تهیه طرح توجیهی ،از ضررهای هنگفت مالی و اعتباری جلوگیری می کند.هر ایده ای تا روی کاغذ ریز نشود قابلیت اجرا پیدا نمی کند

طرح توجیهی فراوری خرما | صنایع تبدیلی و بسته بندی خرما

معرفی طرح توجیهی فراوری خرما

طرح توجیهی فراوری خرما از جمله طرح هایی است که در صنعت خرما از اهمیت بالایی برخوردار است و سود اقتصادی زیادی در این صنعت دارد, از جمله صنایع وابسته با خرما صنایع تبدیلی و بسته بندی خرما و  طرح توجیهی سردخانه خرما و تولید مشتقات خرما است , شرکت بسته بندی خرما می تواند کمک زیادی به کشاورزانی که در این حوزه فعالیت دارند کند و همچنین  فرآوری و صادرات خرما و مشتقات ان تواند نقش زیادی در ارز آوری داشته باشد. فرآوری خرما را می توان در کارخانه های بزرگ و یا به صورت فراوری خرما در منزل در ابعاد کوچک تر شروع کرد .

طرح توجیهی فراوری خرما

فراوری خرما
احداث کارخانه فرآوری خرما ، به ویژه در کشور ما که تولید کننده خرما هستیم ، به حل بسیاری از مشکلات صاحبان مزارع خرما کمک  می کند، و احداث این کارخانه می تواند مشکلات آنها را برطرف کنند.
اگر کشاورزان نتوانند مازار تولید خود را به فروش برسانند ضررهای سنگینی متحمل می شوند , خسارت به محصولات کشاورزی  باعث می شود ، که بسیاری از مالکان مزارع خرما مجبور به ترک مزارع خود و روی آوردن به کشت دیگر شوند.

 

فرآوری محصولات کشاورزی
با ظهور تکنولوژی های مدرن در فرآوری و کنسرو کردن خرما در اوایل دهه نود، با پیشبرد پیشرفت و توسعه ای که صنایع مهندسی تخصصی در زمینه تولید تجهیزات برای فرآوری و کنسرو خرما و مشتقات آن دنبال می کردند، صنعت خرما و محصولات فرآوری خرما رونق گرفت.با فرآوری خرما  میتوان به مدت بیشتری خرما را نگهداری کرد و همچنین تنوع و محصولات جدیدی بدست آورد .

مطمئناً مکانیزاسیون نیز در کارخانه‌های فرآوری خرما به ایجاد هزاران فرصت شغلی و شغل برای مردان و زنان جوان، چه در  مناطق تولیدکننده محصول خرما  و چه در بخش های فروش و چخش کمک می کند، که بازتاب مثبتی بر صاحبان مزارع خرما دارد.

طرح توجیهی فراوری خرما

 

فرآیندهای فرآوری خرما برای روش‌های نوین بازاریابی ضروری است و این فرآوری از نظر تنوع و کیفیت متفاوت است، اما لازم است همه گونه‌ها آن را برای مدت طولانی‌تری حفظ کرده و به‌صورت مناسب به مصرف‌کننده ارائه کنند. گزینه مناسبی که سلیقه و انتظار حیلی از افراد با  را برآورده می کند.

علیرغم دیدگاه های مختلف در مورد استفاده از آب در شست و شوی خرما، آزمایشات علمی ثابت کرده است که شستن و تمیز کردن خرما با آب , ضرورتی برای زدودن گرد و غبار و تخم حشرات است.


آماده سازی خرما چند مرحله را طی می کند که همه آنها ضروری است و یکی از مراحل آن قابل صرف نظر نیست و به شرح زیر است:

     خشک کردن: چه به صورت طبیعی و چه به صورت مصنوعی، کنترل میزان آب خرما برای جلوگیری از خشکی بیش از حد یا رطوبت بیش از حد مهم است.
    
بخور (استریل کردن): مرحله ای که خرما را حفظ کرده و برای مدت طولانی تری برای مصرف انسان نگه می دارد.
     شستشو: سطح دانه های خرما را از گرد و غبار و کثیفی پاک می کند و ظاهر خوبی به آن می دهد.
    
بسته بندی: خرما علاوه بر اینکه در بسته بندی های زیبا و با وزن های مختلف به مصرف کننده عرضه می شود، از تأثیرات خارجی مانند خشکی، رطوبت یا آسیب محافظت می شود.
  
   نگهداری: حفظ خرما از هجوم حشرات یا دمای بالا که بر رنگ، شکل و مشخصات آن تأثیر می گذارد، مهم است.

 

فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی طرح توجیهی  فراوری خرما نگارش سال 1401:

برآورد هزینه های رهن و اجاره برای طرح توجیهی راه اندازی کارخانه 
فراوری خرما
برآورد محوطه سازی های لازم
برآورد هزینه ساخت و سازکارخانه
 فراوری خرما
برآورد هزینه خرید و لیست ماشین آلات و تجهیزات
برآورد تاسیسات عمومی و تجهیزات (تاسیسات)
برآورد وسایل حمل و نقل

برآورد تجهیزات لازم برای طرح توجیهی
 فراوری خرما
برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی

برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل طرح توجیهی
فراوری خرما
 برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه :
برآورد هزینه تولید سالیانه

برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه

برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن

 

خلاصه گزارش:

1-عنوان فعاليت:

طرح توجیهی کارخانه فرآوری خرما

2-ظرفيت :

100 تن در سال

3-مجري طرح:

 

4-محل اجرا :

 

5-اشتغال طرح :

14نفر مستقیم – 20 نفر غیر مستقیم

6-سرمايه ثابت طرح :

86087.45میلیون ریال معادل هشت میلیارد و ششصد و هشت میلیون و هفتصد و چهل و پنج هزارتومان

7-سرمايه در گردش :

13306.72میلیون ریال معادل یک میلیارد و سیصد و سی میلیون و ششصد و هفتاد و دو هزارتومان

8-سرمايه گذاري کل طرح :

99394.17میلیون ریال معادل نه میلیارد و نهصد و سی و نه میلیون و چهارصد و هفده هزارتومان

9-ميزان زمين طرح :

2700متر مربع

10-ميزان زمين بنا :

800   متر مربع

11-ميزان تسهيلات مورد نياز :

79515.34میلیون ریال معادل هفت میلیارد و نهصد و پنجاه و یک میلیون و پانصد و سی و چهار هزارتومان

12-نوع تسهيلات :

وام 5 ساله

13-نقطه سربه سر :

49.35%

14-مدت برگشت سرمايه :

4سال

15-نرخ بازدهي سرمايه :

32.38%

16-تورم :

40 %

16-نرخ تنزیل :

25 %

 
  • حجم فایل 1.890 کیلوبایت
  • کل زمین طرح 3000 متر مربع
  • محصولات طرح : خرما مغزدار , معجون خرما,شکلات خرمایی,
  • تعداد صفحات 35صفحه
  • نوع فایل ورد و pdf
  • لینک دانلود بلافاصله پس از پرداخت فعال خواهد شد.
  • ضمنا یک نسخه از فایل به ایملی که در صفحه خرید وارد کرده اید ارسال خواهد شد.

نویسنده

سمیه ملکی
قیمت:   99000تومان

جهت سفارش طرح توجیهی با خانم مهندس ملکی تماس بگیرید.(09015516984)

ممکن است از این مطالب خوشتان بیاید

مطالب مرتبط
معرفی دوستان و همکاران

دیدگاه های شما

افزودن یک دیدگاه