تهیه طرح توجیهی ،از ضررهای هنگفت مالی و اعتباری جلوگیری می کند.هر ایده ای تا روی کاغذ ریز نشود قابلیت اجرا پیدا نمی کند

طرح توجیهی راه اندازی کارگاه شیرینی پزی و قنادی ⭐️ سال 1403 (WORD+PDF)

طرح توجیهی راه اندازی کارگاه شیرینی پزی و قنادی سال 1403 (WORD+PDF)

راه اندازی کارگاه شیرینی پزی فرصتی هیجان انگیز و بالقوه پرسود برای کسب و کار کوچک فراهم می کند. اگر عاشق محصولات شیرینی هستید و در تهیه شیرینی  و کیک مهارت دارید، اشتیاق و مهارت های خود را به یک سرمایه گذاری پولساز تبدیل کنید. راه‌اندازی شیرینی‌فروشی خود مستلزم داشتن یک مکان عالی، برنامه‌ریزی دقیق، رعایت الزامات مجوز و بازاریابی محصولات است. شما نیازی به مدرک تحصیلی خاصی ندارید، اما تجربه یا مهارت  یک دارایی خیلی عالی برای شما محسوب می شود. و می تواند موفقیت شما را تضمین کند.
شیرینی ها یکی از خوشمزه ترین مواد غذایی هستند که جامعه  به آن نیاز دارد.به همین دلیل است که پروژه تولید شیرینی یکی از پروژه های موفقی است که نیاز بازار و مصرف کنندگان را به محصولات شیرینی در انواع مختلف تامین می کند.پروژه نیازمند عوامل موفقیت و دستیابی به اهداف مورد نظر خود است که مهمترین آنها سود و بازده مالی زیاد است. برای راه اندازی کارگاه می توانید از
وام برای کارگاه شیرینی پزی هم استفاده کنید.

طرح توجیهی کارگاه شیرینی پزی 1403

هدف تاسیس کارگاه شیرینی پزی

اهداف راه اندازی کارگاه شیرینی پزی ارائه شیرینی های مختلف به جامعه و بازار است که در اشکال و انواع مختلف تهیه می شود.
بنابراین، این پروژه انواع محصولاتی را ارائه می دهد که همه سلیقه های مصرف کنندگان را برآورده می کند.

 

مکان مناسب و رقابت موجود در منطقه

 در منطقه‌ای که شیرینی‌فروشی‌های زیادی ندارد، مانند یک مرکز خرید یا یک منطقه مسکونی شلوغ پیدا کنید. نوع شیرینی فروشی که دوست دارید داشته باشید را در نظر بگیرید.
 برای  راه اندازی کارگاه شیرینی پزی نیاز به دریافت مجوزهایی دارید مثل : مجوز تجاری، مجوز بهداشت، مجوز مالیات و ...

وام برای کارگاه شیرینی پزی

 اگر سرمایه کافی برای شروع کار ندارید می توانید وام کسب و کار کوچک بگیرید با ارائه اطلاعاتی مانند مجوز کسب و  وارائه وثیقه لازم می توانید اقدام به گرفتن تسهیلات کنید. همچنین تهیه کردن یک بیزینس پلن قنادی می تواند در گرفتن محوز قنادی و گرفتن وام برای کارگاه شیرینی پزی به شما کمک کند.
 خرید تجهیزات و لوازم مورد نیاز فروشگاه. اینها شامل ظروف پخت و پز و مواد اولیه ,جعبه های بسته بندی،میکسرها، دستگاه های اندازه گیری، نمایشگرهای شیرینی پزی و تجهیزات پخت مانند فر صنعتی نیاز راه اندازی کارگاه شما هستند.

مراحل اصلی راه اندازی کارگاه شیرینی پزی

1.    سبک و نوع شیرینی را انتخاب کنید
2.    یک طرح کسب و کار تهیه کنید تا از هزینه ها و پیش بینی درآمد مطلع شوید
3.    گرفتن مجوزهای کارگاه شیرینی پزی
4.    اجاره یا ساخت کارگاه
5.    تهیه تجهیزات و ووسیال کارگاه
6.    استخدام پرسنل
7.    تبلیغات
8.    برگزاری افتتاحیه شیرینی فروشی

هزینه راه اندازی کارگاه شیرینی پزی

راه اندازی یک کسب و کار کارگاه شیرینی پزی مستلزم هزینه های مختلفی است که بسته به مقیاس و مکان سرمایه گذاری شما می تواند بسیار متفاوت باشد.هنگام راه اندازی یک نانوایی، باید هزینه های زیادی را در نظر بگیرید، مانند اجاره یک فضای تجاری، انجام بیمه، تجهیزات کارگاه، استخدام و آموزش کارکنان، تهیه مواد غذایی آشپزخانه و پرداخت هزینه های آب و برق. در نتیجه، برای پوشش این هزینه ها باید مقدار قابل توجهی سرمایه اولیه در دسترس داشته باشید. علاوه بر این، ممکن است چند ماه پس از افتتاح نانوایی شما به سوددهی برسد، بنابراین برای پوشش هزینه های چند ماه پس از افتتاح، به پول نقد در دسترس نیاز دارید.

دانلود طرح توجیهی شیرینی پزی 1403

هنگامی که می خواهید مکان را تهیه کنید باید به چند نکته توجه کنید:
1.    جمعیت شناسی
2.    دسترسی به خدمات مرتبط
3.    نزدیکی به تامین کنندگان
4.    رقابت
5.    اندازه و فضای مورد نیاز
6.    مقررات بهداشتی
7.    میزان ایمنی و جرم و جنایت در آن منطقه

درآمد شیرینی فروشی

درآمد یک شیرینی‌فروشی به عوامل مختلفی بستگی دارد که شامل مکان، محصولات ارائه‌شده، قیمت‌گذاری، استراتژی‌های بازاریابی، و هزینه‌های عملیاتی می‌شود.
 برای درک بهتر پتانسیل درآمدی یک شیرینی‌فروشی، به بررسی این عوامل می‌پردازیم:
1
. موقعیت مکانی
    موقعیت جغرافیایی: شیرینی‌فروشی‌هایی که در مناطق پرجمعیت، مراکز خرید، یا مناطق توریستی قرار دارند، معمولاً مشتریان بیشتری جذب می‌کنند.
    رقابت: وجود تعداد زیادی از رقبا در منطقه ممکن است تأثیر منفی بر درآمد داشته باشد، مگر اینکه فروشگاه بتواند به نحوی خود را متمایز کند.

2. نوع و کیفیت محصولات
    تنوع محصولات: ارائه محصولات متنوع مانند کیک‌ها، کلوچه‌ها، نان‌های شیرین، و شیرینی‌های محلی می‌تواند مشتریان بیشتری جذب کند.
    کیفیت و خلاقیت: کیفیت بالای محصولات و ارائه شیرینی‌های خلاقانه و منحصر به فرد می‌تواند مشتریان وفادار ایجاد کند و درآمد را افزایش دهد.

3. قیمت‌گذاری
    استراتژی قیمت‌گذاری: تعیین قیمت مناسب با توجه به هزینه‌های تولید، قیمت رقبا، و توان خرید مشتریان محلی بسیار مهم است.
    محصولات پرمیوم: ارائه محصولات خاص با قیمت‌های بالاتر می‌تواند به افزایش حاشیه سود کمک کند.


4. بازاریابی و تبلیغات
    بازاریابی آنلاین و آفلاین: استفاده از شبکه‌های اجتماعی، وب‌سایت، و تبلیغات محلی برای جذب مشتریان جدید و حفظ مشتریان فعلی.
    تبلیغات کلامی: مشتریان راضی می‌توانند به عنوان یک منبع قوی برای جذب مشتریان جدید عمل کنند.


5. هزینه‌های عملیاتی
    مواد اولیه و تامین‌کنندگان: قیمت و کیفیت مواد اولیه تأثیر مستقیمی بر هزینه‌ها و در نتیجه حاشیه سود دارد.
    هزینه‌های ثابت و متغیر: شامل اجاره مکان، حقوق کارکنان، هزینه‌های انرژی، و سایر هزینه‌های مرتبط با عملیات روزانه.


6. پتانسیل درآمدی و سودآوری
    حجم فروش روزانه: درآمد روزانه بر اساس تعداد محصولات فروخته‌شده و میانگین قیمت هر محصول محاسبه می‌شود.
    حاشیه سود: محاسبه حاشیه سود خالص با در نظر گرفتن هزینه‌های تولید و عملیاتی.
    افزایش درآمد: از طریق توسعه محصولات جدید، افتتاح شعب جدید، یا افزایش قیمت‌ها در صورت مناسب بودن شرایط بازار.

بررسی شرایط بهداشتی کارگاه شیرینی پزی

صنعت غذا  بسیارگسترده است و حوزه های زیادی را پوشش می دهد.  غذا چیزی است که روزانه می خوریم و همه آن را از جاهایی می خریم که تمیز هستند و اعتماد مارا جلب می کنند، درست است؟!
رعایت شرایط بهداشتی در یک کارگاه شیرینی‌پزی از اهمیت بالایی برخوردار است. این شرایط نه تنها برای تضمین سلامت مشتریان بلکه برای جلوگیری از مشکلات قانونی و بهبود کیفیت محصولات نیز ضروری هستند.
اما از آنجایی در کارگاه های شیرینی پزی شما شیرینی ها را برای فروش به مردم تهیه می کنید , مسلما مشتریان به بهداشت مغازه و بهداشت محل کار شما و حتی کارکنان مغازه شما توجه . می کنند و برایشان مهم است که مواد  غذایی که تهیه می کنند در یک جای تمیز و بهداشتی اماده شده باشد.
فضای کار باید به طور منظم تمیز و ضدعفونی شود تا از رشد باکتری‌ها و آلودگی‌ها جلوگیری شود. همه تجهیزات، شامل فرها، میزها، مخلوط‌کن‌ها و ظروف باید پس از هر بار استفاده به طور کامل تمیز شوند. کارکنان باید لباس‌های کار تمیز و مناسب بپوشند و از جواهرات و لوازم زینتی در حین کار خودداری کنند .رعایت این شرایط بهداشتی می‌تواند به بهبود کیفیت محصولات، رضایت مشتریان و جلوگیری از مشکلات قانونی کمک کند.

فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی کارگاه شیرینی پزی نگارش سال 1403 :

برآورد زمین برای راه اندازی کارگاه شیرینی پزی
برآورد محوطه سازی
برآورد هزینه تهیه تجهیزات برای کارگاه شیرینی پزی
برآورد هزینه خرید و لیست ماشین آلات و تجهیزات
برآورد تاسیسات عمومی و تجهیزات (تاسیسات)
برآورد وسایل حمل و نقل


برآورد مواد اولیه کارگاه شیرینی پزی

برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی

برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل برای کارگاه شیرینی پزی
برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه
برآورد هزینه تولید سالیانه
برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن

 

  • عنوان طرح: طرح توجیهی طرح توجیهی راه اندازی کارگاه شیرینی پزی 1403

  • حجم فایل  : 2000 کیلوبایت
  • تعداد صفحات: 30 صفحه
  • نوع فایل doc + pdf
  • لینک دانلود بلافاصله پس از پرداخت فعال خواهد شد.
  • ضمنا یک نسخه از فایل به ایملی که در صفحه خرید وارد کرده اید ارسال خواهد شد.

جهت سفارش طرح توجیهی با کارشناسان شرکت الماس طرح البرز تماس بگیرید.

 

شماره های تماس کارشناسان

 مهندس ایزدی پور   09369714614  آیکن تلفن      خانم مهندس ملکی   09015516984   آیکون تلفن  

نویسنده

سمیه ملکی

جهت سفارش طرح توجیهی با خانم مهندس ملکی تماس بگیرید.(09015516984)

ممکن است از این مطالب خوشتان بیاید

مطالب مرتبط
معرفی دوستان و همکاران