تهیه طرح توجیهی ،از ضررهای هنگفت مالی و اعتباری جلوگیری می کند.هر ایده ای تا روی کاغذ ریز نشود قابلیت اجرا پیدا نمی کند

طرح توجیهی بسته بندی ادویه جات | مواد غذایی پودری(doc+pdf) نگارش1404

چرا شغل بسته بندی و فروش ادویه را انتخاب کنم؟

اگر شما هم تصمیم به ایجاد یک واحد بسته بندی ادویه جات گرفته اید , باید بگویم که تصمیمی درستی است و این کار می تواند بدون اینکه بازارش دچار رکود شود همچنان متقاضی خود را داشته باشد .

 ادویه‌ها مواد غذایی معطری هستند که به زندگی ما طعم می‌دهند. آن‌ها غذا را بسیار خوش طعم  و خوش عطر  می‌کنند، با استفاده از ادویه ها می توان آشپزی لذت بخش تری را تجربه کرد . ادویه ها درهایی را به روی غذاها و فرهنگ‌های جدید باز می‌کنند.

 طراحی و بسته‌بندی ادویه‌ ها نیز بسیار اهمین دارد زیرا این یک بسته بندی جذاب باعث می شود که مشتری ها یک ادویه را در بین محصولات دیگر در قفسه های فروشگاه انتخاب کنند و بخواهند آن را از قفسه بردارند و وارد آشپزخانه خود کنند.

طرح توجیهی بسته بندی ادویه جات

بازار جهانی ادویه

بازار جهانی ادویه میلیون‌ها دلار ارزش دارد و و برای دهه‌ها، صنعت تولید و بسته بندی ادویه  جات یکی از آن صنایع پرسود است که به ندرت شاهد رکود بوده است؛ بازار جهانی ادویه و گیاهان دارویی به سرعت در حال پیشرفت و توسعه روش‌های بسته‌بندی ادویه است.

کشور هند با تولید سالانه 70 درصد ادویه جهان صدرنشین تولید ادویه در جهان است،همسایگی و روابط خوب کشور ما با هند از دیرباز تا کنون می تواند فرصت بسیار مناسبی برای خرید،بستبه بندی و صادرات این محصول باشد

بازارجهانی ادویه جات

فرصتی که کشورهای های عربی سال های سال است به آن پی برده اند و در این زمینه مشغول تجارت هستند

    طعم‌دهی: اصلی‌ترین کاربرد ادویه‌ها، افزودن طعم و عطر دلپذیر به غذاها است. هر ادویه دارای پروفایل طعمی منحصر به فرد خود است که می‌تواند شیرین، شور، ترش، تلخ، تند، یا ترکیبی از این‌ها باشد.

    رنگ‌دهی: برخی ادویه‌ها مانند زردچوبه، زعفران، و پاپریکا علاوه بر طعم، به غذا رنگ نیز می‌دهند.

    عطر و بو: بسیاری از ادویه‌ها دارای ترکیبات فرار معطری هستند که بوی خاص و مطبوعی به غذا می‌بخشند.

    خاصیت نگهداری: در گذشته، بسیاری از ادویه‌ها به دلیل خواص ضد میکروبی و آنتی‌اکسیدانی‌شان برای نگهداری مواد غذایی و جلوگیری از فساد آن‌ها استفاده می‌شدند.

    ادویه های اماراتی

خواص دارویی و درمانی: علاوه بر کاربردهای آشپزی، بسیاری از ادویه‌ها دارای خواص دارویی و درمانی اثبات شده‌ای هستند و در طب سنتی یا مدرن مورد استفاده قرار می‌گیرند (مثلاً زنجبیل برای تهوع، دارچین برای قند خون).

    منشأ گیاهی: ادویه‌ها همیشه از گیاهان به دست می‌آیند و معمولاً بخش‌های خشک شده آن‌ها هستند. این موضوع ادویه‌ها را از سبزیجات (Herbs) متمایز می‌کند که معمولاً برگ‌های تازه یا خشک شده گیاهان معطر هستند.

اهمیت بسته بندی ادویه جات

بسته‌بندی در صنعت ادویه ضروری است. ارزش آن مربوط به حفظ و نگهداری کیفیت و طعم ادویه ها است. بسته‌بندی همچنین یک ابزار بازاریابی بسیار مؤثر است که قادر به جذب مشتریان به سمت محصولات است. نوع مناسب بسته‌بندی باید برند شما را متمایز کند، محصول را برای مشتریان جذاب کند و رضایت آنها را افزایش دهد.

از سوی دیگر، بسته‌بندی نامناسب‌ ممکن است منجر به خراب شدن محصولات و از دست دادن طعم آنها و در نتیجه نارضایتی مشتریان شود.

 

بسته‌بندی ادویه‌ای که فروش می‌رود: نکات برتر برای موفقیت

با دانستن این ایده‌های بسته‌بندی ادویه، برند خود را به یکی از بهترین‌های بازار تبدیل کنید. بیایید با یادگیری آخرین بایدها و نبایدهای بسته‌بندی ادویه شروع کنیم.

طرح بسته بندی ادویه

بایدها: بسته‌بندی دربسته

بسته‌بندی دربسته برای حفظ تازگی و قدرت ادویه‌ها ضروری است. در واقع، ادویه‌ها به رطوبت، هوا و نور حساس هستند که به مرور زمان کیفیت را کاهش می‌دهد. بسته‌بندی‌های هوابند، عطر، طعم و رنگ ادویه‌ها را تا رسیدن به دست مشتری، بیشتر حفظ می‌کنند و بهترین کیفیت را برای آنها به ارمغان می‌آورند.

شیشه‌های شیشه‌ای، قوطی‌های فلزی با درب‌های محکم و کیسه‌های پلاستیکی با نفوذپذیری بالا، گزینه‌های خوبی برای بسته‌بندی هوابند هستند. شیشه‌های شیشه‌ای محافظت عالی در برابر ورود رطوبت و اکسیژن ارائه می‌دهند. علاوه بر این، از آنجایی که می‌توان از آنها دوباره استفاده کرد، مزیت دیگری برای جذابیت مصرف‌کنندگان سبزگرا دارند. قوطی‌های فلزی محکم هستند، نور کمی را عبور می‌دهند و محافظت بالایی ارائه می‌دهند. کیسه‌های پلاستیکی با نفوذپذیری بالا، سبک و مقرون به صرفه هستند و برای بسته‌بندی‌های کوچک و فله‌ای عالی هستند. باید بر اساس نوع ادویه و نیازهای نگهداری خاص آن، بهترین بسته‌بندی هوابند را انتخاب کرد.

بسته بندی ادویه

۲: موارد منع مصرف: از پلمپ‌های نامناسب استفاده نکنید

پلمپ‌های نامناسب در بسته‌بندی ادویه ممکن است محتویات را در معرض هوا و رطوبت قرار دهد که باعث می‌شود ادویه تازگی و قدرت خود را از دست بدهد. ادویه‌ها بسیار مستعد تجزیه توسط عناصر هستند و در نتیجه طعم و عطر خود را از دست می‌دهند و در نتیجه کیفیت محصول کاهش می‌یابد. برای محافظت مؤثر از محتویات ادویه‌ها در برابر عوامل خارجی، باید از پلمپ‌های با کیفیت بالا استفاده شود. به عنوان مثال، کیسه‌های پلاستیکی حرارت‌دیده یا شیشه‌های القایی، موانع محکمی در برابر نفوذ هوا و رطوبت دارند.

 

گزینه دیگر برای جلوگیری از تخریب محصول پس از باز شدن، گزینه‌های قابل پلمپ مجدد مانند کیسه‌های زیپ‌دار یا شیشه‌های دارای واشر لاستیکی است که محصول را پس از اولین باز شدن تازه نگه می‌دارند. رویه‌های پلمپ خوب، کیفیت ادویه‌ها، رضایت مشتری و اعتبار برند تولیدکننده را تضمین می‌کند.

نتیجه اینکه

بسته‌بندی ادویه ها بسیار مهم است و فرآیندی کلیدی برای حفظ کیفیت، عطر و طعم ادویه است. از ادویه بسته بندی شده در بسته‌بندی ادویه جات خانگی تا بسته‌بندی ادویه جات خارجی، هدف اصلی محافظت در برابر رطوبت، نور و هواست. و حفظ تازگی و عطر  طعم ادویه جات که خیلی اهمیت دارد.

طرح توجیهی بسته بندی ادویه جات پودری

بسته‌بندی شیک ادویه جات و طراحی بسته بندی ادویه جات به گونه‌ای انجام می‌شود که نه تنها محصول را حفظ کند، بلکه از نظر بصری نیز جذاب باشد و اعتبار برند را بالا ببرد. انتخاب بهترین بسته بندی ادویه جات به نوع ادویه و بازار هدف بستگی دارد. انواع بسته بندی ادویه شامل کیسه‌های فویل، ظروف شیشه‌ای و پلاستیکی است. حتی دستگاه بسته بندی ادویه جات در منزل نیز امکان تولید بسته‌بندی‌های باکیفیت را فراهم کرده است. بسته‌بندی مناسب، تضمین می‌کند که ادویه با همان کیفیت اولیه به دست مصرف‌کننده برسد.

 

فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی طرح توجیهی بسته بندی حبوبات نگارش سال 1404:

برآورد هزینه های رهن و اجاره برای طرح توجیهی راه اندازی کارگاه بسته بندی ادویه جات و مواد غذایی پودری

برآورد محوطه سازی های لازم
برآورد هزینه ساخت و سازو یا تعمیر کارگاه بسته بندی
ادویه جات و مواد غذایی پودری

برآورد هزینه خرید و لیست ماشین آلات و تجهیزات
برآورد تاسیسات عمومی و تجهیزات (تاسیسات)
برآورد وسایل حمل و نقل

برآورد تجهیزات لازم برای طرح توجیهی کارگاه بسته بندی
ادویه جات و مواد غذایی پودری

برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی

برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل طرح توجیهی کارگاه بسته بندی
ادویه جات و مواد غذایی پودری

 برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه :
برآورد هزینه تولید سالیانه

برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه

برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن

 

  • عنوان طرح: طرح توجیهی طرح توجیهی ادویه جات و مواد غذایی پودری 1404

  • حجم فایل  : 1400 کیلوبایت
  • تعداد صفحات: 35 صفحه
  • نوع فایل doc + pdf
  • لینک دانلود بلافاصله پس از پرداخت فعال خواهد شد.
  • ضمنا یک نسخه از فایل به ایملی که در صفحه خرید وارد کرده اید ارسال خواهد شد.

 

جهت سفارش طرح توجیهی با کارشناسان شرکت الماس طرح البرز تماس بگیرید.

 

شماره های تماس کارشناسان

 مهندس ایزدی پور   09369714614  آیکن تلفن      خانم مهندس ملکی   09015516984   آیکون تلفن  

 

نویسنده

سمیه ملکی
قیمت:   225000تومان

جهت سفارش طرح توجیهی با خانم مهندس ملکی تماس بگیرید.(09015516984)

ممکن است از این مطالب خوشتان بیاید

مطالب مرتبط