تهیه طرح توجیهی ،از ضررهای هنگفت مالی و اعتباری جلوگیری می کند.هر ایده ای تا روی کاغذ ریز نشود قابلیت اجرا پیدا نمی کند

طرح توجیهی کاشت درخت پالونیا ۱۴۰۰ (pdf+word) و برآورد تسهیلات کاشت درخت پالونیا

معرفی طرح توجیهی کاشت درخت پالونیا pdf + word

هدف از تهیه این طرح برآورد هزینه های کاشت درخت پالونیا در 3 هکتار زمین است , در این طرح همه هزینه ها و درآمد های کاشت درخت پالونیا دارد مورد بررسی قرار گرفته است , در این طرح همه هزینه ها کاشت پالونیا از جمله قیمت درخت پالونیا بالغ , قیمت چوب درخت پالونیا , هزینه های مربوط بهآماده سازی زمین و چاله کنی , هزین های خرید نهال پالونیا و حفر جوی آب و زه کشی درختان ,مچنین هزینه تجهیز زمین به آبیاری قطره ای و سایر هزینه ها مورد بررسی قرار گرفته و با توجه به کل سرمایه گذاری طرح درآمد کاشت درخت پالونیا با توجه به قیمت های سال 1400 محاسبه شده است , از این طرح می توانبرای گرفتن تسهیلات کاشت درخت پالونیا و همچنین برای گرفتن مجوز کاشت درخت پالونیا استفاده کرد.

سرمایه گذاران و کارآفرینانی که قصد مطالعه دقیق و کسب اطلاعات بروز درباره کاشت پالونیا را دارند این طرح می تواند راهنمای قابل اعتمادی باشد که دارای اطلاعات مفیدی در این زمینه است. این طرح در 63  صفحه و دو فایل pdf و doc  و با توجه به قیمت ها و هزینه های سال 1400 تهیه شده است.

طرح توجیهی کاشت درخت پالونیا pdf

طرح پالونیا

طرح پالونیا با هدف سرمایه گذاری در زمینه تولید چوب سخت درختان پالونیا  با ظاهری زیبا ، تمیز ، صاف ، بدون گره و با درجه بالا  است , پالونیا یک درخت زینتی و بخاطر رشد بسیار سریعی که دارد , محبوب است. چوب بدست آمده دارای رنگ سفید مایل به زرد ، نقره ای یا قهوه ای روشن است ، بسته به نوع آن ، بسیار مقاوم و همچنین زیباست (بافت خوب ، بدون گره). صدها سال پیش چینی ها این درخت را تقریباً به طور کامل برای اهداف زینتی کاشتند ، که در دو دهه گذشته با توجه به  توسعه صنعت نجاری ، افزایش تقاضا برای چوب ، ظهور و افزایش تقاضا برای تولید انرژی و همچنین رشد سریع قیمت چوب ، هر مزرعه پائولونیا را به معدن طلای واقعی برای صاحبان آن تبدیل کرده است.

 


طرح توجیهی کاشت درخت پالونیا pdf

پیشنهاد برای مطالعه :  آشنایی با درخت پالونیا

اهمیت کاشت
 * پالونیا طیف گسترده ای از انواع خاک را تحمل می کند ، اما با این وجود خاک های عمیق و حاصلخیز برای رشد مطلوب بهتراست .
 خاکهای رسی ترجیحی ماسه ای و شل شده و یا لومی که سطح آب زیرزمینی آنها کمتر از 1.5-2 متر است و در آنجا صخره ای تا عمق 6 متر وجود ندارد. نیازهای هیدریک 750 میلی متر مربع در سال است.

*  خاک شور و آب نیز می توانند روی رشد تأثیر بگذارند. به منظور اطمینان از حداکثر رشد ، آبیاری ممکن است در طول دوره پرورش لازم باشد. به طور کلی ، پائولونیا مقدار کم نور را تحمل نمی کند ، و در نور مستقیم خورشید بهترین رشد را دارد ، زیرا به دمای متوسط روزانه حدود 24-29 درجه سانتیگراد نیاز دارد.

 

مزایای درخت پالونیا
*  ویژگی ها و مزایای مزارع درختان پالونیا از سیستم ریشه موجود بازسازی می شوند و می توانند بین حداقل 3 تا حداکثر 5 دوره (دوره های 3-4 ساله) رشد چوب بدون نیاز به کاشت مجدد برداشت کنند ، به همین دلیل است که مستحق به دست آوردن لقب درخت پرنده ققنوس شده است .


 * سیستم ریشه دار آن امکان سبز شدن سطوح تخریب شده خاک را فراهم می کند. دارای ریشه محوری عمیق 10-12 متری است که نقش آن ایجاد ثبات در خاک ، صرفه جویی در آن در برابر رانش زمین و حفظ سیستم های آب زیرزمینی است.
درختان Paulownia در برابر خشکسالی مقاوم هستند ، ریشه های آنها پس از یافتن آب ، در عمق خاک نفوذ می کنند ، برگهای پائولونیا به شکل قلب با قطر (15-40) x10-2 متر ، به صورت جفت بر روی شاخه های مقابل قرار گرفته و دارای رشد سریع و ظرفیت عظیم جذب کربن هستند.


   * (در یک سال می تواند 100 تن CO2 در هکتار در هر مزارع جذب کند) و همچنین 75 تن اکسیژن تولید  کند . آنها می توانند برای تولید داروها استفاده شوند (زیرا حاوی موادی هستند که بر کبد ، کلیه ، کیسه صفرا ، بیماری های ریوی تأثیر مثبت می گذارند) همچنین برای تغذیه حیوانات یا کود آلی استفاده می شوند.


*  برگهای افتاده در پاییز روی زمین سرشار از مواد مغذی هستند و به تغذیه این درختان کمک می کنند. برگ های پالونیا همچنین دارای خواصی است که می تواند در صنایع آرایشی و بهداشتی ، برای تولید عطر و کرم استفاده شود. همچنین از گلها می توان به همین منظور استفاده کرد ، رایحه آنها یکی از وانیل یا بادام است.

کاشت پائولونیا

 *  این درخت سریعترین رشد در جهان است ، در سالهای اولیه ممکن است حدود 2-3 متر در سال رشد کند. در مقابل سایر درختان سریع رشد که عمر کوتاهی دارند پالونیا درختی زینتی است و دارای گلهای بسیار زیبایی است که در بهار ، ، شکوفا می شود ، با گلهای بزرگ بنفش و  عطر و بوی شبیه بنفشه ، به ویژه در ساخت عطرها.


*   پالونیا درختی بسیار مناسب برای تولید چوب است , این دارای مقاومت در برابر آتش سوزی بسیار خوبی است ، دارای دمای اشتعال بالا 420-430 درجه سانتیگراد در مقایسه با متوسط چوب های سخت که در آن دمای اشتعال 220-225 درجه سانتیگراد است ؛ پالونیا یک درخت عجیب و غریب است که تمام قسمتهای آن از آن استفاده می شود , به عنوان تنه ، برگها ، گلها و دانه ها , کل درخت با رشد چشمگیر خود برای کشاورزان مثل یک گنجینه است.


انتخاب مکان مناسب برای کاشت درخت پالونیا
انتخاب مکان برای ایجاد مزارع Paulownia شامل شناسایی یک زمین با قرار گرفتن در معرض نور خورشید با خاک خوب زهکشی شده ، با شیب کمی ، است , مکان هایی را که در زمستان از باد سرد محافظت می شوند.


فاصله مناسب کاشت نهال پالونیا و زمان مناسب کاشت پالونیا
کاشت نهال ها در ردیف های مستقیم و با فاصله 4 الی 6 متر روی ردیف انجام می شود. دوره ایده آل برای کاشت در بهار ، پس از آخرین سرما است ، طوری که گیاه بتواند زمان مناسب برای تشکیل یک ریشه قوی در در تمام بهار ، تابستان و پاییز را داشته باشد به همان. ریشه ها را در سوراخ قرار دهید به طوری که قسمت بالای ساقه باید در سطح زمین باشد ,. از اهمیت ویژه ای برخوردار است که هنگام کاشت از یک نهال با ریشه ای کاملاً رشد یافته و دارای یک ساقه قوی استفاده شود.

 در کل پالونیا را می‌توان گیاهی سریع الرشد با سازگاری بالا با شرایط محیطی مناسب برای فعالیت‌های اقتصادی نامید.
طرح توجیهی کاشت درخت پالونیا pdf

 معمولاً در فواصل ۶*۶  و یا 5*5   کاشته می‌شود.
 به‌طور کل در یک هکتار بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ اصله درخت را می‌توان کاشت.


آبیاری درخت پالونیا
برای آبیاری بهتر  پس از کاشت ، تأمین مداوم آب نیز یک مسله اساسی و مهم است. روش آبیاری توصیه شده برای آبیاری درخت پالونیا , آبیاری قطره ای است که با استفاده از خطوط قطره ای (یا لوله ها) انجام می شود. میزان آبیاری مناسب (2 بار در هفته با حداقل 10 لیتر برای هر  بوته در ماههای اول پس از کاشت) است ، همراه با کوددهی مرحله ای ، باعث رشد پایدار و نتیجه مطلوب را ، به ویژه در مراحل اولیه پوشش گیاهی تضمین می کند. در سالهای بعد پس از تقویت و رشد بیشتر سیستم ریشه ای درخت ، مقدار آبیاری کاهش می یابد ، زیرا آبیاری بیشتر فقط در دوره های بسیار خشک ضروری است. در پاییز ، بهتر است مقداری کود به درختان بدهید که در زمستان تجزیه شده و درختان در سال آینده تذیه خوبی داشته باشند ، به منظور اطمینان از رشد خوب ، پائولونیا به خاکی غنی از مواد مغذی نیاز دارد ، که در دوره رویشی ، به ویژه با کود غنی از ازت ، تغذیه شود. بسیار مهم است که خاک به ویژه در سال اول پوشش گیاهی (به دلیل رقابت برای منابع آب و مواد مغذی) عاری از علف های هرز باشد.


مرحله برداشت چوب درخت پالونیا
برداشت درختان پالونیا  بسته به هدف برای کاشت و شرایط رشد پس از 3-4 سال شروع می شود ، اما به دلیل سرعت رشد بالا ، می توانند به طور منظم و در فواصل بسیار کوتاه برداشت شوند. با قطع درختان می توان حجم چوبی با بالاترین کیفیت تقریباً 3/0 تا 7/7 متر مکعب در بوته را بدست آورد (بسته به این که برداشت در 4 سال انجام شود ، به ترتیب 9 سال پس از کاشت) ، چیزی در حدود 200 تا 500 متر مکعب در هکتار از چوب Paulownia ، که به آن شاخه و برگ ها نیز حدود 30-50 اضافه می شود. در مورد درختان Paulownia که برای چوب کشت می شوند ، پس از 3-5 دوره برش (حدود 15 سال) ، مزارع باید با نهال های جوان تجدید شود ، زیرا هم کیفیت مواد چوبی و هم خصوصاً رشد درختانی که در ابتدا کاشته شده اند کاهش می یابد.


نتیجه گیری:
 از آنجا که مزایا و مزایای بالقوه زیادی در کشاورزی ، محیط زیست و صنعت توسط کاشت درخت پالونیا ارائه می شود ، آنها منبع پایدار سوخت زیستی هستند که می تواند به حل بحران انرژی جهانی کمک کند. محصول اصلی بدست آمده چوب سخت است که سبک ، مقاوم و به راحتی قابل مصرف است و دارای ارزش تجاری بسیار خوبی است. این درختان سریعترین رشد در بین درختان را دارند که می تواند در سالهای اولیه 2-3 متر در سال رشد کند ، به دست آوردن محبوبیت فوق العاده و از آنجا که به سرعت از نو تولید می شود ، می تواند به کاهش سرعت گرم شدن کره زمین کمک می کند و ما با آن روبرو هستیم و یک راه حل احتمالی برای مشکل جنگل زدایی جهانی است. انطباق با فن آوری کاشت و نگهداری گیاه Paulownia منجر به تولید محصولات با کیفیت بالای چوب می شود (200 متر مکعب در هکتار هنگام کاشت مزارع در چرخه های 3 ساله ، به استثنای اولین برداشت که 4 سال پس از کاشت انجام می شود) ) ، یا از 500 متر مکعب در هکتار هنگام کاشت مزارع پس از 10 سال پس از کاشت) .

فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی کاشت درخت پالونیا نگارش سال 1400:

برآورد زمین مناسب برای کاشت درخت پالونیا
برآورد محوطه سازی های لازم
برآورد هزینه کاشت درخت پالونیا
برآورد هزینه خرید و لیست ماشین آلات و تجهیزات از جمله ادوات کشاورزی  و ...
برآورد تاسیسات عمومی و تجهیزات (تاسیسات)
برآورد وسایل حمل و نقل

برآورد تجهیزات لازم برای کاشت درخت پالونیا
برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی

برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل طرح توجیهی کاشت درخت پالونیا
 برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه :
برآورد هزینه تولید سالیانه (
هزینه های مربوط بهآماده سازی زمین و چاله کنی , هزین های خرید نهال پالونیا و حفر جوی آب و زه کشی درختان ,همچنین هزینه تجهیز زمین به آبیاری قطره ای و سایر هزینه ها )


براورد مواد اولیه لازم از جمله نهال پالونیا 

برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه

برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر

 

خلاصه گزارش

1-عنوان فعاليت:

احداث مزرعه پالونیا

2-ظرفيت :

3 هکتار

3-مجريان طرح:

-

4-محل اجرا :

-

5-اشتغال طرح :

3نفر

6-سرمايه ثابت طرح :

24038.38میلیون ریال معادل دو میلیارد و چهارصد و سه میلیون و هشتصد و سی و هشت هزارتومان

7-سرمايه در گردش :

368.71میلیون ریال معادل سی و شش میلیون و هشتصد و هفتاد و یک هزارتومان

8-سرمايه گذاري کل طرح :

24407.09میلیون ریال معادل دو میلیارد و چهارصد و چهل میلیون و هفتصد و نه هزارتومان

9-ميزان زمين طرح :

3 هکتار

10-ميزان زمين بنا :

50متر

11-ميزان تسهيلات مورد نياز :

19525.67میلیون ریال معادل یک میلیارد و نهصد و پنجاه و دو میلیون و پانصد و شصت و هفت هزارتومان

12-نوع تسهيلات :

وام 5 ساله

13-نقطه سربه سر :

56%

14-مدت برگشت سرمايه :

5سال

15-نرخ بازدهي سرمايه :

34%

16-تورم :

30%

17-نرخ تنزیل :

%25

 

طرح موجود  پی دی اف و ورد می باشد. (  word - pdf ) نگارش سال 1400 و  بسیار دقیق و کامل است .

 

طرح توجیهی درخت پالونیا | دانلود طرح توجیهی زراعت چوب  
 

 

*** توجه : این طرح توسط شرکت الماس طرح البرز تهیه و نگارش شده است و هر گونه کپی برداری از طرح و مطالب سایت حرام و غیر قانونی است و پیگرد قانونی دارد.

نویسنده

سمیه ملکی
قیمت:   59000تومان

جهت سفارش طرح توجیهی با خانم مهندس ملکی تماس بگیرید.(09015516984)

ممکن است از این مطالب خوشتان بیاید

مطالب مرتبط
معرفی دوستان و همکاران