تهیه طرح توجیهی ،از ضررهای هنگفت مالی و اعتباری جلوگیری می کند.هر ایده ای تا روی کاغذ ریز نشود قابلیت اجرا پیدا نمی کند

طرح توجیهی پرورش ماهی قزل آلا 1401- طرح توجیهی پرورش ماهی قزل آلا pdf - word نگارش سال 1401

طرح توجیهی پرورش ماهی قزل آلا 1401- طرح توجیهی پرورش ماهی قزل آلا pdf - word نگارش سال 1401
 
سود حاصل از پرورش ماهی قزل آلا  - پرورش ماهیان، سرمایه‌گذاری با سود فراوان
 
شاید همیشه برایتان سؤال بوده باشد که چرا پرورش ماهی در ایران جزو مشاغل پردرآمد به حساب می‌آید؟ یکی از دلایل موجود، کمبود منابع آبی و کمبود میزان دسترسی به آب است. از دلایل دیگر می‌توان به نیاز اکثریت جامعه به مصرف مواد پروتئینی سالم است.
عوامل مختلفی در راه‌اندازی یک مرکز پرورش ماهی وجود دارد. از جمله این عوامل می‌توان به میزان دما و غلظت شوری آب اشاره کرد. دمای استاندارد برای ماهی‌های قزل‌آلا معمولاً بین 12 درجه تا 18 درجه سانتی گراد می‌باشد و غلظت شوری مناسب آب، حدود 10 پی پی تی است با توجه به رشد کنونی جمعیت، تولید هر چه بیشتر پروتئین حیوانی از اهمیت زیادی برخوردار است، بنابراین کشت آبزیان، یکی از مؤثرترین راه‌ها برای تولید پروتئین شناخته‌شده است.

 
پرورش ماهی قزل آلا
 
 
 
 
آخرین ویرایش طرح مربوط به سال 1401 است.
این طرح برای استخر پرورش ماهی با ظرفیت 12 تن نوشته شده است
لینک خرید طرح در ادامه

 

امکانات و سرمایه های لازم برای پرورش ماهی قزل آلا ( ابعاد استخر پرورش ماهی قزل آلا )
 یکی از مهم‌ترین موضوعات در رابطه با پرورش ماهی، انتخاب مکان مناسب جهت پرورش ماهی است. با توجه به این که ماهیان جزو موجوداتی هستند که به فضای زیادی جهت پرورش نیاز ندارند و می‌توانند در محیط‌ های کوچک نیز به پرورش آن‌ها پرداخت, گفته می‌شود در حوض صد متری نیز می‌توان شروع به پرورش ماهی کرد اما باید توجه داشته باشید که با رشد ماهی‌ها نیاز به استخرهای بزرگ‌تر خواهید داشت.

درحالت عادی، یک زمین استاندارد برای شروع کار پرورش ماهی ، حدود 2000 مترمربع است. روش تولید ماهی‌ها معمولاً لایه‌ای است. به این معنی که پس از یک دوره رشد، آن‌ها را غربالگری کرده و بر اساس اندازه جدا می‌کنند و در استخرهای مخصوص به خود قرار می‌دهند.

 
https://newbp.ir/Files/13970212636608841547272333.jpg

سود پرورش ماهی قزل آلا
مقدار سود یک کسب و کار جدید همیشه جزو مهم‌ترین دغدغه‌های کارفرمایان است. درباره پرورش ماهی قزل‌آلا با توجه به سابقه افراد باتجربه، می‌توان گفت که سود خالص حاصل از راه‌اندازی یک مرکز پرورش ماهی مناسب، بین 50 میلیون تومان تا 500 میلیون تومان است و با افزایش پرورش و توسعه کار، این مبلغ بالطبع افزایش خواهد یافت.

نحوه ساخت استخر پرورش ماهی قزل آلا
* انواع استخرهای پرورش ماهی و عمق استاندارد آن‌ها
 از اصلی‌ترین و مهم‌ترین مسائل در پرورش ماهیان تهیه استخرهای مناسب برای پرورش ماهیان است. این استخرها باید دارای کیفیت مناسبی باشند تا روند پرورش و رشد ماهی‌ها با مشکل مواجه نشود.

 
سود پرورش ماهی قزل آلا
 
معمولاً در مراکز پرورش ماهی به طور معمول از سه نوع استخر استفاده می‌شود:
1.    استخرهایی نگهداری و پرورش بچه ماهی‌های 1 تا 3 گرمی
2.    استخرهایی برای نگهداری ماهیان پیش پرواری
3.    استخرهایی برای ماهیان پرواری

عمق استاندارد استخرهایی که برای ماهیان پرواری استفاده می‌شود، معمولاً بین 8/1 متر تا عمق 4/2 متر است. مقدار فضا برای پرورش ماهی در یک مترمربع، بین 40 تا 60 ماهی است. هر استخر به یک پمپ هوادهی مجزا نیاز دارد و به طور کلی هزینه تهیه پمپ‌های هوادهی حدود 17 میلیون تومان است. البته همان‌طوری که توضیح داده شد، در مقیاس کوچک‌تر با سرمایه‌گذاری محدود می‌توان کار را شروع کرد و در فرایند تولید در هر مرحله آن را توسعه داد؛ بنابراین می‌توان با حداقل سرمایه، 150 میلیون تومان کار را شروع کرد و با 200 الی 300 میلیون تومان آن را گسترش و توسعه داد. البته پیداست که قیمت زمین برای سرمایه‌گذاری در مناطق مختلف، حتی در شهرهای مختلف، متفاوت است و این مبالغ با توجه به این فاکتور می‌تواند تغییر یابد.

سرعت جریان آب درون استخرها از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. اگر سرعت جریان آب کم باشد، تخمک‌ها و بچه ماهی‌ها به خطر می‌افتند و اگر سرعت جریان آب زیاد باشد، ماهی‌ها انرژی‌شان را صرف مقابله با جهت آب می‌کنند و روند رشد با کندی مواجه می‌شود.

 
  آخرین ویرایش طرح مربوط به سال 1401 است.
 
استخرها پرورش ماهی
طرح توجیهی پرورش ماهی قزل آلا با ظرفیت 12 تن
لینک خرید طرح در ادامه
ظرفیت تولید ماهی قزل آلا در سال
میزان تولید سالانه تا حد زیادی بستگی به نژاد ماهی‌ها دارد. برای مثال اگر نژاد بچه ماهی‌ها ایرانی باشد، تولید در سال تا سقف 30 تن پیش می‌رود و اگر بچه ماهی‌ها از نژاد فرانسوی باشند، تولید سالیانه تا سقف 70 تن ماهی پیش خواهد رفت.

* دانشجویان دانشگاه آزاد اهواز به مقایسه میزان تولید ماهی با دو روش یکبار کشت و دو بار کشت در سال پرداختند. نتیجه تحقیقات به این شرح بود که میزان تولیدات با روش دو بار برداشت در سال 7/9 درصد بیشتر از میزان تولید حاصل از روش یک‌بار کشت در سال است. با فرض داشتن یک هکتار محیط پرورش ماهی، میانگین تولیدات در یک سال با روش دو بار برداشت برابر با 7000 کیلوگرم است و برای روش دو بار کشت، میانگین تولید در یک سال برابر با 6500 کیلوگرم است.

 محاسن و معایب پرورش ماهی
 
پرورش ماهی نیز مانند تمام شغل‌ها دارای محاسن و معایبی است که به بررسی هرکدام از آن‌ها می‌پردازیم. ابتدا با تشریح مزایای پرورش ماهی شروع می‌کنیم. ماهی‌ها در حالت طبیعی درون محیط غذایی غوطه‌ور هستند و به همین علت، به‌راحتی به غذای موردنیازشان دسترسی دارند. از نظر بیولوژیکی، میزان جذب بدن از تغذیه انواع ماهی، بالاتر از 90 درصد است و این میزان بسیار بیشتر از درصد جذب بدن از تغذیه گوشت‌های دیگر است. چگالی بدن ماهی، تقریباً با چگالی آب برابر است و این موجب می‌شود که ماهی در آب غوطه‌ور بماند و به همین دلیل انرژی کمتری برای حرکت خود مصرف می‌کند و درنتیجه، رشد سریع‌تری دارد. گوشت ماهی از لحاظ ویتامین‌ها و مواد معدنی بسیار غنی می‌باشد و جذب بهتری دارد.
مطالعه گزارش با کارآفرینی که توانسته درآمد میلیونی با پرورش ماهی بدست آورد

درآمد ۸میلیونی در ماه با سرمایه ۳میلیونی



ریسک پرورش ماهی قزل آلا
حال به بررسی معایب پرورش ماهی می‌پردازیم:
از معایب این کار می‌توان به امکان آلوده شدن ماهی‌ها به‌ انواع  بیماری باشد به این صورت که اگر در طول رودخانه چندین پرورش ماهی وجود داشته باشد امکان آلوده شدن ماهی ها پایین دست 100 درصد است و این خطر ممکن است صدمات جدی را به مرکز پرورشی وارد کند. همچنین می‌توان به نیاز به تعویض مداوم آب در استخرهای پرورش ماهی اشاره کرد که این کار باید به‌صورت مکرر انجام گیرد تا آب تازه وارد استخر شود.
اگر چه در سیستم های پرورش ماهی به صورت بسته یا با آب چاه این مشکل وجود ندارد ،اما این سیستم ها هم محاسن و معایب خود را دارند که از بحث امروز ما خارج است.
زیرا این طرح مربوط به سیستم مستطیلی پرورش ماهی روی رودخانه است
پرورش ماهی قزل آلا
میزان غذای ماهی قزل آلا

معمولاً نحوه محاسبه غذای روزانه ماهی قزل آلا از بیشترین هزینه در رابطه با مدیریت یک مرکز پرورش ماهی است .
به طوری که گفته می‌شود بیش از شصت درصد سرمایه و هزینه‌ها را دربر می‌گیرد و نهادهای پرورش ماهی باید توجه ویژه‌ای نسبت به این قسمت داشته باشند. همچنین باید توجه داشت که میزان متابولیسم بدن ماهی به مقدار زیادی وابسته به دمای آب است. هر چه دمای آب بالاتر باشد، جذب و دفع مواد غذایی در بدن ماهیان با سرعت بیشتری انجام می‌گیرد و همچنین سرعت تنفس آن‌ها نیز افزایش می‌یابد.
میزان جیره غذایی ماهی ها مطابق جدول تغذیه قابل تخمین است اما این کار بیشتر به تجربه فرد بستگی دارد
به این دلیل که ماهی ها در حال رشد هستند و تخمین این موضوع که در هر حوضچه تقریبا چند ماهی وجود دارد و ماهی ها در چه سنی هستند همه باید در میزان جیره غذایی محاسبه شود و به صورت دوره ای متفاوت است.
این کلیپ را از دست ندهید
توضیحات یک پرورش دهنده ماهیان سردابی
 

عرضه و بازاریابی
 لازم به یادآوری است که برای احداث یک مجتمع تولیدی باید به مسائل قانونی نیز توجه داشت از جمله اخذ مجوزهای لازم از مراجع ذیصلاح که می‌توان به اداره آب‌های زیرزمینی، منابع طبیعی، بهداشت و محیط‌زیست و... اشاره نمود. بازاریابی و جذب مشتریان با شیوه‌های مختلف از جمله تبلیغات وسیع در شبکه‌های مجازی، همکاری با مراکز صنایع غذایی و بسته‌بندی و ارائه محصول از تولید به مصرف بدون واسطه می‌تواند مؤثر واقع باشد.

فروش ماهی قزل آلا
امروزه در برخی از مجتمع‌های تولیدی برای جذب مشتری، ماهی به‌صورت زنده صید می‌شود و به‌ صورت پاک شده ارائه می‌گردد. حتی در کنار برخی از این مراکز، رستوران طبخ ماهی باکیفیت‌های مختلف احداث‌ شده است که این امر نیز می‌تواند به فروش و عرضه محصولات رونق بیشتری بخشد.
برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره پرورش ماهی و فروش و هر نوع اطلاعاتی در این زمینه میتوانید به سایت سازمان شیلات ایران مراجعه کنید

طرح بسیار کامل است و همه مطالبی که در بالا گفته شد در طرح آپدیت سال 1401  است .



*** توجه : این طرح توسط شرکت الماس طرح البرز تهیه و نگارش شده است و هر گونه کپی برداری از طرح و مطالب سایت حرام و غیر قانونی است و پیگرد قانونی دارد.

1-عنوان فعاليت:

پرورش ماهی قزل‌آلا

2-ظرفيت :

12تن در سال

3-مجري طرح:

...................

4-محل اجرا :

..............

5-اشتغال طرح :

1نفر

6-سرمايه ثابت طرح :

10777.32میلیون ریال معادل یک میلیارد و هفتاد و هفت میلیون و هفتصد و سی و دو هزارتومان

7-سرمايه در گردش :

1302.15میلیون ریال معادل یکصد و سی میلیون و دویست و پانزده هزارتومان

8-سرمايه گذاري کل طرح :

12079.47میلیون ریال معادل یک میلیارد و دویست و هفت میلیون و نهصد و چهل و هفت هزارتومان

9-ميزان زمين طرح :

1000متر مربع

10-ميزان زمين بنا :

 شامل 275 متر استخر ها  و 16 متر مسقف

11-ميزان تسهيلات موردنیاز :

9663.58میلیون ریال معادل نهصد و شصت و شش میلیون و سیصد و پنجاه و هشت هزارتومان

12-نوع تسهيلات :

وام 5 ساله

13-نقطه سربه سر :

44.35%

14-مدت برگشت سرمايه :

5سال

15-نرخ بازدهي سرمايهIRR :

23.95%

16-تورم :

40%

17-نرخ تنزیل :

20%

18-NPV

1211.61

19-فاز بهره برداری:

10 سال از سال 1402 الی 1412

 

فهرست
مقدمه :    
اهداف طرح :    
پرورش ماهيان سرد آبی :    
كيفيت آب موردنیاز جهت پرورش ماهي قزل‌آلا :    
خصوصيات تغذیه‌ای در قزل‌آلاي رنگین‌کمان :    
پروتئین‌ها و اسيدهاي آمينه موردنیاز قزل‌آلا :    
مواد معدني موردنیاز در قزل‌آلا :    
انواع فرآورده‌ها و اشكال مختلف غذاي مصرفي :    
امكانات موردنیاز اجراي طرح :    
برنامه ريزي توليد :    
خلاصه گزارش    
مشخصات مجری و محل اجرای طرح    
جدول درآمدهای طرح :    
زمين    
محوطه سازی    
ساختمان سازي :    
ماشين آلات و تجهيزات    
وسايل حمل و نقل    
تاسيسات عمومي و تجهيزات با مشخصات فني آنها    
مواد اوليه :    
آب ،برق ،سوخت مصرفي:    
برآورد هزينه تعميرات ونگهداري:    
برآورد حقوق و دستمزد نيروي انساني :    
برآورد هزينه ثابت -هزينه هاي سرمايه اي :    
-هزينه قبل از بهره برداري    
برآورد سرمايه در گردش:    
نحوه سرمايه گذاري و مشارکت با بانک    
برآورد هزينه استهلاک پس از اجرا :    
هزينه توليد ساليانه :    
برآورد هزینه های جاری طرح با نرخ تورم 30 درصد سالانه طی مدت 10 سال    
محاسبه نقطه سر به سر    
سود و زيان ناويژه (سود)    
سود ناویژه    
سود ویژه    
ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت هاي آن:    
ارزش افزوده نا خالص    
ارزش افزوده خالص    
نسبت افزوده ناخالص به فروش    
ارزش افزوده خالص    
نسبت افزوده خالص به فروش    
نسبت افزوده خالص به سرمايه گذاري کل    
سرمايه ثابت سرانه    
کل سرمايه گذاري سرانه    
دوره برگشت سرمايه:    
جدول باز پرداخت اقساط تسهيلات    
نسبت افزوده صورت حساب سود و زیان طرح    
جدول محاسبات تحليل هزينه های طرح    
پلان طرح در صفحه آخر

  • حجم فایل 2 مگابایت
  • تعداد صفحات 43 صفحه
  • نوع فایل ورد و pdf
  • لینک دانلود بلافاصله پس از پرداخت فعال خواهد شد.
  • ضمنا یک نسخه از فایل به ایملی که در صفحه خرید وارد کرده اید ارسال خواهد شد.
طرح توجیهی پرورش ماهی سردابی قزل آلا به ظرفیت 35 تن سال 1401  
لینک خرید طرح در ادامه
 
 
*** توجه : این طرح توسط شرکت الماس طرح البرز تهیه و نگارش شده است و هر گونه کپی برداری از طرح و مطالب سایت حرام و غیر قانونی است و پیگرد قانونی دارد.
 
خرید آنلاین

نویسنده

سمیه ملکی
قیمت:   65000تومان

جهت سفارش طرح توجیهی با خانم مهندس ملکی تماس بگیرید.(09015516984)

ممکن است از این مطالب خوشتان بیاید

مطالب مرتبط
معرفی دوستان و همکاران