تهیه طرح توجیهی ،از ضررهای هنگفت مالی و اعتباری جلوگیری می کند.هر ایده ای تا روی کاغذ ریز نشود قابلیت اجرا پیدا نمی کند

طرح توجیهی پرورش مرغ گوشتی 12000 قطعه ای |سود پرورش مرغ گوشتی

معرفی طرح توجیهی مرغداری گوشتی 12000 قطعه ای نگارش سال 1400

در طرح توجیهی مرغداری گوشتی 12  هزار قطعه ای همه هزینه های پرورش مرغ گوشتی در سال 1400 با ظرفیت 12000 قطعه ای را برآورد کرده ایم , پرورش مرغ گوشتی یکی از طرح های مورد توجه در زمینه دامداری و دامپروری است که از بازده قابل قبولی برخوردار است , هزینه پرورش مرغ گوشتی 30000 قطعه ای نسبت به 10000 قطعه ای بسیار بیشتر است همچنین نیاز به فضای بیشتری برای نگهداری دارد , به همین منظور اگر تازه کار هستید پیشنهاد ما شروع با ظرفیت کمتر و هزینه کمتر است.پرورش مرغ را می توان به روش های مختلفی با توجه به امکانات و سرمایه اولیه انتخاب کرد از جمله احداث مرغداری کوچک با ظرفیت کم ,  احداث مرغداری با ظرفیت بیشتر مثل مرغداری گوشتی50000 قطعه ای ,  10000  قطعه ای  و  30000 قطعه ای , احداث مرغداری تخمگذار , احداث مرغداری گوشتی , مرغداری بومی , پرورش مرغ بومی تخمگذار در قفس و ... که هر کدام مستلزم رعایت امکانات و ملزومات خاصی است. دقت کنید که قبل از شروع کار باید نوع پرورش را مشخص کنید تا امکانات و تجهیزت را با توجه به آن تهیه کنید و فضای های لازم را آماده کنید.

در این طرح هدف ما برآورد طرح توجیهی مرغداری گوشتی 12000 قطعه ای است تا با میزان درآمد و سود سالانه , کل سرمایه گذاری لازم برای راه اندازی کار , برآورد هزینه خوراک مرغ گوشتی 12000 قطعه ای و موارد مهم دیگری آشنا شوید . این طرح در دو قالب فایل doc و  pdf تهیه شده است .

 

طرح توجیهی مرغداری گوشتی 1400

 

مرغداری گوشتی 12 هزار قطعه ای
انواع طیور از جمله مرغ و خروس به دلیل سریع الرشد بودن و خواص بی شماری که در گوشت خود دارند امروزه به وفور در جای جای ایران مورد پرروش قرار میگیرند.
آشنایی با صنعت پرورش مرغداری گوشتی
صنعت مرغداری گوشتی، یکی از صنایع فعال و پویا نه تنها در ایران بلکه در کل جهان می¬باشد چرا که یکی از عمده منابع تامین کننده مواد غذایی به ویژه در بخش پروتئینی به حساب می آید. از این رو سرمایه گذاری های زیادی در این بخش صورت گرفته تا با بالا بردن ظرفیت و افزایش واحدهای پرورشی بتوانند به خوبی جوابگوی نیاز تغذیه ای جامعه باشند.
هدفی که صنعت پرورش مرغ گوشتی دنبال می کند، دستیابی به تولید گوشت بالا در کوتاه ترین زمان ممکن است. این نوع از طیور چون بر روی آن ها فرایند اصلاح ژنتیک صورت گرفته از یکسری ویژگی خاص از جمله رشد سریع برخوردار می باشند. در صنعت پرورش مرغ گوشتی نژادهایی که اصلاح شده اند می توانند طی مدت کوتاهی به حداکثر رشد و وزن دست پیدا کنند. از جمله این نژادها می توان اشاره ای به کاپ و راس نمود.


مزایای پرورش مرغ گوشتی
همان طور که قبلا نیز اشاره کردیم، صنعت پرورش مرغ گوشتی یکی از صنایع پویا و زنده در جهان به حساب می آید که دلیل این امر را می توان در موارد زیر جستجو کرد:


1-    دوره پرورشی کوتاه و رشد سریع
یکی از مهمترین مزایای پرورش مرغ گوشتی داشتن دوره پرورشی کوتاه مدت و رشد سریع است. مرغدار با خریداری نژادهای کاپ و یا راس که دارای وزنی بین 30 تا 50 گرم هستند را به مدت 42 و گاه بیشتر نگهداری می کند تا به وزنی بین 1800 تا 2500 برسد. این ویژگی موجب شده تا حرفه ای زود بازده تلقی گردد و پرورش دهنده بتواند سالی 4 بار نیز اقدام به جوجه ریزی نماید.


2-    ضریب تبدیل غذایی مناسب
از دیگر ویژگی ارزشمند پرورش مرغ گوشتی، می توان به ضریب تبدیل غذایی مناسب اشاره نمود. ضریب تبدیل یعنی مرغ در برابر 1 کیلوگرم گوشتی که تولید می کند چقدر خوراک مصرف می کند. هر چه این ضریب کمتر باشد راندمان تولید بیشتر خواهد بود. ضریب تبدیل در مرغ گوشتی می تواند بین 8/1 تا 2 متغیر باشد.


3-    پرورش آسانتر
از دیگر ویژگی پرورش مرغ گوشتی این است که مدیریت پرورش مرغ گوشتی بسیار آسانتر است. حتی می توان در محیط های کوچک نیز اقدام به امر پرورش و نگهداری نمود.


4-    مهمترین منبع تامین کننده پروتئین
از دیگر ویژگی مرغداری گوشتی این است که به عنوان یکی از مهمترین منابع تامین کننده پروتئین به حساب می آید و بخش اعظمی از سبد غذایی جامعه امروزی را تشکیل می دهد. پروتئین موجود در گوشت مرغ در مقایسه با سایر منابع پروتئینی قابلیت هضم و جذب بهتری دارد. گوشت مرغ علاوه بر پروتئین از خواص ویتامینی و معدنی بسیاری نیز برخوردار می باشد.


اصول پرورش مرغ گوشتی
همان طور که اشاره کردیم پرورش مرغ گوشتی پرورش آسانی دارد؛ اما باید بگوییم این در صورتی امکان پذیر است که مرغدار بتواند پرورش را به خوبی مدیریت کند. پرورش دهنده اگر بتواند به درستی اصول را رعایت کند و مدیریت را اجرا نماید به خوبی می تواند دوره ای موفقیت آمیز را پشت سر بگذراند. از مهمترین نکات پرورشی می توان اشاره ای به موارد زیر نمود:


1-    مدیریت دما: دما یکی از فاکتورهای اصلی در بحث مدیریت جوجه های گوشتی به حساب می آید. این نکات بایستی به درستی در ابتدا تا انتهای دوره اعمال گردد. در بدو ورود جوجه، دمای سالن بایستی بین 32 تا 35 درجه سانتی گراد تنظیم گردد و هر هفته 3 درجه کاهش یابد تا به 22 الی 25 درجه سانتی گراد برسد. دما تاثیر مستقیم بر روی رشد می گذارد. بالا بودن دما در مرحله ای از رشد می تواند موجب استرس گرمایی، کاهش خوراک و در نهایت تلف شدن گردد.


2-    مدیریت روشنایی: از دیگر عوامل تاثیر گذار بر روی مدیریت، بحث روشنایی است. در جوجه گوشتی، شدت نور در روز اول بسیار حائز اهمیت می باشد. از این رو در 24 ساعت اولیه میزان روشنایی به صورت تمام وقت است.


3-    مدیریت خوراک: احتیاجات غذایی خوراک جوجه گوشتی با تخمگذار از نظر ریز مغذی هایی همچون انرژی، پروتئین، املاح معدنی و ویتامین متغیر می باشد از این رو جیره ای هم که تنظیم می گردد بایستی با توجه به نوع پرورش باشد. همچنین تغذیه در دوره های مختلف پرورش نیز متفاوت است. به عنوان نمونه، جیره در ابتدای دوره پرورش در مقایسه با پایان دوره پروتئین بیشتری دارد.


4-    مدیریت رطوبت: مدیریت رطوبت در داشتن دوره ای موفقیت آمیز نیز بسیار تاثیر گذار است. کنترل رطوبت در مراحل مختلف رشد می تواند سبب وزن گیری جوجه ها شود. رطوبت بستر برای جوجه ها 20 تا 40 درصد و برای مرغ های بالغ نیز 10 تا 20 درصد می باشد. به علاوه بهترین رطوبت برای کل فضای سالن نیز 50 تا 70 درصد است.

پرورش مرغ گوشتی در سال 1400

فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی مرغداری گوشتی 12000 قطعه ای نگارش سال 1400:


برآورد زمین  یا مکان مناسب برای احداث طرح توجیهی مرغداری گوشتی 12000 قطعه ای
برآورد محوطه سازی های لازم
برآورد هزینه ساخت و ساز بوم گردی از جمله سالن پرورش , انباردان , لاشه سوزی و ...
برآورد هزینه خرید و لیست ماشین آلات و تجهیزات  و ...
برآورد تاسیسات عمومی و تجهیزات (تاسیسات)
برآورد وسایل حمل و نقل

برآورد تجهیزات لازم برای احداث مرغداری گوشتی
برآورد مواد اولیه لازم به طور کامل محاسبه شده است تهیه دان , ...
برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی

برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل برای احداث مرغداری گوشتی
 برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه
برآورد هزینه تولید سالیانه
برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش محصول
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن

خلاصه گزارش :

1-عنوان فعاليت:

مرغداری- 12000  قطعه در هر دوره

2-ظرفيت :

12000 هر دوره قطعه |  شش دوره در سال

3-مجري طرح:

 

4-محل اجرا :

 

5-اشتغال طرح :

5نفر

6-سرمايه ثابت طرح :

31920.76میلیون ریال معادل سه میلیارد و یکصد و نود و دو میلیون و هفتاد و شش هزارتومان

7-سرمايه در گردش :

4179.36میلیون ریال معادل چهارصد و هفده میلیون و نهصد و سی و شش هزارتومان

8-سرمايه گذاري کل طرح :

36100.12میلیون ریال معادل سه میلیارد و ششصد و ده میلیون و دوازده هزارتومان

9-ميزان زمين طرح :

1500متر مربع

10-ميزان زمين بنا :

1218متر

11-ميزان تسهيلات مورد نياز :

28880.1میلیون ریال معادل دو میلیارد و هشتصد و هشتاد و هشت میلیون و ده هزارتومان

12-نوع تسهيلات :

وام 5 ساله

13-نقطه سربه سر :

39.51%

14-مدت برگشت سرمايه :

5 سال

15-نرخ بازدهي سرمايه :

28.45%

16-تورم :

30%

16-نرخ تنزیل :

22%

 


  طرح بسیار کامل است و همه مطالبی که در بالا آورده شده در طرح موجود است.

 

طرح توجیهی مرغداری گوشتی نگارش شده در سال 1400  است.
 طرح توجیهی مرغداری گوشتی شامل 31 صفحه فایل پی دی اف و ورد می باشد .

 

 

دانلود طرح توجیهی مرغداری گوشتی doc + pdf نگارش سال 1402  

 

نویسنده

سمیه ملکی
قیمت:   59000تومان

جهت سفارش طرح توجیهی با خانم مهندس ملکی تماس بگیرید.(09015516984)

ممکن است از این مطالب خوشتان بیاید

مطالب مرتبط
معرفی دوستان و همکاران