تهیه طرح توجیهی ،از ضررهای هنگفت مالی و اعتباری جلوگیری می کند.هر ایده ای تا روی کاغذ ریز نشود قابلیت اجرا پیدا نمی کند

طرح توجیهی کارگاه خیاطی doc + pdf نگارش سال1401 | کارگاه خیاطی کوچک وام 100 میلیون تومانی

طرح توجیهی کارگاه خیاطی کوچک برآورد وام 100 میلیون تومانی


تولید پوشاک یکی از پردرآمدترین مشاغل در دنیا است. به دلیل علاقه و البته جذابیتی که در گردش مالی این حرفه وجود دارد افراد زیادی خواهان فعالیت در زمینه تولید انواع پوشاک هستند. خیاطی حرفه ای بسیار گسترده و فراگیر است چرا که هم از دریچه هنر می توان به آن نگاه کرد و هم آن که وسیله ای برای کسب درآمد است و کمتر خانم ایرانی وجود دارد که از این هنر بی بهره باشد و یا علاقه مند نباشد. اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که به دنبال راه اندازی یک کسب و کار خانگی هستید کارگاه خیاطی می تواند انتخابی مناسب باشد. این حرفه نیز فراز و نشیب های خود را دارد و شروع آن نیز با استرس هایی به ویژه در بحث فروش همراه است، اما داشتن علاقه در کنار مهارت لازم می تواند مسیر موفقیت در این راه را برای شما هموارتر نماید.


طرحی جامع برای راه اندازی کارگاه خیاطی
برای شروع هر کاری مقدمه ای نیاز است و این قاعده در مورد راه اندازی کارگاه خیاطی نیز صدق می کند. برای قدم گذاشتن در این حرفه و شروع به کار نمودن، می بایست زمینه یکسری مقدمات که در واقع همان واجبات کار هستند را فراهم آورد. وجود طرح توجیهی اولین گام برای راه اندازی یک کارگاه خیاطی است. برای این که در حوزه کاری خود موفق عمل نمایید بایستی بتوانید نیازهای اقتصادی را پیش بینی کنید تا واقع بینانه تر عمل کنید. وجود طرح توجیهی در این راستا کمک می کند تا میزان سود و یا حتی زیان کارگاه را به صورت واقع بینانه پیش بینی کنید و برای ادامه مسیر، انگیزه بیشتری پیدا نمایید.


سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی کارگاه خیاطی
تامین منابع مالی اساسی ترین فاکتور برای راه اندازی و ادامه فعالیت در زمینه تولید پوشاک است. اگر قصد دارید که یک کارگاه خیاطی راه اندازی کنید و به کسب درآمد برسید بایستی از منابع مالی لازم برخوردار باشید تا بتوانید نیازهای کارگاه که شامل خرید ماشین آلات، تجهیزات و حقوق و دستمزد پرسنل هستند را تامین نمایید. پس بهتر است قبل از شروع به کار با کمک طرح توجیهی میزان سرمایه مورد نیاز را برآورد کنید تا مشخص شود به چقدر پول نیاز دارید.


وام برای راه اندازی کارگاه خیاطی
همان طور که اشاره نمودیم برخورداری از شرایط مالی یکی ارکان اساسی برای راه اندازی کارگاه خیاطی است و قبل از هر اقدامی بایستی میزان سرمایه ای که نیاز دارید را پیش بینی کنید. این سرمایه صرف خرید چرخ های صنعتی، تامین مکان مناسب، تهیه مواد اولیه و حقوق پرسنل می شود. شما می توانید با آورده شخصی خودتان سرمایه راه اندازی را تامین نمایید. اما در اغلب موارد افراد توانایی تامین سرمایه را ندارند از این رو از گزینه های دیگری استفاده می کنند. در صورت نبود پول کافی، تسهیلات بانکی یکی از گزینه های پیشنهادی است که می توانید برای پیشبرد کسب و کارتان از آن بهره ببرید. البته گرفتن وام نیز شرایط خاص خود را دارد و در چنین مواردی حتما ضامن معتبر و یا وثیقه هم مورد نیاز می باشد.


درآمد خیاطی
خیاطی نیز از آن دسته هنرهایست که افراد به راحتی و با صرف وقت می توانند از آن درآمد کسب نمایند. با این حال درآمد این حرفه بستگی به عوامل مختلفی دارد و به طور دقیق نمی توان میزان مشخصی را برای آن تخمین زد. این که مهارت شما در چه سطحی است، در چه راستایی فعالیت دارید، یعنی بیشترین تمرکزتان بر روی چه نوع لباس هایی است، چه اندازه اجاره بها پرداخت می کنید و ... همه این عوامل بر روی میزان درآمد تاثیر مستقیم می گذارند. حتی موقعیت جغرافیایی و این که کارگاه تان در چه منطقه ای است نیز سود را کم و زیاد می کند. به طور کلی اگر از مهارت کافی در این حوزه برخوردار باشید، از ذهن خلاق و ایده پردازی بهره ببرید، بر روی یک شاخه اصلی تمرکز نمایید و دانش و اطلاعات خود را به روز کنید می توانید در این حرفه به سود و درآمد خوبی دست پیدا نمایید. البته نقش و تاثیر بازار مصرف و مشتری را نیز دست کم نگیرید. بنابراین بخشی از زمان و درآمد خود را صرف تبلیغات و بازاریابی نمایید تا به خواسته ای که می خواهید برسید.


کلام پایانی
برای این که در کار خیاطی به دستاوردهای خوبی برسید و در این زمینه پیشرفت نمایید، بهتر است که علم و دانش خود را در این حوزه به روز کنید و با آخرین متدهای خیاطی آشنا شوید. شرکت در دوره های آموزشی و بهره بردن از شبکه های اجتماعی در این راستا می تواند به شما بسیار کمک کند. در هر صورت اگر انگیزه لازم برای راه اندازی یک کارگاه خیاطی را دارید و در این زمینه نیز مصصم هستید، پیشنهاد می کنیم قبل از هر اقدامی طرح توجیهی کارگاه خیاطی را تهیه نمایید تا با اصول راه اندازی به ویژه از نظر توجیه پذیر بودن و پیش بینی سود و زیان آن بیشتر آشنا شوید.

 

فهرست مطالب موجود در طرح توجیهی کارگاه خیاطی pdf  نگارش سال 1401:

برآورد زمین  یا مکان مناسب برای طرح توجیهی کارگاه خیاطی
برآورد محوطه سازی های لازم
برآورد هزینه رهن و اجاره
کارگاه خیاطی
برآورد هزینه خرید تجهیزات
برآورد تاسیسات عمومی و وسایل گرمایش و سرمایش

برآورد تجهیزات لازم برای طرح توجیهی
کارگاه خیاطی
برآورد آب ،برق ،سوخت مصرفی
برآورد هزینه تعمیرات ونگهداری
برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی

برآورد هزینه ثابت
برآورد هزینه های سرمایه ای
برآورد هزینه قبل از بهره برداری
برآورد سرمایه در گردش مثل خواد اولیه خیاطی
برآورد نحوه سرمایه گذاری کل
 برآورد هزینه استهلاک پس از اجرای توسعه
برآورد هزینه تولید سالیانه

برآورد قیمت تمام شده
قیمت فروش لباس ها
درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد سود و زیان ویژه
برآورد سرمایه ثابت سرانه
برآورد کل سرمایه گذاری سرانه
برآورد نرخ بازدهی سرمایه
برآورد دوره برگشت سرمایه
برآورد درصد فروش در نقطه سربه سر
برآورد ارزش افزوده خالص و نا خالص و نسبت های آن

 

خلاصه گزارش:

1-عنوان فعاليت:

احداث کارگاه خیاطی

2-ظرفيت :

5500 دست در سال

3-مجري طرح:

 

4-محل اجرا :

 

5-اشتغال طرح :

8نفر

6-سرمايه ثابت طرح :

1398.09میلیون ریال معادل یکصد و سی و نه میلیون و هشتصد و نه هزارتومان

7-سرمايه در گردش :

934.19میلیون ریال معادل نود و سه میلیون و چهارصد و نوزده هزارتومان

8-سرمايه گذاري کل طرح :

2332.28میلیون ریال معادل دویست و سی و سه میلیون و دویست و بیست و هشت هزارتومان

9-ميزان زمين بنا :

50 متر مربع

10-ميزان تسهيلات مورد نياز :

 1002.8 میلیون ریال | معادل صد میلیون  تومان

11-نوع تسهيلات :

وام 5 ساله

12-نقطه سربه سر :

76.46%

13-مدت برگشت سرمايه :

5  سال

14-نرخ بازدهي سرمايه :

32.24%

15-تورم :

30%

16-نرخ تنزیل :

25  %

 

نویسنده

سمیه ملکی
قیمت:   75000تومان

جهت سفارش طرح توجیهی با خانم مهندس ملکی تماس بگیرید.(09015516984)

ممکن است از این مطالب خوشتان بیاید

مطالب مرتبط
معرفی دوستان و همکاران