تهیه طرح توجیهی ،از ضررهای هنگفت مالی و اعتباری جلوگیری می کند.هر ایده ای تا روی کاغذ ریز نشود قابلیت اجرا پیدا نمی کند

طرح توجیهی پرورش ماهی زینتی 1400 | برآورد طرح توجیهی پرورش ماهی زینتی در سال 1400

معرفی طرح توجیهی ماهی زینتی

هدف از تهیه این طرح برآورد هزینه های راه اندازی کار پرورش ماهی زینتی است , پرورش ماهی زینتی در خانه یکی از مشاغل پرطرفدار و با درآمد بسیار خوب است که نیاز به سرمایه زیادی و همچنین صرف وقت زیادی ندارد و با فراهم کردن ملزومات اولیه می توانید کار پرورش ماهی را شروع کنید , پرورش ماهی زینتی را می توان جز مشاغل  پر سود و با درآمد خوب دانست که در اندازه و مقدار کوچک هم قابل اجرا است , اگر قصد شما اجرای طرحی بزرگتر در زمینه پرورش ماهیان زینتی است می توانید وام پرورش ماهی زینتی هم دریافت کنید و کار خود را گسترش دهید . در این طرح سعی کرده ایم که همه اطلاعات مالی و درآمدی طرح را مورد بررسی قرار دهیم و کل سرمایه لازم برای شروع کار و همچنین میزان درآمد و سود طرح را محاسبه کردیه ایم , لذا این طرح می تواند راهنمای مناسبی برای علاقه مندان به کار پرورش ماهی زینتی باشد تا با صفر تا صد  مالی پرورش ماهی آشنا شوند و قبل از اجرا و ورود به کار هزینه ها را شناسایی کنند. این طرح در 37 صفحه و دو نسخه فایل doc  و pdf و با قیمت های سال 1400 تهیه شده است.

طرح توجیهی پرورش ماهی زینتی 1400

طرح توجیهی پرورش ماهی قزل آلا (آپدیت تابستان 1401)  

حتما سوال شما هم هست که : از کجا شروع کنم پرورش ماهی زینتی را ؟!

طرح توجیهی پرورش ماهی زینتی
پرورش ماهی زینتی این روزها بنا به دلایلی از جمله آپارتمان نشینی، تراکم جمعیت، استرس، تنش و ... از سوی مردم با استقبال خوبی مواجه شده است و از بازار مصرفی ایده آلی نیز برخوردار می باشد؛ که دلیل این امر را می توان در ایجاد حس آرامش، خلق دکوراسیونی شیک و کم دردسر بودن نگهداری دانست.
بازار این نوع از جانوران آبزی،علاوه بر داخل کشور در آن سوی مرزها نیز پر تقاضا می باشد؛ که همین امر موجب شده تا عده زیادی دست به کار پرروش و نگهداری از ماهی زینتی بزنند و به درآمدی خوبی در این راستا نیز برسند.


آشنایی بیشتر با ظرفیت پرورش ماهی زینتی در کشور
پرورش ماهی زینتی از آن دسته مشاغل نوین و جالب است که بسیار پرظرفیت و پربازده می باشد. همان طور که می دانید بسیاری از مشاغل حوزه دامپروری از جمله پرورش دام (نوع سبک و سنگین) و طیور به شدت اشباع شده، که شاید درآینده مجوزهای کمتری در این حوزه به متقاضیان داده شود؛این در حالی است که پرورش ماهی زینتی هنوز اشباع نشده، از این رو از ظرفیت مناسبی برخوردار می باشد و پرورش دهندگان می توانند به راحتی در این زمینه کسب درآمد نمایند.
از این رو کارآفرینان و جوانان جویای کار با سرمایه گذاری در این زمینه و کسب اطلاعات کافی می توانند به عنوان یک شغل درآمدزا و صد البته لذت بخش به آن نگاه کنند.


تعریف ماهی زینتی
اگر شما تصمیم گرفته اید که وارد این حوزه شوید و یا در پی کسب اطلاعات لازم هستید باید با این نوع از جانداران آبزی بیشتر آشنا شوید؛ این که اصلا به چه ماهی، ماهی زینتی گفته می شود، دارای چه ویژگی و خصوصیتی هستند و سایر موارد.
ماهیان زینتی که به آن ها ماهیان آکواریومی نیز گفته می شود، دسته ای از ماهیان هستند که با رنگ بندی زیبا، ظاهر و شکلی خاص موجب جلب توجه انسان ها می شوند. این نوع از جانوران جنبه خوراکی ندارد بلکه به منظور خلق دکوراسیونی شیک در آکواریم منزل و یا محیط کار و همچنین ایجاد حس آرامش و نشاط مورد استفاده قرار می گیرند.


 

طرح پرورش ماهی زینتی


آشنایی با انواع ماهی زینتی برای پرورش
دنیای ماهیان زینتی همانند سایر جانوران آبزی از نظر جنس و گونه بسیار متنوع می باشد؛ از این رو برای پرورش نیز می توان موارد زیادی را انتخاب نمود. از مهمترین انواع ماهیان زینتی که برای پرورش مناسب هستند می توان اشاره ای به موارد زیر نمود:


1-    انجل فیش (Angelfish)
به این ماهی، ماهی فرشته نیز گفته می شود که به دلیل داشتن ویژگی هایی از جمله ظاهری زیبا، اجتماعی بودن، خلق و خویی آرام و صلح جو به وفور برای امر پرورش مورد استفاده قرار می گیرد. این ماهی به طور میانگین بین 8 تا 12 سال عمر می کند و نگهداری آسانی دارد.


2-    ماهی گپی
بی شک یکی از شناخته شده ترین ماهیان آکواریم، ماهی گپی است. گپی به دلیل داشتن ظاهری جذاب و خیره کننده طرفداران زیادیدارد. این ماهی از تنوع نژادی بسیاری برخوردار می باشد و تکثیر و تولید مثل آن نیز بسیار خاص است و برخلاف بسیاری از ماهیان، به شیوه زنده زایی تولید مثل می کند. همچنین از ویژگی های جالب توجه ماهی گپی، داشتن رنگ های متنوعی است که قرار گرفتن آن در اکواریم به ایجاد دکوراسیونی زیبا و جذاب کمک می کند.


3-    لوچ دلقک
از دیگر ماهیان زینتی پرطرفدار می باشد که بسیار اجتماعی بوده و علاقه فراوانی نیز به پنهان شدن در قسمت های تاریک دارد. به همین دلیل به هنگام پرورش بایستی مکان های مخفی شدن را برای آن ها فراهم کرد. لوچ دلقک با ماهیانی که گیاه خوار هستند و هم اندازه آن ها می باشد، سازگارتر است. از ویژگی جالب لوچ دلقک طول عمر بالا می باشد. اگر از این ماهی به خوبی مراقبت گردد می تواند تا 50 سال نیز عمر کند.
از دیگر ماهیان زینتی مناسب برای پرورش، می توان به ماهی اسکار، دیسکس، دانیوی گورخری باله بلند، جک دمپسی، تترای نئون، جنگجوی سیامی، پلاتی و دم شمشیری اشاره نمود.

 


مهمترین مزایای پرورش ماهی زینتی
این حرفه همان طور که اشاره کردیم از بازده بسیار بالایی برخوردار است و هنوز به اشباع نرسیده از این رو پروش دهنده از این فرصت می تواند در جهت دستیابی به سودی دلخواه بهره ببرد. به علاوه پرورش ماهی زینتی دارای مزایایی از جمله موارد زیر نیز می باشد:
    بازار مصرف مناسب
    شروع کار با سرمایه ای نه چندان زیاد
    به صرفه و سودآور بودن بازار صادرات
    اخذ مجوز نسبتا ساده تر
    پرورش در بسیاری از نقاط اعم از نقاط شهری، روستایی، زیر زمین و یا یک مکان بلا استفاده
    نیاز به آب کمتر



 طرح توجیهی پرورش ماهی زینتی pdf


البته در کنار این مزایا دارای یکسری معایب نیز می باشد، از جمله این که رعایت نکات بهداشتی برای پرورش هر چه بهتر بسیار ضروری می باشد که در صورت عدم توجه می تواند موجب افزایش تلفات گردد.

 

مدیریت پرورش و نگهداری ماهی زینتی:

    بهترین زمان برای پرورش ماهیان زینتی اسفندماه و اوایل فصل بهار است زیرا در این زمان غالب ماهی‌ها اقدام به تولیدمثل و تخم‌ریزی می‌کنند. در این حالت بایستی شرایط محیطی را ازنظر تغذیه، درجه حرارت، میزان اسیدیته و شوری آب مدیریت و کنترل نمود. به‌عنوان نمونه غذایی که در دوره تولیدمثلی به ماهیان داده می‌شود بایستی ازنظر مواد مغذی به‌خصوص پروتئین غنی باشد تا بتواند فرایند تخم‌ریزی، تکثیر و پرورش را تقویت نماید.
 آب ماهیان زینتی بایستی همواره تمیز و شفاف باشد، ازآنجایی‌که روزی سه تا چهار وعده به ماهیان اکواریمی غذا داده می‌شود برای جلوگیری از باقیمانده غذا در آب راکد بایستی آب آکواریوم هفته‌ای دو بار تعویض گردد. در غیر این صورت سبب مریضی و تلف شدن ماهیان می‌شود.
مدیریت و نگهداری ماهی زینتی
 

تغذیه ماهی زینتی


تغذیه ماهیان زینتی متأثر از عواملی همانند سن و درجه حرارت محیط قرار می‌گیرد. نوع و ماده غذایی مورداستفاده در تغذیه ماهیان بر اساس سن متغیر است لارو ماهیان از جانداران کوچک مانند نماتود ها و پلانکتون‌ها تغذیه می‌کنند و با افزایش سن قادر به تغذیه اقلام بزرگ‌تر مانند حشرات و ماهی‌های کوچک هستند. همچنین با افزایش درجه حرارت و گرما، میزان نیاز به خوراک به دلیل فرایندهای متابولیکی بدن بیشتر می‌گردد. به همین دلیل است که رشد ماهیان زینتی در تابستان بیشتر از فصل زمستان است.
·اغلب ماهیان زینتی مستعد به آلودگی انگلی هستند که می‌توان شپشک ماهی و انگل‌های تک‌یاخته‌ای را نام برد. حضور و شیوع این انگل‌ها در آب‌های ضعیف و تصفیه نشده بسیار بالا است بنابراین پرورش‌دهنده لازم است تا توجه بیشتری به جنبه پرورشی- بهداشتی این‌گونه از ماهیان را اتخاذ نماید.

در پایان:

شغل پرورش ماهیان زینتی امروزه در کشور مایکی از پرسود و درآمدزاترین مشاغل محسوب می‌گردد، زیرا بازار خریدوفروش این آبزیان به‌خصوص در خارج از کشور بسیار داغ است و با پرورش و تکثیر این ماهیان و عرضه آن‌ها در بازارهای خارج می‌توان ارزآوری قابل قبولی را برای کشور به ارمغان آورد.
در این زمینه دولت هم برای گسترش و توسعه این حرفه و برداشتن موانع از جلوی پای پرورش‌دهندگان می‌تواند با دادن تسهیلات ویژه‌ای ازجمله اخذ مجوز آسان و وام پرورش ماهی زینتی راه را برای افراد علاقه کند هموارتر نماید.
در این خصوص در تهران و دیگر شهرها مراکز پرورش ماهی زینتی هستند که پرورش ماهی را در ابعاد بزرگ و کوچک و یا در سالن پرورش ماهی را انجام می دهند.اگر قصد دارید وارد این حرفه شوید بهتر است که دوره های آموزش صفر تا صد پرورش ماهی زینتی را آمکوزش ببینیو و یا کتاب  و آموزش هایی در اینباره کطالعه کنید.


 
 پرورش ماهی زینتی در اکواریوم

خلاصه طرح:

1-عنوان فعاليت:

پرورش ماهی زینتی(مشاغل خانگی)

2-ظرفيت :

8 هزار قطعه در سال

3-مجري طرح:

...............

4-محل اجرا :

..............

5-اشتغال طرح :

1نفر

6-سرمايه ثابت طرح :

754.71میلیون ریال معادل هفتاد و پنج میلیون و چهارصد و هفتاد و یک هزارتومان

7-سرمايه در گردش :

203.21میلیون ریال معادل بیست میلیون و سیصد و بیست و یک هزارتومان

8-سرمايه گذاري کل طرح :

957.92میلیون ریال معادل نود و پنج میلیون و هفتصد و نود و دو هزارتومان

9-ميزان زمين طرح :

12 متر مربع

10-ميزان زمين بنا :

12 متر مربع

11-ميزان تسهيلات مورد نياز :

766.34میلیون ریال معادل هفتاد و شش میلیون و ششصد و سی و چهار هزارتومان

12-نوع تسهيلات :

وام 5 ساله

13-نقطه سربه سر :

74.71%

14-مدت برگشت سرمايه :

5سال

15-نرخ بازدهي سرمايه :

25.69%

16-تورم :

30%

17-نرخ تنزیل :

%25

 
این طرح جز مشاغل خانگی با سرمایه کمتر از 100 میلیون تومان است و در یک اتاق 12 متری قابل اجرا است

فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی پرورش ماهی زینتی نگارش سال 1400 :

  طرح نیاز به ساخت و ساز ندارد و دریک فضای 12 متری معمولا در منزل قابل اجرا است.

برآورد تجهیزات لازم برای پرورش ماهی زینتی
برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی

 

برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل  پرورش ماهی زینتی
 برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه
برآورد هزینه تولید سالیانه
برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن


طرح توجیهی پرورش ماهی زینتی  آپدیت سال 1400  و شامل فایل پی دی اف و فایل ورد می باشد .

 

دانلود طرح توجیهی پرورش ماهی زینتی 1402  
     
طرح توجیهی پرورش ماهی زینتی,اموزش پرورش ماهی زینتی در خانه,کارآفرینی پرورش ماهی زینتی,خرید ماهی مولد زینتی,پرورش ماهی زینتی در اکواریوم ,کتاب پرورش ماهی زینتی,آموزش پرورش ماهی زینتی در تهران ,چگونه ماهی زینتی پرورش دهیم,    پرورش ماهی زینتی در منزل ,   پرورش ماهی زینتی در خانه ,    پرورش ماهی زینتی فنی حرفه ای ,    پرورش ماهی زینتی در استخر ,    پرورش ماهی زینتی محلات , پرورش ماهی زینتی در تهران,پرورش ماهی زینتی در وان,    پرورش ماهی زینتی pdf ,    طرح توجیهی پرورش ماهی زینتی pdf ,

نویسنده

سمیه ملکی
قیمت:   49000تومان

جهت سفارش طرح توجیهی با خانم مهندس ملکی تماس بگیرید.(09015516984)

ممکن است از این مطالب خوشتان بیاید

مطالب مرتبط
معرفی دوستان و همکاران