تهیه طرح توجیهی ،از ضررهای هنگفت مالی و اعتباری جلوگیری می کند.هر ایده ای تا روی کاغذ ریز نشود قابلیت اجرا پیدا نمی کند

طرح توجیهی پرورش پرندگان زینتی (قناری) نگارش سال 1400 | وام پرورش پرندگان زینتی 50 میلیون تومانی

طرح توجیهی پرورش پرندگان زینتی (قناری) با سرمایه 50 میلیون تومان

معرفی طرح:

هدف از تهیه طرح توجیهی پرورش پرندگان زینتی برآورد همه هزینه‌ها و سرمایه‌های لازم جهت شروع کار پرورش پرندگان زینتی است، سوالی که اکثر علاقه مندان به این رشته دارند , این است که  از کجا شروع کنم پرورش پرندگان زینتی را؟!

رشته پرورش پرندگان زینتی یکی از مشاغل زود بازده و پردرآمد است , که برای شروع نیاز به سرمایه زیادی ندارد و می توان  برای شروع با سرمایه کم  آغاز کرد , فقط کافی است که سالن پرورش پرندگان زینتی را آماده کنید و بعد از آن تجهیزات سالن پرورش پرندگان زینتی را خریداری کرده و تعداد جفت پرنده مورد نظر را تهیه کنید ,  برای پرورش پرندگان زینتی کوچک نیاز به مزرعه پرورش ندارید , بلکه از یک اتاق کوچک هم می توان کار را شروع کرد .

در این طرح مکان موردنظر به‌صورت اجاره‌ای تعریف‌شده است و طرح برای پرورش پرندگان زینتی (قناری ) تهیه‌شده است. طرح موجود در قالب طرح  pdf و doc تنظیم‌شده است.

با استفاده از این طرح می‌توانید برای گرفتن وام پرورش پرندگان زینتی ( که مبلغ وام 50 میلیون تومان  و سالن پرورش 36 مترمربع , در نظر گرفته شده است) و همچنین گرفتن مجوز پرورش پرندگان زینتی اقدام کنید، اگر شما هم علاقه‌مند به پرورش پرندگان زینتی هستید مطالعه این طرح را به شما پیشنهادمی کنیم زیرا میزان کل سرمایه لازم، درآمد کار، میزان سود کلی در سال بر اساس همه هزینه‌ها، نرخ بازدهی طرح و موارد مهم دیگری  بر اساس قیمت های سال 1400 محاسبه‌شده‌اند.

طرح توجیهی پرورش قناری 1400

پرورش پرندگان زینتی
پرورش پرندگان زینتی در سال های اخیر بسیار رواج یافته است و به عنوان کسب و کاری پر رونق در بین کارآفرینانی که به دنبال حرفه ای زود بازده با میزان سرمایه ای پایین هستند، توانسته جای خود را به خوبی باز نماید. در دنیای امروز که افسردگی و ناراحتی اعصاب بنا به دلایل استرس زایی همچون آپارتمان نشینی، تراکم جمعیت و ... به ما انسان ها هجوم آورده و به نوعی آرامش را از ما گرفته، استفاده از حیوانات خانگی به خصوص پرندگان زینتی می تواند بسیار لذت بخش باشد و به دلیل خواص آرام بخشی، یقینا تاثیر مثبتی بر روی روح و روان خواهد گذاشت.

در کنار حس آرامش و زیبایی این نوع از پرندگان، امروزه کارآفرینان زیادی با پرورش پرندگان زینتی توانسته اند به عنوان یک شغل دوم، خانگی و پاره وقت به درآمدزایی قابل قبولی برسند.


پرورش پرندگان زینتی چگونه حرفه ای است؟
پرورش پرندگان زینتی از جمله مشاغل خانگی است که این روزها به دلیل داشتن ویژگی هایی از جمله زوده بازده بودن و عدم نیاز به سرمایه ای کلان توانسته طرفداران بی شماری را به سمت و سوی خود بکشاند. افراد از طریق پرورش پرندگان زینتی (قناری) با سرمایه ای 50 میلیون تومان نیز می توانند به درآمدی خوب برسند و در این زمینه پیشرفت کنند؛ اما به شرطی که اولا با علاقه این کار را انجام دهند و ثانیا از تجربه کافی برخوردار باشند. این کسب و کار فضای چندان زیادی را در بر نمی گیرد بلکه شما می توانید با اتاقی 15 متری و خرید تجهیزاتی از جمله قفس در کنار آموزش و کارآموزی کوتاه مدت، پرورش انواع پرندگان زینتی را آغاز نمایید.

 

طرح توجیهی پرورش پرندگان زینتی


آشنایی با انواع پرنده زینتی
پرنده های زینتی فراوانی در دنیا وجود دارد که پرورش هر کدام از آن ها می تواند پرورش دهنده را به سود مناسبی برساند. از مهمترین پرندگان زینتی محبوب در دنیا می توان اشاره ای به موارد زیر نمود:
tick     قناری
tick     مرغ عشق
tick     فنج
tick     مرغ مینا
tick     کاسکو
tick     طوطی برزیلی
tick     شاه طوطی
tick     کبوتر


انتخاب پرنده مناسب برای پرورش
کسب و کار پرورش پرندگان زینتی همچون بسیاری از مشاغل دیگر، از یکسری قواعد و قوانین تبعیت می کند که توجه به این موارد می تواند افراد را در زمینه پروش کمک نماید.

از مهمترین نکات در انتخاب پرنده مناسب برای پرورش می توان اشاره ای به موارد زیر نمود:


1-    بازار تقاضای خوب
در این حرفه نیز یکی از اصول موفقیت در پرورش قناری و یا هر پرنده ای دیگر این است که،در درجه اول مطمئن شوید پرنده از فروش خوبی در بازار برخوردار است؛ به بیانی دیگر بازار تقاضای خوبی دارد. اگر شما پرنده ای را پرورش دهید که طرفدار چندانی ندارد یقینا شما در این امر آن طور که شایسته است به سوددهی و درآمدزایی نخواهید رسید.


2-    سازگاری و مقاومت پرنده در برابر شرایط محیطی
مقاومت و سازگاری پرنده به محیط نیز بسیار حائز اهمیت است. برای این امر بایستی از پرندگانی برای پرورش استفاده کرد که از مقاومت بالایی در برابر تغییرات شرایط محیطی برخوردار باشند و به راحتی دچار آسیب نشوند.


3-    تکثیر آسان تر
اگر می خواهید به پرورش پرندگان زینتی از دیدگاه تجاری نگاه کنید، تولید مثل و تکثیر بسیار حائز اهمیت می باشد. از این رو بهتر است که از نوعی استفاده شود که تکثیرشان راحتر باشد. به عنوان مثال پرنده ای همچون قناری و یا فنج را می توان آسان تکثیر کرد چرا که نر و ماده خیلی راحت با هم جفت می شوند؛ در حالی که برخی از پرندگان زینتی مثل طوطی جفت نمودن نر و ماده اندکی سخت و زمان بر است. کاسکو نوعی طوطی است که بسیار نیز پر طرفدار می باشد اما دوره تکثیر بالایی دارد و از 7 سالگی به بعد پرورش دهنده می تواند از آن پرنده بگیرد. در حالی که برخی از پرندگان در سن کمتر از 9 ماهگی قادر به تولید مثل هستند.

پرورش قناری


4-    محیطی بهداشتی تر
سعی کنید پرنده ای را برای پرورش انتخاب کنید که دردسرهای کمتری به خصوص از نظر نظافت و بهداشت داشته باشد. قناری، مرغ عشق و یا فنج در مقایسه با سایر پرندگان زینتی همچون مرغ مینا دردسرهای پرورشی کمتری دارد. مرغ مینا پرنده ای راست روده به حساب می آید که قفس آن نظافت بیشتری را می طلبد.


محیط مناسب برای پرورش انواع پرنده زینتی
پرندگان زینتی، حیواناتی بسیار حساس هستند از این رو به محیط پرورش آن ها بایستی خیلی توجه کرد. سعی کنید که محیط نگهداری پرندگان زینتی بدون هر گونه سر و صدا و استرس باشد. اگر قصد دارید که این پرندگان را در منزل نگهداری کنید اتاقی جداگانه که از محیط آشپزخانه به دور باشد برای پرورش در نظر بگیرید. بوی سیگار، بوی غذا، گازهای سمی، سر و صدا، گرمای آشپزخانه از جمله مواردی می باشد که این مکان ها را برای پرورش پرندگان زینتی نامطلوب کرده است.

 

فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی پرورش پرندگان زینتی درسال 1400:

برآورد هزینه لازم برای تهیه زمین برای پرورش پرندگان زینتی (قناری)
برآورد محوطه سازی
برآورد هزینه اجاره مکان برای
پرورش پرندگان زینتی
برآورد هزینه خرید و لیست ماشین آلات و تجهیزات
برآورد تاسیسات عمومی و تجهیزات
پرورش پرندگان زینتی(قناری)
برآورد وسایل حمل و نقل

برآورد مواد اولیه و خوراک پرنده ها
برآورد آب ،برق ،سوخت
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد کارگر

برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل برای
پرورش پرندگان زینتی(قناری)

برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه :
برآورد هزینه تولید سالیانه
برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش پرنده ها و جوجه و تخم پرنده ها
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن

 
*  37 صفحه به همراه فایل ورد و فایل پی دی اف ( doc- pdf)  است .
*  طرح بسیار کامل و نگارش تابستان سال 1400 است .

نویسنده

سمیه ملکی
قیمت:   59000تومان

جهت سفارش طرح توجیهی با خانم مهندس ملکی تماس بگیرید.(09015516984)

ممکن است از این مطالب خوشتان بیاید

مطالب مرتبط
معرفی دوستان و همکاران

دیدگاه های شما

افزودن یک دیدگاه