توسط سمیه ملکی
5-14-2021 12:52:24 PM
طرح توجیهی تولید کفش چرمی ویرایش سال 97
طرح توجیهی تولید کفش چرمی
اگر شما هم جزء افرادی هستید که به راهاندازی کسبوکار تولید کفش علاقهمندید پیشنهاد میکنیم با ما همراه باشید تا با این حرفه کمی بیشتر آشنا شویم.
کفش جز یکی از لوازمی است که همه ما روزانه به آن نیاز داریم، جالب است که به این نکته توجه کنید که همه کفشهایی که توسط همه ما استفاده میشوند طی یک فرآیندی ساخته میشوند، برای تولید کفش لازم است که مراحلی طی شود، انواع مختلی از کفش وجود دارد مثل کفشهای: کفشهای ورزشی، کفش چرمی، کفشهای طبی، کفشهای ایمنی، کفش ایمنی کار، کفش کار طبی، کفش پوتینی و موارد دیگر که با توجه به نوع استفاده آنها طراحی و ساخته میشوند.
معرفی طرح توجیهی تولید کفش چرمی
هدف از اجرای طرح توجیهی تولید کفش چرمی راهاندازی یک واحد تولید کفش به مساحت 600متر است که در این کارگاه به تولید کفش چرمی مردانه، کفش چرمی زنانه و کیف و صندل پرداختهشده است.
همچنین در این طرح هزینه راهاندازی تولیدی کفش در سال 97 برآورد و محاسبهشده است و لیست همه دستگاههای لازم برای تولیدی کفش به همراه قیمت آنها در سال 97 و همچنین مواد اولیه موردنیاز باقیمتشان همگی برآورد شده و در طرح بهصورت کامل آورده شده است.
لیست دستگاههای تولید کفش و قیمت دستگاههای کفاشی
- پرس برش دروازهای
- پرس کوچک کلهگاوی
- چرخ دو سوزن ایتالیایی
- چرخ تک سوزن ایتالیایی
- چرخ دور دوز
- چرخ 7*8
- چرخ نما دوزی
- ماشین سمباده
- و ...
حدود 10 دستگاه دیگر هم برای راهاندازی تولیدی کفش لازم است که نام همگی آنها به همراه قیمت دستگاه تولیدی کفش در طرح توجیهی تولید کفش آورده شده است.
قسمتهای مختلف یک کفش
اصلیترین قسمتهای یک کفش زیره، رویه، پاشنهها، تخته کفش، کفی قابل تعویض و لایه میانی تخته و کفی است. البته یک کفش ممکن است قسمتهایی بیشتر از موارد ذکرشده داشته باشد که در گروه طراحی کفش قرار میگیرند نه قسمتهای اصلی.
تولید کفش
برای تولید یک جفت کفش لازم است که چهار مرحله انجام شود تا یک کفش آماده شود:
مراحل آمادهسازی کفش:
- برش اجزا
- ماشینکاری
- ساخت و شکلدهی اجزا و تکمیل اجزا
- محفظهی کفش
آموزش تولید کفش - مراحل تولید یک نوع از کفش (چرم مردانه)
مراحل تولید کفش تمام چرم مردانه شامل سه قسمت اصلی تولید پس لایی (رویه)، تولید قطعات زیرین و مونتاژ نهایی است که شرح مراحل تولید در ادامه ارائه میشود.
برش اولیهی چرم رویهی کفش: چرمهای مصرفی در سردست و لبهها دارای یکنواختی بوده و برای استفاده در رویهی کفش مناسب نیست. برش اولیه توسط کاتر دستی برای حذف زوائد چرم انجام میگیرد.
برش قطعات رویه: برش قطعات رویه توسط فردی ماهر، زبردست و باتجربه بهوسیلهی پرس هیدرولیک و شابلونهای برش انجام میشود. این شابلونها تیغهای و دوطرفه هستند و با معکوس کردن شابلونها قطعات لازم برای لنگه مخالف کفش برش میخورد.
اشبالت: چرم طبیعی دارای ناهمگونیهایی در سطح خود است که برای استفاده در تولید کفش باید سطح آن هموار شود. به همین خاطر توسط ماشین اشپالت عمل مسطح سازی انجام میشود.
لویس: باید لبههای چرم و در نقاطی که روی آن دوختودوز انجام میگیرد نازکتر شود. این عمل توسط ماشین لویس انجام میشود.
چسبزنی و لب تا (چکش زنی): قسمتهایی که روی آنها قرار است دوخته شود پس از لویس کاری توسط چسب رویهم قرارگرفته با چکش زنی محکم میشود. این امر جهت سهولت و بالا رفتن دقت دوخت، انجام میشود.
دوخت: عمل دوخت قطعات با ماشین دوخت کف تخت و کف گرد انجام میشود.
عملیات تکمیلی: در صورت احتیاج دوخت، منگنه زنی و یا سوراخکاری تزیینی روی کفش در این مرحله انجام خواهد شد.
برش اولیهی چرم سنگین: این برش جهت حذف نقاط غیرقابل استفاده در قطعات کفی و پاشنه انجام میشود.
برش قطعات زیرین: این قطعات (شامل کفی، پاشنه و زیرهی کفش) توسط پرسور و شابلونهای تیغهای برش داده میشوند.
اشپالت: دوباره عمل اشپالت برای همسطح شدن قطعات برش خورده مورداستفاده قرار میگیرد.
تهیهی پاشنه: معمولاً پاشنه با توجه کوچکی قطعه از قسمتهای دورریز زیر کفش تهیه میشود.
کار کشی: کار کشی عبارت از کشیدن پس لایی و کفی روی قالب کفش و ثابت کردن آن توسط میخ و چسب است.
میخ کشی: پس از خشک شدن چسب و ثابت شدن پس لایی و کفی روی قالب میخها کشیده میشود.
سمبادهی کف: محل اتصال زیرهی کفی و پس لایی یکنواخت نیست که توسط ماشین سمباده صاف میشود.
پرسازی و زیره چسبانی: با پر کردن حفره و برآمدگیهای موجود در محل اتصال زیره به رویه، زیرهی کفش توسط چسب به رویه میچسبد مواد پرکننده معمولاً شامل خرده چرم، خاکاره و چسب است. در قسمت قوس پا و پاشنه، یک قطعه چوبی یا فلزی تحت عنوان پل قرار میگیرد.
|