی وجود دارد که برای درخواست وام به عنوان سرمایه‌گذاری برای تاسیس یک مدرسه غیرانتفاعی لازم است. در اینجا چند شرط کلی ذکر شده است:

    برنامه کسب و کار و پروژه تحقیقاتی: بانک‌ها و مؤسسات مالی معمولاً انتظار دارند که شما یک برنامه کسب و کار جامع و پروژه تحقیقاتی داشته باشید که نشان دهد مدرسه شما به چه صورتی اجرا می‌شود و چگونه تحقیقات و توسعه آموزشی شما ارتقاء پیدا می‌کند.

    برنامه مالی: باید یک برنامه مالی دقیق داشته باشید که نشان دهد چگونه وام درخواستی شما برای تاسیس مدرسه غیرانتفاعی به تأمین منابع مالی نیاز دارد و چگونه این منابع به بازپرداخت وام خواهند رسید.

    پیشنهاد آموزشی و برنامه درسی: شرایط بانکی ممکن است نیاز به ارائه برنامه آموزشی و برنامه درسی شما داشته باشد. باید نشان دهید که چگونه مدرسه شما ارزش افزوده آموزشی فراهم می‌کند و چگونه برنامه درسی شما با نیازهای جامعه هماهنگ شده است.

    پایداری مالی: بانک‌ها معمولاً می‌خواهند اطمینان حاصل شود که مدرسه به مدت طولانی قادر به تأمین هزینه‌های خود خواهد بود. این شامل توقعات درآمدی پایدار، مدیریت مالی موثر و اقدامات مدیریتی به منظور مقابله با مخاطرات مالی است.

    آگاهی از قوانین و مقررات: برای درخواست وام، شما باید آگاهی دقیقی از قوانین و مقررات مربوط به تأسیس و مدیریت مدارس غیرانتفاعی در منطقه یا کشور خود داشته باشید. همچنین باید اطمینان حاصل شود که مدرسه شما تمامی این قوانین را رعایت می‌کند.

    ضمانت‌نامه‌ها و تضمین‌ها:  برای درخواست وام ممکن است لازم باشد تا ضمانت‌نامه‌ها یا تضمین‌های مالی ارائه شوند تا بانک یا مؤسسه مالی اطمینان حاصل کند که در صورت نیاز به بازپرداخت وام، می‌توانید مسئولیت خود را به‌درستی بپردازید.

فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی تاسیس مدرسه غیرانتفاعی نگارش سال 1402:

برآورد زمین مناسب برای راه اندازی مدرسه خصوصی
برآورد محوطه سازی های لازم
برآورد هزینه
مدرسه غیرانتفاعی
برآورد هزینه خرید وسایل و تجهیزات و ...
برآورد تاسیسات عمومی و تجهیزات (تاسیسات)
برآورد وسایل حمل و نقل

 

برآورد تجهیزات لازم برای تاسیس مدرسه غیرانتفاعی
برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی

برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل  طرح
مدرسه غیرانتفاعی
 برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه :
برآورد هزینه تولید سالیانه
براورد مواد اولیه لازم از که در این طرح مواد مصرفی اداری هست

برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه

برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن

خلاصه گزارشطرح توجیهی تاسیس مدرسه غیرانتفاعی سال 1402 :

1-عنوان فعاليت:

مدرسه ابتدایی پسرانه و دخترانه غیرانتفاعی

2-ظرفيت :

550 نفر در سال

3-مجري طرح:

 

4-محل اجرا :

 

5-اشتغال طرح :

20نفر

6-سرمايه ثابت طرح :

118238.79میلیون ریال معادل یازده میلیارد و هشتصد و بیست و سه میلیون و هشتصد و هفتاد و نه هزارتومان

7-سرمايه در گردش :

7382.81میلیون ریال معادل هفتصد و سی و هشت میلیون و دویست و هشتاد و یک هزارتومان

8-سرمايه گذاري کل طرح :

125621.60میلیون ریال معادل دوازده میلیارد و پانصد و شصت و دو میلیون و یکصد و شصت هزارتومان

9-ميزان زمين طرح :

3000 متر مربع

10-ميزان زمين بنا :

1420متر مربع

11-ميزان تسهيلات مورد نياز :

100497.28میلیون ریال معادل ده میلیارد و چهل و نه میلیون و هفتصد و بیست و هشت هزارتومان

12-نوع تسهيلات :

وام 5 ساله

13-نقطه سربه سر :

62.27%

14-مدت برگشت سرمايه :

4  سال

15-نرخ بازدهي سرمايه :

28.56%

16-تورم :

40%

16-نرخ تنزیل :

0.25

 
  • عنوان طرح : طرح توجیهی تاسیس مدرسه غیرانتفاعی

  • حجم فایل : کیلوبایت

  • تعداد صفحات: 32 صفحه

  • نوع فایل ورد و pdf

  • لینک دانلود بلافاصله پس از پرداخت فعال خواهد شد.

  • ضمنا یک نسخه از فایل به ایملی که در صفحه خرید وارد کرده اید ارسال خواهد شد.

نویسنده

سمیه ملکی
قیمت:   107000تومان

جهت سفارش طرح توجیهی با خانم مهندس ملکی تماس بگیرید.(09015516984)

ممکن است از این مطالب خوشتان بیاید

مطالب مرتبط
معرفی دوستان و همکاران