دانلود رایگان گزارش کار آموزی کارخانه شیر با فرمت word
جدید ترین ها
logo-samandehi
 

دانلود رایگان گزارش کار آموزی کارخانه شیر با فرمت word

 دانلود رایگان گزارش کار آموزی کارخانه شیر با فرمت word
مراکز جمع آوری شیر:
مراکز جمع آوری شیر به منظور گردآوری شیر دامداران کوچک در روستا ها تاسیس شده اند.
در این مراکز با تجهیزات مختلف شیر دریافتی از نظر کیفی آزمایش می شود و بعد از دریافت آن در یخچالهای بزرگ برای خنک کردن قبل از ارسال به کارخانه نگهداری می شوند.
یک مرکز جمع آوری ده ها روستا را تحت پوشش خود دارد.



شیر در کارخانه :
جداسازی شیر:سپراتور وسیله ای است برای تفکیک شیر تازه به شیر اسکیم ( شیر بدون چربی ) و خامه.
شیر اسکیم از جدا سازی کل چربی از شیر تازه ساخته می شود. باقی مانده مخلوط که کل چربی است خامه نام دارد.
شیر در کارخانه :
جداسازی شیر:
سپراتور وسیله ای است برای تفکیک شیر تازه به شیر اسکیم ( شیر بدون چربی ) و خامه.
شیر اسکیم از جدا سازی کل چربی از شیر تازه ساخته می شود. باقی مانده مخلوط که کل چربی است خامه نام دارد.
استاندارد کردن شیر:
شیر پس از عبور از سپراتور، بر حسب میزان چربی مورد نیاز استاندارد می شود.
برای تولید هر نوع شیر با درصد چربی متفاوت ، یک مقدار مشخصی خامه به شیر اسکیم برگشت داده می شود.
شیر با درصد چربی های متفاوتی در بازار موجود است، مانند شیر هموژنیزه (۲۵/۳٪ چربی)،
 شیر ۲٪ ،۱٪ و اسکیم (صفر درصد چربی).
هموژن کردن شیر :
پس از استاندارد کردن شیر ، باید هموژن شود. بدون عمل هموژن کردن ، چربی شیر جدا و به سطح آن بالا می رود.چربی شیر چیزی است که به شیر طعم خامه ای می دهد.هموژنیزاسیون باعث یکنواخت شدن چربی شیر می شود و بافت خامه ای و طعم یکسانی می یابد.دردستگاه هموژن کردن ، سلولهای چربی شیر پس از عبور از سوراخهای بسیار ریز ، به اجزای کوچکتر شکسته می شوند( یک هشتم اندازه قبل ).پروتئین های موجود در شیر به اطراف این اجزای کوچک می چسبند و از اتصال مجدد آنها بهم جلوگیری می کنند.لذا سلولهای شیر همیشه در شیر معلق می مانند و بهم متصل نمی شوند.

فرمت : ورد قابل ویرایش
تعداد صفحات : 28 صفحه  word
 
ارسال شده توسط سعید ایزدی پور درتاریخ  1395/03/02 

5-22-2016 4:11:46 PM


فرمت :
تعداد صفحات :
حجم فايل:
  ارسال ديدگاه    | نظرنظر11
     |  تعداد دفعات بازديد
     |  تعداد دفعات دانلود