تهیه طرح توجیهی ،از ضررهای هنگفت مالی و اعتباری جلوگیری می کند.هر ایده ای تا روی کاغذ ریز نشود قابلیت اجرا پیدا نمی کند

طرح توجیهی گاوداری شیری 100 راسی 1403 | هزینه ساخت گاوداری 100 راسی

طرح توجیهی گاوداری شیری 100 راسی  نگارش سال 1403

معرفی طرح:

هدف از اجرای این طرح احداث گاوداری شیری 100 راسی است , در این طرح سعی شده تمام مواردی که برای اجرای این طرح اعم از ساخت و ساز گرفته  و هزینه ساخت گاوداری 100 راسی با توجه به قیمت سال 1403 و  هزینه های  خرید دام و خوراک و نگهداری همه مورد بررسی و محاسبه قرار گرفته اند . همه هزینه ها بر اساس قیمت های سال 1403 محاسبه شده اند .این طرح برای علاقه مندان احداث گاوداری و متقاضیانی که می خواهند وام بگیرند یا مجوز دریافت کنند مفید خواهد بود.

طرح توجیهی گاوداری شیری 100 راسی:

فرصت های شغلی زیادی در زمینه کشاورزی وجود دارد که دامداری یکی از آنهاست. خوبی صنعت کشاورزی این است که برای همه محصولات این صنعت بازار وجود دارد. مزرعه و گاوداری ها با توجه به تولید گوشت  و  تولید لبنیات به دلیل مفید بودن گوشت گاو و شیر، البته یک تجارت پر رونق و سودآور است. مردم گوشت گاو می خورند، شیر می نوشند و از پوست و خز استفاده می کنند.

گاوهای شیری , گاوهای ماده ای هستند که برای تولید مقادیر زیادی شیر پرورش می یابند که از آن محصولات لبنی تهیه می شود. گاوهای شیری به طور کلی از نوع هلشتاین  هستند که ماهیچه کمتری نسبت به گاو های دیگر دارند.

 

احداث گاوداری ها یا به منظور تولید شیر است یا برای تولید گوشت , که بر حسب سیستم پرورش نوع گاوداری را مشخص می کنند و ساختمان ها و محل نگهداری تعریف و ساخته می شود. امروزه صنعت گاوداری تخصصی تر شده و بیشتر گاوهای شیری برای تولید مقادیر زیادی شیر پرورش داده می شوند.

طرح توجیهی گاوداری شیری 100 راسی

گاوهای شیری را می‌توان به در تعداد کم به صورت سنتی و یا در یا مزارع بزرگ صنعتی  نگهداری کرد، تعداد نگهداری گاو ها بستگی به متراژ زمین و توان مالی دامدار دارد که متفاوت است.

 

برای بالا بردن توان تولید در یک مزرعه دامداری علاوه بر تولید شیر باید و برای حفظ شیردهی باید گاو شیری پرورش داد و گوساله تولید کرد , گوساله های ماده متولد شده را  می توان به عنوان جایگزینی برای گاو های شیری برای حفظ گله شیری نگهداری کرد.

اگر گوساله ای که برای جایگزینی انتخاب شده معلوم شود که شیرش نامرغوب است، برای فروش و تولید گوشت  ذبح می شود. گوساله‌های نر را می‌توان بعداً به عنوان گاو نر برای پرورش استفاده کرد یا به فروش رساند و برای گوشت گوساله یا گاو استفاده کرد. دامداران معمولاً در حدود 13 ماهگی شروع به پرورش یا واکسیناسیون گوساله می کنند. دوره آبستنی یک گاو تقریباً نه ماه است. گوساله‌های تازه متولد شده به سرعت از مادرشان جدا می‌شوند، معمولاً در عرض سه روز، زیرا پیوند مادر/گوساله با گذشت زمان تشدید می‌شود و جدایی دیرهنگام می‌تواند باعث استرس شدید هم برای گاو و هم برای گوساله شود.

جدا کردن سریع گاو از گوساله به دو دلیل مهم است:

ایمنی و سلامت آنها. وقتی گاو گوساله ای به دنیا می آورد، اولین غریزه او مراقبت از گوساله و لیسیدن آن است. با این حال، گاو پس از یکی دو ساعت مراقبت از بچه کوچک خود، می خواهد با گله خود برگردد. این می تواند هم برای گاو و هم برای گوساله خطرناک باشد زیرا گاو بسیار تحت فشار قرار می گیرد و در نتیجه ممکن است باعث دویدن گاو و احتمالا لگدمال کردن یا زخمی شدن گوساله شود.

گاوهای اهلی می توانند تا 13 سال عمر کنند. با این حال، گاوهایی که برای تولید شیر نگهداری می شوند به ندرت تا این حد عمر می کنند، زیرا گاوهای متوسط ​​در حدود سن شش سالگی از گله شیری حذف می شوند و برای تولید گوشت به بازار عرضه می شوند .

 تقریباً از 9.5 درصد گاوهای ذبح شده گاوهای شیری هستند: گاوهایی که دیگر نمی توانند به عنوان دارایی اقتصادی مزرعه شیری نگهداری شوند این حیوانات به دلیل مشکلات تولید مثل یا بیماری های رایج در گاو های شیری مانند ورم پستان قابل فروش هستند.

 

هزینه ساخت گاوداری 100 راسی

برای راه اندازی یک گاوداری شیری به سرمایه بسیار بیشتری نسبت به احداث  یک گاوداری گوشتی نیاز دارید. قبل از شروع یک مزرعه گاو شیری،  بهتر است یک برنامه ریزی دقیق از روند انجام کار داشته باشید و بدانید گه چه تعداد گاو می خواهید نگهداری کنید تا ساختمان ها و تجهیزات را با توجه به نیاز مزرعه تهیه کنید .

گاوهای شیری روزانه به 4 درصد از وزن خود به خوراک نیاز دارند. تولید مرتع باید بیشتر از نیاز آن ها در آن فصل باشد تا مازاد آن برای استفاده در فصل زمستان ذخیره شود. اجاره زمین معمولا بهتر از خرید یک مزرعه جدید است.

 

سود گاوداری شیری

انتظار می رود این صنعت در آینده رشد قابل توجهی را تجربه کند. در حال حاضر، قیمت خوراک دام، که به طور معمول، حدود نیمی از کل هزینه‌های مزارع لبنی متوسط ​​را تشکیل می‌دهد، در کشور ما بالا رفته و همین موضوع سود آوری و درآمد صنعت دامداری را تحت تاثیر قرار داده است ,

یک کارآفرین مبتدی که به دنبال استفاده از صنعت کشاورزی برای ایجاد درآمد است، می تواند با راه اندازی یک مزرعه پرورش دام می تواند زمینه ایجاد اشتغال و درآمد زایی را برای خود و حتی چند نفر دیگر ایجاد کند , علاوه بر احداث دامداری می توان با راهاندازی واحد های فرآوری و تولید لبنیات نیز میزان اشتغال و درآمد زایی طرح را به میزان قابل توجهی افزایش داد .

صنعت لبنیات یک صنعت واقعا بزرگ است و حتی در در کشورهای بزرگ هم  مانند ایالات متحده آمریکا، بریتانیا، کانادا و استرالیا با وجود دامداری های بزرگ و صنعتی , هیچ مزرعه لبنی به تنهایی  نمی تواند نیاز بازار را تامین کند و در این صنعت همه باازر را اشغال نمی کند، بنابراین مزارع کوچک لبنی و دامداری نیز  می توانند با موفقیت به سود برسند

 

طرح توجیهی گاوداری شیری 100 راسی.

طرح توجیهی گاوشیری50راسی ویرایش سال 1403  

 

میزان شیردهی یک گاو شیری

یک گاو شیری در طول زندگی خود مقادیر زیادی شیر تولید می کند. میزان تولید شیر حدود 40 تا 60 روز پس از تولد گوشاله هایشان به اوج خود می رسد. پس از آن تولید به طور پیوسته کاهش می یابد تا زمانی که شیردوشی در حدود بعد از  10 ماه متوقف شود. شیر گاو شصت روز قبل از زایمان دوباره "خشک می شود". در طول چرخه 12 تا 14 ماهه بین زایمان، دوره شیردوشی تقریباً 305 روز یا 10 ماه است. در میان بسیاری از انواع، نژادهای خاص شیر بیشتری نسبت به سایرین در محدوده 6800 تا 17000 کیلوگرم  شیر در سال تولید می کنند.

خلاصه طرح:

1-عنوان فعاليت:

احداث گاو شیری100 راسی

2-ظرفيت :

100 راس

3-مجري طرح:

..............

4-محل اجرا :

..............

5-اشتغال طرح :

11نفر

6-سرمايه ثابت طرح :

331222.43میلیون ریال معادل سی و سه میلیارد و یکصد و بیست و دو میلیون و دویست و چهل و سه هزارتومان

7-سرمايه در گردش :

14975.49میلیون ریال معادل یک میلیارد و چهارصد و نود و هفت میلیون و پانصد و چهل و نه هزارتومان

8-سرمايه گذاري کل طرح :

346197.92میلیون ریال معادل سی و چهار میلیارد و ششصد و نوزده میلیون و هفتصد و نود و دو هزارتومان

9-ميزان زمين طرح :

10000متر مربع

10-ميزان زیربنا :

1899متر

11-نوع تسهيلات :

وام 5 ساله

11-ميزان تسهيلات مورد نياز :

276958.34میلیون ریال معادل بیست و هفت میلیارد و ششصد و نود و پنج میلیون و هشتصد و سی و چهار هزارتومان

13-نقطه سربه سر :

33.54%

14-مدت برگشت سرمايه :

4سال

15-نرخ بازدهي سرمايه :

29.10%

16-تورم :

40%

17-نرخ تنزیل :

25%

 

فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی پرورش گاوداری 100 راسی نگارش سال 1403:
برآورد محوطه سازی های لازم
برآورد هزینه ساخت و ساز و یا تعمیر انبارها و محل نگهداری 
برآورد هزینه خرید و لیست ماشین آلات و تجهیزات
برآورد تاسیسات عمومی و تجهیزات (تاسیسات)
برآورد وسایل حمل و نقل
برآورد تجهیزات لازم برای گاوداری شیری
برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی
برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل پرورش گاوداری شیری
 برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه :
برآورد هزینه تولید سالیانه
برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن

آخرین نگارش طرح توجیهی گاوداری 100 راسی سال 1403می باشد و همه اطلاعات و محاسبات در مرداد ماه 1403 انجام شده اند.

طرح  شامل فایل ورد و پی دی اف می باشد .

  • عنوان طرح: احداث گاوداری شیری 100راسی در سال 1403
  • حجم فایل  : 2.75 مگابایت
  • تعداد صفحات: 45صفحه
  • نوع فایل doc + pdf
  • لینک دانلود بلافاصله پس از پرداخت فعال خواهد شد.
  • ضمنا یک نسخه از فایل به ایملی که در صفحه خرید وارد کرده اید ارسال خواهد شد.
طرح توجیهی گاوشیری50راسی ویرایش سال 1403

 

 

 

نویسنده

سمیه ملکی
قیمت:   200000تومان

جهت سفارش طرح توجیهی با خانم مهندس ملکی تماس بگیرید.(09015516984)

ممکن است از این مطالب خوشتان بیاید

مطالب مرتبط
معرفی دوستان و همکاران