توسط سمیه ملکی
6-6-2022 10:30:28 PM
طرح طرح توجیهی قند و نبات و آبنبات سال 1400 +pdf + word | سود تولید نبات
طرح توجیهی تولید نبات و آبنبات سال 1400 + pdf + word
«آب نبات» محصولی غذایی است که از محلول شکر در آب با طعم و رنگ مصنوعی به آن اضافه شده و شکل ها و اندازه های مختلفی دارد و به شکل دایره، هلال ماه، ستاره، مکعب و یا اشکال دیگر ساخته می شود، ممکن است آن را به رنگ قرمز یا سبز یا هر رنگ دیگری نیز پیدا کنید و ممکن است یکی از آنها بیش از یک رنگ داشته باشد، بستگی به رنگ های استفاده شده دارد، همچنین می توانید طعم آن را در طعم هندوانه یا توت فرنگی یا هر میوه ای دیگر تهیه کرد، این بستگی به طعم مورد استفاده در فرآیند تولید دارد.
شایان ذکر است که آبنبات یکی از خوراکی های غذایی مورد علاقه کودکان است و در هر کجا پیدا می شود و می توان آن را خریداری کرد, که در صورت اجرای صحیح این طرح ، موفقیت پروژه حتمی است.
نبات و آبنبات یکی از شیرینیهای محبوب و پرطرفدار در کشورمان است که از مصرف بالایی نیز برخوردار می باشد. از این شیرینی در بسیاری از مراسمات و جشن ها استفاده می شود و حتی مصرف پزشکی برای مواردی که افراد دچار افت فشار خون می شوند نیز دارد. نبات و آبنبات علاوه بر تنوع در طعم، از نظر قیمت نیز برای مصرف کنندگان بسیار مقرون به صرفه است به همین جهت بازار مصرف بالایی در کشورمان دارد. از این رو افرادی که به دنبال راه اندازی یک کسب و کاری هستند، طرح توجیهی نبات و آبنبات می تواند برای آن ها ایده ای مناسب باشد.
مطالعه بازار قبل از شروع:
قبل از شروع تولید و وارد شدن به این حرفه ، باید از وضعیت بازار اطلاع داشته باشید و با مراجعه به مغازه ها و فروشگاه های فروش شکلات، نبات و انواع دیگر آبنبات می توانید از انواع آنها و قیمت هایی خرید می شوند و تامین کنندگان و عرضه کننده محصولات مطلع شوید.
همچنین باید بتوانید در مورد رقبای بالقوه و وضعیت بازار و حجم سرمایه گذاری در این زمینه و همچنین حجم تقاضا و عرضه و موارد دیگر جستجو کنید. و اطلاعات کافی بدست بیاورید .
تمام این اطلاعات به شما کمک بزرگی می کند تا بتوانید هدفمند در این کار وارد شوید.
سود تولید نبات
افرادی که قصد راه اندازی یک کارگاه تولیدی نبات و آبنبات را دارند قبل از شروع بایستی موارد زیادی را ارزیابی کنند تا بتوانند به سود برسند. این قبیل از کسب و کارها نیز ریزه کاری های مربوط به خود را دارد که وجود یک طرح توجیهی در این زمینه می تواند کمک زیادی به افراد کند. در این طرح مواردی از جمله میزان سرمایه اولیه، تجهیزات مورد نیاز، هزینه جاری و ثابت، پیش بینی دوره برگشت سرمایه، میزان فروش و درآمد مورد بررسی قرار می گیرد. بازار مصرف بالا و همچنین زود بازده بودن موجب شده تا تولید نبات و آبنبات از توجیه اقتصادی برخوردار باشد. به عقیده بسیاری از تولیدکنندگان تولید به شیوه سنتی چندان به صرفه نیست و برای رسیدن به درآمد و سود بایستی رو به سوی تولید صنعتی آورد. یکی از راه هایی که می توان میزان درآمد در این حرفه را افزایش داد، این است که محصول تولید شده را بتوان به آن سوی مرزهای کشورمان صادر نمود.
صفر تا صد تولید نبات
نبات در واقع همان محلول اشباع شده ای از شکر در آب است. این محلول تحت تاثیر دما و زمان متبلور شده و به شکل کریستال های زیبایی که همان نبات است در می آید. فرایند اجرای طرح تولید نبات و آبنبات بدین صورت است که 60 درصد شکر را با 30 درصد گلوگز و 10 درصد آب مخلوط می کنند و پس از این که به شکل شربت درآمد، آن را در دیگ های مخصوص حرارت می دهند تا غلیظ شود. پس از این که به قوام و غلظت مشخصی رسید یکسری ظرف که حالتی نیم داریره دارند را به صورت مشبک نخ کشی می کنند و شربت را داخل آن می ریزند. در این مرحله، شربت غلیظ شده تحت تاثیر دمای 136 تا 142 درجه سانتیگراد قرار می گیرد تا با پخته شدن، بلورهای آن تشکیل گردد. هر چه دما بالاتر رود بلورها نیز ریزتر خواهند بود. مرحله تولید نبات 3 الی 4 روز طول می کشد.
مجوز تولید نبات
تولید نبات و آبنبات به شیوه سنتی صرفه اقتصادی لازم را ندارد، بنابراین افراد اگر می خواهند وارد این زمینه شوند و به درآمدزایی برسند، بهتر است که به صورت صنعتی انجام دهند تا توجیه پذیر باشد. ایجاد این طرح با ثبت شرکت امکان پذیر است. ثبت شرکت هم سلسله مراتب خاص خود را دارد و بایستی مجوزهای لازم که شامل جواز تاسیس و پروانه بهره برداری است را اخذ کرد. جواز تاسیس همان طور که از نام آن بر می آید مجوزی است که به منظور احداث ساختمان، تاسیس و یا نصب ماشین آلات صادر می گردد. پس از تمام شدن عملیات ساخت و نصب تجهیزات نوبت به بهره برداری آن می رسد که پس از اخذ استعلام های لازم از ادارات مرتبط پروانه بهره برداری نیز صادر می گردد و افراد می توانند به طور قانونی کار تولیدی خود را آغاز نمایند. این مجوزها از سوی وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صادر می گردد. اگر کارگاه تولیدی به صورت مشاغل خانگی باشد در چنین شرایطی با بازدید کارشناس از محل فعالیت، به متقاضی مجوز داده می شود.
هزینه های ایجاد پروژه تولید آبنبات و نبات:
یکی از خوبی های پروژه تولید آبنبات و نبات این است که می توان آن را با کمترین هزینه اجرا کرد، به خصوص اگر کار از یک کارگاه کوچک اجاره ای شروع کنید و با گذشت زمان بتوان پروژه را برای افزایش بهره وری توسعه داد، البته شما باید یک مغازه را اجاره کنید و آن را با تجهیزات ابتدایی تجهیز کنید.
تجهیزات و وسایل مورد نیاز برای تولید نبات و آبنبات
برای تولید نبات و آبنبات به یکسری تجهیزات نیاز است. از مهمترین این وسایل می توان اشاره ای به دیگ های بخار مخصوص، انواع قالب، پاتیل و تجهیزات مربوط به بسته بندی نمود. این موارد از اصلی ترین تجهیزات مورد نیاز در کارگاه های تولیدی صنعتی و یا سنتی هستند. اما یکسری وسایل دیگر مانند لوله های چوبی، پلاستیکی و یا نخ هم به کار می آید. برای قرار دادن نبات از نخ و یا لوله های چوبی استفاده می شود و چندان لوله پلاستیکی به دلیل بحث سلامتی کاربردی نیستند.
قیمت وسایل کارگاه نبات پزی
در کارگاه های تولیدی نبات، بیشترین هزینه صرف خرید انواع دستگاه و تجهیزات مورد نیاز می شود. با توجه به صنعتی و یا سنتی بودن کارگاه و همچنین شیوه تولید، از وسایل و تجهیزات مختلفی می توان استفاده نمود. هر کدام از این وسایل با توجه به کارایی و عملکردی که دارند با قیمت های متفاوتی به بازار عرضه می شوند. همچنین برای خرید دستگاه های به روز و پیشرفته باید هزینه بیشتری را صرف نمود.
پشنهاد کارشناسان ما قبل از ورود به این کار برای شما:
با رعایت موارد زیر تصمیم بگیرید که آیا کسب و کار برای شما مناسب است یا خیر ؟
با تعیین اینکه آیا راه اندازی یک کارگاه تولید آب نبات در وهله اول ایده خوبی است یا خیر، شروع کنید. در این مرحله، شما می خواهید موارد زیر را بدانید:
مزایا و معایب
سنجش معایب کسب و کار آب نبات به شما امکان می دهد چالش هایی را که احتمالاً با آنها روبرو خواهید شد، بشناسید. ارزیابی جنبه های مثبت کسب و کار، انگیزه لازم برای شروع را فراهم می کند.
مزایا و معایب درست کردن آب نبات در زیر آمده است:
طرفداران
برآورده کردن نیاز افراد عاشق شیرینی و در عین حال کسب درآمد احساس خوبی است.
سرمایه اولیه کم یمورد نیاز است.
درآمد منظم به لطف تقاضای مداوم برای آب نبات.
منفی
رقبا به راحتی می توانند دستور پخت شما را کپی کنند.
راه اندازی یک تجارت آب نبات می تواند چالش برانگیز باشد، به خصوص اگر یک کارآفرین تازه کارباشید و هزینه های زیادی برای تبلیغات و تنوع در کار نداشته باشید.
روندهای صنعت
شما از معایب و مزایای کسب و کار , آگاه هستید. در مرحله بعد، شما می خواهید خود را با روندهای صنعت آشنا کنید. به این ترتیب، میتوانید بدانید که صنعت به کدام سمت میرود و چگونه میتوانید کسبوکار خود را برای استفاده از فرصتهای موجود قرار دهید.
اگر سعی کنید تا حدودی این موارد را رعایت کنید , می توان گفت که کار شما حتما درآینده با موفقیت همراه خواهد بود.
* دقت داشته باشید که این پروژه برای احداث یک کارخانه تولید قند کله و خرد , نبات شاخه ممتاز, شکلات تافی, نبات چوبی بزرگ و با سرمایه معادل بیست و شش میلیارد تومان برآورد شده است , بنابراین اگر بدنبال راه اندازی یک کارگاه کوچک در زمینه نبات و آبنبات هستیداین طرح گزینه مناسبی نیست.
فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی قند و نبات آبنبات نگارش سال 1400 :
برآورد زمین یا مکان مناسب برای طرح توجیهی قند و نبات آبنبات
برآورد محوطه سازی های لازم
برآورد هزینه کارخانه قند و نبات آبنبات
برآورد هزینه خرید و لیست ماشین آلات و تجهیزات
برآورد تاسیسات عمومی و تجهیزات (تاسیسات)
برآورد وسایل حمل و نقل
برآورد تجهیزات لازم برای طرح توجیهی احداث کارخانه تولید قند و نبات آبنبات
برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی
برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل
برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه
برآورد هزینه تولید سالیانه
برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش غذاها
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن
طرح موجود دارای 36 صفحه فایل ورد و پی دی اف است. (pdf - word) ویرایش سال 1400
|