تهیه طرح توجیهی ،از ضررهای هنگفت مالی و اعتباری جلوگیری می کند.هر ایده ای تا روی کاغذ ریز نشود قابلیت اجرا پیدا نمی کند

طرح توجیهی تولید پوشاک | طرح توجیهی تولیدی پوشاک زنانه , مردانه و بچه گانه 1400

معرفی تولیدی پوشاک زنانه , مردانه و بچه گانه نگارش سال 1400

نمونه طرح توجیهی تولید پوشاک با توجه به در نظر گرفتن همه جنبه های مثبتی که این طرح دارد, مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته است , در این طرح با توجه به هزینه های بالای ساخت و ساز کارگاه به صورت اجاره ای در نظر گرفته شده , و تنها هزینه های مربوط به خرید تجهیزات مثل چرخ خیاطی راسته دوز صنعتی اتوماتیک ,دستگاه قزن اتوماتیک ,دستگاه گلدوزی یک کله و مواد اولیه مثل پارچه نخی  ,نخ و سوزن ,الگو و متر و.. و تجهیزات دیگری که برای تولید لباس الزامی هستند و هزینه های مربوط به حقوق و دستمزد و هزینه های سوخت و انرژی برآورد و محاسبه است.
اگر شما هه قصد راه اندازی یک کارگاه تولیدی پوشاک زنانه  را دارید تهیه و مطالعه این بیزینس پلن تولید پوشاک می تواند برای شما بسیار مفید باشد , زیرا  بسیار دقیق و کامل برآورد شده است و برای آشنایی با هزینه ها و درآمد و بازدهی طرح نمونه قابل قبولی است. میزان کارگاه 70 متر به صورت دربست و اجاره ای در نظر گرفته شده است , میزان تسهیلات مورد تقاضا در این طرح پانصد میلیون تومان  برآورد شده است .

طرح توجیهی تولید پوشاک 1400


طرح توجیهی تولید پوشاک از نظر اجرایی می تواند در انواع مختلی اجرا شود مثل :
طرح توجیهی تولید دکمه لباس, طرح توجیهی تولیدی پوشاک مردانه , طرح توجیهی تولید مانتو , طرح توجیهی تولید لباس بچه گانه , طرح توجیهی پوشاک زنانه و انواع دیگری که هر کدام با توجه به نوع تولید می توان تجهیزات و امکانات متفاوت باشد .
در این طرح به بررسی هزینه راه اندازی تولیدی پوشاک مردانه زنانه و بچه گانه , لباس کودک و مانتو و شومیز  پراخته ایم و همه هزینه ها برای راه اندازی تولیدی پوشاک و همچنین میزان درآمد و سود این طرح را مورد ابررسی قرار داده ایم , در این طرح به طور مستقیم برای 18 نفر اشتغال زایی ایجاد می شود , و همچنین برای اجرای این طرح و با استفاده از طرح توجیهی تولید پوشاک مذکور می توان مبلغ پانصد میلیون تومان تسهیلات بانکی دریافت کرد.


صنعت تولید پوشاک
تولید پوشاک یکی از صنعت های رو به رشدی است که ظرفیت سرمایه گذاری بالایی دارد , و می توان آنیده ی خوبی برای این صنعت متصور شد , صنعت نساجی و تولید پوشاک مهمترین بخش اشتغال در کشور بعد از  کشاورزی است. صادرات منسوجات نخی حدود 17 درصد از کل درآمدهای صادراتی  غیر نفتی کشور را به خود اختصاص می  دهد.
صنعت تولید یکی از مسائل حیاتی هر جامعه ای است که هدف آن کاهش هزینه ها و افزایش رقابت پذیری چه در بخش داخلی و چه در بخش صادرات است. صنعت پوشاک هم جز یکی از بخشهای مهم اقتصادی است ، زیرا اولین بخش قابل اعتمادی است که با تشویق کارگاه ها و کارخانه ها ی تولید داخلی  به منظور کاهش حجم پوشاک وارداتی از یک سو ، و از سوی دیگر ، تولید پوشاک صادراتی  دارای مزیت رقابتی است.
  صنعت نساجی و پوشاک یکی از شاخه های مهم در صنعت محسوب می شود و همچنان نقش مهمی در بکارگیری تعداد قابل توجهی از نیروی انسانی دارد ، زیرا به تامین برخی از نیازهای محلی منسوجات و پوشاک کمک می کند.
رونق صنعت نساجی کمک زیادی به اقتصاد جامعه می کند زیرا میلیون ها نفر به طور غیرمستقیم در تولید پنبه ، فرآوری و تبدیل مواد اولیه ، کارگاه ها و کارخانه های تولید پوشاک و همچنین در بخش خرید و ساخت ماشین آلات  و تجهیزات نساجی امرار معاش می کنند.

طرح توجیهی تولیدی پوشاک 1400

هزینه راه اندازی تولیدی پوشاک
هزینه راه اندازی تولیدی پوشاک با توجه به نوع تولید و ظرفیت تولید می تواند متغیر باشد , همچنین یک کارگاه با توجه به مکان کارگاه و متراژ کارگاه می تواند هزینه های مختلفی در راه اندازی داشته باشد , ولی به طور کلی در طرح تولید لباس با توجه به اینکه مقرون به صرفه نیست که ساخت و ساز انجام بشود , کارگاه مورد نظر به صورت اجارهای در نظر گرفته می شود و تنها مبلغی که بابت هزینه های طرح مورد بررسی قرار می گیرد , هزینه های مربوط به خرید تجهیزات و مواد اولیه است .

 

ماشین آلات تولید پوشاک
برای تولید لباس نیاز به دستگاه ها و تجهیزاتی است که در اختیار خیاطان ماهر قرار داد و بتوان لباس های مد نظر را تولید کرد , البته ناگفته نماند که تعداد و نوع تجهیزاتی که در هر کارگاه مورد استفاده قرار می گیرد می تواند با توجه به بودجه و توان مالی سرمایه گذار تهیه و خریداری شود؛ بعضی از این تجهیزات به شرح زیر است:

ماشین آلات تولید پوشاک

1.    چرخ خیاطی راسته دوز صنعتی اتوماتیک
2.    چرخ خیاطی سردوز 5 نخی
3.    صندلی
4.    قیچی معمولی
5.    قیچی برقی بزرگ
6.    قیچی برقی کوچک
7.    اتوبخار شش کله
8.    دستگاه دکمه زن
9.    دستگاه قزن اتوماتیک
10.    دستگاه گلدوزی یک کله
11.    چرخ خیاطی سردوز کش دوز
12.    چرخ خیاطی میان دوز اتوماتیک
13.    دستگاه عمود بر
14.     و تجهیزات دیگری که در طرح تعداد و قیمت آنها در سال 99 دقیق آورده شده است.

 

تجهیزات کارگاه تولیدی پوشاک

فهرست مطالب و محاسبات موجود در طرح توجیهی تولیدی پوشاک زنانه , مردانه و بچه گانه نگارش سال 1400 :

برآورد زمین برای تولید پوشاک زنانه , مردانه و بچه گانه
برآورد محوطه سازی
برآورد هزینه ساخت و ساز و یا تعمیر ساختمان ها  و اجاره کارگاه
تولید پوشاک زنانه , مردانه و بچه گانه
برآورد هزینه خرید و لیست ماشین آلات و تجهیزات
برآورد تاسیسات عمومی و تجهیزات (تاسیسات)
برآورد وسایل حمل و نقلپارچه و نخ و سوزن و ...
برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی

برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل برای
تولید پوشاک زنانه , مردانه و بچه گانه
 برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه :
برآورد هزینه تولید سالیانه
برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
 
 
 

*مطالبی که فهرست بالا لیست شده اند در طرح به طور دقیق و با قیمت ها بروز محاسبه شده اند .

 
*نگارش طرح مربوط به شهریور سال 1400 می باشد.
*طرح دارای فایل ورد و پی دی اف است.
 

نویسنده

سمیه ملکی
قیمت:   59000تومان

جهت سفارش طرح توجیهی با خانم مهندس ملکی تماس بگیرید.(09015516984)

ممکن است از این مطالب خوشتان بیاید

مطالب مرتبط
معرفی دوستان و همکاران

دیدگاه های شما

افزودن یک دیدگاه