توسط سمیه ملکی
9-28-2024 6:43:41 PM
طرح توجیهی کترینگ (PDF+WORD) ⭐️ هزینه راه اندازی کترینگ ۱۴۰۳
طرح توجیهی غذای آماده – کترینگ
هدف از طرح توجیهی احداث کترینگ برآورد هزینه راه اندازی کترینگ ۱۴۰۳ و همچنین برآورد درآمد و سود آشپزخانه صنعتی در سال 1403 هست , این طرح در دو نسخه فایل pdf و doc تهیه شده است , اگر شما هم قصد احداث کترینگ را دارید بهتر است قبل از ورود حتما مشاوره داشته باشید و از میزان درآمد و سود آشپزخانه بیرون بر اطلاعات مناسب تهیه کنید , هزینه های اولیه طرح مثل اجاره یا تهیه آشپزخانه و هزینه تهیه تجهیزات و دکوراسیون کترینگ را برآورد کنید .
تعریف کترینگ
کترینگ کلمهای انگلیسی به معنی تهیه غذا و نوشیدنی و عرضه آن به مشتری است بهبیاندیگر کترینگ آشپزخانه صنعتی است که غذا در آنجا تهیه میشود و ممکن است در محل دیگری به مصرف مشتری ، تالارها ، رستورانها، جشنها و غیره برسد.
غذای آماده و کترینگ به خدمات تهیه و ارائه غذا در قالبهای مختلف، اعم از بستهبندی یا سرو مستقیم، برای رویدادها، مراسم، سازمانها یا حتی مشتریان روزانه اشاره دارد. این خدمات میتواند شامل آمادهسازی غذا، ارسال آن به محل مورد نظر، و ارائه خدمات جانبی مانند پذیرایی، اجاره لوازم مورد نیاز (ظروف، میز و صندلی) و حتی ارائه پیشخدمت باشد.
کترینگ ها انواع مختلفی دارند که متداولترین آنها عبارت است از تهیه غذا برای تالارها ، بیمارستانها ، فرودگاهها، قطار، مراسمها،رستورانها و غیره.
اهمیت ایجاد یک کترینگ و غذای آماده
در جوامع امروزی، افراد زمان کمتری برای پختوپز دارند و ترجیح می دهند که غذای روزانه خود را به صورت آماده تهیه کنند , به همین دلیل تقاضا برای غذاهای آماده افزایش یافته است. ایجاد کترینگ میتواند به تأمین نیاز افراد پرمشغلهای که به دنبال خدمات غذایی باکیفیت و سریع هستند کمک کند.
اگر غذایی که آماده ای که تهیه می کنید کیفیت و قیمت مناسبی داشته باشد , می توانید در بلند مدت مشتریان ثابتی داشته باشید که این حاشیه سود کسب و کار شما را به نسبت بالا می برد.
- هرکدام از این کترینگ ها کاربرد مخصوص خود رادارند بهعنوانمثال دریکی باید غذاهای سرد آماده شود و در دیگری غذاهای گرم و بعضاً در یک سالادها در اولویت هستند.
توجه ما در طرح توجیهی احداث کترینگ به بخش فنی و مالی طرح است:
و مواردی ازجمله :
- میزان رهن و اجاره محل
- هزینههای در آمادهسازی
- هزینههای خرید تجهیزات
- هزینههای تأسیسات
- هزینههای تأمین مواد اولیه
- درنهایت به درآمدها و سود طرح خواهیم پرداخت.
برای احداث کترینگ بهتر است به موارد زیر اهمیت دهیم
انتخاب محل : انتخاب محل بهتر است بهگونهای باشد که بیشترین بازدهی و پوشش ازنظر دسترسیپذیری ازنظر مشتری را داشته باشد و همچنین بهتر است که محدود به آمادهسازی غذا برای یک محل خاص نباشد به و بتوان از آن محل بهعنوان تهیه غذای آماده بهره برد.زیرا در این صورت بازخورد مشتریان باعث افزایش کیفیت محصول خواهد شد.
بهطور خلاصه بهتر است به نکات زیر توجه کرد:
مشتریان ما در چه رده سنی قرار دارند و ما برای هرکدام از اینها چه نوع غذایی و با چه قیمتی باید ارائه دهیم.
بهعنوانمثال دانشجویان به دنبال غذاهای فست فودی و ارزانقیمت هستند اما کارمندان و مدیران به دنبال غذاهای سالم و نسبتاً گرانتر هستند.
افراد سالمند معمولاً غذاهای بدون چربی و نمک را ترجیح میدهند اما جوانان بیشتر به فست فود و غذاهای خارجی علاقهمندند.
انتخاب محل
انتخاب محل ازنظر میزان دسترسیپذیری و همچنین داشتن جای پارک مناسب از اهمیت ویژهای برخوردار است
در این مرحله باید وقت و انرژی زیادی صرف کنید و برای انتخاب محل مناسب تحقیقات زیادی انجام دهید.
زیرا این بخش از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و اکثر کسبوکارهایی که در این زمینه شکست میخورند به دلیل .
انتخاب محل نامناسب است . از طرفی انتخاب یک محل مناسب برای آشپزخانه باعث میشود که شما بهسرعت شناخته شوید و مشتریان شما افزایش یابند.
انتخاب نام مناسب : انتخاب یک نام مناسب برای کترینگ بسیار حائز اهمیت است نام یک برند باید تداعیگر یک محل یا اتفاق خوب در ذهن مشتری باشد و بهراحتی بتواند آن را به خاطر بسپارد.
انتخاب نام بستگی به اینکه محل شما در کجای شهر قرار دار در کجای شهر قرار دارد میتواند متفاوت باشد
در قسمتهای بالای شهر میتوان از اسامی پیچیده و بعضاً باریشههای خارجی نیز استفاده کرد اما در قسمتهای پایینتر بهتر است نامهای سادهتر انتخاب شود.
برای راهاندازی یک آشپزخانه به لوازم و تجهیزات و دکوراسیون زیادی نیاز است که بعضی از این تجهیزات ممکن است هزینههای بالایی داشته باشند پس بهتر است در ابتدا کار با غذاهایی شروع شود که موردعلاقه اکثریت مردم است سپس به سمت تجهیزات گرانقیمتتر و غذاهای خاص رفت.
در صورت نیاز به تجهیزات گرانقیمت در صورت کمبود بودجه میتوان آنها را اجاره کرد و یا بهصورت دستدوم تهیه کرد و یا از تسهیلات بانکی استفاده کرد.
یکی از اهداف نگارش طرح توجیهی استفاده از وام بانکی و گرفتن تسهیلات برای خرید ماشینآلات و تجهیزات است که توسط کارشناسان این شرکت و در قالب همین طرحها ارزیابی و برای بانک آماده میشود.
در این صورت شما بهراحتی میتوانید از وامهای کمبهره بانکی استفاده کنید و تجهیزات موردنیاز خود را تهیه کنید ،اقساط برخی تسهیلات بانکی بهصورت وقفه دار بوده و از شش ماه تا یک سال بعد متقاضی ملزم به پرداخت خواهد شد و این موضوع فرصتی بینظیر برای کارآفرینان و صاحبان مشاغل به وجود میآورد تا در طی این مدت کسب کار خود را راهاندازی و پس از بهرهبرداری اقساط بانک را پرداخت کنند
ما در این شرکت طرح توجیهی متناسب باکار شمارا آماده خواهیم کرد.
سود آشپزخانه بیرون بر - کترینگ:
در طرح کترینگ هزینههای مواد اولیه تقریباً ٧٠ درصد کل هزینهها را شامل میشود. استفاده از مواد اولیه مرغوب در تهیه محصول باعث افزایش اعتبار برند و جذب بیشتر مشتری خواهد شد.
بنابراین برای پایین آوردن قیمت محصول بههیچوجه نباید محصولات بیکیفیت خریداری شود بهجای آن باید تمرکز گروه خرید و تدارکات روی خرید بهتر و ارزانتر از فروشگاههایی باقیمت مناسبتر باشد بهگونهای که کیفیت محصول تغییر نکند.
میزان بازدهی طرح آشپزخانه بیرون بر به عوامل مختلفی ازجمله را حجم سفارشها ، نوع غذای طبخ شده ،محل طرح و بسیاری از عوامل دیگر بستگی دارد.
اما بهطورکلی میتوان انتظار سود ناخالص ۲۵ تا ۳۵ درصدی را برای این شغل در نظر داشت.
فهرست اطلاعات موجود در طرح توجیهی آشپزخانه صنعتی نگارش سال 1403:
برآورد زمین یا مکان مناسب برای طرح توجیهی کترینگ ( غذای بیرون بر )
برآورد محوطه سازی های لازم
برآورد هزینه رهن و اجاره کترینگ ( غذای بیرون بر )
برآورد هزینه خرید تجهیزات
برآورد تاسیسات عمومی و وسایل گرمایش و سرمایش
برآورد وسایل حمل و نقل ( پیک موتوری)
برآورد تجهیزات لازم برای طرح توجیهی احداث کترینگ ( غذای بیرون بر )
برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی
برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش مثل خواد اولیه آشپزخانه
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل
برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه
برآورد هزینه تولید سالیانه
برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش غذاها
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن
1-عنوان فعاليت:
|
طرح توجیهی تولید غذای آماده
|
2-ظرفيت :
|
1500 تن
|
3-مجري طرح:
|
|
4-محل اجرا :
|
|
5-اشتغال طرح :
|
10نفر
|
6-سرمايه ثابت طرح :
|
15321.73میلیون ریال معادل یک میلیارد و پانصد و سی و دو میلیون و یکصد و هفتاد و سه هزارتومان
|
7-سرمايه در گردش :
|
3429.16میلیون ریال معادل سیصد و چهل و دو میلیون و نهصد و شانزده هزارتومان
|
8-سرمايه گذاري کل طرح :
|
18750.89میلیون ریال معادل یک میلیارد و هشتصد و هفتاد و پنج میلیون و هشتاد و نه هزارتومان
|
9-ميزان زمين طرح :
|
150متر مربع
|
10-ميزان زمين بنا :
|
70متر مستقیم
|
11-نوع تسهيلات :
|
وام 5 ساله
|
11-ميزان تسهيلات مورد نياز :
|
15000میلیون ریال معادل یک میلیارد و پانصد میلیون تومان
|
13-نقطه سربه سر :
|
70.34%
|
14-مدت برگشت سرمايه :
|
5سال
|
15-نرخ بازدهي سرمايه :
|
39.16%
|
16-تورم :
|
40%
|
17-نرخ تنزیل :
|
25%
|
- عنوان طرح: طرح توجیهی طرح توجیهی کترینگ pdf 1403
- حجم فایل : 2100 کیلوبایت
- تعداد صفحات: 30 صفحه
- نوع فایل doc + pdf
- لینک دانلود بلافاصله پس از پرداخت فعال خواهد شد.
- ضمنا یک نسخه از فایل به ایملی که در صفحه خرید وارد کرده اید ارسال خواهد شد.
جهت سفارش طرح توجیهی با کارشناسان شرکت الماس طرح البرز تماس بگیرید.
شماره های تماس کارشناسان
مهندس ایزدی پور 09369714614 خانم مهندس ملکی 09015516984
|