تهیه طرح توجیهی ،از ضررهای هنگفت مالی و اعتباری جلوگیری می کند.هر ایده ای تا روی کاغذ ریز نشود قابلیت اجرا پیدا نمی کند

طرح توجیهی میوه خشک (زودبازده)1404

تولید میوه خشک یکی از مشاغلی است کشاورزان و باغداران و حتی میوه‌فروشی‌ها می‌توانند آن را راه‌اندازی کنند و به‌عنوان درآمد روی آن حساب کنند

ازآنجاکه نگهداری میوه تازه برای چند روز بیشتر مقدور نیست و حتی باوجود سردخانه‌ها میوه را چند ماه بیشتر نمی‌توان نگهداری کرد به‌علاوه اینکه هزینه نگهداری انواع میوه در سردخانه بسیار زیاد است

طرح توجیهی تولید میوه خشک

هزینه نگهداری میوه در سردخانه بسیار زیاد است چاره‌ای جز خشک‌کردن آن نیست

اگر شما هم به دنبال راه‌اندازی یک شغل با سرمایه کم و درآمد خوب هستید و به هر نحوی با میوه و تره‌بار سروکار دارید این ایده برای شماست

متأسفانه در ایران سالانه مقادیر بسیار زیادی میوه به دلایل مختلف از بین می‌رود درصورتی‌که با صرف سرمایه کم می‌توان این تهدید را به فرصت تبدیل کرد

در سال‌های اخیر به دلیل تغییر سبک زندگی مردم و تمایل به مصرف خوراکی‌های سالم ،مصرف چیپس میوه رشد چشمگیری داشته است.و تقاضا برای صادرات این محصول افزایش پیداکرده است

این در حالی است که مواد اولیه در فصل برداشت باقیمت بسیار مناسب در دسترس  کارآفرین است

که پس از طی فرایند شستشو و خشک‌کردن می‌تواند آن را باقیمت نسبتاً بالایی به فروش برساند و کسب سود کند

دستگاه تولید میوه خشک

در کنار این کار می‌توان اقدام به خشک‌کردن انواع سبزی‌ها و گیاهان معطر هم کرد زیر از تجهیزات یکسانی در این کار استفاده می‌شود

این شغل به چند متر فضا نیاز دارد؟

قابل‌ذکر است که این شغل را می‌توان در سه سطح زیر انجام داد

1 -  تولید میوه خشک‌کنی خانگی با فضای حداقل 30 مترمربع

2- تولید میوه خشک‌کنی کارگاهی با حداقل فضای 300 مترمربع

3 – تولید چیپس میوه کارخانه‌ای با حداقل فضای 1500 مترمربع

سرمایه لازم برای انجام این شغل چقدر است؟

  • خانگی حدود 300 میلیون تومان(بدون احتساب هزینه‌های ساخت‌وساز)
  • کارگاهی 2 میلیارد تومان(بدون احتساب هزینه‌های ساخت‌وساز)
  • کارخانه‌ای 10 میلیارد تومان

آیا گرفتن وام برای این شغل امکان‌پذیر است؟

بله این شغل موردحمایت بانک‌ها و مؤسسات مالی ازجمله صندوق توسعه امید و بنیاد علوی است

مزایای عمومی این شغل چیست؟

جلوگیری از کاهش ضایعات کشاورزی و تبدیل آن به کالایی باارزش

ارزآوری به‌واسطه صادرات

مراحل تولید میوه خشک

مراحل تولید محصول چگونه است؟

1 – شستشو و ضدعفونی میوه

2 – برش و پوست‌گیری

3- چیدن در سینی

4- کنترل دما و خشک‌کردن

5- سرد کردن و بسته‌بندی

چرا تولید میوه خشک یک شغل زودبازده است؟

1 – عدم نیاز به دانش تخصصی

2 – راه‌اندازی با سرمایه کم

3 – بازار رو به رشد

4 – امکان صادرات محصول

5 – دسترسی آسان به مواد اولیه

6 – دسترسی به نیروی کار ارزان‌قیمت

7 – امکان نگهداری محصول بدون تجهیزات خاص

بازار هدف محصول کجاست؟

فروشگاه‌ها و هایپر مارکت ها

فروش اینترنتی (وب‌سایت)

بازاریابی و فروش از طریق شبکه‌های اجتماعی

صادرات

چه تجهیزاتی برای راه اندازی کارگاه نیاز دارم؟

دستگاه شستشو و ضدعفونی میوه

تشت‌های شستشو

دستگاه اسلایسر میوه

خشک‌کن کابینتی یا تونلی

نوار نقاله و میز بازبینی

دستگاه توزین و بسته‌بندی

تجهیزات جانبی مانند میز و قفسه و غیره

بهترین میوه‌ها برای خشک‌کردن کدامند؟

سیب،موز،انبه،پرتقال،آلو،آلبالو،زردآلو،کیوی،گیلاس

 

نویسنده

سعید ایزدی

جهت سفارش طرح توجیهی با خانم مهندس ملکی تماس بگیرید.(09015516984)

ممکن است از این مطالب خوشتان بیاید

مطالب مرتبط